• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Любовта е последствие от сексуалното привличане(секса) или Секса е последствие ?

Status
Затворена за нови мнения.
Има Любов.
Инстинкти и хормони също има.
Платонична любов като нищо може да прерастне
и във физически контакт с всички последствия
за хормони и прочее последствия.
Обратното също е вярно.
Апетита се случва да дойде и с яденето.
Да се делят неделими неща е безмислено.

Тогава да поставя друг въпрос - има ли любов без секс ? Може би отговорът ви ще бъде - да,и аз си казвам да - като си давам за пример любовта към близките,домашните любимци и така нататък.И сега заключвам по този начин - Любовта е едно,Секса е съвсем друго,или - Тая работа не прилича на оная работа !

Ali_Lun said:
Тогава да поставя друг въпрос - има ли любов без секс ? Може би отговорът ви ще бъде - да,и аз си казвам да - като си давам за пример любовта към близките,домашните любимци и така нататък.И сега заключвам по този начин - Любовта е едно,Секса е съвсем друго,или - Тая работа не прилича на оная работа !

Представи си, че секса за определен период от време е бил и все още е за много същества, задължителен системен файл от пакета на програма за сливането на две души - Версия 1.0, има и 2.0... след време няма да има нужда от тази функция... 

Честно казано не те разбрах.А от малкото,което разбрах - не съм съгласен,според мен секса винаги ще го има - просто това е породено,поне ако не секса - желанието ще го има.
А някой може да попита - Абе от къде се пръкна пък ти с твоя Секс.
Веднага отговарям - НЕ знам,винаги е била важна тема за мен.Може би защото съм скорпион,още повече с Асц - Близнаци ! Освен това някой друг може да кажа - Остави тези зодии - Всички мъже са си такива.И аз бих му отговорил,че и аз мисля така...
И все пак форума е за търсачи - Обсъждаме и намираме истината/те :)

Ali_Lun said:
Честно казано не те разбрах.А от малкото,което разбрах - не съм съгласен,според мен секса винаги ще го има - просто това е породено,поне ако не секса - желанието ще го има.
А някой може да попита - Абе от къде се пръкна пък ти с твоя Секс.
Веднага отговарям - НЕ знам,винаги е била важна тема за мен.Може би защото съм скорпион,още повече с Асц - Близнаци ! Освен това някой друг може да кажа - Остави тези зодии - Всички мъже са си такива.И аз бих му отговорил,че и аз мисля така...
И все пак форума е за търсачи - Обсъждаме и намираме истината/те :)
chakai chakai..samo vmetka poqsnenie..Bliznacite...kadeto i da e...i v asc.pak savsem .....idi procheti nqkade intro na dumata ascendent....q molq ti se slance,luna,merkurii,mars i venera i uran i oshete ima...sa mu v skorpion..asc.v bliznaci mu e bil vinoven za vrodena izvrateniq...hehee ;D ;D

Чакай,Чакай само да вметна,че Близнаците са сред най-сексуалните зодии.Освен това Луната не ми е в Скорпион,а е в Дева,Марс е в Стрелец,а Уран и Нептун са  в Козирог :) .
И не разбрах дали си съгласна с Scanner.

po dolu kazah che go razbiram osven che go chuvam kakvo kaza..
nerazbirasht i nesaglasen sa dve razlichni neshta..:)
a ti obqsni mi da te razbera...kade po tochno otstoqvash tva useshtane ..
ascendent/descendent
taka sa po princip..
barz,srachen,lovak,pargav...tva znachi asc. v znaka na Bliznaci..
fizicheskoto proqvlenie na tozi svqt na kakav profil otgovarq...

a da be..ma kakto iskash taka da si povqrvash togava..a Venerata ti..a kade q tq..shto q skatavash ..ili si q zabravil.. ;Dche neshto ne q spomenavash..

Работата загрубя... :).Не искам да споря с никой :) :) . Венера - Да в Скорпион е, Близнаците  ми дават всичко,за което си писала,но освен това съм чел че са сред сексуалните зодии,тъй като елемента е въздух.Разбира се може и да се бъркам - пак казвам не искам да се нападаме :).

ne se napadame,az zatova poqsnih otgovarqm,razbiram i saglasqvam savsem v nachaloto na edinq otgovor.

Ali_Lun said:
Работата загрубя... :).Не искам да споря с никой :) :) . Венера - Да в Скорпион е, Близнаците  ми дават всичко,за което си писала,но освен това съм чел че са сред сексуалните зодии,тъй като елемента е въздух.Разбира се може и да се бъркам - пак казвам не искам да се нападаме :).
vmetka:
v osnovata na sexualnosta stoi elemnta voda..ne vazduh
ot kadeto i da zahvana ..

Да,но Везните са въздух... и са не по-малко сексуални от Скорпиона !

ne..kazvam ti vqtara te e izduhal v nqkva zabludena,ne e pravilnata posoka..
voda i vazduh sa nesavmestimi svetove na stihii..
ribi,rak,,..nqma takiva za teb..
mnogo travestiti sa vezni mejdu drugoto..

Въздух,вода,мъгла...планети за капак...
че и секс набъркан там.
Що за коктейл си спретвате и се мъчите
все да усложнявате всичко до неузнаваемост?
Колкото и всеки да се опитва да вкарва
човешко съзнание и същност в калъп няма да
му се получи...
Сексът като самоцел без никакви чувства си е
куца история от начало до край колкото и да се
залъгват партньорите.
Всяка връзка основана преди всичко на тази основа
е обречена.
Такъв си е самия живот и това няма нищо общо
с ветрове,води,мъгли или планети...

То има,но някой хора не знаят нещата както си са - Например - АЗ  :-\

Всяко нещо идва в живота ни едва
когато сме готови за него и отговорността
която ще носим за този дар.
Ако не го последваш - губиш го.
Всяко изпитание идва в живота ни
когато твърде дълго сме стояли на едно място.
Ако не се промениш - се повтаря отново и отново
докато проумееш в страданията си картинката в
която се намираш.

За да изпиташ истинска любов трябва да си постигнал
себеотрицание...
Сексът го можем по природа и инстинкт...но истинска
всеобхватна любов...на това човек се учи цял живот.
Случайности не съществуват...
За тези описани прости неща планети,зодии или
води и мъгли просто не важат...

Не знам,но за мен астрологията има Важно място...не одобрявам отношението ти.

и аз не го одобрявам,но всеки има право на мнение..
хе..хе :37:

Така е ... и затова сме тук,за да обсъждаме.Поне аз така съм разбрал.Ако греша някой да ме поправи.
Освен това...защо тук активността е много слаба.Не сте гостоприемни ?

Status
Затворена за нови мнения.
Back