Замислих се за това, какво би представлявала една система за себе-развитие и познание, как би стигнала до хората, да бъде достъпна и проста... Прииска ми се да брейнстормнеме. Просто, ще нахвърлям някои хаотични мисли, но знаеш, те са такива преди да настъпи порядък - Точно както, когато Светлината се свърже с Тъмнината и онова, което се случва в този момент наричаме "хаос" и настъпи следващата фаза, която наричаме Баланс. Точно както сперматозоида влиза в яйцеклетката. И това, което ми идва наум е продиктувано именно от твоите думи и осъзнаване за този процес, а новия въпрос с отговор идва моментално и ме кара да вярвам, че те изобщо не се свързват. Те са в постоянна взаимовръзка - Почва - Семе, която прелива в безкрайност. Но тук умът ми влиза в този фрактал и аз изтичам в тази повтаряща се картина и потъвам, затова се връщам на системата.
Каква би могла да бъде тя, за да е по-достъпна и да важи за всеки. Ми ти го каза!
Именно шаблона със сперматозоида и яйцеклетката - УНИВЕРСАЛЕН КОСМИЧЕСКИ МОДЕЛ.
Той се повтаря навсякъде и онова, което се повтаря са няколко закономерности, които са във всеки човек. За да може да ги осъзнае, той трябва да ги види нали, но как?
С огледало. Системата би могла да отразява индивида. За да се случи отражението обаче, човек трябва да се отвори, но как? Като бъде предразположен, как? В естествения ход, който ние познаваме е чрез друг човек, събитие и тн.
Ако човекът дойде и поиска да използва системата, той трябва да забрави за егото си, за да може да му се създаде психологически профил - трябва да стане прозрачен.
Ако не може, трябва да се потърсят местата, от където може да идват тези блокажи, които пречат на разгръщането. Знанието го има - може да се стартира с анализ, като се използва някоя от схемите, като х.дизайн, астрология, тогава, ще стане ясно кой седи насреща и ще даде достъп до другото ниво. Но според мен важното е, как индивида може да стигне сам до това да наблюдава себе си, защото иначе няма как да му налееш. В противен случай биха се създали поклонници и хора, които да тръгнат сляпо след теб примерно, но това би повторило ситуацията от хиляди години - стаден ефект.
Анализ, Полу-отражение и разглеждане на потенциала - слаби страни, страхове, корените им... от там сам...
да излезнат нещата на яве за да тръгне живота да тече свободно през съществото и от там Вселената със сигурност, ще свърши останалото - в частност самият човек. Спомням се сега, че веднъж седяхме в Бони и Клайд, когато споделяше идеята за МЯСТо и тогава си говорихме за някаква система.. Помниш ли?
Последователност трябва да има.. но съм сигурен, че ще я измислиш.
Сякаш долавям нещо, което знаеш, но това, което си говорихме - търпение и нещата си изкристализират. Знаеш, цялата информация и осъзнаване идват в момента, в който съществото е на съответната честота и е готово да получи и "чуе". Тоест, как да се събуди съществото и да се сетне на вибрацията, която ще му предостави тази възможност. Да се събуди първо трябва...
...хайде виж, какво сложих в тази супа, защото на това ми прилича - крем супа.. може и само вода да съм сложил, а може и изобщо да не съм пускал котлона...кхкхкххк
...
Гуше, погледни и статията, за която ти споменах и сподели, какво мислиш...
ако ти остане минутка кликни за цигарка
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1703032
Аз намерих твоята за тийновете, и я прегледах :03:
Самата истина - обективно погледнато така седят нещата. Но и това, ще премине - всяко чудо за три дни. Никой не може да издържи прекалено дълго на палячовщина. Смешно ти е до един момент, после вече става банално и тъжно и понежи, ще бъде трудно да се измисли по-голямо извращение, ще тръгнат обратно, както вече става и в модата и в музиката...
Само една гъба е способна да понесе подобно нещо, но Те това и правят гледат гъби в тъмна стая, без Светлина.
Онзи ден, когато слушах Вивалди попаднах на ето този коментар:
retros.... dude look at our generation! i wish i was born (at least) 100 jears ago! Great Music, great clothes and the girls were cute not slutty. These days not only this planet dies, but also the society.
And thats the way it is... but just for a while...