• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Предложения

Status
Затворена за нови мнения.
Проблемът ми Странник е,че Аз НАИСТИНА нямам от къде да „взема“ формулите,които искам да напиша като файлове с изображения!

Защото голяма част от „работата“ ми по Взлюкът е Собстена РАЗРАБОТКА!Разбираш ли това!?

Така,че обясни ми КАК ще мога да Ти отговоря,ако формулите,които трябва да напиша просто ги няма в Интернет?  ???

Тогава ще е интересно да се анализира това което ще измислиш.
Само ще те помоля съвсем учтиво да пишеш смислени неща за да не ме обвинят другите в НАПАДЕНИЕ.
;D ;D ;D

Гласът на истината said:
Проблемът ми Странник е,че Аз НАИСТИНА нямам от къде да „взема“ формулите,които искам да напиша като файлове с изображения!

Защото голяма част от „работата“ ми по Взлюкът е Собстена РАЗРАБОТКА!Разбираш ли това!?

Така,че обясни ми КАК ще мога да Ти отговоря,ако формулите,които трябва да напиша просто ги няма в Интернет?  ???

INA LICHNI TI OTPRAVIH AVARAINI SIGNALI..
NE 300 -500 TI STANAHA DQVOLITE I DRAKONITE DETO SHTE TE GAZQT...PROSTO SE RAZKARAI PO UMNIQ NACHIN OT PATQ NA KOITO OTDAVNA SE IZPRAVQSH BEZ SHTIT I BEZ MECH...I BEZ DRAKON I BEZ ARES I BEZ....SILEN I GNEVEN DEMON I BQS

Абе,Яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя,се скрий някъде Мортиша,поне Ние двата със Странник се опитваме да водим РАЗУМНА дискусия,а НЕ да спамим всяка тема във форума!

П.П.Странник,ако Ти НАИСТИНА си толкоз добре с „математиката“ колкото твърдиш,че си,тогава и НЕ би трябвало да имаш Нищо против „изнамирането“ на начин да се представят дробните черти тук и да можем да пишем УРАВНЕНИЯ!Ако спамиш темата за да ПРОвалиш опитите ми да намеря подобна „система“,това да НЕ би да означава,че нещо те е СТРАХ,че може би моите познания са значително повече от твоите и съвсем ЯСНО ще се види ДО къде Ти стигат „компетенциите“,ако НЯМАШ от къде да „преписваш“ уравнения от Интернет!?От ТОВА ли те е СТРАХ,А!?  :)  ;D  ???

АБЕ КУЧИ СИНЕ НЕЗАДОВОЛЕН И НЕРЕАЛИЗИРАН
ЗА НУЛА ВРЕМЕ С МАЛКО ПАРИ И ПОДХОДЯЩИТЕ ПОЗНАТИ СТАВА ИЗВЕСТНО И ГРАДА И ТОЧКАТА ОТ КОЯТО ПИШЕШ..
МИ НАЛИ ЩЕ ДОЙДАТ ЕЙ СЕГА ОТПУСКИТЕ..
И НАЛИ СЕ СЕЩАШ,ЧЕ ХИЧ НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО..
ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ СЪС СЛАМКА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА ПИЕШ И ГИПСОВО КОРИТО ДА СЕ ИЗХОЖДАШ С ПОДЛОГА БЕ МЪРША...
ДА ТЕ ВИДИМ ЦЕЛИЯ В ГИПС КАК ЩЕ ПИШЕШ И КАКВОТО И ДА Е..
ОСВЕН ПО ТЕЛЕПАТИЯ ДА СЕ ВКЛЮЧВАШ

Страхът не означава нищо за мен Гласи Слънчице мое.
Сигурен съм че твоя ум не е в състояние да измисли НИЩО съществено и НОВО предвид ти самия
какво представляваш и на какво ниво си се поставил сам.
Видях твоите изяви в xcom.bg и добих представа кой си и от какво си направен.
Ще намеря много бързо откъде си откраднал поредната си идея защото за разлика от повечето ти събеседници
моя милост поназнайва едно друго в много широк спектър от познания.
Но както се казва нека времето покаже кое как ще бъде .
Ще ти бъда като сянка - вярваш ли ми?
Слънчицето Гласи ще бъде на сянка по всяко време където и да се намира.
В най скоро време ще се види и от какво си направен  Слънчице Гласи -вярваш ли ми ?

