• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Предложения

Status
Затворена за нови мнения.
давай купон на душата
нека душата ти се разлиства
нека се учи... без да навлиза в чужда свобода...

И какво общо има всичката тази АГРЕСИЯ,която Вие КОЛЕКТИВНО изхвърляте върху НЕвинното ми „гласче“ само и само,защото НЕ харесвате едно или друго мое твърдение и НЕ можете да се защитите с ФАКТИ с въпроса дали и как да се пишат дробни черти във форума!?Или просто си търсите ПРОИЗВОЛНО място за „разтвораване“,щото до там са Ви били „възможностите“ за КРЕАТИВНО мислене!?

П.П.И после КОЙ бил отговарял на дефиницията за „комплексари“? :)

Гласът на истината said:
И какво общо има всичката тази АГРЕСИЯ,която Вие КОЛЕКТИВНО изхвърляте върху НЕвинното ми „гласче“ само и само,защото НЕ харесвате едно или друго мое твърдение и НЕ можете да се защитите с ФАКТИ с въпроса дали и как да се пишат дробни черти във форума!?Или просто си търсите ПРОИЗВОЛНО място за „разтвораване“,щото до там са Ви били „възможностите“ за КРЕАТИВНО мислене!?

Изявите ти в x-net.bg (откъдето си изгонен ) ясно показват твоята същност каква  е .
От всеки твой пост там лъха тотален егоцентризъм и простащина и то в мегаразмери.
Фактите сами говорят за себе си и теб самия. Ние тук нито сме слепи, нито пък глухи.
И като гледам не си се променил и на един ангстрьом от тогава.
Егоцентризма и простащината няма как да намерят безопасен пристан тук Гласи .
Това място, този форум имат друга идея, цели и участници в него.

Гласът на истината said:

на сапун  :)
Факултето майка...хахах....не било Том и Джери,а било Манго Джери...
и ти имаш нещо лилаво-индигово в себе си Гласче...
ВЕНЦИТЕ ;D

Пържена филийке и Странниче,то от Самите Ви отговори СЕ ВИЖДА кой и ЗА КАКВО гледа!

Вие НЕ искате да видите ДУМИТЕ ми,просто искате да имате едно „послушно кученци“,което да „слушка“ на „дъртите чички“ ГЛАСЪТ за да могат ТЕ САМИТЕ да се почувстват в ПРЕвъзходството си,но НЕ заради фактите,които изнасят,а заради ГОРДОСТТА СИ(тук май някъде беше казано,че гордостта е ПЪРВИЯТ смъртен грях,но КОЙ ти гледа „старите книжки“-важното е да УНИЖИМ „конкуренцията“ за НАШЕ здраве,а НЕ защото може би това,което те казват има СМИСЪЛ,нал тъй?).С това мислене май,май НЕ Ви чака „трънливата пътека“ към Рая,а ШИРОКИТЕ ПОРТИ КЪМ..........(знаете къде,нали :)

А на теб Мортиша мога само да ти кажа,че ако пък АЗ ти пусна твоите ПРЕКИ ЗАПЛАХИ за ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА,тогава КОЙ ще бъде обвиняван В КАКВО,а?Я ми кажи РЕДНО ли е да изпитваш толкова МНОГО ОМРАЗА към някой САМО заради произхода му и неговия етнос,БЕЗ ВЪБВЩЕ ДА ТИ ПУКА що за човек е,какво смята за правилно и грешно,в какво вярва,през какво е живял и БЕЗ дори ДА ГО ПОЗНАВАШ!Нали знаеш,че на този свят каквото правиш,такова ти СЕ И ВРЪЩА!Тогава,ако можеш,ПОГЛЕДИ СЕ САМАТА ТИ ДОБРЕ какво ДАВАШ на света и НА БАЗАТА НА ИСТИНАТА просто си задай въпроса КАКВО трябва ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ?(НЕ ИСКАМ ДА МРАЗЯ.днес съм в ДОБРО насторение ;) ,ама НАистина ХОРА с толкова МНОГО ОМРАЗА можете ли да си представяти ЩО за свят ГРАДИТЕ с мислите и делата си дали НАистина искате да ЖИВЕЕТЕ в такъв свят!?????????

П.П.И после ВИЕ сте се били „представяли“ за „Новото поколение“,„децата-индиго“,„бъдещето на Земята“ и КВО ли още не!??????Те с такова „бъдеще“,май,май Сатанистите са ПО-добрата опция-те поне ДЪРЖАТ ФАСАДАТА на Свободната воля,а НЕ изземват дори и САМО Гласът на РАЗличните,щото „Голяяяяяяяямото им сърце“ просто НЕ можело да понесе думи РАЗлични от СОБСТВЕНИТЕ ИМ!(Това е отговорът ми на въпрос що съм гонен „от всякъде“-МНОГО съм ЧЕСТЕН за тоя свят просто-хората МРАЗЯТ ИСТИНАТА-особено ЧИСТАТА и СВЯТАТА такава,а за Нейно височество НЕ се притеснявайте,НИКОГА не съм Я поставял в дискусиите си във форума с вас-по същия начин по който НЕ ви съдя на базата на това на кой Бог ходите да се кланяте,така и Аз искам да НЕ бъда съден за това през свободното си време КЪДЕ ходя и с КОГО разговарям-нали знаете,че РЕЛИГИЯТА е въпрос на ЛИЧЕН избор,а НЕ правила,които трябва да бъдат НАЛАГАНИ от обществото?)

