• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Бановете

Status
Затворена за нови мнения.

Дедек

Администратор
Тема в която ще си пишеме кой защо и за колко време е баннат.  8)

Ваку е баннат  за 3 дни поради нетолерантно поведение - обида на потребител, някаква форма на заплаха спрямо форума както и лична преценка на модераторско-администраторския екип. Скоро ще напишеме и Правилата !  :-[

Поради заплахи от страна на потребителя Ваку, да ни провали форумчето е баннат за неопределен период от време. Като екип бихме искали да го посъветваме да разбере, че виртуалните заплахи се третират като Реални такива, а това не е особенно удачно в малка държава като нашата.

Админ said:
Поради заплахи от страна на потребителя Ваку, да ни провали форумчето е баннат за неопределен период от време. Като екип бихме искали да го посъветваме да разбере, че виртуалните заплахи се третират като Реални такива, а това не е особенно удачно в малка държава като нашата.

Все пак ще му дадем още малко шанс да не нарушава неписаните правила на добро поведение.. последен.

Ваку е баннат превантивно за 2 дни, понеже си вкарва личните интриги във форумното ни общество.

Власти said:
Ваку е баннат превантивно за 2 дни, понеже си вкарва личните интриги във форумното ни общество.

Добра реакция! ^^

Поправете ме ако греша, но недоразуменията, в този случай, са твърде очевидни, за да ги пренебрегна.
12.11.2011г./ 21:13:40
[quote author=Админ]
Ваку е баннат  за 3 дни
[/quote]
Странно, че изобщо е впълзял. Но да видим какво следва ден по-късно:
13.11.2011г./15:09:32
[quote author=Админ]Поради заплахи от страна на потребителя Ваку, да ни провали форумчето е баннат за неопределен период от време.[/quote]
Как така банвате баннат човек?!  :1shocked: Е, нищо. Това са подробности. Важното е, че се полагат грижи за обезпаразитяването на форума. А! Но какво става тук! Изтекоха... няма и 15 минути от поредния бан и:
13.11.2011г./15:22:59
[quote author=Админ]Все пак ще му дадем още малко шанс да не нарушава неписаните правила на добро поведение.. последен.[/quote]
Е поне да бяхте изчакали тридневния да му изтече. Но добре, щом този път е наистина последен шанс. Ама наистина наистина. Ха... изглежда повече от седмица е издържал да не замирише (макар, че не смятам така - омирисал е и то доста)
25.11.2011г./ 17:41:43
[quote author=Админ]Ваку е баннат превантивно за 2 дни[/quote]
Странно наистина. След последният-последен шанс, бана му е по-краткосрочен (2 дена) от първия последен шанс (3 дена). Вероятно следващия шанс ще е най-последния от всички последни и ще е еднодневен бан. Какво трябва да направи? Да запсува всички наред ли?
Следва продължение, но в темата, където elsha прописа, за кратко.

Не му е наложен вечен бан, както беше първоначалното ми намерение защото той коренно промени държанието си. За първите банове нямам какво да кажа, наистина не си удържах на думата и му ги махнах по-рано от предвиденото. Като оправдание може да изтъкна, че тогава работех върху 3 интернет страници, 1 интернет магазин, добавях иконки и цветове и мъдрости и прекодирах някои неща за този форум.  :occasion18:

[quote author=Админ]
Не му е наложен вечен бан, както беше първоначалното ми намерение защото той коренно промени държанието си. [/quote]
Познавам десетки добри и хрисими момчета, чиято присъдена наказателна мярка си им е в сила, пък ако ще и крила да им поникнат.  Да, при добро поведение, присъда от 15 години, може да се свали до 12, но това вече зависи от естеството на престъпното деяние. Твърдата ръка е нещо, което винаги съм уважавал, но за съжаление, напоследък я забелязвам само в действията на жени. За меката няма да казвам какво ми е отношението, особено ако е в действията на мъж.  :15:

Уважавам мнението ти, макар и с лека доза на сарказъм (и аз харесвам жените с дълги коси..) спрямо моите действия и твойте явно добри и хрисими приятели, но се замисли дали в преследването на плячката(Ваку) не ставаш плячка самият ти ?

Аз имам особена слабост към Ваку, Санг . Невроятен ролеркостер е ако си екстремна натура, ако ти се повръща просто не се вози  :-* Така и към Рабено също. И Додко няма да се сърди на Ваку ,тази шикалка го провокира да избамка един велик пост. Не че съм за стимулирането за екстремни провокации , ама чат пат някой интелигентно трябва да размърда обстановката. Надявам се Санг ,че няма да сравняваш Ваку с Барси примерно.Може да си има кусури ама има и много хлебче в него  :hippy2:

Да уточня че увеличих бана на Ваку с 2 дни понеже не му бях прочел един пост.. и го прочетох..  :o
Edit: Сега му видях още един невъздържан пост, дори бих казал обиден и призовавам за последен път Ваку да спре да налага своята гледна точка, като крайна инстанция или по обиден за дискутиращите начин..  :evil3: :icon_clown:

Poredniq posleden 6ans. Ve4e na smqh izbiva.
Barsi, mecanke, pone ima6e nqkakva jiteiska koncepciq i pi6e6e po temite... ponqkoga. Taka 4e ne, ne moje da stava duma za sravnenie. Neka ti napomnq, 4e toi su6to ti be6e liubimec.
Kato opravq neta, 6te pi6a pove4e i na kirilica.

Поредния последен шанс. Вече на смях избива.
Бaрси, мецанке, поне имаше някаква житейска концепция и пишеше по темите... понякога. Така че не, не може да става дума за сравнение. Нека ти напомня, че той също ти беше любимец.
Като оправя нета, ще пиша повече и на кирилица.

След днешният ни разговор с Ваку му махам бана, надявам се за последно се налага да минаваме през тая епопея.. И се възползвам от шанса да напомня на Санги да ползва кирилизатор ето от тук - http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php.

A otnosno mahaneto na bana- po4vate da me sumnqvate dvamcata. Ili ti e vzel ku4eto za zalojnik. Izlaga6 se qko, brat. Taz gospoica, vasilisa,  napravi tova, koeto se opita v indigo, no neuspe6no. Napravi za smqh i admina i foruma mu.
А относно махането на бана- почвате да ме съмнявате двамцата. Или ти е взел кучето за заложник. Излагаш се яко, брат. Таз госпожица, василиса,  направи това, което се опита в индиго, но неуспешно. Направи за смях и админа и форума му.

Izi, vseki e admin, v sobstveniq si svqt. Ne e lesno da si 4ovek, koito da durji na dumata si i da nosi otgovornost za re6eniqta si.

Изи, всеки е админ, в собствения си свят. Не е лесно да си човек, който да държи на думата си и да носи отговорност за решенията си.

sanguinary се прицелва стремително към бана поради непрестанните си сравнения на нашия форум с друг форум, за неписане по темата, писане нарочно на латиница, заяждане с потребителите и намеците си спрямо Админа.
Прицелване... малко вляво... и да..

Sanguinary ne vuznamerqva da obqsnqva pove4e, za6to pi6e na lat. S koe iska6 da sravnqvam foruma, s pentagona li?
Pak mi se napravi na 6ef i nqma nujda da me banva6.

Sanguinary не възнамерява да обяснява повече, защо пише на лат. С кое искаш да сравнявам форума, с пентагона ли?
Пак ми се направи на шеф и няма нужда да ме банваш.

ахх ще си махна поста, защото се чувствам гадно от него, съжалявам тодо :( Извинявам се!

Status
Затворена за нови мнения.
Back