• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Среща Ямбол 27.05

Синеочка

Администратор
Импровизация :) Какво ще кажете за една неделна среща сред дъжда? Може би днес ще трябва да се забием в някое кафе :) Аз предлагам да се чакаме 15:05 на пощата в центъра и от там да решим какво да правим.

Естествено и мраз, студ, градушка, глад, квото дойде.. там съм.

Този път ще пропусна...  :icon_study: но духовно ще присъствам  :levitation:  ;D

Срещата мина повече от прекрасно, въпреки лошото време. Е, бяхме малко хора, но пък това не се отрази никак на настроението, даже напротив.
Та.. както знаете уговореният час беше 15:05, ама.. съответно само един човек го спази - Wolfgar. Аз както винаги закъснях, но се оказа, че и Slavena е направила същото, а милото Деси дори не е подозирало, че ще има среща. Вълчо я събудил и я информирал, та като се събрахме аз, Slavena  и Wolfgar ходихме с любимата (колата на Вълка) да я заберем. След това се чудихме къде да се денем, че валеше като изведро и накрая Синеоката ми същност реши, че в такова време най-подходящото място за нашата среща е Angels-ът. Там се настанихме на втория етаж на едно доста удобно сепаренце. Говорихме много, най-много разбира се говори нашата кралица на бала Slavena :) Говорихме си за духовни и не дотам духовни неща,ама няма да коментирам повече това :) Доста се смяхме и за пореден път не усетихме как мина времето. Накрая се разделихме с по целувка и си обещахме следващия път да сме повече.  :-* :-* :-*

Беше страхотно, хора. Все повече и повече успяваме на овладеем енергиите си и си мисля, че някой ден може би ще можем да постигне нещо голямо колективно. Помислете си.

Back