Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост. Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.
Дъждовни капки падат навсякъде. Търся те, но ти не си там. Затова седя и чакам в мрака, с твоята снимка в ръка и историята на едно разбито сърце. Остани до мен, не ме напускай. Защото не мога да съществувам без теб. Просто остани до мен и ме дръж блозо до себе си, защото построих света си около теб. И не искам да знам какво е без теб. Така,че остани до мен.. просто остани.. Копнея за деня, когато моето докосване ще е достатъчно да премахне болката.Защото те търсих толкова дълго,че да позволя да си отидеш просто за миг. Отговорът е ясен, ще бъдем добре, ако не позволим това м/у нас да си отиде. Да ни няма нас е все едно да няма звезди, които да огряват нощем небето. Всичко ми напомня за дните, когато ми обеща , че винаги ще ни има и никога няма да си тръгнеш.Затова имам нужда да останеш. Остани до мен...ще те чакам сама в мрака..
Използваме бисквитки, за да направим сайта по-удобен за теб - персонализираме съдържанието и запомняме влизането ти. Продължавайки да разглеждаш Дзенкс, се съгласяваш с тяхната употреба.