• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
B

BaDBluEeYeS

Гост
Тъй като засега няма чат. Предлагам да използваме тази тема за това. А също така, Администратор и Модератор, могат да преместват тук постовете, които не се придържат към дадената тема от другите категории.

sine wave zero said:
Гале, Аз иска говори така че ти разбере мен :)  8)

П.С. за такъв вид оффтопик ли става въпрос ?!  :-\
Може и така да се каже, идеята ми беше да е нещо много общо. Че тук може да се дискутират повече от една теми. А бе разбра ме какво имам предвид, Додо, какво се правиш сега :)

sine wave zero said:
Гале, Аз иска говори така че ти разбере мен :)  8)

П.С. за такъв вид оффтопик ли става въпрос ?!  :-\
Тодо мамин, ти ли си бе Ваше Величество, чудя се кое е това заспало мече, а то си бил ти...
Толкова готини разговори имахме с теб по скайп, а ти взе, че ме блокна щото някой ти казал нещо за мен, ти собствено мнение нямаш ли? Ти истината в другите ли я намираш? Сам не умееш да прецениш? Дам и аз с такова впечатление останах за теб, играеш ролите в които другите те набутват, било то с добри или лоши методи, и ти или по-доброжелание или по-съпротива се навиваш да танцуваш, и тебе никакъв те няма...
Ти способен ли си на непоклатимост, независимост? Доста повече ще те уважват "приятелите ти" ако точно на тях им демонстрираш независимост... И на мен да ми беше демонстрирал независимост и ако беше отстоял себе си независимо от слуховете относно мен, щях да гледам по друг начин на теб. Не, че не те обичам, ама не може да се разчита на тебе, лесно повлияем си... Дори тези на които угаждаш виждат същото и ей така както им угаждаш те по-малко те уважват... иии това ме навежда на една Дзен мъдрост отивам да я напиша :D

sine wave zero said:
Тълкуването на мъдростите било интересно занимание  ;)
Особено на тези на Вакуу :)

Оооо йогинке :) тамън се чудих къде ще те барна да ти честитя . Айде успех и аз ще дойда да се поразкърша някой ден. Пожелавам ти много нови приятели и постижения .Мнооого прегръдки.

Аз не съм дезертьор мен си ме гонят направо :(

Приемам вашето разочарование, но няма как всички да са удовлетворени, именно затова се радвам, че се формирате и ще направите нов форум, отдавна желая това да се случи.

Аа, това е цитат от индиготата ли? хм....отдавна не съм в течение какво се случва там-)), но се случват неща явно-))). НИщо тя старата поговорка си важи с пълна сила, всяко зло за добро :)...кефат ме тея човечта, моного са наядени хахаххааааа. А относно йога студиото, то не е само йога, същетание е между много неща, мозакът ми не можа да се спре само на едно нещо и идеи бол-)). Та се съвместяват там, мойто ателие и инсталационния ми дизайн, отделно 2 зали за всякакви практики, включително и йога танци, арт галерия, което се оказа нещо жестоко, има масажи, козметика и дори маникюр-))..Но съм изключително щастлива(тъкмо писах на Влади за това), че Силвето Киркова, бивша наша съфорумка РЕя, си представя картините при нас...които са толкова енергийни и прекрасни, че нямам думи..-))))) само усмивки..хихихих и така, радвам се да ви видя отново! Липсвахте ми, дано ми остава повече време да прекарвам тук, щото последния един месец не знам на кой свят се намирам от прекалена заетост, даже херпес ми излезна и се разолях накрая-))))))))))) ;D

Господи,
прости ми каквото съгреших в този ден
с думи дела и помисъл
дарувай ми мирен и спокоен сън
запази ме от зли демони и посегателства над душата ми през тази нощ!

Амин ;)

Господи, чу и молитвата ми
ще експлоадирам
вземи мислите ми :)
Успокой конете....
Таз каруца няма амортисьори....
А пътя е калдаръмен... и много тресееее

Екси дай да вземеме една ауракамерка 800евро да се снимат хората безплатно :) преди и след упражнения :)

Sangi ima kirilica i na tela. Linka, koito dava6, dano da svur6i rabota na nqkoi drug. Ne sum 4ak takuv indianec, prosto e tvurde trudoemko ot tel na kirilica.

Санги има кирилица и на тела. Линка, които даваш, дано да свърши работа на някой друг. Не съм чак такъв индианец, просто е твърде трудоемко от тел на кирилица.

Бележка от Админ: ....

izida ego eks said:
....не е лесно да си админ, нали???!!! хаххахахах
Да, вече започвам да разбирам защо на Админите нещо им става след време..

Sine Wave Zero said:
Пощади мен, Гале - още кафе не изпил! :o
Като кафе не пил, още да дава на бира :D :68: :occasion14: :occasion14:

Status
Затворена за нови мнения.
Back