• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Относно слънчевото затъмнение, състояло се на 21.05.12 2:45ч.

deskaz

Светлоносец
Здравейте приятели,

Исках да ви попитам как преживяхте слънчевото затъмнение и подравняването на планетите?
Аз същия ден бях на разтоварващ режим, събудих се точно минутка преди централното затъмнение и реших да се включа във визуализацията. На сутринта се случи нещо много странно, все едно не бях себе си.... или по-точно все едно за 1в път влизах в това тяло. Нямах никакъв контрол над него, треперих, не ми беше добре, чувствах сърцето ми как тупти чак в гърлото, нямах никаква сила. Пльоснах се на дивана, в главата ми се въртеше въпроса "Какво се случва, какво става с мен" и започнах да си повтарям "Деси, ти се паникьоса...НЕ се паникьосвай!" В продължение на 1 час виждах бели звездички... Интересното е, че тялото ми подсказваше, че има нужда от портокал. Загризах една ябълка /понеже нямах сила да си обеля портокала/, но ефект нулев и мисълта за портокала се засили още повече. Бих си 2 шамара и започнах да се боря с този прочут портокал...и Уау, при всяка хапка през тялото ми преминаваха тръпки... супер необичайно усещане.... и не след дълго бях на крака, почти свежа и готова за подвизи...все едно случилото се не го е имало... И така :)

http://vimeo.com/37633025

В кръга на шегата- планетите да се строяват в редица от мен до другото дърво - ВЕДНАГА!
Има хора които тук ме познават лично - чугунена глава съм си открай време.
И след зверски запой до несвяст няма и помен от главоболия - но си признавам без бой че не съм полагал усилия в тази си дарба(то голяма дарба,голямо чудо де...).
А планетките нека си танцуват своя танц и да си пеят песента която си знаят от еони.
Със същия успех и техники на самовнушение мнозина си докарват и инфаркти,диабет или много други.
Спокойно можеш да си самопрограмираш подобни състояния и без планетките.
Ефекта плацебо работи безотказно в позититвен и в негативен аспект.
Нека никой от нас не залита въпреки всякакви предсказания или подобни внушения отвън.
Голяма услуга ще си направи.
Очаквам с любопитство  21 декември 2012.
В последващия период очаквам огромен отлив от всичко духовно понеже няма да го има повече страха от Прехода.
Както и голяма вълна на объркване,разочарование и все по-голяма бездуховност.
Малцина ще бъдат истинските които ще останат -144000 или повече или по-малко - не е толкова интересно...
И някак си ги виждам маите някъде в пространството и времето как се подхилват на това че не сме разбрали вица им...

По това време си стоях на терасата и си зяпах звездите както често правя със или без парад на планетките.
Легнах си както обикновено по никое време.

Разбирам те за какво говориш :)
Мен много малко хора ме познава и могат да потвърдят състоянията, в които изпадам ^^ За случилото се с мен вчера едни ще кажат "Ти луда ли си, не го прави, може да ти стане нещо", а други "Браво, това е най-хубавото,което може да ти се случи" :D. Такъв тип медитации и визуализации не всеки може да прави, така е... Аз вече не се страхувам, защото знам какво и защо го правя (:
Но си прав, отлив от духовното ще има... Ще има, защото маса хора в момента са се хванали за него като удавници за сламка, с надеждата да се случи някакво чудо, без да осъзнават, че "чудото" всъщност е в самите тях. Много ще се откажат поради простата причина, че са го приели като нещо модерно, на което ще му "мине модата".
Та такива работи.  :58:

Деси, като за начало НЕ СЕ СТРАХУВАЙ. Нормално е това, което ти се случва, за в бъдеще ще се усъвършенстваш и няма толкова лесно да излизаш "от кожата си" (това в преносно значение), просто ще си по-уравновесена. Това е смисълът на медитацията.

slavena said:
Деси, като за начало НЕ СЕ СТРАХУВАЙ. Нормално е това, което ти се случва, за в бъдеще ще се усъвършенстваш и няма толкова лесно да излизаш "от кожата си" (това в преносно значение), просто ще си по-уравновесена. Това е смисълът на медитацията.

Славенка, така е. :56: За мен беше много важно да се изправя срещу страховете си и просто да ги прегърна  :58:
Затова когато имам възможност да го направя - аз го правя  :53:

Back