B
BaDBluEeYeS
Гост
Тъй като засега няма чат. Предлагам да използваме тази тема за това. А също така, Администратор и Модератор, могат да преместват тук постовете, които не се придържат към дадената тема от другите категории.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Може и така да се каже, идеята ми беше да е нещо много общо. Че тук може да се дискутират повече от една теми. А бе разбра ме какво имам предвид, Додо, какво се правиш сегаsine wave zero said:Гале, Аз иска говори така че ти разбере мен8)
П.С. за такъв вид оффтопик ли става въпрос ?! :-\
Тодо мамин, ти ли си бе Ваше Величество, чудя се кое е това заспало мече, а то си бил ти...sine wave zero said:Гале, Аз иска говори така че ти разбере мен8)
П.С. за такъв вид оффтопик ли става въпрос ?! :-\
Особено на тези на Вакууsine wave zero said:Тълкуването на мъдростите било интересно занимание![]()
Приемам вашето разочарование, но няма как всички да са удовлетворени, именно затова се радвам, че се формирате и ще направите нов форум, отдавна желая това да се случи.
Да, вече започвам да разбирам защо на Админите нещо им става след време..izida ego eks said:....не е лесно да си админ, нали???!!! хаххахахах
Като кафе не пил, още да дава на бираSine Wave Zero said:Пощади мен, Гале - още кафе не изпил!![]()