• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Как да се казва категорията за "лични теми" ?

Status
Затворена за нови мнения.
Намерих го ...

И забравих какво искам да напиша ... мамка му ... родих гениална идея ... както става обикновенно под въздействието на стимуланти .. та нали всички гениални неща така са се родили .. но забравих го докато намеря темата ...

Ох ... не мога да се сетя ... 
ще изредя няколко които ми хрумнаха сега  ...

Мелодия от сърцето
Душевен екстаз
Сърдечни камбани
Сърце и личност
Мелодия на душата

Мелодий в захлас - е това е близо до това което ми хрумна .. знам ... бяха мелодии, но другата дума, перфектната дума за това словосъчетание липсва ...

Е нека съдиите отредат!

До 13.12 събираме предложения и после ще пусна нова анкета с всичките предложени. Има добри попадения!

Нещо до никъде не стигнахме с тия лични теми, май най добре да ги заключваме и да може да си пише само "автора" им.. Най правдиво звучи и от гледна точка да няма скандали, че някой си бил писал в на някой друг темата :D  Само трябва да ми кажете как става тази схема.

Когато си автор на дадена тема , най-отдолу в ляво ти се изписва опция (Заключи темата) и след като си я заключиш в нея ще имаш право да постваш само ти, администратора и модераторите. Това е..

Бре, бре.. потребителите не би трябвало да имат достъп до тази функция, но щом се ползва по предназначение лошо няма :)

Status
Затворена за нови мнения.
Back