• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
Току що видях рейв чарта под друг ъгъл...
Едно и също нещо, за определен период от време, напира да се прояви, през една и съща форма, по един и същи начин...

Запечатано е. Както твоят печат върху сърцето ми.
Армидавид - Арбергенерон - Аридавид!
Дойде без да пита, с цялата си сила
И си отиде, за да се върне отново!

http://www.youtube.com/watch?v=lzGmpqN9zZc

Системата е сетната и готова за работа! Всичко е тествано и работи перфектно.
Предвиди час, за да ти покажа как да оперираш.  :56:

Тази вечер няма да мълча.
Твърде силно е.
Благодарен съм безкрайно.
За всичко.
Обичам се безкрайно.
Обичам това, което съм.
Детството си.
Музиката, с която са ме закърмили родителите ми.
Обичам вкуса на сълзите си.
Прекрасно е.
Благодарен съм за пътя, който ми е даден да вървя.
Огромни сме. Безкрайни!
Дошли от толкова далеч само, за да изживеем това.
Плача в момента, не мога да го спра.
И съм щастлив, че е от щастие.
Да осъзнаеш това е уникално.
Обичам всяка крачка, която съм вървял
За да те намеря.
За да мога да осъзная всичко, което написах в този момент.
Милиарди години съм се носил за да бъда до теб в това приключение
Представяш ли си?
Обичам те, заради всичко това
Защото ми помагаш...
Да видя себе си
И през себе си
Да видя теб!
:53:

Поздрав с тази прекрасна песен.

http://www.youtube.com/watch?v=OOF58tugGlI

Fixed star:  NODUS I  Al Dhi'bah -
Constellation:  Zeta (ζ) Draco

Purvi gradus ot Vezna - Severen vuzel v 18-ti portal. Sverih go s na Ra word file - otgovarq na 100% s negovite pozicii i skalata, koqto gledam az. Tova ti e zvezdata, Drako!!! aaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxax

Eto i malko info:

The history of the star: Nodus 1

from p.210 of Star Names, Richard Hinckley Allen, 1889.
[A scanned copy can be viewed on this webpage]

Nodus 1Zeta (ζ) Draco, Nodus 1, is a star in the body of the Dragon.

The Arabs called it Al Dhi'bah, that we have also seen for alpha (α Thuban).

The Chinese knew it as Shang Pih, the Higher Minister.

Half-way between it and delta (δ Nodus 11), within 7' of the planetary nebula N.G.C. (New Galaxy Catalog) 6543, is the north pole of the ecliptic; the south pole being in the head of Dorado. Denning considers zeta (ζ this star Nodus 1) the radiant point of the meteor streams of the 19th of January and of the 28th of March.

This star zeta (ζ Nodus 1) along with eta (unnamed), together were Al Dhubain, the Duo Lupi of the Arabs, "the Two Hyaenas" or "Wolves", lying in wait for the Camel's Foal, the little star Al Ruba (?), protected by the Mother Camels, the larger stars in Draco's head.

In the Arabic theme for this constellation the stars beta (Alwaid), gamma (Etamin), nu (Kuma) and xi (Grumium) in the Head of the Dragon represent four mother camels protecting a baby camel from the attack of two hyenas (eta and this star zeta Draconis). The nomads camp located nearby (the three unnamed stars: upsilon, tau, and sigma).

They (zeta ζ and eta η) also were Al 'Auhakan, "the Two Black Bulls", or "Ravens", the Arabic word signifying either of these creatures.

[Star Names, Their Lore and Meaning, Richard Hinckley Allen, 1889].
The astrological influences of the constellation Draco

Legend: Draco represents the dragon that guarded the golden apples in the garden of the Hesperides. According to other accounts, however, it is either the dragon thrown by the giants at Minerva in their war with the Gods, or the serpent Python slain by Apollo after the deluge. [Robson*, p.43.]

Influences: According to Ptolemy the bright stars are like Saturn and Mars. Draco gives an artistic and emotional but somber nature, a penetrating and analytical mind, much travel and many friends but danger of robbery and of accidental poisoning. It was said by the Ancients that when a comet was here poison was scattered over the world. By the Kabalists it is associated with the Hebrew letter Mem and the 13th Tarot Trump "Death." [Robson*, p.43.]

Saita e jestok! Mojesh da gledash zvezdite po 5 nachina - http://www.constellationsofwords.com/stars/Stars_in_longitude_order.htm

PS. LOL - sega vijdam, odavna ne bqh razsichal 22:22.. scepih go do sekundata 22+22=44 - 4+4=8.. ti si bezkrainoto piche, a az sum  prostak

Имам страст в акустиката - звуците на 80-те. Нещо се случва тогава - няма друг такъв звук. Не знам защо.
Enjoy it with me!

https://www.youtube.com/watch?v=Vb53XvvS-vI

Имаш ли представа, колко много обичам тази песен?

https://www.youtube.com/watch?v=hYroaHyLAiQ

ti amo..............

