Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост. Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.
Седях под душа.. водата вече беше ледена , но аз продължавах да седя под нея. Сякаш исках да измия всички съмнения. А защо сякаш, именно това исках да направя. И изведнъж ме прониза мисълта. Тази мисъл ме запрати далеч, далеч в детските ми години и го видях. Видях онова русо момиченце с големите сини очи, което винаги носеше косата си на конска опашка. Затичах се и я прегърнах, очите ми се насълзиха и едва глухо прошепнах в ухото й : "Благодаря ти! " , "За?!" - очуди се тя. "Затова, че ме запази чиста през всички тия години". "Обичам те!" - ми каза момиченцето. "И аз те обичам!".
Разплаках се. И така с водата се сляха и моите сълзи. Беше красиво и пречистващо. Отново бях себе си. Отново съм себе си. Без съмнение. С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ
http://www.youtube.com/watch?v=tg00Y
всички шпиони ....в синьо ..да се усетят персонално почерпени емоционално,чисто..с лед от мен....:
за мен..едно "БОМБАЙЧЕ" ...от синичките...
Използваме бисквитки, за да направим сайта по-удобен за теб - персонализираме съдържанието и запомняме влизането ти. Продължавайки да разглеждаш Дзенкс, се съгласяваш с тяхната употреба.