• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

In your eyes / В твоите очи (2014)

Синеочка

Администратор
  Не съм от най-подходящите хора за филмова критика или анализи, но като един киноман с дългогодишен стаж в гледането на хубави филми ( разбира се по моему) не мога да не споделя този прекрасен филм, който открих преди около седмица. Всъщност бях го видяла преди време, но може би постният му трейлър ме отказа да го гледам тогава. И мисля, че е крайно време да престана да гледам трейлътите, защото много често ми дават подвеждаща информация за филма.

Ако сте от хората, които не си падат по блудкави любовни филми, бихте махнали с ръка и го подминали, като поредната боза, която Холивуд бълва всяка година на конвейер. И ще сгрешите. Това е един от любовните филми, които всеки обичал някога истински , трябва да гледа задължително.

Няма да ви копирам резюмето на филма. Ще кажа само какво впечатление остави у мен. Кое ме докосна дотолкова, че близо седмица не мога да спра да мисля за този филм. Ако някога сте се съмнявали , че някъде там има човек за вас. Един единствен, на когото от самото си раждане, някъде там в зората на Вселената пренадлежите и той принадлежи на вас. То този филм ще заличи всяко ваше съмнение. И може би ще се обърнете назад през годините , ще се вгледате в необичайните случки в живота ви. И ще видите , че е имало такива моменти, в които сте се чувствали ужасно сами, убийствено самотни и тогава едно невидимо присъствие ви е спасило. Дало ви е смисъл и сили да продължите. Какво ако това присъствие е онзи единствен специален човек, който ще ви накара да се почувствате цели, истински и у дома.

А може би вече сте срещнали този човек?
https://youtu.be/cs_Z2OyqW5A

Споделям тук прекрасния саундтрак, който не спирам да слушам тези дни.
https://youtu.be/S7azxHDxhVM
И разбира се красивият текст към него.
I wanna feel your touch
It's burning me like an ember
Pretending is not enough
I wanna feel us together
So I'm giving in
So I'm giving in
To the trouble I'm in
So I'm giving in
To the trouble I'm in
To the trouble I'm in