Последен П.П..А що се отнася до това,че НЕ искам да издавам своите „координати“-тоест да Ви казвам истинското си име и къде живея за да можем да се срещнем НА ЖИВО,то това НЕ е продиктувано от някакъв СТРАХ,който имам ЛИЧНО от вас или „шмекеруване“,а от СТРАХ от тези,които ЧЕТАТ форума и имат достатъчно чисто ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ за да СЕ РАЗПРАВЯТ С МЕН!Ако съм научил нещо за досегашното си „стажуване“ при тези сили,то е,че това е МНОГО ама МНОГО СЕРИОЗНА РАБОТА и просто НЕ бива „ИГРА“ с нея.Ти НАистина ли си мислиш,че може (ей така)да ДЪРПАШ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА без ТОЙ ДА СЕ ОБЪРНЕ към теб!Наистина ли си мислиш,че НЕ осъзнавам ОПАСНОСТИТЕ,на които се излагам Аз,както и МОИТЕ БЛИЗКИ само защото искам да бъда ГЛАС на истинската ИСТИНА!За толкова НАИВЕН ли ме смяташ?

Защото,ако разбираш че в казаното от мен,както тук,така и в онзи другия форум има поне едно ЗРЪНЦЕ ИСТИНА,то това означава,че съм поставен в НЕотменна ОПАСНОСТ във всеки един момент,защото тези същите сили,чиито действия СЛЕДЯ и за които говоря имат възможността да ме СМАЧКАТ още ПЪРВИЯ ПЪТ когато бъде твърде ГЛУПАВ и ПРОСТ и се изложа да НЕобмислен РИСК като се срещам НА ЖИВО с хора,които могат селд това ДА ГОВОРЯТ за мен „наляво-надясно“.Затова е и чялото така казано „шмекеруване“!Защото ТУК на ТОЗИ СВЯТ има СИЛИ,които са НАПЪЛНО способни да те ПРЕмахнат чисто и просто физически,АКО си позволиш да се „ПОДХЛЪЗНЕШ“ чрез ЛИЧЕН контакт с НЕподходящи хора.НЕ искам да те обиждам,НОООООООО ти наистина ли смяташ,че САМО защото си ме осмял  един форум и САМО защото си „настоятелен“ Ти,да ТОЧНО Ти си си спечелил ПРАВОТО да искаш от мен ОБЯСНЕНИЯ за поведението ми и моя ЛИЧНА информация,защото „така ти било ЛЮБОПИТНО“????Кажи ми чисто и просто ОБЕКТИВНО погледнато ЗАЩО трябва да ти се разкривам и ЗАЩО трябва да ти давам ОБЯСНЕНИЯ за ПОВЕДЕНИЕТО СИ(ТОЧНО на твоята личност)при положение,че ние двата с теб ДОРИ не сме познати,та камо ли приятели?

И за твое „сведение“ Аз МНОГО ДОБРЕ се виждам отстрани си оставам СЕриозен,ДОРИ и когато съм СМЕШЕН! :)  Просто в името на запазването на САМОЛЧНОСТТА ми трябва да „върша“ определени не за да мога да отделя достатъчно разстояние за да НЕ могат ТЕ да ме пипнат(в момента ВЪОБВЩЕ НЕ се страхувам от вас-дори и от „заплахите“ на Мортиша :)  -истинският проблем са „мъжете в черно“ и „куките“,ако ме разбираш)и въобвще не се чувствам ЗАСЕГНАТ от 2-3 коментара в един форум-ВАЖНОТО за мен е ИНФОРМАЦИЯТА МИ да „види бял свят“ и това което ЗНАМ да ИЗЛЕЗЕ!Всичките останали „подигравки“ с личността ми МОГА много добре да ги ПРЕглътна стига това което имам да кажа ДА бъде казано!Капиш?

Не за А-талантите Пържена филийке(онова бяха „купчина СМС-и,които Мортиша РЕШИ „да оповести“ за да покаже доколко уважва правото тайна на личната кореспонденция-тезе неща така и така НЕ бяха за вас и НЕ съм ги писал във форума по своя ЛИЧНА воля смятам да отбележа),за ИЛЮМИНАТИТЕ!Те са много ПО-сериозен проблем!

П.П..Те ОТ ТЯХ се пазя,за това НЕ искам срещи на живо-НЕ от Вас!

Гласи определено мисля че грешиш в много отношения .
Първо - сатанистите явно са ти много познати - това определено е многозначително. Мисля че там ще си много добре приет с твоите деструктивни възгледи и явното ти арогантно пренебрежение към всички хора.
Второ - ГОРДОСТТА  е твоя черта , а не моя или на някой друг тук. Ти непрекъснато се биеш в гърдите че си голямата работа без да допускаш дори за миг че тук може да има хора на светлинни години по развити от теб.
Трето - ако си наистина заплашен от някакви сили - това наистина е мерило кой си ти всъщност . Казах ти го не един път - подобното привлича подобно.
Четвърто - никой не ти иска координатите или пък иска да си има работа с теб предвид кoй си ти всъщност. Най вече визирам грозното ти арогантно поведение което стои като доказателство в x-net.bg.
Пето -понятие си нямаш що е истинска омраза щом я бъркаш с  критичното отношение към теб . Всъщност ние тук сме твърде снизходителни все още щом ти  изтрайваме арогантните упреци за които нямаш никакво основание всъщност.
Сега иди докладвай на твоята кралица и я дай насам да си похортуваме с нея защото ти си прочетена книга за повечето от нас.
Не си интересен Гласи.
Нямаш какво ново да ни кажеш, нито разкриеш.
Ревеш от най малкия натиск или преса като пребито псе ... това изчерпва всякакъв бъдещ интерес към твоята персона от моя страна.

Status
Затворена за нови мнения.
Back