• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Safe harbor?

Status
Затворена за нови мнения.

Гласи

Светлоносец
Здравейте,Аз съм Гласът на истината(или поне така съм известен в „околното“ ни,предимно Българско Интернет пространство  ;D  )и от „известно време“ се занимавам с неща,с които смятам,че доооста МАЛКО хора се занимават у Нас-неща като окултизъм,търсене та Смисълът на живота(нарочно е Главното С),Лична опитност в общуване с „Йерархиите“,„докопване“ до Информация за минали,бъдещи и сегашни събития от Нашата реалност(и свързаните с Нея  ;)  ),разкадаване на „разнообразни загадки“,търсене на Истинското познание(в превод на така „по разбираем език“,това ще рече начин или по-скоро Път,по който ДА СЕ СИНТЕЗИРА,а НЕ да се РАЗДЕЛЯ Знанието на научно,техническо,религиозно,езотерическо,философско и т.н.),както и На Още РЕД въпроси съдържащи се в Заобикалящия ни свят,които смятам че Ние(тоест т. нар. „Обикновенни хора“)Не Виждаме,именно защото са ТОЧНО Пред Очите ни!Да,Знам,че стилът ми на писане и изразяване е доооста НЕобичаен и че Някой от Вас може би си мислят,че вече са „добре запознати“ с темите,които бих искал да разглеждам,но Ви Моля преди да Отсъдите първо да погледнете през една така „мааалко ПО-различна“ Гледна точка!

За разлика от „болшинството“ потребители на подобен сорт теми и съответно „свързаните с тях уебсайтове“(към който смятам,че се числи и този форум-ако Греша,да се намеси администрацията и да ме поправи),Аз Не базирам своите изводи Единствено на прочетеното или дискутираното в „Нета и книжата“,а по свеобразен „мой си начин“ се Възползвам от своите лични така да Ги нарекъ „способностти“ и „познания“,които съм натрупал в курса на много мнооого Време!Така,че да Го кажа по малко по-различен начин-Аз имам своебразен Достъп до Информация,която Е НЕдостъпна за По-голямата част от т. нар. „Потребители“ на подобен сорт Материали или казано по ПО-различен Начин-съм „Навътре В Нещата“,някой път разбирам,че съм Тооолкова Навътре,че По-голямата част от хората просто НЕ Могат да ме следват!  ;D

И именно това ми създава Твъъърде МНОГО Проблеми,защото ПРОТИВНО на Очакванията ми всъщност се оказва,че ИСТИНАТА за т. нар. „Духовно пробуждане“ НЕ Ече „някой“ или „нещо“ се Е било пробудило „Духовно“,а че ПРОСТО се е изпълнила „добрата стара поговорка“:
Дай на хората СВОБОДА и Гледай Сейр!
(поне според моето скромно Мнение  ;D  ),тъй като(поне според моите лични Наблюдения)когато Изведнъж хората попаднат от на практика „Маргинализираната“ социална действителност,в която всички Ние Живеем в „откритите Простори на Интернет и Езотеричната литература“,те НАвместо да „се пуснат ВОЛНО“ из „дебрите на Неизвестното“ и да „изживеят Себе Си По Безброй Начини“ предпочитат да Си „Заплюят“ понякое „нищожно парченце от Безкрая“,но в което Могат да се Чувстват като Царе на СВЕТЪТ(Техният си  ;D  !)и когато Дойде някой с Въпроси относно „статутът“ на Тяхното „Господство“ в Малкото спрямо Необятността на Възможносттите в Безкрайното,то съм забелязал,че(отново На Базата на ЛИЧЕН Опит)„обикновенните хора“ се Опитват ВСЯЧЕСКИ Да си Запазят КОНТРОЛЪТ над този Миниатюрен къс от Безкрая,който са Си Заплюли,вместо Да Поискат НАИСТИНА да РАЗШИРЯТ ХОРИЗОНТИТЕ Си(което пак базирайки се на своят личен Опит смитам,че Е Крайната ЦЕЛ на ВСИЧКИ „Практики и Учения“,които съществуват по Земята откакто съществува Човекът като същество надарено с Дух)!Дотук добре може би ще кажат Някой,все пак съществуват думите:
Всяка жаба да си знае гьол-ът!“
и
Всеки Е Господар в собствения си Дом!“,
нали така!?Но Истинският ПРоблем Е,че тези „жаби“ всъщност Не само искат да си „останат“ в Гьол-ът,ами Всъщност СЪВСЕМ Целенасочено и Безкомпромисно искат да „Пренесът Безкрая САМО и ЕДИНСТВЕНО в Гьол-ът Си“!Което както много Добре Знаете,просто НЯМА КАК да СТАНЕ!Можеш ли да сложиш Океан в ЧАША!?Тоест,подобен род „хора“ Не Правят НИЩО по-различно от това да Пренасят същите Вредни практики,които Задаржат Духът,в Настоящето ни и в „Портите към Безкраят“,които навлизането на Литература за „Новото Време“ и особено Интернет в други случай са НАПЪЛНО СПОСОБНИ да Отврорят!(или поне ТОВА са моите скромни лични мнения И наблюдения)!

