• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Промени

Status
Затворена за нови мнения.

Дедек

Администратор
1. добавих категория "За Бита" в раздел "За Бита" - там ще си пишеме като цяло за оползотворяването и приложението на Земните ресурси - рециклиране, родови имения, градинарство и всякакви такива приложими в бита ни неща.

2. преместих раздел "Благотворителност", като категория в "Общи теми"

3. добавих категория "линкове", където може да пускаме линкове към външни сайтове по общите тематики в нашият форум. Не се допуска публикуването на линкове към страници с търговска цел(добавям го в общите правила това), както не се допуска и "търговско" публикуване на линкове в подписите.

Ако имате предложения отностно направените промени, не се колебайте да ги изкажете тук и да ги обсъдим.
Ще помоля да се придържате към темата в която пишете, ако искате нещо да коментирате, копирайте оригиналното мнение в тема "Говорилня" или направо си направете нова тема в "Общи теми". Много спам става и се размиват темите.

суперрр...тука ще поствам идеи свързани с индустриалния дизайн като цяло и развитието в насока по малко разход,производство с 0% фира разход и т.н абе всичко което архитекти и дизайнери и инж. в производството правят и мислят с цел по малко природен ресурс и оползотворяването на целия до макс. с цел ...
;D ;D ;D ;D
да запазим поне малко не разтопени глетчери за полярните мечоци
:03: :06: :levitation:

Тези дни ще изтрия раздел "Линкове" и ще го направя на тема.

Поради използването във всички теми на клипчета, взех едностранно решение да премахна модулът който позволяваше да ги "изобразява". Поне опитахме..
Да добавя, че вече не може да разчитате на мен за модериране или администриране на форума.

Изтрих 30-тина спам потребители. Останахме само истински и стойностни хора :) Ако някой е бил изтрит по погрешка да ми пише.

Махам го заради теб. Мерси, че ми плюеш на труда - отива ти държанието на възрастта.

Всички теми с музикални клипчета са обединени в една тема "Какво слушам в момента". За това може да благодарите на мен и на злоупотребяващите с форумната среда. Съжалявам, че сме като в детската градина..

Върнах модула за Youtube. Потребителят Власти напуска форума и ника му е изтрит по негово желание, в повече му дойдоха злобата и интригите. Администрацията е поверена на Странник и BadBlueEyes. Благодаря на всички, които оцениха и уважиха времето, което той прекара в търсене, настройване, кодиране..  :40:

Предлагам да се впише, че е задължително да се споменава автор на статия или линк към статия! 70% от форума има статии, които нямат автор и все едно са написани от потребителите! Моля уважавайте авторските права, един такъв индивид сега вади хилядарки от друг форум, като не беше споменал авторство и подлъга хора, че е компетентен!

то пише автор..но първо трябва да прочетеш темата...понякога не е накрая..за уловка на злонамерените кометатори...,
които нямат за цел да четат и да се обогатяват,а само да създават дразги и интриги тук.. :)
Амин

Мортиша said:
то пише автор..но първо трябва да прочетеш темата...понякога не е накрая..за уловка на злонамерените кометатори...,
които нямат за цел да четат и да се обогатяват,а само да създават дразги и интриги тук.. :)
Амин

Не съм тук да създавам интриги.. Чела съм доста от статиите и в много от тях не се споменава автор:) Не виждам какво лошо има като копираш някой текст, после да копираш линка и пастнеш...

не ти е последователен прочита явно...
търси автора не само в края на темата...
автор е едно...посочване на книга от която е взето също..
линк е друго..тук безплатна реклама не правим....
защото никой не ни прави на нас...

Премахната е анти спам защитата за новорегистрирани потребители. Страшно е дразнеща, надявам се сега дискусиите да ни вървят по гладко :)

Форумът е прехвърлен на нов по-бърз хостинг.
За съжаление докато това се случваше се появиха проблеми и старият ни дизайн не става за ползване  :'(
Та за сега ще го караме с този..

Status
Затворена за нови мнения.
Back