Форум за Духовни Търсачи
Дзенкс!

Те са между нас

Гост · 3 · 4251

BaDBluEeYeS

  • Гост
Когато в пресата все по-често започват да се появяват информации за извънземни, Ванга доверява пред близките си, че те спират пред нейния праг. Всъщност за небесните гости тя споменава за първи път през 1979 година, когато споделя, че те я посещават от една година. Виждала ги като прозрачни фигури, като образи, отразени във водата. Дрехите им блестели като люспи на риба. Имало между тях и такива с коси от водорасли, меки като патешки пух, за които Ванга предполага, че са жени, носели на гърба си нещо като крила. В обществото им имало някаквва йерархия, защото стоящите най-високо идвали при нея само, когато трябвало да съобщят за изключителни събития или катаклизми. Именно тогава тя изпадала в транс и говорела с непознат за близките й глас. Той "кънтял" в нея самата.

За Ванга това са "сили", "светли точки", " голям дух". Тя търси начин да обясни това, което вижда и чувства, но не винаги намира подходящите думи. Те не стъпват на земята, защото тя е "нечиста". Ванга споделя пред близките си, че в момента в космоса има голямо движение на летателни машини, в тях летят по двама или трима души, предупреждават я да се готви за голямо събитие.

"На земята са съществували много по-стари цивилизации от нашата, - казва Ванга пред Красимира Стоянова - а в космоса съществува паралелно с нашия и много по-развит разум. Човешката цивилизация е на равнището на "детската възраст" на разума".

Близките й често я чуват да казва, че вечер, когато се завръща от Рупите, в стаята й в Петрич я чакат извънземните. Те дълго разговарят с нея. Още като наближи къщата, чувала бавни и протяжни звуци, сякаш хор пее някаква песен. Гласовете им наподобяват жабешко крякане, но са мелодични, придружени от звуци на арфа. Но влезе ли в стаята те спират песента си и ги намира оживено да разговарят. Често им задава въпроси. Отговарят й, че са от планетата Вамфим и тя е третата от Земята, но не уточняват повече. Контактьор от село Ключ, което е на десетина километра от купите, твърди също, че осъществява контакти с извънземни от Вамфим.

- Извънземните са много строги. Там, на тяхната планета, всичко е много организирано и се работи много. Тези същества ми казват, че съм най-пряката им връзка със земята. Те общуват с единици хора от нашата планета, контролират ни. Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам и виждам на тяхната земя. Казват, че още не е дошло времето да ви разкажа всичко, което споделят с мен.

Според нейния разказ, извънземните са като най-едрите нашенци, но са покрити с перушина като пилета, обути са в джапанки. На главата си носят шапки подобни на плажните и в ръцете - големи книги като на бакалаврите. Някои от тях държат жезъл-казват й че идват на Земята да помогнат, че са доктори и могат да лекуват много болести.

Една вечер Любка заварва Ванга в средата на стаята. С влизането й външната врата силно се хлопнала, а Ванга веднага реагирала: - Не говори високо и не вдигай шум, защото има много хора! После й разказала, че те насядали в кръг около нея и казали внимателно да слуша това, което ще й разкажат за бъдещето. Предупредили я да не се бои от нищо, защото пред вратата и има железен стълб, който я пази.

Често, когато радиото прекъсва предаването си, Ванга е категорична, че те пак са дошли и са спрели точно над къщата й. В друг разговор твърди, че при нея често идват делфини и й се оплакват,че под тях водата става много гореща.

Всичко това за един обикновен човек може да прозвучи като измислица или като приказка. Но Ванга не е човек, който обича да фантазира. Тя обикновено препредава със свои думи онова, което "вижда". Но не винаги. Понякога премълчава много неща, особено ако прецени, че не е подходящо да ги каже на събеседника и. Но за извънземните говори свободно, без задръжки, като че ли в тяхното появяване няма нищо необичайно.

Времето, когато при Ванга зачестяват посещенията на хора, посетени от извънземни. Тя не влиза в контакт с тези космически гости, но ги описва. За единия казва, че името му е Иза и е от екипажа на чуждопланетен космически кораб. Преди няколко хиляди родини те направили неуспешен опит да се свържат със земната цивилизация и отново ни посещават. Описва и външния облик на нашумелия по онова време Кики. Приличал на "пиле с яйце", с глава на птица, но с човешки очи. По тялото имал люспи като пилешки мъх, бил на 30 години, слаб. Идвал от планетата Изюн, от съзвездието Козирог. Казал й, че тя е единствената в света.

