• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Форумът е в начална фаза

Status
Затворена за нови мнения.
Vakuu said:
BaDBluEeYeS said:
Vakuu said:
Привет и от мен. Ако някой не ме познава, ще си измисля някоя самоличност и ще се представя, не е проблем :D
  Ами добре дошъл  :-*
Ади, добре дошла и да се приключва с това "добре дошъл", че сякаш сме у дома ти  ;D
Ами как се посрещат иначе новодошлите, Ваку?  ???

Прекрасно ги посрещаш! Просто те посрещнах и аз. (sun) :P и исках да кажа, че е много приятно и уютно в домът ти  ;)

Ваку, не съм искала да останеш с такова впечатление. Както сам каза направих го от добро намерение ( умишлено не го поставям в кавички). Не съм влагала  умисъл : "форумът е мой и т.н." . Съжалявам, ако така ти е прозвучало, нямам никакви намерения да задавам въпросите, които ти си посочил в поста си. Айде, със здраве :);)

Ще помоля Vakuu и BaDBluEeYeS да спазват границите на дробрия тон. Нека не разпалваме искрите на негативната енергия още от създаването на този форум, нека той бъде закърмен с положителни емоции ! :) Предварително благодаря и на двама ви!  :-*

Vakuu said:
Прекрасно ги посрещаш! Просто те посрещнах и аз. (sun) :P и исках да кажа, че е много приятно и уютно в домът ти  ;)
  Ами, какво да ти кажа, Васко, моят дом е и твой дом :D Само не разбрах, как установи, че е уютно у дома, след като не си ми идвал на гости :) Но, да знаеш , че си винаги добре дошъл ;)

sine wave zero said:
Модератор said:
Ще помоля Vakuu и BaDBluEeYeS да спазват границите на дробрия тон. Нека не разпалваме искрите на негативната енергия още от създаването на този форум, нека той бъде закърмен с положителни емоции ! :) Предварително благодаря и на двама ви!  :-*

Подкрепям молбата, като прибавям една силна нотка на настояване специално към Вакуу, който носи отговорност за това дали престоят му тук ще е кратък или дълъг ! :)
ахахахахах

сигурен ли си, че искаш това? Моя престой тука може да е безкраен, и това определям единствено и само аз. Админа знае това, толкова колкото и аз го знам. Този админ е доста по-умен от предния. Не бях ли ясен в предния форум :) трябва ли да става дежа ву ? Наистина ли искаш да се учиш и ти на този урок? Не си причинявай това от самото начало :) На предния админ му направих пълни предсказания, какво ще се случи 2 седмици предварително и по отношение на мен, и по отношение на форума му и той взе, че излезе неверник...

Всъщност ти сега подклаждаш огньове ли? Обоснови се. Също така, редно ли е да бъдеш толериран подливащ масълце в приятното вечерното огънче, което сме си спретнали тук в това форумче.

BaDBluEeYeS said:
Vakuu said:
  Ами, какво да ти кажа, Васко, моят дом е и твой дом :D Само не разбрах, как установи, че е уютно у дома, след като не си ми идвал на гости :) Но, да знаеш , че си винаги добре дошъл ;)
Интересно, аз през цялото време си мислех, че ти не си ми идвала на гости, и затова така те приех на шега казвайки ми "добре дошъл" в моя дом. Явно сме живели в един дом без да знаем това... :D ... забавно...

Не мога да инсталирам кирилизатора, ще потърсиме помощ от приятел :)

Променено е логото (горе вдясно), добавени са последните 7 активни Теми на началната страница, добавени и поразместени са някои категории, добавени са "Мъдрости"горе над менюто, увеличена е максималната големина за качван файл на 1024kb . Открих че има начин да се сложи голямо лого, но ще трябва да изчакаме някой да го направи :D

На мен много ми допадат и "Мъдростите" , които ти излизат горе под аватара :) Има ли възможност да са в различни цветове и с малко по-едър шрифт?  :-*

Промених им цветовете, размера за сега го оставям такъв, че малко голям ще стане според мен де.

Добавен е модул за известяване при нови лични съобщения или отговор на ваш пост изкача едно черно прозорче :) Ако искате да му променяме нещо - пишете.

Не знам дали споменах ама открих как да сложиме голямо лого, сега остава само и да се направи  >:(

Браво! Имаме си един изключително деен Администратор - да ни е жив и здрав и все така да работи по развитието на прекрасното ни малко общество!  :-* :-*

Аз веднагга се хвърлих да се предлагам за логото, пък забравих ,че съм с този дребен комп и всичките ми програми за проектиране са ми в гръмналия комп  :'( :'( :'(, освен да направя нещо на ръка, ама дълга и широка.
Пратихте ли покана на Его-екс и Стар Роувър, той може да извърти нещо със сигурност.

За малко да пропуснеме Екс-а :) Вече я поканих. Иначе лого и аз мога да направя някакво, ама честно казано малко в повече ми идва рабоатата по форума и не ми остава време.. ама малко по малко ще стане..

Извинявам се, че не влизам много във форума, обаче попрекалих с компа и за това гледам да седя колкото да си свърша работата, че иначе очите ми почнаха да си отиват и нещо кръвното ми играе  ::) Ще се оправиме.. както винаги!  >:(

Нарочно съм забранил качването на аватари от външни страници за да се повиши сигурността на форума.

Status
Затворена за нови мнения.
Back