А,щом си от Орион НЯМА!Кралицата ще се СЪРДИ!  8)

На началника съм ОБЕЩАЛ,че с НАШИ,тоест Орионци НЯМА да се бия!И Аз уважавам СЪЮЗЪТ ни-Атлантида и Орион-от време през време,от Живот през Живот и от Врем през Време!Атлантида и Орион-ВЕЧЕН Съюз!  ;D  ;D  ;D

Затова ще Те ПОмоля в ИМЕТО НА КРАЛИЦАТА застани мирно и питай „Началстовото“ за Аурис от Туатите кой е и ЗАЩО е изпратен тук!Като Ти кажат ще РАЗБЕРЕШ,ЧЕ СЪМ ТУК ПО РАБОТА и ЗАЩО НЕ трябва да ми се „бъркаш“!

П.П.На мене са ми ГАРАНТИРАЛИ,че ако попадна на Приятелски ОГЪН В името на КРАЛИЦАТА ще дойдат от Началството да ме ИЗбавят,така че НЕДЕЙ напада-ще си имаш САМО проблеми с Нейно Величество!

С-с-с-с-с-с-с-с-с-с-с-с-слава на Кралицата!

Уведоми администратор
.

Гласът на истината
Пописали
*
Публикации: 56
Дзен
Профил
Лично съобщение (Активен)

Re: (Без заглавие)

« Изпратени до: Mортиша -: Днес в 00:41:23 »

« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
ОтговорОтговор
Отговори с цитатЦитат
Изтрий съобщениетоПремахни

Как така си от Орион,а НЕ УВАЖАВАШ Нейно величество!Да не си някаква БУНТОВНИЧКА!???????????  >:(
Уведоми администратор
.

Гласът на истината
Пописали
*
Дзен
Профил

« Изпратени до: Mортиша -: Днес в 01:03:06 »
ОтговорОтговор
Отговори с цитатЦитат

Значи ОТРИЧАШ Славата на Кралицата,така ли!??  8)

Еи тогава ще си имаш ПРОБЛЕМИ с Орион!Май ЗАБРАВЯШ Кой управлява там!??  >:(
Уведоми администратор
.

Гласът на истината
Пописали
*
Дзен
Профил

« Изпратени до: Mортиша -: Днес в 01:05:44 »

« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
ОтговорОтговор
Отговори с цитатЦитат

Като искаш ВОЙНА провай с това име:
Аурисссасонид от Туатауаните!

Да Го видим сега твоя „демон-чо“ ДАЛИ ще дойде да ми „бие“ или ще ИЗЦВЪРЧИ КАТО ЗАКЛАНА МИШКА!Муахахахахахахахахахахахахахаха  ;D  ;D  ;D
Уведоми администратор
.

Гласът на истината
Пописали
*
Дзен
Профил

« Изпратени до: Mортиша -: Днес в 01:21:28 »
ОтговорОтговор
Отговори с цитатЦитат

Ти ми ТРЪГНИ на мене,пък ще видиш Ти Аз КАКВО мога!Те такива като ТЕБ още от време Оно сме ги ГАЗИЛИ като „Пресна трева“.

Можеш САМО да се надуваш,ама ОТвътре си Гола ВОДА!Ако беше толкова „Велика“ отдавна щеше да си се „уредила“ ДАЛЕЧ от тук и НЯМАШЕ да се занимаваш с такива като мен!Самият факт,че ИСКАШ моята енергия вече е достатъчно ДОКАЗАТЕЛСТВО за Твоята духовна НИЩЕТА!Ама,ако искаш да ЗНАЕШ какво ще получиш-Същуствуването ще ти се стори ТЯСНО,ако ми „Тръгнеш“ на бой!

Особено такава „индивидка“,която ОТРИЧА Славата на кралицата!  >:(  >:(  >:(  >:(

