• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

малка нощна музика

Status
Затворена за нови мнения.
...носих те през цялото време и говорих ти какво ли не...
но търпение нямах да се върна, да остана сам и да напиша
как в сърцето мислено аз те прегръщам...

за най-прекрасната жена - орлица, която познавам...
Let the children just BE

They work so hard to confuse the youth
Providing all the lies and hiding the truth
False education put them in a school
Make them believe that it's smart to be a fool

They don't give them knowledge
To step on further
They're killing their brains
It's mental murder

No one guide them in a levity of truth and right
They send them in a battle of fussing and fight
Protect your children and don't let the system kill them
Protect the youth man tell them the truth man

Tell them the truth about the one mankind
Tell them the truth tell them the truth
Tell them the truth about the one creation
So they refuse to live in separate nations
Tell them the truth about Babylon
Tell them that the right time come

See the poor people having no shoes on their feet
While the rich one's grabbing always much more than they need
False education put them in a school
Make them believe that it's smart to be a fool

They don't give them knowledge
To step on further
They're killing their brains
It's mental murder

No one guide them in a levity of truth and right
They send them in a battle of fussing and fight
Protect your children and don't let the system kill them
Protect the youth man tell them the truth man

Tell them the truth about the one mankind
Tell them the truth about the one creation
So they refuse to live in separate nations
Tell them the truth about Babylon
Tell them that the right time come

Най-новата им песен... поздрав. Нека тоновете и, те докоснат, когато заспиваш красиво, да погалят нежно златните ти коси, нека басовете и импресиите целуват кадифената ти кожа и прекрасните ти очи.......

"Вие сте тук за пръв път, за нещо съвсем ново и аз няма да ви дам никакъв метод, никакъв начин, който сте опитвали досега и не се е отплатил. Никой не ви казва какво е тук и сега.
Вътре в собственото ви Сърце. За да се върнеш в собственото си Сърце не е необходимо никакво търсене, никаква практика, никакъв метод. Вие седите в медитация и проектирате нещо - плодът на медитацията, Просветлението, в някое бъдеще време. Но, кой е медитиращият? Никой не знае кой е медитиращият. Вие медитирате върху "нещо", "обекта на медитацията". Но това не е нито субектът, нито обектът, То е Това. И Това е вече тук."

Пападжи

...И когато влезна в Сърцето си и те видя там в цялата си прелест, аз започвам да се радвам, да тичам и да скачам...
А щом се успокоя, вдъхновението ме обгръща и аз не спирам да се връщам...и прегръщам...

Свалих още нещо, сигурен съм, че ще ти хареса..

"От писмо - "Аз съм много щастлив да се прибера в страната си и да разпространя посланието Ви, смеейки се, танцувайки и пеейки. Папа, има малък проблем...След всичките тези месеци все още не знам какво е Вашето послание."
Смее се.
Много добре казва, По-добре е да не знаеш посланието. В противен случай ти ще се хванеш за него, ще прочетеш посланието и ще кажеш "Това е моето послание". После ще прочетеш това послание на всички и това ще стане религиозна книга. Така са дошли тези книги. Затова не давам никакви послания. От какво послание имаш нужда?"

Пападжи

Седя тихо и в музиката плувам
Разлиствам документи, книги, папки
Отвън е нощ, Синя е Луната казват
Не я вълнува - Тя просто цветово лудува
А мен сякаш нещо лекичко ме лази
Поглеждам в страни, нечий поглед меко рамото ми гали
Топлина е - Слънцето това е!
Боже...каква усмивка само
Очите ти като звезди сияят
Иде ми да стана и запея
Виж се само - Ти си прелест
Слизам да запаля огън на паважа
И ще танцувам, ще вия като индианец
Господи, какво ми става...
Но не, моля ти се
Виж се само - Ти сияеш!
Хей, Слънце в стаята витае
Къде нощта сега е?

...една снимка може косата да ти подпали - Ти си Слънце, сега вече знаеш.
А в галактиката има ДВЕ в една система - ТИ ТОВА ВИДЯ ЛИ? 

http://rt.com/news/circumbinary-planets-kepler-nasa-863/

:10:

Нямаш идея колко трудно беше да ти избера подарък.
Нищо не ми се струваше правилно.
Какъв е смисълът да носиш злато в златна мина или вода в океан.
Всичко, с което идвах беше като да донеса подправки в Ориента.
Да ти дам сърцето и душата си, също не става, защото ти вече ги имаш.
Затова ти дадох огледало. Погледни себе си и ме помни.

