• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Форумът е в начална фаза

Status
Затворена за нови мнения.
Да знаете, че времето за редакция на публикация след публикуване е 120 минути. Ако имате нужда да коригирате нещо винаги може да ми пишете едно лично съобщение  :-*

Открих как работи една модификация а форума (след 2 седмици) и с гордост ви обявявам, че вече след като редактирам статия поради дребни технически грешки (пропуснати букви, препинателни знаци.. ) вече няма да излиза надписа "последно редактирано от Админ" ! Не че е кой знае какво ама мен лично ме дразни този надпис :)

А да искам да се допитам до Вас как да кръстиме "титлите" - тия надписи които са под ника ви (Newborn, Jr.member) и т.н. ? Те се определят от броя на постовете на дадения потребител и по принцип това се отразява и в броя на цветните кръгчета (пак под ника) но аз съм го настроил така, че да сме си с 1 цветно кръгче защото от опита ми в разни форуми ми е направило впечатление, че на хората с повече кръгчета им се вярва повече а не винаги е правилно това.

Ами в крайна сметка хората имат право на мнение, но наистина съм съгласен да не оплюваме форума от който сме произлезли така да се каже - индигота.ком, нито пък неговият Администратор. Нямаме нужда от разделение и едните да са по духовни от другите.. този форум се появи в резултат на различна гледна точка и различни Цели в ръководенето на форума и воденето на комуникацията, това по никакъв начин не ни прави конкуренти. Всеки има правото да си влиза където си иска и общо взето ако иска да си ходи и на челото, когато не е в този форум, тук единственото изискване е да се спазват правилата на този форум, които не са кой знае какво  :happy8:  В тази връзка ще си променя и мнението в което съм се изказал в разрез с правилата в една друга тема. :) Бих се и баннал ама няма да е коректно спрямо Вас  :-\ 

Приятели, понеже в момента се води активна борба спрямо моята персона и този форум пак искам да Ви кажа, че не карам никой да седи тук ако няма желание или не подкрепя мотото на форума ни.  :blob5: Маските падат ;)

Махнах ранга базиран на постове (Newborn, Jr. member..). Добавих "Скайп" поле в личния профил, да знаете, че се вижда само от регистрирани потребители.

Май само аз се радвам, че оцеляхме цял месец  :laugh: Честит ми пост номер 100  :toothy2: :headbang:

Опитвам се да инсталирам кирилизатор, така че ако форума изчезне за няколко дни да знаете защо е :D

Ихааа , има кирилизатор! Браво на Админа  :-* :-* :-*

Муахахаха !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :blob9: :love3: :24: :24: :24: :70: :70: На малко кофти позиция е ама по натам ще го оправим!

Преместих кирилизатора вдясно, така по не се набива на очи и малко съм му намалил размера. Не знам дали може да се ползва от мобилни устройства ако някой ползва да каже :) Сега остава да допълня малко и "мъдростите" приготвил съм към стотина ;) и най-накрая ще ми остане време да напиша някоя смислена тема, че имам една предвид.

Ъпгрейднах форума до последна версия на форумния ни софт, ако забележите някакви бъгове моля пишете :)

Понеже вече имаме "Цели на форума" и правила при регистрация от днес може да смятаме, че сме истински завършен форум, за това правя тази тема неважна :)

Промених потребителските групи и изтрих 2ма неактивни и явно фалшиви потребителя - по принцип няма да трия за неактивност ама тия си бяха фалшиви :P Промених и имената на потребителските групи, може да ги видите в прикачената снимка. Ако имате други идеи за имена, не се свенете да ги напишете..

Status
Затворена за нови мнения.
Back