HAHA AIDE SAMI CHETETE I SE ZABAVLQVAITE

ДОБРЕ СЪМ СЕ УРЕДИЛА СИНЕ МАЙЧИН
ДОСТА ПО-УСПЯЛА СЪМ ОТ ТЕБ НАЙ-ВЕРОЯТНО,ВЪПРЕКИ ЧЕ МОГА НЕ ДА УСПЯВАМ И НАДГРАЖДАМ СЕБЕ СИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ НИ РЕАЛЕН СВЯТ ПАРАЛЕЛНО ЗАПАЗВАЙКИ ДУХОВНИЯ СИ НА НИВО МНОГО СТЪПАЛА НАД СЪЗНАНИЕТО НА СРЕДНАТА КЛАСА И ОБЩЕСТВО...
И ТО НЕ СЪС ЗАУЧЕНИ ФОРМУЛИ ПО ФИЗИКА И МАТЕМАТИКА..
ПРОДАВАМ ТАЛАНТА СИ,ИЗКУСТВОТО ЧРЕЗ ЦЯЛАТА ЗАТРОЕНА ПЛОЩ И ИНДУСТРИЯ,КОЯТО ТЕ ЗАОБИКАЛЯ...
И НЕ СЕ ПРОДАВАМ ДОБРЕ ЗАЩОТО СЪМ ПРИТИСНАТА..
НЕ Е ЗАЩОТО НЕ МОГА И НЕ СЪМ ПРИНЦЕСАТА НА ТАТКО..
НЕ..
НА УРОЦИ ПО ФИЗИКА И МАТЕМАТИКА СЕ ХОДИ И СЕ ПОСТИГАТ ЦЕЛИ...
НО ТОВА,С КОЕТО АЗ ПОСТИГАМ НЕЩАТА В ЖИВОТА СИ И НА 300000 УРОКА ДА СЕ ПОДЛОЖИШ НЕ СИ РОДЕН С НЕГО НЯМА КАК ДАЖЕ С 4 КЛАС ДЕЦАТА ДА ИЗДЪЖИШ ИЗПИТА..

ТОВА,КОЕТО ИМАМ В СЕБЕ СИ АЗ
И СЕ ПРОДАВАМ И УСПЯВАМ С НЕГО СЕ РАЖДАШ С НЕГО...
ТО НЕ СЕ УЧИ ТЪПАКО...
ТО НЕ Е НИКОЯ ТОЧНА НАУКА..
РАЖДАШ СЕ ЗА НЕГО-НАРИЧА СЕ ИЗКУСТВО!
РАЖДАШ СЕ СЪС НЕГО-НАРИЧА СЕ ТАЛАНТ !

Mортиша отдавна не бях се смял така!
Мерси за което въпреки че не е добра идея да се пускат ЛС публично.
Но в случая те разбирам напълно.То просто това крещи да бъде споделено.

Гласи Слънчице мое да я насам тая кралица да си похортуваме.
Обещавам да спазвам кралската етикеция и да не бъда невъздържан като  нейния верен слуга Гласи Слънчицето .
Дай ги насам тия орионци,атланти и прочее приятелчета.
Открай време си имам мечта да срещна някакви извънземни ама все не ми се получава.
Ама виж тука срещнах едно такова пратено по работа насам по нашите краища на Вселената и си личи наистина - обижда,ругае наред,че и преписва на себе си постиженията на видни земни умове.
Ех Гласи Слънчице толкова ли сте бездарни там с твоите приятелчета че крадете човешките идеи и постижения?
Толкова ли сте я закъсали откъм интелект и вдъхновение?
Или нещо Вселената ви играе номера ?
Тц,тц - умна Вселена ще знаеш Гласи Слънчице мое.
Нея не можеш да я излъжеш или изцедиш като лимон  както ти се иска.
Тя не е като хората с които си имаш работа.
Няма как да стане защото компенсира Реда в себе си.
Вярваш ли ми че това вече се случва ?

