Здравейте, нямам голям опит в сферата, но ще ви разкажа за първия ми и единствен път до сега. В началото когато разбрах за чакрите, медитацията и силата на скъпоценните камъни реших доста смело още от първия път да вляза в дълбокото. Бях се запознал как при медитация се активират чакрите + това бях и гледал в едно от предаванията на "нотовото познание" как дадена личност е използвала червен ахат за да има по силна връзка. Така, че през лятото на 2020 всех един стол седнах с ахата в ръка, затворих очи, отпуснах се и започнах да активирвам чакрите си една по една след като стигнах последната-коронна чакра се случи. В съзнанието си бях в някакво златисто пространство и срещу мен имаше жълто златиста човешка форма но место глава имаше леко продължение на врата, цялото от златна светлина, то ме видя и с голяма крачка се запъти към мен и в този момент естествено аз се уплаших и отворих очи. Бях изумен, настръхнах и даже се зарадвах,повече непосмях да го правя. След този мой опит започнаха да се случват страни неща с мен, усещах повече хората, имах на моменти чувството, че разбирах какво си мислят, но това нещо притихна след няколко месеца. До момента, практикувам йога и медитация
по 2 3 пъти седмично, не съм имал подобни срещи
. Имам един път в който сякаш вълни преминаваха нагоре надоло през тялото ми и един път всичко беше тъмно синьо или лилаво в съзнанието и толкова.До скоро.
по 2 3 пъти седмично, не съм имал подобни срещи