Форум за Духовни Търсачи
Дзенкс!

Олирна - висшата астрална сфера

Неактивен Странник

  • Потребител неЧовек
  • *
    • Публикации: 585
  • Ако не ние -кой?Ако не сега -кога?
Олирна - висшата астрална сфера


Вибрационната честота на Олирна е 5,805. Това е ОГЛЕДАЛНИЯТ СВЯТ на планетата Земя, паралелен свят. Разположена е в Световната Салватера на 2 обертон на 5-то измерение. Страната на рождените свише, но умрели на земята, където се телепортират Душите след смъртта на физ.тяло. На ПРЕХОД в Олирна подлежат тези личности, чиито кармични възли са развързани, който е завършил своя добър път на Земята. Чист разум, праведност, висок интелект - това са качествата на човек, които ще му помогнат да продължи съществуването си в по-висок Свят. Кинетичната енергия на съзнанието движи Душата, когато тя лети по ТРАНСПЕРСОНАЛНИЯТ КОРИДОР срещу СВЕТЛИНАТА и там вече нея я послещат ВОДАЧИ-АНГЕЛИ и водят ДУШАТА в прекрасните градове на Олирна.


Слабоенергийните хора, с пороци, кипящи страсти, невежествено съзнание - не могат да преминат в ОЛИРНА. Необходимо е по време на живота да се изпълняват всички норми на ВСЕЛЕНСКОТО ПРАВО - не убивай, не кради, не злослови, не вреди, не прелюбодействай. Само такива хора получават възможност да продължат съществуването си по-нататък, извън Земята. ОЛИРНА е създадена с помощта на МОГЪЩИТЕ МИСЪЛОБРАЗИ НА ДЕМИУРЗИТЕ НА НАЦИИТЕ и енергийната ментална работа на всички ДУХОВОДАЧИ и ГЕНИИ на човечеството, ето техните имена, начертани на вратите на Ноосферният Рай:

ФАРАОТ ЕХНАТОН, МОИСЕЙ, ААРОН, ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ, ГАЛИЛЕЙ, ДЖОРДАНО БРУНО, СВЕДЕНБОРГ, ЦИОЛКОВСКИ, НИКОЛА ТЕСЛА, ВЕРНАДСКИ, ПУШКИН, ЛЕРМОНТОВ, ДОСТОЕВСКИ и имена на други Велики Хора, които са идвали на Земята заради Еволюцията, Хармонията и Красотата, те са носили СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА, за това много са страдали и умирали, оставяйки на живеещите добра и светла памет за себе си. Всичките високи Идеи на Гениите на човечеството, нереализирани на Земята, се въплъщават в действие в Олирна.


Светът на Олирна е бил създаден от Светата Йерархия преди много хилядолетия, в това време от Венера дошли Високи Духове начело с Йерарха Санат Кумара, който станал Планетарен Логос на Земята. Йерархията виждала, че обществата на Атлантида стремително се делят на праведници и грешници, за спасението на чистите души била създадена ОЛИРНА. Този Фин Свят станал подобие на Атлантида и копие на Земята в нейните най-добри времена на Златният Век, който бил преди повече от 100 000 год. Развъплътените души, отивайки на висшия астрален план, можели да получат почивка и завършване на земните си задачи.

Материалността на дадения глобус е реална на 100%, но телата на обитателите на Олирна имат друга атомна структура и се състоят от плътно-астрална материя. Възраждат се на Олирна Лептонните Души на земяните, те стават нови същности, но паметта за предишният живот се запазва. Възкръсналите се наричат ФАЙЛИНИ, възможно е те да наричат себе си и по друг начин, но не може да се произнесе на земен език.

На Олирна няма Техносфера и тежка индустрия, няма урбанизация на градовете и замърсяване на околната среда и атмосферата. Олирна не знае какво е държавност, това е една огромна страна с Главен Град - АМБЪР. Тук се намира Духовната Палата на Лордовете под управлението на Съвета на 4-мата Бодхисатви, които се явяват духовни наставници и учители на обитателите на Олирна. Човек не винаги е щастлив на Земята и много често негативни обстоятелства не дават да се осъществят високите планове. В Олирна всички добри желания реалистично се генерират и изпълняват бързо, ясно и конкретно. Астралната субстанция на Олирна има 2 св-ва - пластичност и висока вибрационна подвижност. Астралната материя може да се деформира под действието на психоволевото въздействие на Бодхисатва и даже на Файлин. Но към това следва да се добави още и че процесите на материализация на Олирна са по-сложни и съвършени, от обикновеното мисълтворчество.

В Олирна няма вражди, насилие, престъпност, а главното е - пълно отсъствие на предпоставки за войни или враждебни конфликти. В Олирна общественото устрайство е - КОСМИЧЕСКИ КОМУНИЗЪМ. Възкръсналите имат всичко - жилище по желание, квартира или къща с градина, творческа работа, хармонични отношения едни с други. Сградите са построени от бял, син и червен материал, подобен на пластик, почвата е твърда. В градовете има разкошни театри и концертни зали, музеи и библиотеки. В Олирна има изобилие от светлина, има реки и планини, гори и долини, цветя и трева.

Ландшафта е почти същият като на Земята, но без физ. многообразие, природата е великолепна, архитектурата е с тържествени форми с ясно съблюдаване на плавни геометрични линии, никъде няма присъствие на остри ъгли. Растителността е ярка с виолетови и сини оттенъци, небето е дълбоко зелено, слънце не се вижда, за източници на дневна светлина служат електромагнитни вълни с високата вибрационна честота на Лептоносферата. Животните и птиците са малко, но са ласкави и послушни. На Олирна винаги е лято и много топло, няма сняг, дъждове, но въздухът е напълнен със свежестта на озона и ароматите на растителния свят.

Разделението на мъжки и женски пол е както на Земята, сексуални контакти има, но не такива, както на Земята, по-скоро това е чувствено сливане на всички атоми на тялото, но духовното общуване и нежността между Файлините се цени повече от телесните удоволствия, няма процеси на детераждане. Възнесените на Олирна са обгърнати от едва забележим светещ облак, затова голотата не е ясно проявена, затова жените носят въздушни рокли, приличащи на гръцките туники в бели, розови, люлякови и бежови оттенъци. Всички мъже и жени са млади и красиви, на вид на възраст от 18 до 35 год.


чрез Стела Дар

превод: делфин

"Нека бъде светлина- каза Създателят на звездите"
Материалите са предоставени с любезното съгласие на делфин-хадзапи

Ако не ние -кой?Ако не сега -кога?
Бъди промяната която искаш да видиш в този свят!