ВЛИЯНИЕТО НА ОРИОН
Има много раси, които взаимодействат със Земята. Някои от тях, днес са очевидни. Доминиращите раси са познати като Съветите на Бетелгейзе и Съветите на Ригел от звездната система Орион.
Съветите на Бетелгейзе и Съветите на Ригел Нека надникнем в паметта на канала. Бетелгей¬зе е звезда, разположена в южното полукълбо, в долния десен ъгъл на съзвездието Орион. Ако се гледа от северното полукълбо, тя се намира в горния ляв ъгъл.
Точно срещу Бетелгейзе, в горния ляв ъгъл, гледано от южното полукълбо или в долния десен ъгъл, гледано от северното полукълбо, се намира звездата Ригел. Съветите на Ригел произлизат от тази звезда.
Звездите Ригел и Бетелгейзе, са родината на Съветите на Ригел и Бетелгейзе. Човешките форми на Орион, които се развиват в тези системи, много приличат на човешката форма, която притежавате сега. На Земята има няколко вида човешки тела с природата на Орион. Мъжете на Орион обикновено са плътни, широкоплещести, с масивна костна система, притежават големи тела и червеникава кожа. Често ги наричат мачо, войни или с други имена, описващи крайно агресивния мъж. Той е склонен да се сражава с други мъже за да доминира, за да стане върховен водач на тълпата или лидер на групата, което е характерно за конфигурацията на ДНК на Орион. Мнозинството от душите с войнствена агресивна енергия, произлизат от звездната система Ригел. Агресивната мъжка енергия, чрез която се контролират и манипулират другите, е очевидния проблем за вашата планета.
Душите, които са родени на Бетелгейзе, са малко по-меки и не са толкова агресивни, както душите от групата на Ригел. Съществата от Съветите на Бетелгей¬зе, постепенно станали известни като Богове на Светлината. Душите от Съветите на Ригел, станали известни като Тъмни богове или Тъмна сила.
Потомците на тези съвети, формирали населението на Орион. Преди стотици хиляди години те започнали да воюват помежду си. Вследствие военните действия,  те разрушили своите родни светове.
Осъзнавайки необходимостта от търсене на нова родина в галактиката, за да продължат да съществуват като хуманоиди, след разрушаването на своите родни планети те решили да се установят на вашата планета Земя. Огромен брой орионци са се заселили в период от 500 000 до 1 000 000 ваши земни години. Те се настанили на планетата в своята естествена форма. Как им се е отдало да го направят? Това се оказало възможно, защото атмосферата, гравитацията и електромагнитните характеристики на вашия свят, много приличали на техния и били подходящи за телата им. Те открили, че вашият свят и вашата Земя, са най-подходящата среда от многото други светове в този район на галактиката. Затова голям е броя на съществата от Ригел и Бетелгей¬зе заселили се във вашия свят.
Какво са правили те? Както и повечето хуманоидни видове, те се кръстосвали с вече съществуващите тук видове: основно плеядианци, които са коренната човешка раса, а в някои случаи с хибриди на плеядианците, оцелели след разрушаването на Пангея, което се е случило преди около десет милиона земни години.
Пропускаме част от хронологията и не детайлизираме как е станало разрушението на Пангея. Достатъчно е да кажем, че много създания загинали в резултат на наводнения и земетресения в края на Великия Цикъл. Този Велик Цикъл бил особено разрушителен и унищожил голяма част от живота на Пангея. Оцелели някои човешки хибриди, животни и резултати от други видове експерименти. В края на този Велик Цикъл, в резултат на наводнения, земетресения и други колебания, е останал само малък процент жизнени форми.
На Земята останали да живеят едва около един милион души. Това били кръстоски с представителите на Орион и хибриди между Орион/ Плеяди. Едните изглеждали като хора, другите притежавали изтеглени черти на лицата, в които се прокрадвала змиевидна природа. Благодарение на факта, че оцелелите плеядианци притежавали най-разнообразни черти, което било резултат от между видовото кръстосване, разнообразието от хора било голямо.
Вече можете да се убедите колко е сложно да се проследят вашите корени. Още повече, че доминиращите видове на вашата планета във времето между Пангея и Лемурия, притежавали вече конфигурациите на Орион, а не на Плеядите.
Процент на  различните  извънземни  в  човешката ДНК
В ДНК на съвременното човечество доминира приблизително 20% плеядианска конфигурация, 75% конфигурация от Орион, а останалите 5 % са смес от конфигурациите на Сириус, Дракон, Андромеда, Арктур, Венера, Лира, Кентавър и много други. Третата най-голяма група образува Сириус. Те представляват около 4%, а всички останали раси са около 1% от вашата ДНК. Алфа Дракон съставлява по-малко от 1%.
СИРИАНИ
Ще пропуснем различните времеви периоди на вашата планета и ще се спрем на епохата на сирианите, тъй като те представляват следващата най-голяма и многочислена група, която се е въплътила на Земята. По време на разцвета на цивилизацията, сирианите са идвали в различни времена и подобно на орионците, са можели да ходят по земята в своята естествена форма. Така те са можели да се размножават и разпространяват много по-лесно от расите, които не били способни да правят това. Драконите и някои други, са могли да идват единствено чрез процеса на въплъщение в човешкото лоно.
Най-значимото посещение на сирианите се случило след разрушението на Атлантида. Атлантида загинала в резултат на война между плеядинците и орионците. Сирианите почти не взели участие във военните действия, разрушили Атлантида.
Лемурийската цивилизация била разрушена основно от драконите и орионците. Но за драконите ще говорим малко по-късно.
В митологията ви, сирианите са били боговете на древна Гърция и Египет. Те са били и на други места, където са станали доминираща сила на вашата планета.
Сирианите дошли във форма от четвърто, пето и шесто ниво на плътност, а в някои случаи даже от седмо ниво. Когато пристигнали на Земята, те са притежавали свръхсила или свръх способности, като по този начин са превъзхождали способностите на орионците и плеядианците. Затова веднага започнали да им се кланят като на богове, както е записано във вашите исторически книги.
Мнозинството, ако не всички богове от гръцката и египетската митология, били от звездните системи на Сириус А и Сириус Б. Един от най-известните богове бил вашият библейски бог Йехова.
Богът, познат като Йехова, бил сирианец от седмо ниво на плътност, дошъл на Земята в естествена форма. Веднага населението от Плеядите /Сириус започнало да му се покланя. Този конкретен сириански бог понижил своята вибрация като приел поклонението, благоволението, обожествяването му от масите. От този акт той затворил собствената си еволюция.
В стария Завет на вашата християнска библия можете да прочетете истории, описващи геноцида, инквизициите, войната, контрола и манипулациите, станали в резултат на развращението на Йехова.
Сириянците се кръстосвали с орионците и пле¬ядианците и  създавали  много интересни хибриди.
Най-известния хибрид е Племето на Лъва. Това били хибриди между Сириус/ Плеяди /Орион. Чертите на лицата им били лъвски, а останалите били хуманоидни. Сфинксът на древния Египет е символичен дар от Племето на Лъва.
ДРАКОНИТЕ
Драконите били още една раса, дошла на Земята от звездната система Алфа Дракон. За тяхно нещастие, те не можели да запазват естествената си форма на Земята. Тази форма била наречена „дракон". Те притежавали змиевидна форма, люспи и в определен смисъл изригвали огън, макар че това е доста изопачено. За улеснение, би могло да се каже, че в естествената си вид, те напомняли драконите от вашия фолклор и митология.
Както вече казахме, поради нивото на гравитация, електромагнетизма и съотношението на елементите във вашата атмосфера, те не са могли да поддържат естествената си форма. За да разпространят своя вид на Земята, били принудени да се въплъщават чрез човешките майки. Тези, които дошли в естествената си форма, постепенно изчезнали. В този кратък период от време, когато те бродили по земята, са се родили приказките за драконите.
Драконите се кръстосвали с вече съществуващите хибриди на Плеяди/ Орион и тяхното потомство се проявило в различни форми и конфигурации. Една от конфигурациите станала известна като Племето на Птиците. Информацията за това, че плеядиянецът Тот е бил от племето на Птиците, е грешна. Това е невярно изображение по стените на пещерите в късния Египет. Художниците, изобразили Тот, са се въплътили в Египет от около четири до седем хиляди години след управлението му. Тази погрешна информация е преминавала от поколение в поколение. Ето защо изображението на Тот с птича глава е грешно.
Тот е бил плеядианец, некръстосан с драконите. Главите на тези плеядианците, напомнят главата на птицата ибис, която и днес съществува във вашия свят. Изображенията показващи, хибридите Дракон/ Плеяди с реална глава на птица е грешка. Те са имали човешка глава, която с дългия закривен нос и издаденото чело напомняла ибис. Това е причината, поради която във вашата митология птичият клюн е станал прилагателно за описване на хибрида Плеяди /Дракони.