Дори да приемем, че Всичко казано дотук е измислено от нейни близки, за да търсят някаква сензация, има един факт от живота на Ванга, който не можем да подминем. Става дума за космическите полети на американските космонавти до Луната. Тя споделя, че наблюдава всяка тяхна стъпка, вижда това, което и те виждат, и е потресена: "Те не разказаха дори колкото синапеното зърно за онова, което видяха там!" Чак след много години сред обществеността добиха известност някои факти, които потвърждават думите на Ванга. Стана ясно, че по време на полетите на космическите кораби "Аполо" и "Джемини", космонавтите са видели неща, които не са имали право да споменават на когото и да е. Полетите на тези кораби са били следени както отблизо, така и отдалече от летящи обекти с извънземен произход. Шифърът с който се е съобщавало за тях на Земята е бил "Дядо Коледа".

През 1975 година списание "Модерн пийпъл" публикува много снимки на НЛО, направени от космонавти, които не му е мястото тук да изреждаме по години и космически полети. Само ще споменем, че една от тях е заснета от Едуин Олдрин в навечерието на кацането на Луната. В своята книга "Нашите праотци са дошли от космоса" бившият служител на НАСА Морис Шатлен пише: "Беше изказано предположение, че "Аполо 13", който, както е известно, не успя да кацне на нашия спътник, е носил на борда си атомен заряд. Атомната бомба трябвало да бъде взривена на Луната. Казват, че тайнствената експлозия, разрушила един от резервоарите на кабината, била предизвикана от прелитаща чиния, която следяла космическия кораб." Интересен е разговорът между космонавтите, кацащи на луната - Армстронг и Олдрин, и контролната кула на Земята.

Ванга с голяма любов говори за Юрий Гагарин, познава и хора, които са контактували с него. Когато актьорът Вячеслав Тихонов се среща с нея, тя го пита за първия космонавт и между другото му задава въпроса: "Ти защо не изпълни желанието на твоя най-добър приятел Юрий Гагарин? Когато заминаваше на последния си изпитателен полет, той дойде у вас и ти каза: "Нямам време да купувам, затова много те моля да купиш един часовник- будилник, Все едно, че аз съм го купил и да го дървиш на бюрото си. Нека този часовник ти бъде спомен от мен." Тихонов в първия момент припада. Той наистина му е обещал часовник, но не е успял да го занесе, защото настъпил трагичния за космонавта момент. Но Ванга е категорична, че Гагарин не е загинал по време на изпитателен полет, а е бил взет от извънземни. А Валентин Сидоров твърди, че Ванга е казала пред него: "Гагарин прие огнената смърт и стана посветен. Сега е в небесното си тяло. Душата му е жива и свети като звезда."

Илюзия ли е това или само един факт за друг духовен свят, появяващ се на земята с уникално материално поле? Наблюденията на американските космонавти Армстронг и Олдрин на Луната, неопровержимо доказват реалността на думите, изречени от Ванга. За свикналите с материалните реалности, това звучи като художествена измислица. Но на произнесеното от Ванга, която е безпогрешна, както в поставянето на диагнози, така и в лекуването и контактите си с хора, отдаВна преселени в един друг свят, с чудните си екскурзии назад и напред във времето, не може да не се вярва.

Трудно е да твърдим, че бъдещето на нашия материален сбят, ще докаже истинността на думите, изречени от Ванга. Ала е жива хипотетичната надежда, че духовният ни свят ще постигне по-голямо съвършенство след десетки години и че най- сетне ще разберем, за колко "странни" неща в нашия живот е била права пророчицата. Според нея това може би ще стане едва след 200 години.


източник : http://souvl.com/vanga/mejduNas.html


BaDBluEeYeS

  • Гост
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YpMDmwYxbsc[/youtube]


Неактивен rosi11

  • Новичък
  • *
    • Публикации: 12
  • Дзен
До колко всичко това е вярно? Дали съществуват и дали наистина са сред нас?