• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Смешни снимки и картинки

Status
Затворена за нови мнения.

Дедек

Администратор
Тук си публикуваме смешни снимки и картинки, които сме намерили, наснимали или нарисували  ;D

Някои групи определено се държат повече като секти, отколкото като истинско духовно учение. Аз съм особено внимателен по отношение на групи, които налагат прекомерни такси за своите практически курсове и семинари. Те може да казват красиви неща, като „вие създавате собствената си реалност“ и „следвай радостта си“. Макар че това може понякога да помага, аз не бих похарчил стотици долари, само за да чуя как това послание се повтаря отново и отново в продължение на часове.  Надявам се учителите, които забогатяват от ученията си, да използват богатството си, за да допринесат за доброто на планетата. Това не е осъдителна оценка за това как харчат парите си, но техният живот би трябвало да бъде отражение на ученията им.
Има много малко просветлени учители, които нямат човешки слабости. Повечето от онези, които смятат, че са над и отвъд човешката си природа, живеят в отречение. Ако епохата на гуруто е наистина приключила, тогава това, от което се нуждаем, са групи от водачи, които са готови да поставят своето его на правилното място (като смирени служители) и се обединят за създаването на новия свят. Всички сме равни в очите на Бог; всеки един от нас има уникален набор от таланти и способности, които допълват космическата симфония.
Светът в крайна сметка ще узрее до нивото, когато всеки ще бъде водач. 

Сал Ракели

Status
Затворена за нови мнения.
Back