• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Ти

iohana_

Светлоносец
Ти каза, че никога няма за разбиеш сърцето ми, но сега то е толкова разпиляна и едва ли ще успея да събера всичките парчета!!Ти ме остави в студените сенки с огорчение!!Остави ме с болката от милиони рани...леглото, на което някога спяхме е сега студено и празно!!Очите ми са пълни с огорчение и не мога да се погледна в огледалото...може би винаги ще те обичам и за това не мога да те преодолея..Чувствам се така сякаш нямам сърце ТИ МИ ГО ОТНЕ!! Но истината е, че ми ЛИПСВАШ..липсва ми гласът ти, ароматът ти, начина, по който ме докосваше, НО бях Уморена!!!уморена от всички твои лъжи и не спазени обещания...болката е толкова силна, че се чудя дали някога ще излезеш от мислите ми...Ето защо казвам това плачейки...ТИ МИ КАЗА, ЧЕ МЕ ОБИЧАШ, НО МЕ ОСТАВИ!!!

Всичко, което  не ни убива, ни прави по-силни, Йо. Сега всичко ти се струва черно , но след няколко месеца, може би по-малко, а може би, повече; слънцето отново ще изгрее на твоята улица. Защото на нея ще се появи една нова ЛЮБОВ. По-силна от тази, която изпитваш сега  и тя, сякаш с магическа пръчица ще заличи раните от предишната и ще те накара отново да се усмихваш. Да обичаш и да бъдеш обичана.
- Ще оцелееш и ще се изградиш по-силна и твърда от преди :)

BaDBluEeYeS said:
Всичко, което  не ни убива, ни прави по-силни, Йо. Сега всичко ти се струва черно , но след няколко месеца, може би по-малко, а може би, повече; слънцето отново ще изгрее на твоята улица. Защото на нея ще се появи една нова ЛЮБОВ. По-силна от тази, която изпитваш сега  и тя, сякаш с магическа пръчица ще заличи раните от предишната и ще те накара отново да се усмихваш. Да обичаш и да бъдеш обичана.
- Ще оцелееш и ще се изградиш по-силна и твърда от преди :)
Мерси за милите думи :} Това го писах преди няколко години , когато се разделих с любим човек :} Прав си всичко се преживява и има нова любов :}

Back