Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
сериозно "за"...казаното от мацката със синия поглед..Синеочка said:Добре дошла, Миме! Хубави са хората от Варна,особено, ако са родени в БургасРадваме се, че вече си една от нас
:samurai:
Ама мене ме е срам! Леле колко ме е срам! Мамо много ме е срам, толкова ме е срам, че чак заприличах на краставица от срам!slavena said:Ехее, трябва да се запознаем.
a ne naprotiv imame neistova nijda ot majki pol ...hi hi...Ali_Lun said:Не знам дали ще ви разочаровам,но съм от мъжки пол.Форума да не би случайно да е женски ?
ne mu se varzvaite ..Sine Wave Zero said:Ами след 33 годишна възраст влиза в сила знака на Асцендента, а той може да е друга зодия.
Има и друг вариант - да си надживял зодиите![]()
ama nie ne iskame s peruka da ni zalagvash..kato si go smenish s operaciq promociq togava shte vajiSine Wave Zero said:Казвайте ако трябва да сменям пола, още малко време има ...докато изтече промоцията на перуки.
poznavat se..poznavat se bratle..ne se laji...do edin...mhmm...ima i oshte mnogo ///hich da ne ti dreme obache ..spoko tva e napravo mini sektichkaAli_Lun said:Тук всички анонимни ли са или се познават ? Смисъл има ли размяна на някакви снимки ?