• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Евровизия 2016

Status
Затворена за нови мнения.

Гласи

Светлоносец
Знаете ли,че след броени часове ще започне финалът на музикалния конкурс Евровизия за тази година в Стокхолм?Тази година имаме и наш участник-Поли Генова се класира на финала с песента If Love Was A Crime!Отново след 9 години сме на ФИНАЛ!

Нека Всички й пожелаем Голям УСПЕХ!

Аз мой да съм малък  и прост,ама що не пей на български жената,кат България шъ предствя на Евровизия?
За ко да й пляскаме, кат не и личи да е българка и са пери с английския.

Ее, как да не пее : " Оо, дай ми, любовта" - то това е най-зарибяващата част от песента и ако прочетеш коментароте в тубата ще видиш, че точно това е грабнало хората. Иначе пее на английски, за да може да бъде възможно най-комерсиална и да достигне до повече хора. 90% от песните спечелили ЕВ са на английски.

Поли, с теб сме!  :-* :-* :-*

Хубава е бг песента, но все пак Франция и Армения ми харесват повече.
Иначе да си призная, много хубави песни тоя път на Евровизия.. учудващо

Според мен Франция ще спечели - заради Европейското и заради атентатите, песента им не е нещо особено.

На мен ми харесва Русия и учудващо Кипър.

Латвия много копира Адам Ламбърт
https://www.youtube.com/watch?v=ftwcWOmTcKM
Русия ще спечели, понеже е дала най-много пари за промо, милиони... За съжаление

А, не вярвам да е Русия, песничката ми харесва, ама не е бал ЕВ, по-скоро Украйна и татарката - 1944.

Иначе залагам на топ 3 : 1. Франция, 2. Украйна 3. Русия/Израел

Все пак ще гласуваме за България
При нас мн евтини смси по 20 цента..  А в България 1,20 лв

Е, много добре! Добре,че гласувахме... 4 място ... и реално първо място от ЕС

Пълен фарс и поредното доказателство за липсата на елементарна обективност за сметка на политически фактори.
Евровизия = посредственост.
Не за участниците там , а за така нареченото жури.

Факт, определено журито гласува необективно...
Австралия и Евровизия...

Да,този вот на журито прецака конкурса,но тази година поне имаше много хубави песни.За разлика от преди издания на конкурса го гледах с голям кеф и почти половината от песните бих си ги слушал всеки ден.Наистина този път се „получи“ шоуто!И шведите се бяха постарали да съдадат добра организация.

П.П.Аз също бяха за Русия-човека се беше постарал-и песента му беше хубава,и изпълнението беше атрактивно,но.....уви!„Избутаха“ татарката НЕ заради друго,а заради Крим!

П.П.2Също не ми хареса и как „избутаха“ онази „австралийка“ от Южна Корея и онзи „хлапак“ шведът,ама нали са домакини!  ;D

След руснака трябваше да е нашето момиче-тя Заслужаваше второ място-песента й беше както ритмична,така и добра като смисъл и композиция,а с тоя танц направи шоуто!  ;D

П.П.На мен лично много ми харесаха и изпълненията на италианката и на австрийката-бяха добри песни.Като цяло този път Не много да се оплача от къз съдъжание-бяха „извадили“ доста добра „селекция“ повечето държави!  :)  ;D

П.П.2А също и на сръбкинята,германката и на Кипър!  ;D

ХОХОХХХ...БЕЗ БУТИЛКА РОМ..САМО С МЕН ЗДРАВЕЙ...И ОТ ГЛАС НА "ИСТИНАТА" 300 ДЯВОЛА ДА ТЕ ВЗЕМАТ НА ЧАТИЦИ ОТ ЕДНА ПЯСЪЧИНКА МИ СЕ РАПИЛЕЙ

Status
Затворена за нови мнения.
Back