Руми

"Ако човек разбере величието на своята душа,
ще падне на колене и ще се поклони на себе си."

Това е истината - друга няма!
Нека да не слизаме повече долу в онова прашно мазе обсипано със сенки и страхове.
Нека занесем самото Слънце долу.
Нека се отпуснем и отворим, нека споделяме, нека говорим.
Да извадим всичко на Светлина, нека я попие, защото Силата е с нас, знаеш, че така е.
Нека се издигнем, нека бъдем - Ние не сме болката, нито тъгата - Ние сме Истината и Пътя, Светлината.
Можем го, защото знам, че сме много повече...много, много повече.

Умът е като дете, играе безпризорно докато родителя спи.
Хвърля камъни в езерото и се хили на кръгове и на вълни.
Езерото е Сърце, щом сложат невръстното в леглото
То успокоява водите, а тишината прегръща спокойствието
Но сякаш има още някой - чувам шепот, познат глас е...
Кой е там, Вятъра или Водата?
Не скъпи мой, Любовта е - Единствено аз съм.

Телефона звънна. Погледнах, първите две букви бяха толкова красиви и изразителни, че сърцето ми се изправи на задните си крака и препусна като див кон към хоризонта мятайки грива и опашка. След това те чух как шепнеш. Чувах те как ми говориш. Усмихвам се като дете. Настръхвам като мокра кожа под лъчите на следобедното слънце. Косата ми щръква като гребена на млад петел, а аз кукуригам кацнал на покрива. Съседите ме целят с предмети, но много не ми дреме. Не мога да скрия, колко много копнея да чуя гласа ти, да чуя как се смееш, но не е само това... Душата ми има да ти споделя нещо.

По-силна от всякога - ТИ СИ и винаги ще бъдеш,
Защото Вселената е твоя съюзник!!!
Прегръщам те мила, прелестна незаменима!

Каквото и да се случи, не изпадай в отчаяние. Дори и всички врати да са затворени, таен път, който никой не знае, ще те чака скрит. Ти все още не го виждаш, но в неговият край те очаква рая. Бъди благодарен! Лесно е да благодариш, когато си получил онова, което си искал - Благодари, преди да го получиш.

Шамз от Тебриз

Получих факс, след което писах. Няма да го качвам сега, но е... Може и да си усетила нещо по мрежата  :06: :45:
Лека и нежна нощ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=bt94nXinWqs[/MEDIA]

Добро Утро!!! хахахахахаха  Едно за с кафето да та кикнье! В слушалки по улицата, пусната коса с кожен панталон, хищни погледи и усмивки!!!!  :35:

Прибрах се и седнах да погледна какво става из мрежата. Гледах с празен поглед спама, който се излива денонощтно, суетата, която не спира да тече като помия в бездънната яма и затворих безпристрастно прозорците - не ме интересува честно. Има и красиви неща все пак...тук там. Затворих прозорците и се загледах в десктопа. Видях двама души, прегърнати с усмивки на лицата. Обля ме прекрасно усещане, обля ме чиста радост и топлина.
Тогава чух Душата си така ясно, проговори с чувства и разчетох всичко, което сега обличам в думи и разказвам: Виж ги само, толкова са прости, толкова са чисти и искрени...
И нищичко да нямат, ще държат в ръцете си парченца от истината и пак ще се радват. Наистина не им е лесно, но истински в сърцата и много повече от човешките възприятия, така непринудени - толкова са себе си. Тези хора един ден ще променят света с примера, който ще дават и сега го правят независимо, че изглежда обратното понякога. Винаги ще бъда до нея и ще защитавам честа и... Да можеш да споделяш и да знаеш, че това което казваш винаги ще бъде разбрано, да знаеш, че всеки проблем и всяка болка могат да бъдат трансформирани, само остава човек да се престраши и да проговори. Това е силата на единството и Бога, това е Вселената и бежкрайните и възможности. Такова богатство веднъж в живота се дава. Така е, до края ще остана себе си, другото е без значение. Само заради това съм най-щастлив човек на този свят, само заради това съм безкрайно благодарен. Вярвай ми, защото това което казах кълна се, беше Душата ми.

Status
Затворена за нови мнения.
Back