• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Във връзка с правилата на европейската комисия за защита на личните данни, премахнах профила на известният в псевдо-духовните среди.

Днес е интересен ден, от голяма поредица такива. След едно фейсбуково запознаване покрай архива на библиотека Спиралата, нали я спряха, междру другото, в коя рубрика да го пусна този линк - към Мега облака е, с целия архив? - и търсейки информация да дам на това момиче, от тези мои преводи - аз ги нямам, тъй като харда ми 2 пъти се сменя на новия компютър, а всичко ми беше на стария - и така - търсейки за Създателя на звездите превода да й дам линк, Гугъл услужливо ми подаде, че се намира тук.
И се регистрирах, поне това мога да направя за благодарност, че сте запазили цялата информация.
И малко след това в малката ми група във Фейсбук, подаде заявка за членство, момиче от стария форум индиго...
Знаеш ли нещо за Странник?

Редактирано:
Днес е интересен ден, от голяма поредица такива. След едно фейсбуково запознаване покрай архива на библиотека Спиралата, нали я спряха, междру другото, в коя рубрика да го пусна този линк - към Мега облака е, с целия архив? - и търсейки информация да дам на това момиче, от тези мои преводи - аз ги нямам, тъй като харда ми 2 пъти се сменя на новия компютър, а всичко ми беше на стария - и така - търсейки за Създателя на звездите превода да й дам линк, Гугъл услужливо ми подаде, че се намира тук.
И се регистрирах, поне това мога да направя за благодарност, че сте запазили цялата информация.
И малко след това в малката ми група във Фейсбук, подаде заявка за членство, момиче от стария форум индиго...
Знаеш ли нещо за Странник?
Позволих си да преместя комуникацията ни в Чат темата :)

Определено интересна синхроничност! Дзенкс форумът в сегашният си вид е от около седмица, иначе преди това бяхме на старата платформа, която не беше защитена спрямо хакери и спам ботове, като и нямаше добра функционалност... като цяло беше доста поизоставено място, но от години ми се искаше да го възстановя и ето го вече :) Все още има доста за превеждане по интерфейса, както и чистя стари или празни постове/теми, които нямат общо с духовното израстване или сходните му теми. Така, че явно няма нищо случайно щом и ти ни намери :)
Ако имаш още ресурси за споделяне не се стеснявай да ги пускаш, ще направя каквото мога за да ги съхраня онлайн - форумът си остава с некомерсиална цел и всеки който иска да споделя информация или мнение е добре дошъл.
За спиралата, мисля най-удачно е в раздел книги да се пусне темата: https://dzenx.com/forums/knigi.121/ ;
Със Странник имахме някои различия преди 5 години, в следствие на които му отнех администраторските права и той каза, че вече няма да влиза във форума. Има право да се разсърди имайки предвид, че доста е допринесъл за развитието на форума, но поради непреодолимите ни различия така реших да постъпя тогава. Вече не подържаме връзка, последно се засякохме в идниготата преди 8 месеца, и в следствие на това мисля, че се скарахме за вечни времена. Доколкото знам иска да възстановява индиго форума, но може и да са само слухове.

Щом има Чат -тема, да, това си е мястото, разположението на форума си го знаеш ти.
Жалко е, когато има кавги, вместо разбирателство в името на обща цел, и то за информация.
Знаеш, че заради неразбирателства се провали и индиго форума. Вместо да се гледа некомерсиалната цел за даване на информация и лични мнения и преживявания на тема Философия перенис - това е името на основата на Учението (доктрина и т.н.) - Херметичната философия предавана от цивилизация в цивилизация и от цикъл в цикъл, епоха към епоха с различни имена и под различни учения, под егидата на религии и всякакви тайни общества, основата е една.
Ще пусна линка към Спиралата, който намерих в посоченото място.

Така е - жалко е, но се оказа, че целите ни не съвпадаха, но няма да навлизам в подробности, той ако реши ще пише.
Индиго форума се провали най-вече заради комерсиализирането му от администратора, който сега се подвизава с името Shirinan . Предполагам си в течение, че открадна написаното от другите и си написа няколко книги, които започна да продава чрез форума. Да не обяснявам за даренията уж за хостинг и прочее.
Точно заради него многократно подчертавам, че никога няма да има реклами тук, както и изисквания за дарения... Да не казвам никога де, че не се знае живота как ще се завърти, но за сега функционирането на форума е финансово подсигурено. В краен случай, ще помоля за дарения ако се наложи нещо за хостинга, но никога реклами.
Идеята ми е търсещите хора да могат да си споделят, каквото ги вълнува, най-вече от личен опит. Понеже вече статии по тези тематики има с милиони и то на български език, но (поне според мен) най-ценно е споделянето на личен опит за да има някакъв енерго-информационен обмен между живи същества, а не машини.

Status
Затворена за нови мнения.
Back