• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Анкета: Да направим ли раздел "Дневници"

Status
Затворена за нови мнения.

Дедек

Администратор
И ще преместим там всички теми, които са лични или авторски ?

Анкетата е 3 дни или 50% от членовете на форума да са гласували. Давайте предложения за име тук :)
1 глас на човек, не на ник!

Направо да се преместим дружно всички в индиготата, а?! Що ще им копираме темите и разделите, толкова ли не можем да родим една идея?!  >:( Против съм!

Какви индигота ? Кви 5 лева? ?!?! Идеята е как да си разграничаваме личните теми! В интерес на истината в последствие разбрах, че и в индигота така се казва раздела. Може да предложиш име, вместо да намешваш някви форумни интриги.

Все пак този форум не е във война с индиготата ! Излиза, все едно тука сме някви протестанти против на дидо практиките А ФОРУМА НИ Е СЪС СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. Предлагам да почнеме да градиме, а не да се сравняваме с всеки льольо на хоризонта.

BaDBluEeYeS said:
Направо да се преместим дружно всички в индиготата, а?! Що ще им копираме темите и разделите, толкова ли не можем да родим една идея?!  >:( Против съм!
аз не мога...къде без мен  ::)
мен там не ме пускат/..
страшно вардене има... :'( :'( :'(

Винаги е необходимо някакво прикритие. В потайността е нашата сила. Затова непрекъснато трябва да се крием под името на друго общество.

(„Най-новите трудове на Спартак и Фило върху Ордена на Озарените“, 1794, с. 143)

Status
Затворена за нови мнения.
Back