Тези хора Нямат Интересът Да Растът или Да Се Развиват,в Каквито И Да Е Било „Направления“,нито пък Способността Да Бъдат Проводник на какъвто и да е било Прогрес,но За Сметка на Това имат Огромното Самочувствие,че Цял Свят се „върти около Тях“ и едва ли Не Цялата Вселена Е НАПРАВЕНА САМО За Да Им Се ПОДЧИНЯВА!При тях Духовното НЕ Води До Дух,Окултното НЕ разкрива Тайни,Вселената НЕ Е Безкрай,А СОБСТВЕНАТА Им Глупост Е Мъдростта на Земята!Такива хора Са Готови Само И Само За Да Се Почувстват Значими В Един Единствен МИГ ОТ Вечността Да Разрушат Цяла Вселена,да Спрат ВСЯКО Знание И Да Подтиснат ВСЯКА ИСТИНА само И Само за Да Могат да Запазят ДОРИ И Минимален КОНТРОЛ върху тази Малка,Малка,Мааалка „Чашка“ от Безкрая,която Те Искат Да Задържат С ВСИЧКИ Средства!!!

Но може би вече се питате ЗА КАКВО Ви „представям“ това „лирично отклонение“ в така озаглавена тема при това ТОЧНО в този раздел на форумът-всъщност Причината Е Проста-Търся си Safe harbor!Навремето,по Времето на епохата наречена условно „Великите географски открития“(друг е въпросът,че НИКОЙ НИЩО ново НЕ е „Открил“,а просто едни територии са минали от конторът на своите МЕСТНИ жители в ръцете на Алчни ИМПЕРИИ)в „Откритите морета“ е царял един своеобразен „смут“ и „хаос“,тъй като в Европа по онова време е имало всъщност няколко нации,които ЕКВИВАЛЕНТНО са си съперничели за Славата да бъдат „Велики откриватели“(тоест,да си вземат по едно „хубаво парче от баницата“ на Новите територии и да си „забият флагчето там“)и за известно време в Откритите морета е имало възможност за „предприемчиви люде“ да „странстват“ сменяйки Принадлежността си към различните Корони!Т, френският крал,ту английската кралица,ту Испанската или Португалската корона,а дори и предприемчивите холандски търговци „редовно“ се възползвали от услугите на тези „предприемчиви люде“ опитно в ПЛАВАНЕТО в Открити води за да им донесат нови „Слава“ и „Богатство“ в името на нека така да Го кажем „различни каузи“.Всъщност Не искам да говоря толкова за Историят като един СУХ предмет,който се преподава по учебници или лекции в училище или университета,а да се опитам да Ви „потопя в Дух-ът на Времето“ за да Ви покажа съществуването на една според мен Уникална „класа от Люде“ по онези времена!Люде Опитни в „кръстосването“ на моретата,обрулени от вълните,видели както се казва „Какво ли Не“ в пътешествията си,с богата за онези времена обща култура подхранвана от знанията на различни народи,които са срещали по време на плаванията си и досегът с Различна от европейската култура,често пъти с Вярвания вдъхновени от тези култури,а дори о от досег с ДРЕВНИ знания,които иначебиха били Забранени в Континентална Европа,люде Неразполагащи с НИЩО повече от техните собствени Умения и Възможностти да се ориентират по звездите в Безбрежният океан и Собствената им НАХОДЧИВОСТ да се справят с Безбройните предизвикателства,които Неизследваните брегове могат да предизвикат У Тях,всъщност Без род и родина,Без земя и Държава,родени В морето и За морето,които Не разполагали с НИЩО ДРУГО ОСВЕН собствената Си Свобода,свободата Сами Да Решат Къде Кога И При Кого ще Служат!Та такива люде ВСЪЩНОСТ са били Двигателите на Неимоверния ПРОГРЕС,който буквално Изстрелва Европа от „Прибрежна земя на Диви Племена НЕпрекъснато в конфликти едно с друго“ в „Центърът на Историята“-позиция,от която тя Не Иска да „слезе“ и до ден Днешен!Аз лично смятам,че ИМЕННО Дух-ът на тези „Смели МОРЯЦИ“ стои в основата на ВСИЧКО,което съвременната „Цивилизация“ е успяла да Постигне,и Загуби ли се Той,ще се Загуби И Тя Самата!

