• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Обяснение на дзен - клипче

Власти

Духовен Търсач
Наскоро попаднах на този клип и човекът добре се е опитал да опише неописуемото.

• Харесване
Дзенкс Отзвук: Gasai
Не бях гледала това поучително видео, за което благодаря. Съгласна съм с тази информация и вашето мнение. Аз често гледам предаването портал 12.

Искам да споделя, че скоро издадох книга – „Ненадминатата сила на българите“.
В нея описвам произхода и живота на българите, като носителите на духовността и тяхната задача да разпространят духовната наука в целия свят.

Също така имам youtube канал: „Извор Надежда“. В него засягам духовни и исторически теми, както и теми за здравословен живот и хранене.

Историята и духовността са свързани по между си. Животът на всеки човек е тласък към духовното незавсимо дали е, или не е духовен в настоящия си момент, или живот. Всички рано или късно стават духовни, макар и със съзнателния си ум да не го разбират, то подсъзнанието със сигурност знае това.

Last edited by a moderator:
Не бях гледала това поучително видео, за което благодаря. Съгласна съм с тази информация и вашето мнение. Аз често гледам предаването портал 12...
Здравей! Да знаеш, че изтрих линкът ви към където се продава книгата ти понеже директно нарушава правило 5:
"5. Не се допуска публикуването на мнения с цел да си направите търговийката. Написах рима: "Нежеланата реклама (спам), води до директен бан.""
Предполагам не си го направила нарочно, но не е редно първото ти мнение да е рекламно..

Здравей, Вики , и добре дошла! Наистина книгата ти нарушава правилата на форума, но ако някой има желание да разбере повече подробности за нея може да ти пише на ЛС :) Успех с развиването на канала, хвърлих му едно око. Дано има повече младежи , като теб :)

Back