• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Ямбол :)

Синеочка

Администратор
Тъй -тъй! Дойде време и на нашата скромна ямболска агитка да си чукне първа срещичка :)
Така - тази неделя (22.04) ще ви чакам пред моста на парка в 13:00 :)
Идеята е да ви разведа из градската градина , да си поговорим за духовни и не толкова духовни неща и евентуално да пием бира на моето местенце край реката :)

Идеята я има много отдавна, ама нямаше хора за реализирането й.  :)

Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Slavenа и PsyTrip за страхотната среща. Заредихте ме супер много!

Ето и дългоочаквания отчет:

Днес, аз, Синеочка и PsyTrip пообиколихме някои интересни части на китния ни Ямбол, правихме си много снимки и се заредихме с много положителна енергия.  ;) Аз лично бях толкова весела, че усмивката ми така и не слезе от устата (не че някога съм била без нея). Времето се още е страхотно - слънчево, свежо след пролетния дъжд. Говорихме си за чисто духовни теми - за преражданията, сродните души, душите-близнаци, предопределението на кармата, медицатия, аури, йога, рейки и чисточовешки теми за живота, Вселената и всиичко останало ;D
Аз съм много доволна, защото осъзнах някои нещица, в които може би не бях толкова убедена. Оказа се че сме били и мого фотогенични ;D Един пи кафе, друг - водичка, трети - биричка. Як ден с яки хорица ;) Очакваме в следващата седмица или по-следващата да се видим пак и да сме в по-голям състав. За пореден път благодаря на Синеочка, че ме закара до нази.  ;D Много найс. Много се радвам.

4678122O.jpg

4678125S.jpg

Ето го красивия ни подновен парк. Аз лично си го харесвах повече преди, предпочитам да го мяза на гора, да е пълен с бръшляни, поне да знаеш, че като се целуваш, никой няма да те види ;D А сега накъдето и да се обърнеш всичко се вижда и е твърде подреден :(
4678201w.jpg

4678199q.jpg

4678207j.jpg

4678209S.jpg

4678210h.jpg

4678213K.jpg

4678215O.jpg

4678221W.jpg

4678133x.jpg

4678142O.jpg

4678145y.jpg

Готиното кученце
4678149Y.jpg

Мястото на Синеочка
4678148p.jpg

о да, супер беше :) ще си бръмча положително зареден  :) а за другия път ще се избръсна  ;D

Специален поздрав за най-страхотните хора, от най-страхотния град, присъствали на най-страхотната Дзенкс среща в най-страхотния ден!  :-* :-* :-*

Синеочка said:
Славенке, пропусна да разкажеш за чесъна и Тъпото (колата ми).
Значии.. да, забравих да кажа за чесънчето, херметически затворено в колата ти, за да не се размирише и за колата, дето се задъхва при привключването на 1 и 3та  ;D

Трябва да похваля Славенка с кулинарните й способности, беше ни приготвила много вкусни сиренки :) и да благодаря на PsyTrip, че така грижливо ми изми предното стъкло :) А колата ми си плаче за нова скоростна кутия :), ама това е една друга тема, дето не й е мястото тука.
А на чесъна предназначението му беше да ме пази от вампири, но май вече нямам нужда от него :)

Синеочка said:
А на чесъна предназначението му беше да ме пази от вампири, но май вече нямам нужда от него :)

Май този път беше предубедена ;)

Значи, призовавам ВОЛФ да вземе да качи още снимки, защото има твърде много за качване. Аз дори не ги свалих от флашката му...

Back