Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Да, @Власти наистина веднъж "пусната" из нета една мисъл придобива свой собствен живот, който може и да е много различен от това, което е възнамерявал да направи с нея създателя ѝ. Но аз смятам, че вече съм достигнал до такъв етап от развитието на познанията си, че съм готов да освободя мислите си от затвора на собственото ми съзнание, пък нека видим какво ще се случи?Разбирам те напълно! И аз искам да споделя неща, които ме напъват отвътре, но най-често когато ги изкажа и оставам неразбран, което е разбираемо, а и си е полезен урок и за мен.
Написана веднъж в уеб пространството, а не в различни канали, групи или в лични контакти, информацията ще си намери сама получателя на когото би донесла полза.
Много яко![]()
Благодаря за загрижеността, споко, аз не съм чак толкова откачен и имам някакъв баланс горе-долу. Ще ме изтърпят още 2-3 дни, че после заминавам на почивка.@Власти аз лично смятам, че първо трябва да си погледнеш работата и семейството. Това тук може и да почака и някой и друг ден, но от работата ти зависи заплатата, а без нея не може, и също така е много важно да заделяш и по малко време на семейството си. Иначе нещата могат да излязат извън контрол. И това ти го казвам като човек, който също (понякога) е заделял твърде много време за форуми и онлайн дейности вместо да си гледа работата и семейството-накря те липсват. Така че моят съвет засега е да понамалиш малко форумните "приключения"-да си погледнеш малко жената и децата и да се концентрираш върху бачкането, а за форума все ще се намери време. Аз лично смятам, че засега на този етап добре се е получила структурата на форума и така както си я направил ми харесва. Справил си се добре. Затова препоръчвам една добра почивка, обърни малко внимание на семейството си и си свърши работата пък после ще го мислим.
Повечето хора приемат и свързват вярата и Бог с религиите, защото религиите се опитват да наложат монопол над Бог и истината.
Крайно време е да се разбере, че Бог не е монопол на нито една религия. Бог е свободен и вярата трябва да е свободна и необвързана, въпреки, че повечето вярващи са обладани и обсебени от дадена религия, и фанатично твърдят, че Истината се крие само в страниците на дадено писание.
Да, наистина @Власти доста си се постарал по оформлението на форума, за което те и поздравявам. Наистина не знам колко пишещи ще дойдат, но се надявам те да са достатъчен брой за да могат да разпалят отново искрата на Дзенкса. Искрено ти го пожелавам!
П. П. Ти добре си се постарал да изпипаш новата структура на форума, но все пак имам един въпрос-аз например бих искал да пусна тема за връзки към интересни (поне според мене) уеб сайтове, YouTube канали или други мултимедии, където да споделям по нещо инетерено, което съм гледал, чул или прочел. Предишния вариант на форума си имаше раздел мултимедия за тази цел. А сега къде би било добре да поставя такава тема?