Добре, тук някъде има грешка. Слушам следното:

В тона реда е такъв:

6 - Passive
5 - Active (Ти си тук 5ти тон)
4 - Passive
3 - Active (Аз съм тук 3ти тон)
2 - Passive
1 - Active

Отварям Майа - моят тон е ок - Active, нали?
Е, отварям твоя чарт и вместо да си Active, както е реда ти си Passive?
Не разбирам, да няма бъг в майата или той се обърка?

Ето нещо наистина интересно - можеш да го споделиш на мъжо, може би ще се изкефи
Нито едно човешко същество родено с 2-ри цвят не носи нито едно генетично заболяване! Натурално здраво. С разликата, че винаги те са тези, на които им се казва: НЕЩО ТИ ИМА, и винаги другите искат да ги лекуват.  (което ми напомня как майка ми и кой ли не ми казваха - много си отслабнал, нещо не си ок и тн. - класическо обръщение съпътствало ме през годините и което ме е дразнило доста, защото съм се чувствал отлично... с малки изключения разбира се. 
И реално се получава, че те са тези, които ги изваждат от строя. Но ако живеят коректно са абсолютно, натурално здрави.

Да, много ми е интересно.
Не мога да проследя къде е уловката. Той спомена че има двеста ии кусур варианти.. Може от тамм да е. Това с дисонансните не съм го схванал още. На трета част съм..
Ще стане ясно, но ако има бъг в майа е проблем.. Ще го видим

Оп, момент - даде пример точно с моя случай, но тук нещо не разбирам - има разлика, гледай - Казва, имаме 3ти тон и 2ри цвят, ок?
One step disonance, We have one step disonance BACK. Get tricky folks - So we have one step transferance BACK.
Тоест какво би значело това, е трансферънса не е напред - 3, а назад - 1!!! Което вика It is quick - no steps between them - Тоест тялото много бързо може да направи проблем.. ъъъ

И какво, трансферънса на возилото ми е страх, каквато е мотивацията на личността - шизо. С аджна байнари, която може да ме разболее ааахахахах... Ето, колко нямат нищо общо по между си Д и Л.

Току що каза отново кои са актив и кои пасив. Няма друга закономерност. Само е бъг в майа, да знаеш...
И ако ти си актив това далеч не значи, че трябва да се движиш много. Не знам дали чу, но някъде в началото, когато минаваше през тази тема - ставаше дума за аджна бинарност спомена, че тази активност се изразява в интелектуална такава, не като спорт и движение. Така че е разбираемо, да не ти се движи кой знае колко, движението като здраве се отнася само за далачното байнари. Скоро стигам емоционалното и твоя тон и ще разбера...

Да, очакванията към 5ти тон/цвят...
Понякога съм мислил, че е някаква защитна мантра, понякога съм знаел, че си права за себе си - зависи.
Всичко е било според ситуацията и контекста разбира се - нещата винаги са били много по-дълбоки, от колкото изглеждат.
Такъв е филма, дълбок - много дълбок...  :01:

Стигнах до средата на 5та част, но ще продължа утре.
Искам да приключа с тази сила:

...There is one of the things I want you to understand about the nature of the medicine. Medicine is a not-self construct. And I'm not talking as a medicine as a profession. I'm talking about medicines. This is a not self construct. You know, all of this people runnig around in a amazon jungle, trying to find the last leaf of this thing and that thing.. in order to find the cure for some not-self desise. So that not-self scientists can study not-self cures for not-self sick people. See, there is only one medicine - it is the Voice. It is the word of God. It is the Tone, It is the sound - in the beggining was the Word. It is all about acoustics...

Лека, щипче.

Аууууу, гледай гледай...
От време на време натискай R на клавиатурата!
Жестоко просто!

https://www.youtube.com/user/HondaVideo/OtherSide

Наистина много ценен материал! Почти накрая съм...
Изясниха ми се доста неща, успях да навържа и да проследя връзки и на практика, но виждам как го слушам отново...
Ще гледам да си набавим следващите семестри. Но тук определено има...
Тенкю джъджи!  :35:

...Още нямам линк, но няма да я чакам - утре. Лягам, Арабела! Лека

https://www.facebook.com/video.php?v=10151660194359588

Казват: "Очи, които не се виждат дълго се забравят", а аз казах: Какво значение има, че не си пред очите ми след като си в сърцето ми!

Руми

http://rt.com/news/202635-saturn-titan-moon-glints/ 

...помниш ли...
...от къде си дошла...

