относно някой специален, ето малко поезия от мен.
ПОЛУЧИХ ПРОСВЕТЛЕНИЕ! Стана нещо като дзенкссс едно такова звънене, продължително кънтене, като че ли са ти набили шамар на съзнанието, като просветление.
Благодаря на всички, които ми помогнаха да прозра!
особено на тази тема поради която знам, какво е дзен просветление:
http://www.dzenx.com/index.php?topic=86.msg404#msg404
НЯМАМ НУЖДА ОТ ТЕБ!
Ако си мислиш, че греша, помисли за следното:
ТИ НЯМАШ НУЖДА ОТ ТОЧНО МЕН!
Защо точно мен? Ти просто имаш нужда, намери някой да ти я удовлетвори и всичко ще се оправи. Ходи се грижи за нуждите си!
Света се управлява от нуждата.
Най-долната нужда е нуждата да бъдеш необходим, полезен, специален.
Спеациален си само моментно докато удовлетворяваш нечия нужда. Няма нужда – не си необходим, ненужен си. Цялата вселена се управлява от необходимостта, вие сте слуги на нуждите на вселената, нуждата да бъде родено дете, нуждата да бъде отгледано. Един бог знае всички нужди, които удовлетворяваме за какво са. Същата тази система за нужди се ползва за да ни задължават да служим, нуждата да се чувстваш добре, нуждата от топлинка, нужда от обич, нужда да бъдеш специален, нуждата да бъдеш точно ти. Никога не си специален! Само ако има нужда която удовлетворяваш, тогава моментно се създава илюзията в удовлетворявания, че си специален. Но то всъщност е моментна илюзия, после не си ценен вече. Съвеста и нейните продукти, като ценене, благодарност, признание, уважение и др. Са жалък опит да се компенсира недъгавостта на тази система от нужди, която само използва необходимите частици/хора и после вече не са нужни. Знайте, че след всяка нужда която удовлетворите на някой друг дори на вселената вие ставате ненужен, спокойно ще бъдете захвърлен, ще умрете, тук таме някой хора се опитват да ценят, но това е само опит за компенсация на надъгавостта на вселената, затова, че сте бил ползван.
НИКОГА НЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ, НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ,само моментна заблуда е на удовлетворявания. Говоря за онази специалност, точно вие да сте, ама точно точно вие - не, такова нещо няма! Така, че живот ясен си ми! Не мога да понасям недъгавостта ти! Искам да изляза! Вселена иди се натаковай някъде! Аз отказвам да ти служа! Вие сте никой! Вие сте заменяеми! Вие не сте конкретен никога! Вие сте инструмент за задволяване на нужди, с нужди, чрез които да бъдете притискан, да си вършите работата. Грозна картинка...
Никога не се доверявайте! Никога не разчитайте! Защото всеки само това дебне, да се направи на велик и да ти набие ножа, точно когато се доверите на някого. Учителката ми великата ме научи да не се доверявам на никой! Нито да се споделям! Само така мога да се предпазя на 100% и няма как да бъда наранен! Бъдете страхливи! И не се доверявайте, нито се споделяйте!
О, как те мразя живот! О, какво удоволствие ми доставя да мразя! Охх, колко ми е гот да си начеша и тази нужда! Благодаря ти живот, за всички предпоставки с които успя да ме накараш да те мразя! Обичам те и те мразя едновременно, но любовтта ми е временна, тя е защото ми се удовлетворява нуждата от мразене! Като ми се удовлевори нуждата, пак няма да те обичам, споко! Неможеш да ме задължиш да те обичам! Дори и сега да съм ти подвластен, удовлетворявайки ми нуждата да мразя – времнно е! Бях си втълпил, че вече не мога да мразя!
Любовта е производна на удовлетворяването на нуждата, или просто от имането на нужда, любовта произлиза от нуждата, целите и стремежите ви са пряко свързани с нуждите ви! Вие нямате цел, вие нямате стремеж, не и собствени, не сте свободни, вие сте роби на нуждите си с цел да удовлетворявате нуждите на вселената! Тя ви е направила с нужди! Тя има нужди! Всичко което има нужди е недъгаво, несъвършенно, нуждаещо се, зависимо, слабо! Ох, как те мразя живот! Вас мижавите човечета няма смисъл да ви мразя, вие незнаете къде се намирате, вас мога само да ви жалея, вие сте толкова невини и използвани, горкичките...
Ехх тъпото ми съзнание като се включи... любовта и омразата са едно и също нещо... едното е отливката на другото... разликата е в избора ви на гледна точка.
Как те МРАЗЯ, съзнание!
Ако не ме пуснете да изляза, ще приложа новите си умения/знания с новия си абсолют, ИСКАМ ДА ИЗЛЯЗА ОТ ЖИВОТА!
едит: Съветвам някой да ме утрепе или никой да не ме закача, за да няма дежа вю, ще ви помета всичките...