• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Форумът е в начална фаза

Status
Затворена за нови мнения.

Дедек

Администратор
Има доста работа по форумчето, малко по-малко ще стана повече от 1 човек.

Не ми работят иконките за "нови" теми като преглеждам Раздела !

Администратор said:
Вече сме 5 човек

Айде, членовете се увеличихме с още 1 :) Понеже няма емотиконка, лисвам вода на администратора, за да върви форума по вода :)

Ура! Аз съм 7 човек! Влизането ми във форума започна символично...

Алеко said:
Ура! Аз съм 7 човек! Влизането ми във форума започна символично...
В символ на каква?

Като цяло вече може да ползваме форума  :o с времето ще му оправям нещата.. за това ако имате забележки или предложения пишете :)

Няма да ме има за 2 дни.. да не осерете всичко  :-* Като се върна ще се опитам да добавя кирилизатор за да няма оправдания Анди и да не се пише на шльокавица, както и емоиконки (ако сте си харесали някакви дайте линк тук). Ще променя и размера на файловете които могат да се прикачват, но все още се чудя на колко :)

Администратор said:
Няма да ме има за 2 дни.. да не осерете всичко  :-*
  Това специално за някого ли е предназначено  ;D ;D ;D

Привет и от мен. Ако някой не ме познава, ще си измисля някоя самоличност и ще се представя, не е проблем :D

Vakuu said:
Привет и от мен. Ако някой не ме познава, ще си измисля някоя самоличност и ще се представя, не е проблем :D
  Ами добре дошъл  :-*

BaDBluEeYeS said:
Vakuu said:
  Ами добре дошъл  :-*
Ади, добре дошла и да се приключва с това "добре дошъл", че сякаш сме у дома ти  ;D

Status
Затворена за нови мнения.
Back