"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate.
All those moments will be lost in time, like tears in rain..."

http://www.youtube.com/watch?v=NoAzpa1x7jU

Добре, някои от нещата се повтарят, но само по заглавие на папка, защото в новата файловете са много повече.
Тоест имаме пълна програма. Мисля, че това е пълната първа година, но не съм сигурен, тъй като видях някъде PHS2.
Като преслушам утре ще ти кажа.
Ето и съдържанието:

PHS CLinic_1 - 1 файл - презентация
PHS_1_Ibiza 04.2004 - тук имаме 6 тона по 50 - 60 минути.
PHS_2_Ibiza 04.2005 - тук имаме 6 цвята и трансферънс 50 - 60 минути всяка.
PHS_Ibiza 05.2007 - 4 файла по час
PHS Praticioner - 2 части x 11 files
Primary Health System - 12 парчета по 30 мин.
Radical Transformation_IHDS - час и половина презентация
Transformation and Food_RA_2009 - 2 части с по една презенация - общо 3 часа

Това е. Към 25 часа аудио и визия. Много добре! 

Salut!

Ехехей, оцеляхме, нали? С леко главоболие...  :37:
Виж, какво ми попадна - http://www.universaria.net/genekeys.html
Удобна табличка!
:01:

Прочети страничката. От психологията е за отвореното джи... Доста интересно.

...слушам ли слушам...
Трасферънс лекцията я имаме от преди - слушал съм я, но да ти кажа с удоволствие я слушам отново.... оооо, колко е яко!

It's not up to you what's going to happen,
it's not up to you how is going to happen,
it's not up to you what will come of it.
Anymore it is up to you to follow your strategy or your inner authority.
If it does not happend it is not going to happend - It is the way of the world.
It's something to grasp. If you are on a fractal and the fractal is moving you towards yourself, than Oh, boy you better let go.
Not many chances in this world for those to be able to become a true passengers.
Not many chances at all.

You look out of the vast majority of humanity and compare to the vastness of the cells in your body...

Даа, тук идва момента с метафората и йерархията в клетките - Има разлика между нервните клетки и онези на кожата, спокойно можеш да загубиш няколко хиляди от тях...

You know everybody things that over a night a whole world is gonna wake up. Oh, if you are understand the not-self and color you know that is not true. It is even silly. It is pointless idealism. It is a one by one, by one business... And the great advantage that we have is our time..

Трансферънса... трябва да го чуеш до края!!! Пускай утре от 16мин. и 30та сек. и слушай до край...
Супер дълбоко, много............................................................................daaa!

Ей, иде ми да се разрева от кеф, честно! Обичам дълбочината. Моля, затвори се утре, затвори се утре в стаята. Кажи им да те оставят на мира за 1 час - никой да не те безпокои. Пусни ги го.. пусни го от средата, от точката, която ти пуснах горе - ще я познаеш и слушай, слушай до края...! Това е за нас. Това знание е за нас................. слушам края за трети път... последните 10 минути..

...No Choice. It is a human experimental way. There are those fantasies to be lived out, there are all those dreams to be grasp that.
It goes on and on and on... The Maya is so dense with those illusions, dense, dense, dense with it. And out of every ten or fifteen
or twenty million humans that goes through this mundane plain, one of them gets lucky. Yeah, It is just the way wheel turns.
And the one that gets lucky convinced that twenty million a day can to still succeed. It's the folly of vanity. It is the vanity
of the assumption that one is in control of anything - at all - ever - you are not. You are not. It can't be - it's just not possible.
This is just a movie. You to stick your head to the sky. I know, I have, but you still have to bring it back in. You still have to live in a movie
and it is just a movie. And if you are not properly motivated you are a lousy actor. You are not gonna really have a leading role
in that movie... ...And if you gonna lived out the beauty of what is to be here and it is truly beautiful than your passenger have to let go of trying to be in control.
It has to...

Oh, we are here for the show and it is a good show...

...koito ima ochi shte vidi...koito ima ushi shte chue...

https://m.youtube.com/watch?v=QK10As9uIQo

Ps. spomnqsh li si rozichkite v saksiqta.. Opitaha da se sluchat. Ami rozata? Spomnqsh li si rozata koqto kupih za rojdenniq ti den i slojih pred kartinata i koqto vze che ponikna ot suhata klechka i donesoh posle da presadq i umrq zashtoto nikoi ne se pogriji za neq.no tq me beshe za rqh.. Za tova ne uspqha.... samo onova kum koeto ti, poemesh grija shte ocelee i shte ti sluji. To iska tvoeto vnimanie tvoqta lubov za da ti dade ...i togava shte vidish...

Имам нещо интересно за ключовете и ключалките. За четене е, но в понеделник - нямам как да ти го дам сега. От Мари Ан - кратко, но много съществено и синтезирано. Една извадка от него, която ми напомни за старото клише, че Бог вижда всяко дело, чува всяка дума, мисъл... Естествено и Еврика - ...and when the neutrino stream passes through and drops off information – it also picks up information. All these experiences get fed back to the larger consciousness field.  

Status
Затворена за нови мнения.
Back