РАЗВИТИЕ ОТ ТРЕТА ДО СЕДМА ПЛЪТНОСТ
С други думи, вие създавате тела от трета плътност, за да изследвате света на трета плътност, докато не се развиете до там, че да можете да изследвате четвърта плътност. По-нататък се развивате до тогава, докато достигнете възможността да изследвате света на пета плътност в тела от пета плътност, в тела от 6-та, за да изследвате света на 6-та плътност и т.н., докато не достигнете обратно до 7-ма плътност. Коригиращото приспособление за обучение, се нарича колело на превъплъщенията.
Всъщност всичко е малко по-сложно. Когато достигнете пета плътност, вие повече не се връщате в колелото на превъплъщенията. Пребивавате в това, което наричате спирала на Възнесението. Достигайки до петата плътност, вече не ви се налага да се освобождавате от биологичната същност. Вие можете да я преобразувате така, че тя да възприема нивата 5 и 6, а в определена степен и 7.
Следователно, достигайки до 5-та плътност, процесът се променя. Там вие имате етерно тяло от светлина, което е предназначено за изследване на пета плътност. Проводниците (телата) от пета плътност стават по-издръжливи и устойчиви от телата от трета и четвърта плътност. Те могат да се поддържат безкрайно в потока на времето на по-ниските светове. Проводникът от 5-та плътност може да отиде и да изследва четвърта, а в определена степен и трета плътност, без да се налага да се превъплъщава.
Следователно, колелото на превъплъщението е приспособление, създадено за душите в трета и четвърта плътност. Когато влезете в 5-та, придобивате етерно тяло от светлина. То ви позволява да изследвате пета и шеста плътности. В тези плътности е по-леко да се придвижвате, защото за да летите по въздуха или да се предвижвате по повърхността на планетата, няма да ви е нужно да ползвате механични изобретения. Вашите физически проводници вече не стареят, защото не се подчиняват на закона за ентропията или на цикъла на стареене на външните светове.
Когато телата от светлина от 5-та и 6-та плътност научат всичко, което им е необходимо да научат там, или ако се възползват от свободната воля, за да решат, че са научили всичко, което им е било нужно да научат в 5-та и 6-та плътност, те се връщат в 7-ма плътност. И в този момент им се налага да вземат решение.
Изборът за връщане в по-ниските плътности, след достигане на седма плътност
Искат ли душите да се върнат и да изследват още повече външни светове? Искат ли да се върнат във външните светове, за да помагат в качеството си на духовни водачи, на развиващите се души, преминавайки през процеса на отделяне на част от себе си? Когато отделят част от себе си като духовни проводници (тела), те имат няколко избора:
1. Всяка от тях може да се „прикрепи" към една развиваща се душа, в ролята на първичен духовен водач
2. Те могат да станат това, което познавате като свободни духове и да мигрират от душа на душа, като предлагат помощ при необходимост.
3. Могат да изберат да се върнат във въплъщение, но без да са свързани със законите на кармата. Те са доброволци, избрали въплъщението в една от по-ниските сфери, за да помагат от това ниво, а не от духовните светове.
Следователно, в този момент те имат няколко избора. Някои от присъстващите попадат в третата категория. Много пъти вие сте се връщали от седма плътност и доброволно сте избирали да пребивавате в световете от по-ниски плътности, за да помагате на другите души от 3-та плътност и да пробуждат своя „аз" от седма.
Сега на Земята са и тези, които наричате деца Индиго или Кристални деца. Това са души от седма плътност, специално дошли на вашите планове и измерения, за да помогнат на душите, развиващи се в световете на 3-та и 4-та плътности. Те идват чрез процеса на въплъщение, чрез процеса на уплътняване на част от себе си в биологични същности от 3-та и 4-та плътност, за да изследват Земята.

