• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Благотворителни инициативи

Status
Затворена за нови мнения.

Синеочка

Администратор
  С Администратора сме на мнение, че няма нужда от такъв раздел, заради опорочаването на подобни каузи. Наш съфорумец обаче настоява за откриването на подобен раздел. Решихме да попитаме вас, хората ,които правят форума. Ако повечето от вас са на мнение, че трябва да имаме Благотворителни инициативи, ще направим такъв раздел. Всяко мнение от значение, затова предварително ви благодарим, че гласувате и споделяте гледната си точка! Защото форумът това сте ВИЕ :)

Който проявява актове на благотворителност, го прави и без подобна тема, специално обозначена. "Благотворителността" има много форми и начини за реализация. Скоро обсъждахеме нещо подобно, че истинската дълбока душевна съпричастност, не очаква подкана и не понадлежи на събиране или разделяне в определени групи, форуми или организации. Този който дарява от душа, го прави невидимо и напълно безвъзмезно и никой никога нищо не разбира, защото той не би го споменал никога!!! Това не е нещо с което да парадираш. А този който го прави под нечия егида, обикновено очаква "да изкупи грехове" все пак Коледа наближава-;)) или се сеща, че все пак "оня от горе го гледа..хаххахах и за всеки случай, въпреки, че не е "дълбоко вчрващ"..решава да метне нещо и за някой друг.....ама за всеки случай, нищоооо не се знае, ..ами ако си осигури билит за първи ред ?? хм...

Нека има информативен раздел ,защо не ,всеки си преценява къде и как ще се включи. Примерно аз мога да ви кажа ,къде в София може да дадете стари дрехи за тийнейджъри с увреждания. Да ама не , адреса го бях публикувала в индиготата и сега го няма :(((((((((((((( ще питам мама пак ,иначе се намира в кв. Хаджи Димитър зад хотел Акорд.

Подкрепям идеята. Нека има такава тема.

Аз например  имам възможност да отделя средства за благотворителност , но нямам време да се интересувам къде и кой има нужда , но ако има кой да ми дава тази информация наготово , мога да помагам.

И аз съм "За". По - добре има такава тема и да се знае къде има възможност за такива инициативи пък, които има желание ще се влкючи.. А за това:
С Администратора сме на мнение, че няма нужда от такъв раздел, заради опорочаването на подобни каузи.
Винаги има възможност да се провери кои каузи какви са.. Ако посредничеството става чрез трети лица - ясна работата.. Ако можем директно да помогнем и видиме резултатите - защо пък не? ;)

Гласувам ЗА. Такива теми са важни, тук не говорим само за даряване на пари, а за поддържане духа на нацията. :)

Status
Затворена за нови мнения.
Back