• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Синът на Стефан Данаилов говори за Бог

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
B

BaDBluEeYeS

Гост
Докато се рових из нет-а, случайно попаднах на този клип. Впечатли ме харизмата на това момче и посланието, което се опита да отправи. Реших да споделя го с вас. Интересно ми е как ще коментирате думите му.

Гледах го също днес и ми хареса. "Интересни" са въпросите, които Карбовски задава. Бях останал с впечатлението, че е гъвкав журналист и ми стана странно, как опипваше едно заучено поведение и жълта линия. Наистина, на кой му пука за фактите от личния живот на тези хора? Точно това и показа осъзнатото момче, че е открило същността си и че целия битовизъм, е един театър, когато си щастлив и свободен вътрешно такъв, какъвто си, знаейки кой си, и от какво велико творение си част.

Johny Liv said:
Гледах го също днес и ми хареса. "Интересни" са въпросите, които Карбовски задава. Бях останал с впечатлението, че е гъвкав журналист и ми стана странно, как опипваше едно заучено поведение и жълта линия. Наистина, на кой му пука за фактите от личния живот на тези хора? Точно това и показа осъзнатото момче, че е открило същността си и че целия битовизъм, е един театър, когато си щастлив и свободен вътрешно такъв, какъвто си, знаейки кой си, и от какво велико творение си част.
Джони, на мен също ми направиха впечатление въпросите на Карбовски. И аз като теб винаги съм си мислила, че Карбовски е Различният журналист. Но тук ми падна в очите.. плоски въпроси, все едно излезли от "Уикенд" или "Шоу".  >:(
  За Владимир Данаилов ще кажа само едно браво! Има много хора, които претендират по медиите, че са духовно осъзнати и т.н., но колко от тях излъчват Любовта към Бог, така както той го прави. Хареса ми простотата на изказа му, която разкриваше искреността му. Ще ми се по медиите да показват повече хора като него , отколкото разни "развити духовно" Деян Колевци...

BaDBluEeYeS said:
Johny Liv said:
Джони, на мен също ми направиха впечатление въпросите на Карбовски. И аз като теб винаги съм си мислила, че Карбовски е Различният журналист. Но тук ми падна в очите.. плоски въпроси, все едно излезли от "Уикенд" или "Шоу".  >:(
  За Владимир Данаилов ще кажа само едно браво! Има много хора, които претендират по медиите, че са духовно осъзнати и т.н., но колко от тях излъчват Любовта към Бог, така както той го прави. Хареса ми простотата на изказа му, която разкриваше искреността му. Ще ми се по медиите да показват повече хора като него , отколкото разни "развити духовно" Деян Колевци...

Нищо, нека има и от тях. Те са нужен контраст за онези, които все още не са видяли нещата в истинската им светлина.

видеото е много силно несъмнено , но забелязахте ли заглавието  :o ..... Борбата за рейтинг  е страшна !!!!!

Нещо този син изчезна от полезрението.. по едно време го следях във фейсбук но в повече ми идват някои от нещата които споделяше.

Гледала съм Влади Данаилов в биг брадър и показа духовно его и лицемерие! Много ми е сладък, правя разлика м/у същост и прояви, но той не прави такава, а лошото е, че се самоубеждава. Виждала съм го колко е надменен, как не изслушва, как смята своето мнение за най-правилно, как нарича майка си и баща си смешни, как говори на майка си, все едно е идиотка. Виждала съм как говори на хората и се заяжда постоянно, с идеята да е бунтар, виждала съм как Ласкин го затапи като му обясни, че не е прав и той се усети и се извиняваше.(браво, че се усети, а не мислеше за его и се извини) За мен той е едно момченце, с много светла душа, която душа не е намерила начина си да я прояви и не осъзнава, че се проявява чрез Его, не осъзнава, че прави каквото говори, че не е правилно.. Момченце с много идеи, имащо нужда от признание, момченце, което мисли, че е над другите.  :01: Сладък ми е, но има много хляб да яде!  :01: Ако пренебрегне Егото и следва собствените си съвети, ще стане нещо невероятно от него, но за сега има борба м/у съзнание и душа и самозалъгване и нужда от признание заради лиспа на бащинска обич.  :01:

На мен ми беше сладък преди да влезе в Брадъра. После..нямам думи. Няма да се впускам в подробности за поведението му, т.к. Диди много добре го е представила. Само ще ви кажа изводът, който направих за себе си. Момчето не е друго освен гуровец. С мания да е лидер и да се вживява като Исус.. Лошото е , че има много интелигентни хора, които му се връзват и стават негови последователи.

Back