И именно В Контекста на тези си Думи бих искал да Ви „спомена“ за понятието Safe harbor!Изразът идва от Английски език и буквално се превежда като Безопансо пристанище,но всъщност има смятам доооста По-Дълбок и Конкретен смисъл!Както Ви казах тези Същите люде,на които европейските монарси дължали ТОООЛКОВА МНОГО за да имат те изобщо Възможността „да окичат Короните си“ със Славата и Богатството,с които Европа станала „баш“-земята из Целият СВЯТ можело сащо толкова бързо както са били Издигнати до славата и престижът на делата си,също така и да бъдат Свалени от Дребни и Мижави ДУШИЧКИ имащи „Привилегията“ да са ДОСТАТЪЧНО ВУЛГАРНИ за да задоволяват Простите „интреси“ и „Нужди от ЗАБАВЛЕНИЯ“ на „Кралските особи“ или на „плебса“ в Европа по това време!Така,че КОЛКОТО и ВЪРХОВНИ да са били Постиженията на тези Люди и КОЛКОТО и МНОГО Те да са ПОМАГАЛИ за развитието на СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ Понякога събдата(O,fortuna!)е изигравала УЖАСНА шега с тях,като Те са ставали ЖЕРТВА на СОБСТВЕНОТО Си ВЕЛИЧИЕ и тези ДРЕБНИ душички ЗАВИДЕЛИ,че Чисто и Просто НЕ Могат да се мерят с ИСТИНАТА ВСЯЧЕСКИ се Опитвали да Саботират и Умаловажат Безспорните им ПОСТИЖЕНИЯ и да Ги изпратят в Немилост пред Короната и Тълпата!Така и Аз Самият O,fortuna видях с Очите си Простотията и Диващината на така наричащия себе си „обикновен българин“,който в Своята Гордост и Глупост предпочете да Чува думи на Профани,вместо да Слуша Гласът на Безкрая,да Гледа „мазни Плагиати“,вместо да Вижда Истината ОТВЪД Очите Си,да Знае Заучени ЛЪЖИ,вместо да Проникне в Безкрая!O,fortuna,Аз Самият станах Жертва на собствената Си ЩЕДРОСТ и бях НАЙ-НАГЛО ИЗГОНЕН ЗАРАДИ СОБСТВЕНАТА Си БЛАГОДАТ!Така,че сега,Да сега,Аз ЗНАМ,какво е Да бъдеш Преслледван заради СОБСТВЕНАТА Си Възвишеност от Люде НеБлагоДАРни!И затова подобно на тези Някогашни БУДИТЕЛИ,Не само на Европа,а на Цялото ЧОВЕЧЕСТВО Днес и Аз съм като Кораб Без Пристан,Капитан Без Екипаж,Народ Без земя,Дух Без Тяло!Като самотен Ронин,който се скита из Земи Непознати В Надеждата да намери Safe harbor,Свободен ПРИСТАН,където Да може Да „Акостира“ Без Задръжката на Профани,Крале или Кралици,които просто Да Искат Да ВЗЕМАТ Без Дори Да Погледнат към Този,който Дава Само И Само да Могат Да Плюят После по СЪЩИЯ Този,който Ги Е Направил Духовно БОГАТИ!И така Напускайки Един Пристан съм се Отправил по Без„брежните Дебри“ на Интернет в търсене на Нов Пристан,където Да Мога Да Раздам Духовните Си Богатства и Да Поне Частичка от Прогреса Си ДРУГИМУ!Както едно време БлагоДателите и Носителите на Свободния Дух,който е Превърнал бедна Европа в Майкатй на Цивилизоваността са се намирали чест в Ситуация,в която Техните Собствени Заслуги са се превръщали в Техните Собствени Проклятия и им се е Налагало да Търсят НОВИ ПРИСТАНИЩА на който да Акостират за да избегнет Злощастната Съдба,която Профаните и Техните Господари-Поробители Крале и Кралици са им Подготвяли,така И Аз днес Търся СВОБОДЕН Пристан където Да мога Да Се Спръ и Да Започна ОТНОВО ДА Раздавам Своите Духовни БОГАТСТВА!

Така,че имам само Една молба към тези,които считат себе Си за „оЛИЦЕтворение“ на Този Форум,както Потребители,така И Администрация-да ми покажАТ дали съм Намерил така дългоочаквания СВОБОДЕН Пристан и Готови ли са да Защитят Възможността ВСЕКИ СВОБОДНО Да представя и Защитава Информацията до която Той САМИЯТ Е Стигнал по „собствените“ Си Канали или Профонщината И СебеСЛОЖЕНИЕТО са Повсеместни из Българското Интеренет Пространство!?

Благодаря!
Нямам повече въпроси относно Форумът.

Добре дошъл!
Всеки може да пише каквото го вълнува стига да спазва добрия тон и правилата на форума: http://www.dzenx.com/index.php/topic,50 ; В тази връзка добавих ново правило, че не е препоръчително да се използват толкова много цветове в текста понеже е труден, отблъскващ и неприятен за четене. Ще те помоля да го спазваш, иначе си пиши каквото ти е на Сърцето.

Благодаря ти за съвета Sine Wave Zero,но за съжаление просто в момента НЯМА как да „прибягна“ до нещо различно от писането във „форумчета с по 100-тина потребителя“ заради ИЗКЛЮЧИТЕЛНО „сензитимната природа“ на Информацията,която получавам.Виж сега освен така да Ги нарека „общоприетите теми“ за духовното израстване,отвъдният свят и скриваните от нас постижения на науката съм доооооооста навътре и в много,как да Ги нарека-нека да кажем така-„конспиративни Аспекти“ на светът,в който живеем,които,ако тръгна да Ги говоря открито под Реалната ми самоличност,то БУКВАЛНО Дните Ми са ПРЕБРОЕНИ!Разбираш ли,че на този свят има сили,които ако бъдат РАЗкрити Незабавно ОТГОВАРЯТ ЛЕТАЛНО и на практика КОНТРОЛИРАТ ВСИЧКО,което се назовава ВЛАСТ в нашето Общество!?

Представи си сега Да Знаеш „МРЪСНИТЕ“ им Тайни!Можеш ли дори да си ПРЕДСТАВИШ какво ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ,ако тръгнеш да говориш за това,което Знаеш ОТКРИТО?  :o  Ти можеш ли да си представиш Други места на които може да се говори за тези „повелители“ на Световния Ред,освен „малки“ форумчета в Интерент,които просто нямат нито броят потребители,нито влиянието за им „обръщат сериозно внимание“!?Така,че „планът ми“ е горе-долу следният-да кажа Каквото ЗНАМ тук и сега,докато още имам Гласът да Го направя,сиреч,не са ме „надушили“ кой съм и какво МОГА,а пък оттам нататък ще Разчитам на НАЙ-силното Си Оръжие-Вярата!Вярата в хората!Вярат,че това един път изнесе ли се в световното информационно пространство по „неведоми“ пътища(пак ще разчитам на своите съюзници)ще стигне до Сърцата на хората за да може както се казва „да им е ПОД Ръка“,когато дойде „Заветният ден“ за Борбата за СВОБОДА и това,което КАЗВАМ ще има Уши,които Да Го Чуят!Как Ти звучи,а?  :o

Админ,не че нещо искам да Ти казвам,но тези „шарении“ са ми „Стилът“ и ако можеш да забележиш въобвще Не са „случайно разпределени“ из текста!Но все пак,ако имаш проблеми с тях,напиши какво според теб е „разумното“ ползване на цветове,главни букви и различни шрифтове,прието в този форум за да мога оттук нататък да се Съобразявам с него и в какви граници ще може да се побере „Стилът“ ми при Вас?

Би ли написал,както се казва „два реда“ с „Инструкции“ колко цвят,шрифт и главни букви може да ползва човек тук?  ;D

Инструкции: Позволено е по една подчертана/удебелена/ГЛаВНи БуКвИ/оцветена дума на всеки 4 изречения.

Понеже със закъснение видях личното ти съобщение ти отговарям сега и тук: Дзнекс форума е платформа за свободно изразяване, стига да не се нарушават правилата и добрият тон. В случай на прекалена караница бих взел страна и баннал всички участващи за кратък срок от време (за освежаване на мислите). Ако участващите са прекалено настоятелни забраната за влизане/писане се увеличава правопропорционално.

Админе,благодаря ти,че най-накрая „взе отношение“ по темата!

Досега чках за ОТГОВОР от редакцията,ако мога така да се изразя!Сега вече ще мога да си планирам „поведението“ и да „изкосуря“ стилат си съответно.Истината е,че в момента още не съм „свикнал“ с този форум и още чета всички теми в него,а и няма много свободно време тези дни.За сега мисля да започна с „изразяване на получената от мен информация“,а пък вече,ако Вие(админе)прецените,че това не е насочеността на форума ще Ви помоля да вземете отношение в съответните теми и със съответни указания,напътствия или съвети в процеса на изнасянето на „тези информации“.По нататък вече ще вида какво мога да кажа и докъде мога да стигна.Това планирам в момента.

Истината е че „не съм НОВ“ В българското „езотерично“ и „конспиративно“ пространство и че на някой места ме познават,затова и имам своито логични предубеждения и пристрастия към всеки форум заради отношението на хората в обещството изобщо към „подобен сорт“ от интереси.На други места ми се е налагало направо да влизам и да започваме с псувни и заплахи само и само за да можем да „имаме дускусия“ по някакъв въпрос.За това и преди да започна исках да видя дали форумът е още активен и дали си има администрация „на място“,както се казва!

Също така бих искал,ако е възможно,да Ви предупредя ПРЕДВАРИТЕЛНО,че е възможно да се появят „едни индивиди“ във форумът Ви след като аз вече се регистрирах и направих първата си публикация дето нито спазват какъвто и да е било „добър тон“,нито имат кой знае какво „отношение“ към администрацията!Те са ми нещо като „преследвачи“ и ме следват из целия Интернет където и да отида стига да започна да пиша там.Само Го имайте в предвид за в бъдеще при „някой нови потребители“,че може би са тук само за да пречат лично на мен!Такива случаи съм имал и преди и аз смея да твърдя,че донякъде служа като „магнит“,който умее да привлича хора около себе си,които не винаги имат „добри намерения“ спрямо мен.Някой път направо псуват на майка и заплашват със „саморазправа“,така че не уважават много много правилата на който и да е форум!Ако и те „се намъкнат тук“ може да Ви се отвори работа.Просто искам преварително да Ви Предупредя!Нищо повече!

А що се отнася до цветовете и размера,освен как да се изразя,„психологическото“ отношение,което те заемат в писането ми „по принцип“ може да ми се налага да ги използвам когато се опитвам да представям думи от неизвестни отдавна умрели древни езици които просто нямат адекватна звукова стойност на български език и като озветявам или променям шрифта на някой букви искам да подчертая разлики в произношението,които е трудно да бъдат представени на кирилица.Например а да се чете като горно високо а с възходяща интонация,а като долно ниско почти приглушено а с възходяща интонация,а като горно високо а с низходяща интонация,а а като долно ниско почти приглушено а с низходяща интонация.Такъв един вид „цветен код“ приемлив ли е за целите на форума или да намеря алтернативно фонетично описание за думите,които искам да въвеждам?

Благодаря Ви!

Sine Wave Zero,за теб може и да е(не знам как да се изразя,но все пак ще опитам)ИНТЕРЕСНО да се виждаш с хората и да „си ходим заедно“ на пикник или на обяд,но за мен това може да се окаже и животозастрашяващо.Това което аз го знам не го знаят повечето хора,и това което аз го мога не го могат повечето хора,за това ще бъда кратък и ясен и просто ще ти кажа,че няма как да стане!Поне в „обозримото“ бъдеще.

На мене „на този етап“ писането в мрежата ми е напълно достатъчно за да ми се покриват интересите и нуждите „от внимание“,ако така мога да се изразя и щом като това,което го знам един път бъде „изнесено“ пред „широкия свят“,аз вече повече нужда от внимание нямам.Считам,че аз съм просто „оръдие на трудът“ за „Всемогъщата Съдба“ и след като кажа,това,което вече знам,то от мен повече просто няма нужда!И следователно дори и тази аудитория тук ми е НАПЪЛНО достатъчна!Разбираш ли?

Просто да има както се вика „едно място в Интернет“ където да могат да додат хората и да прочетат тези неща,колкото и „налудничеви“ да изглеждат те сега,ми е напълно достатъчно.А по нататък „Всемогъщата Съдба“ сама ще си определи кое,как и кога до каква „аудитория“ ще стигне!Аз съм си свършил вече „моята работа“ след като просто съм го написал някъде това нещо.Схващаш ли?

Този стил на писане е по приемлив за четене. Поздравления, че сам се коригираш и не настояваш да дразниш администрацията! Мисля си, че ще е по-приемливо да изобретиш нов стил на фонетично изразяване, понеже ако не беше пояснил Никога не бих разбрал какво имаш предвид как да се чете само поради оцветяването.
Пиши каквото си решиш във форума, стига да не нарушаваш добрия тон и/или законите на РБ е позволено да се Себеизразяваш както сметнеш за добре.
За евентуалните "други" опоненти бих те посъветвал да не се притесняваш предварително.

@Гласът на истината в твоите думи има голямо противоречие по всеки един смисъл .
Ако можеш и знаеш неща които другите не могат и не знаят би следвало да превъзхождаш всички хора.
От това пряко следва като заключение че няма за какво и от какво  да се страхуваш.
Можещия и знаещия не живее в страхове,няма съмнения или ограничения.
Той просто знае и действа.
Той просто вижда бъдещето,знае отговорите още преди въпроса да се е появил.

Това,че можеш много Странник не означава,че МОЖЕШ ВСИЧКО!

Ако знаеш,че с заради това,което знаеш утре могат да ти прережат гърлото и да престанеш да знаеш,ти ще искаш ли да го говориш или ще предпочиташ „конфортът на домът“?

Добре е че си имал 555 коментара,а не 666 коментара,защото тогава наистина бих се ПРИТЕСНИЛ и за моята,и за твоята безопасност! :)

П.П.И Аз разрешавам целият ми коментар  да бъде изтрит.

Няма да ви трия коментарите, да сте мислили преди да ги пускате  ;D

Сега трябва да направите по 777  8)

@Гласът на истината- след като живееш в страх за живота си ти сам се самоубиваш и осакатяваш по един или друг начин.
Няма за какво някой да те преследва и да ти реже гърлото след като ти сам го правиш ежесекундно със своя страх.
Нима си търсил знания заради момента в който ще живееш в страх?
Това ли е смисъла ?
Отделен е въпроса живеещия в страх на какво е способен въобще...

Гласът на истината said:
Sine Wave Zero,за теб може и да е(не знам как да се изразя,но все пак ще опитам)ИНТЕРЕСНО да се виждаш с хората и да „си ходим заедно“ на пикник или на обяд,но за мен това може да се окаже и животозастрашяващо.Това което аз го знам не го знаят повечето хора,и това което аз го мога не го могат повечето хора,за това ще бъда кратък и ясен и просто ще ти кажа,че няма как да стане!Поне в „обозримото“ бъдеще.

На мене „на този етап“ писането в мрежата ми е напълно достатъчно за да ми се покриват интересите и нуждите „от внимание“,ако така мога да се изразя и щом като това,което го знам един път бъде „изнесено“ пред „широкия свят“,аз вече повече нужда от внимание нямам.Считам,че аз съм просто „оръдие на трудът“ за „Всемогъщата Съдба“ и след като кажа,това,което вече знам,то от мен повече просто няма нужда!И следователно дори и тази аудитория тук ми е НАПЪЛНО достатъчна!Разбираш ли?

Просто да има както се вика „едно място в Интернет“ където да могат да додат хората и да прочетат тези неща,колкото и „налудничеви“ да изглеждат те сега,ми е напълно достатъчно.А по нататък „Всемогъщата Съдба“ сама ще си определи кое,как и кога до каква „аудитория“ ще стигне!Аз съм си свършил вече „моята работа“ след като просто съм го написал някъде това нещо.Схващаш ли?

брей,брей....и какво можеш,което никой друг не може...и какво твърдиш,че  знаеш така самонадеяно и хумористично звучиш в ушите на знаещият...:) СЕЩАШ ЛИ СЕ?
Той моя Дракон казва,че телепорта било стара мечта,но все пак си остава недокосната от човека за сега...
да не би да умееш да се телепортираш?Или може би...можеш да летиш?
ььььь...
не на сън и във въображенито си имам предвид ...
"СЕЩАШ ЛИ СЕ?"
:) РАЗКАРАЙ ТОЗИ ЗАУЧЕН ПАРАЗИТЕН ВЪПРОС ОТ РЕЧНИКА СИ ...
ПРИДАВА НА СТИЛА ТИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ БУТАФОРНОСТ.

Гласът на истината said:
Това,че можеш много Странник не означава,че МОЖЕШ ВСИЧКО!

Ако знаеш,че с заради това,което знаеш утре могат да ти прережат гърлото и да престанеш да знаеш,ти ще искаш ли да го говориш или ще предпочиташ „конфортът на домът“?
В 4-ти клас се учи,че пред дума започваща със "з"...
Сещай се за елементарния правопис бе....Глас Божий...хихих  ;)

Има,ИМА,Странник,ИМА ЗА КАКЗВО да ме е СТРАХ!

А и искам да ти кажа едно „жокерче“-НЕ е „въпросът“ в това ОТ КАКВО те е страх,а какво си способен да направиш ВЪПРЕКИ страхът!Сещаш ли се!? ;)

Един вид ВЪПРЕКИ,че знаеш,че ще се опариш ти ПАК да хванеш тенджерата с врялата вода,защото ЗНЕАШ,че така ТРЯБВА! :-)

П.П.Мислиш ли,че има много хора,които са СПОСОБНИ на това,а?

А за теб Мортиша бих искал да кажа,че Аз МОЖЕ и да си НЯМАМ дракон и може да НЕ мога да летя или да се телепортирм,НО си имам достатъчно „дебели“ връзки за да знам кога,какво и кой нещо се ОПИТВА да ми направи и да МОГА Аз да му направя друго „НЕЩО“ преди това,ако се сещаш какво имам предвид ;)

П.П.Ти Нали „се сещаш“,че това е свят,в който един път като влезеш,после НЕ можеш да излезеш! :(

Гласът на истината said:
А за теб Мортиша бих искал да кажа,че Аз МОЖЕ и да си НЯМАМ дракон и може да НЕ мога да летя или да се телепортирм,НО си имам достатъчно „дебели“ връзки за да знам кога,какво и кой нещо се ОПИТВА да ми направи и да МОГА Аз да му направя друго „НЕЩО“ преди това,ако се сещаш какво имам предвид ;)

П.П.Ти Нали „се сещаш“,че това е свят,в който един път като влезеш,после НЕ можеш да излезеш! :(
смешен си...разкарай се

Цитат на: Гласът на истината в Април 02, 2016, 20:47:33

смешен си...разкарай се

Това си е само твоето ЛИЧНО мнение!  ;D

Status
Затворена за нови мнения.
Back