• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Как да (ЗЛО)УПОТРЕБЯВАТЕ МЪЖА!

Status
Затворена за нови мнения.

Синеочка

Администратор
ВНИМАНИЕ! Следващите редове не са за мъже със слаби сърца ... и техните майки!

Да си признаем честно, много жени не знаят, как да употребват правилно мъжа според възрастта му, защото при мъжете, за разлика от жените, желанята се менят полярно от година до година или от ден за ден. Най-често след като са гледали някой филм или са яли нещо развалено (за второто няма много логика, но е доказано в практиката ).

*Докато четете долните редове, трябва да имате предвид, че изводите са правени в ограниченията на следните три сентенции, които са общовалиден програмен код за всички мъже.

1.Ако акълът му не дойде на време, въобще не го чакайте.
2.Всички мъже се еднакви, другото е заблуда само за първия месец от запознанството ви.
3. Всички мъже обичат бира и пържени картофки.

А сега по същество:
Мъж 0-12/13 г. - Мъжът още не е осъзнал едиповия си комплеск. "Всички момичета са тъпи, трябва да страним от тях, а ако харесваме някое - да го тормозим".
Мъж 12/13 - 16 г. - "Ранен пубертет".За първи път откриват "лъскането" и пестят по месец, за списание с голи каки. Задължително са влюбени в някоя актриса, певица или манекенка. Разум - няма и следа!
Мъж 16 - 25 г. - "Късен пубертет" (ВНИМАНИЕ, "късният пубертет" не отминава! НИКОГА!!!) Основни желания и ценности - жени, алкохол и кола на старо. Разум - бледи наченки!
Мъж 25 - 32/33 - "Май няма да е толкова лошо да си хвана някоя приятелка. Поне ще има редовен секс, пък и може да ми опържи яйца! Но ми е още рано да се женя! Тя мама ми е казвала да не се давам млад и някоя да се възползва от мен, че нали съм съкровище...!"
Мъж 33 - 45 - "Тиктака ми биологичния часовник!"  Бъдете много внимателни, това са мъже, които най-накрая са решили да правят нещо с живота си. Готови са да ви заблуждават, че са пораснали и ви обичат, само и само да се роди нещо и от техните слабини. За тях не сте най-добрата, а сте най-удобната.
Мъж 45 + - Има голяма вероятност да можете да проведете нормален разговор с тях. Но защо помъдряват толкова късно!?

Мъж 25 - 32/33 - "Май няма да е толкова лошо да си хвана някоя приятелка. Поне ще има редовен секс, пък и може да ми опържи яйца! Но ми е още рано да се женя! Тя мама ми е казвала да не се давам млад и някоя да се възползва от мен, че нали съм съкровище...!"
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
че кой те иска за женене...хаха

Синеочка said:
Самонавива ми се той... мене ми е най-интересна последната категория  ;D ;D ;D ;D
ами има некъъв хляб и там ама.........
аКО си му набор работата отива към критеческата и започва постоянно да те дразни ;D

Wolfgar said:
;D ;D ;D
Обади ми се след 17 години :)  ;D ;D ;D
а до тогава на "ръчна пералня"ли ще я караш...хахахахах :41: :11:

Мортиша said:
Wolfgar said:
;D ;D ;D
Обади ми се след 17 години :)  ;D ;D ;D
а до тогава на "ръчна пералня"ли ще я караш...хахахахах :41: :11:
LOL
Що бе ... има обществени перални ... няма мръсен да ходя я! :) ;D

БРЯХХХ....
АМА ТИ ВЪЛЧО МАЙ ПАК НЕ СХВАНА ИЗВРАТЕНИЯ МИ ХУМОР
БАШШ МРЪСЕН И ПО ЛЕКАРИ ЩЕ ХОДИШ АКО ХОДИШ ПО "ОБЩЕСТВЕНИ ПЕРАЛНИ"
ХИХИХ...
"РЪЧНА"-ТИП ДА ОБСЛУЖВАШ НУЖДИТЕ СИ РЪКА
ДЕВАТА В ТЕБ СЕ ОБАДИ НАЙ-ПРАКТИЧНО ПО ЧИСТОТАТА :)

Мортиша said:
БРЯХХХ....
АМА ТИ ВЪЛЧО МАЙ ПАК НЕ СХВАНА ИЗВРАТЕНИЯ МИ ХУМОР
БАШШ МРЪСЕН И ПО ЛЕКАРИ ЩЕ ХОДИШ АКО ХОДИШ ПО "ОБЩЕСТВЕНИ ПЕРАЛНИ"
ХИХИХ...
"РЪЧНА"-ТИП ДА ОБСЛУЖВАШ НУЖДИТЕ СИ РЪКА
ДЕВАТА В ТЕБ СЕ ОБАДИ НАЙ-ПРАКТИЧНО ПО ЧИСТОТАТА :)

;D ;D ;D ;D
Ама Морти ... ти си тази която не ме разбра обаче .... :)
Заото ... какво сме обществото, ако не едно голямо семейство? :)

Мортиша said:
а не....аз съм за моногамията
Моно какво?
Абеее ... я ми говори на разбераем език ... аз да не съм ти тукя някой доктор,а?
Аз съм си селско момче :) ;D

Мортиша said:
питай сексолог ;D ;D
срамота да не знаеш
Секс какво ... казах ти ... на село такива животни няма ...

Някои жени биха забогатели, ако можеха да продадат като ловни трофеи рогата на мъжете си.

"Пърхута по главите на мъжете се дължи на разпадането на рогата им с течение на времето."

;D ;D

Status
Затворена за нови мнения.
Back