ВСЕЛЕНА, МИРОЗДАНИЕ, ВСЕМИР > Извънземни цивилизации и НЛО

Накратко

(1/1)

Странник:
Накратко


ООН официално опроверга новината, че ще назначава посланик за комуникация с извънземните. Слухът беше разпространен от вестник "The Sunday Times" и с типичната само за Интернет главоломна скорост се разпространи мигновено в Мрежата. В него се твърдеше, че 58-годишната астрофизичка Мазлан Отман ще бъде назначена за посланик за връзка с инопланетяните, когато посетят Земята. От ООН обаче поясниха, че цялата статия във вестника е измислица и съдържа невярна информация. "Звучи наистина страхотно, но не е истина", коментира "поста си" и самата Мазлан Отман.


http://www.hicomm.bg/bg/articles/news/12553/ООН-нямало-да-назначава-посланик-за-срещи-с-извънземни/Търсят следи от извънземен живот в стратосферата


Британски учени и специалисти от Европейската космическа агенция (ЕКА) стартират нова мисия за търсени на следи от извънземен живот в земната стратосфера. Мисията носи името CASS-E (Cranfield University Astrobiological Stratospheric Sampling Experiment - Астробиологичен експеримент на университета Кренфийлд по взимане на проби от стратосферата). Образците ще бъдат търсени на височина 33.8 км (стратосферата се простира на височина от 11 до 50 км). Пробите ще бъдат получавани с помощта на въздушен балон. Учените ще търсят микрооранизми, които може да са донесени в стратосферата с падащи метеорити.

Потенциално съществуващите в стратосферата микроорганизми би трябвало да са нови за учените, тъй като там условията за живот съществено се различават от тези на Земята. Въздухът там е по-разреден и нивото на слънчево излъчване е много по-силно. Ако тук има живи организми, те може да издържат и на условията и на други планети, коментират учените.

http://www.hicomm.bg/bg/articles/hiend/ ... %82%D0%B0/

- Къде в Космоса има скорост по-голяма от тази на светлината?
- Човешката мисъл. Има, разбира се. Гъстотата на светлината на короната на Слънцето. Тя е по-голяма от скоростта на светлината.
...
- Бих препоръчал на вашите учени да продължат усилено изучаването на вътрешната сила на Слънцето, след 5-я слънчев кръг за откриване на новото слънчево гориво. Това е бъдещето на Земята.
Ще започна от 1-я слънчев кръг. Той съдържа преходна материя за встъпление към Слънцето. Тази материя е гъста, неорганизирана и доста тъмна. 2-ят кръг съдържа едно ядро от слънчева светлина, която подсилва движението на този кръг и изяснява цветовете. В 3-ят кръг се чувства вече магнитната горещина на Слънцето, а при 4-я кръг се отваря малък канал към Слънцето. 5-я кръг - вече се застава пред огнената планетна топка на Слънцето, която е с много високи градуси.

...

- Ще наблюдаваш Земята и част от Космоса отгоре... Виждаш как цялата Вселена е разделена, наподобяваща на огромни бели дробове. На отделни космични дялове. Огровни, необятни и неизмерими. И всичко това е подчинено на едно общо, велико космично съзнание. Всяко едно съзвездие е важен звезден център за връзка с вашата планета и в строго определена връзка с планетите Венера, Меркурий и Юпитер. А Слънцето е командната сила на всяко съзвездие и планета от Слънчевата система.
Видях 2 малки планети, които се намесваха във влиянието върху Земята и се смесваха с влиянието на Венера и Меркурий. Едната от тези малки планети стоеше много далеч от Слънцето, извън общата известна еклиптика на нашата Слънчева система - между Сатурн и Уран. По-близо до Уран и по-далеч от Нептун.

- Тук живеят същества с гъста материя, като вашата земна... Хора като вас. Те са много умни, страшно волеви, изпълнители на много важни закони и задачи. Тази планета прави едно вътрешно отклонение от установената еклиптика на Слънчевата система, към вътрешността на големия космичен дял та Галактиката и изпълнява ролята в този общ дял на кондензиран слънчев център. Тази планета се намира на 10 348 000 236 км.от Слънцето. и на 5 984 000 900 км. до Венера. Общият лъч от Венера и малката планета пробожда върха на северната пирамида. Там е една от най-здравите подземни основи от вътрешността на Земята. Изобщо вътрешността на Земята тук образува здрави гърбове, над които са построени пирамидите. Другата планета, която виждаш се намира между Венера и Меркурий, обаче с вътрешно малко отклонение към космичния огромен дял. Ето, виждаш любовния съюз на 3-те планети каква сила излива вълху Земята и човечеството.

От "Тайните подземия на Б-я" на Милан Миланов

Китайското летище в Батоу, Вътрешна Монголия, беше затворено преди няколко дни, след като над него надвисна неидентифициран летящ обект. Отложени бяха три полета до Шанхай и Пекин. В рапортите се пояснява, че аеропотът е спрял работа от съображения за сигурност. Свидетели разказват, че над летището е била видяна ярка светлина. Тя е можела да се наблюдава на разстояние цели пет километра.

 

Това е вече осмият инцидент, свързан с НЛО, над китайско летище от началото на годината до сега. Най-известен е случаят с летище Ксишоан в Гуанчжоу.

http://www.hicomm.bg/bg/articles/hiend/ ... mage=23972

В сряда следобед, 13 октомври, в 13 часа и 30 минути местно време над районите Уест Сайд и Челси в Ню Йорк се появява сребърна точка. След това тя се спуска надолу и заприличва на „летяща чиния“, състояща се от сребърни топки. Хиляди хора спират колите си за да разгледат странните обекти. И тези НЛО ту се събират заедно, ту се разделят.

 

Естествено военните казват, че на техните радари нищо не се вижда.

След това потребителите на Twitter нажежават ситуацията. Те припомнили представянето на книгата озаглавена „Предизвикателства на промяната“ ( ‘Challenges of Change’).

http://30dumi.pozicii.net/2010/10/nlo-p ... -manhatan/

"Нека бъде светлина- каза Създателят на звездите"
Материалите в темата са предоставени с любезното съгласие на делфин-хадзапи

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия