Гласът на истината
Когато ти живееш в Безкрая, Безкрая живее в теб.
Бих искал да Ви представя още една тема с YouTube канал, който следя-в този случай YouTube канала New World Allstar . Доста се двоумях дали да пусна тема и за него, но накрая реших, че си заслужава да привлека вниманието Ви към него. Истината е, че човека изкарва прехраната си от "духовно подпомагане" на хора, и особено на двойки, поради което всички видеа в канала му са пълни с реклами на него и практиките му. Но все пак смятам, че човека е искрен в това което прави и освен това има няколко интересни заключения, които не са характерни за повечето ю-тубъри (те предпочитат само да повтарят заучени фрази) поради, което, като цяло, ми прави приятно впечатление. Поради тази причина и решавам, че си заслужава да го пусна във форума, а пък Вие вижте съдържанието му и си преценете дали си струва времето и дали наистина гледните му точки са интересни?
П. П. Този канал е на английски език. Съжалявам, но ми свършиха добрите канали на български и публикувам каквото се сетя без значение на езика, който се ползва.
П. П. Този канал е на английски език. Съжалявам, но ми свършиха добрите канали на български и публикувам каквото се сетя без значение на езика, който се ползва.