• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Откровенията на една синеочка

Status
Затворена за нови мнения.
Хубаво е да имаш сини очи, слагаш си розовите очила и всичко, около теб става лилаво  ;D
prez_rozovi_ochila_by_sisa_75_34477.jpg

Събудих се! В този пронизващо студен зимен ден, аз се събудих. Толкова се зарадвах, че побързах да ти се похваля. Хванах телефона и те набрах. После изведнъж си спомних. Ние вече не си говорим. Отдавна ние не си говорим. Много преди официално да ти го кажа. Странно как забравих такава голяма подробност. Стана ми малко мъчно и изведнъж обзелата ме еуфория секна. Ей ,така във въздуха. Спомних си за времето, когато споделях всичко с теб. Как когато ми беше сдухано ти ме караше да се смея през сълзи. Липсва ми това време. По-лошото е, че ти ми липсваш. Каквото и да съм ти казала, както и да съм се държала, всичко е било породено от едно - моята Любов към теб. Тази , която нито времето, нито разстоянието , нито думите могат да убият. 
Липсваш ми!

Спомних си нещо прекрасно. В деня , в който се срещнахме валеше сняг и грееше слънце. И музиката звучеше от сърцето ми. Днес се случи същото - валеше сняг и грееше слънце, само дето музиката я нямаше, само дето и теб те нямаше. Всъщност ти си там , където винаги ти е било мястото - в сърцето ми.

Чуваш ли ме или си внушавам?
Ако ме чуваш - Обичам те, не го забравяй!
Ако си внушавам - Обичам те, не се съмнявай!
Ако ме чуваш, но искаш да си внушавам - отговори ми.. :)
Find_me.jpeg

Истината е като огледало-пречупиш ли я,разкривеният образ ще се върне при теб...

Източник: http://indigota.com/index.php?topic=65.735#ixzz2osBqnpO4

Бях там и те чаках дълго, но ти не дойде
и  останах там дълго ...
И останах там ЗАВИНАГИ...
В сърцето си до последно таях надежда и вяра една,
че накрая  побеждава винаги ТЯ - ЛЮБОВТА!

Бъди щастлив!

Само да вметна за всички заинтересовани. Имам нов имейл badblueeyes@outlook.com  Старият ми е блокиран. Така, че ако някой ми е писал там, за да ми честити празниците. Да знае, че не съм си получила съобщението. И ще съм много, много благодарна, ако този някой ми прати съобщението на новия имейл  ;D

Малка моя, морска птицо,
с крила нарисувани от детски пясъчни мечти,
в теб открих свободата на морето,
в теб открих приятел ВЕРЕН , предан и добър.

Малка моя, морска птицо,
хората един ден ще разберат,
че носиш се свободно над лъжите, над суетата на света.

И тогава, малка моя , морска птицо,
ще се превърнеш в капчица ЛЮБОВ,
ще се слееш със морето и светът ще бъде НОВ..

P.S. Никога повече не наричай себе си , с дума, която не може да си!
images

Понякога ми се иска да оставя на страна всичко друго и...
чиста от условности просто да обичам.
Не само ми се иска - правя го.
Тук и сега. В този момент.
Просто ми се обича и... обичам.

Никой никога не задържам. И знаете ли защо? Защото научих,че който ме Обича, той ще остане - каквото и да направя,каквото и да кажа. А този,който никога не ме е обичал ще си тръгне,въпреки всички усилия да го задържа.. И в Любовта съществува Естествения подбор.В нея остават само тия,дето умеят да обичат..въпреки всичко и всички :-)

Понякога се налага да си тръгнеш, за да останеш завинаги в сърцата на тези, които обичаш и които те обичат най-много. Когато не говоря и мълча не е защото  искам да прекъсна дадени взаимоотношения, правя го , просто защото нямам какво да кажа. Благодаря ви, на вас, онези истинските, които въпреки всичко останаха до мен. Казват, че приятелите са онези, с които можеш да си кажеш всичко. А аз мисля, че те са не само това, с приятелите можеш и да си мълчиш за всичко. Думите не са важни, важно е какво е чувството. А то е ( било, е и винаги ще бъде) Любов! Обичам ви! Така както аз умея, повече от вчера, по-малко от утре. И така... :-*
https://www.youtube.com/watch?v=B9Pzav92mKI

Имам всичко,от което имам нужда.Имам Любов,имам вас... :-*
I've got the LOVE
https://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:

Status
Затворена за нови мнения.
Back