• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Нов форум

Status
Затворена за нови мнения.

Дедек

Администратор
Здравейте приятели!
Понеже както знаете преди време ни хакнаха и някои от функциите на форума не работеха.
Днес оправих форума и всичко работи както трябва, но има някои неща които трябва да се оправят наново - малко по малко ще ги оправям и до 2-3 седмици форума би трябвало да има един по-добър вид и да е по лесен за употреба!

Нали помните, че бях обещал форума да няма реклами, както и комерсиални постове когато го създавах(ме) преди 8 години ??

Е... вече е 2020 и форума си остава без реклами и комерсиални постове. Който пуска такива ще бъде баннат (за)винаги.

:-*

Отидохме в новото хилядолетие! Вече имаме SSL сертификат, работи процеса на регистрация...
Има работа още някакво време но определено вече сме напред в живота, даже и в духовния такъв!

Вече имаме нова фавиконка (тази пред таба), скоро ще имаме и ново лого и цветова схема :P
Нещо ни натисна Пробуждането...  ;D
За съжаление старите файлове не са достъпни и няма как да се оправи това.

Да знаете, че в следващите дни ще работим върху Цветовите схеми на форума и може да има някои аномалии. 

Мигрираме на нова платформа и като сме готови ще е възможно отново да се регистрирате :)

Нещо оплесках никовете и администраторските права, ама да знаете, че форумът е готов вече за употреба.
Липсват му преводите и едно-две неща ама малко по малко ще го оправям.

Напредвам с преводите, както и успях след много мъки да оправя връзките към youtube клиповете.
Ако на някой му звучи глупав някоя от форумните фрази и има по-добре предложение - не се стискайте а споделяйте предложения :)

За съжаление се наложи да изтрия над 300 мнения от темата за снимките: https://dzenx.com/threads/snimki-i-kartinki-koito-ni-xaresvat.1599 ;
Не за друго, а понеже както знаете на времето ни хакваха и ни изчезнаха невъзвращаемо снимките и самата тема се обезмисляше със празни постове.

Да ъпдейтна - изтрих изцяло раздела Снимки, понеже вече не е 2010 и едва ли някой ще пуска снимки в някой форум при наличието на социални мрежи :) За съжаление във всичките теми от раздела са изчезнали старите снимки и съответно и тях ги изтрих.
Прегледах мнение по мнение и изчистих почти всички теми от празни съобщения или съобщения само с една иконка... към 1300 поста съм изтрил днес. Остава ми само секцията "Общи Теми" да прегледам, но нямам сили за това.
Предполагам, че скоро няма да имам време за да я изчистя и нея, но малко по малко действам.

Поизчистих и темите и постовете в секция Общи Теми :) Поразместих няколко секции и общо взето това е за сега.
Приемам идеи, коментари и предложения за форумната подредба, цветове и фунционалност.

И сам войнът е войн - оправих имейл системата която беше развалена поради миграцията на хостинга :)

Status
Затворена за нови мнения.
Back