От момента, когато на вашата планета е започнало разгръщането на грандиозния експеримент, са просъществували четири главни (и множество малки) цивилизации. Това са - Пангея, Лемурия, Атлантида и съвременната цивилизация. Освен това, в слънчевата ви система са се случили две основни събития, драматично повлияли на историята на вашия свят. Това са разрушението на Малдек и разрушаване повърхността на Марс. Разбира се, ние значително опростяваме историята, тъй като са се случили още много събития, някои от които ще разгледаме в подробности. В това число влизат „Въстанието на Луцифер", както го наричат вашите религиозни писания (което ще отнесем към намесата на Орион), внедряването на рептилиите от Алфа Дракон, господството на сирияните (в библейските и до библейски времена) и тихото нахлуване на Дзета (сивите). Имайте предвид, че това са само главните извънземни внедрения. Имало е и много други, включително и от Андромеда, различни плеядиански групи от различни нива и измерения, представители на Венера, Арктур, Антарес, Полярната Звезда, Алфа Кентавър и от много други региони. Добавете към това Съветите на Алкион (Великото Бяло Братство), Конфедерациите на Светлината и техните странични разклонения (Ащар, Слънчевия кръст и т.н.) и много междупланетни служители на култове като Мелхиседек, Метатрон, Енох и др. и ще получите купа с каша вряща на космическия котлон.
Орион - съзвездие, състоящо се от 122 звезди
Алфа Дракон - звезда от първа величина в съзвездието Дракон
Сириус - най-ярката неподвижна звезда в съзвездие Голямо Куче
Андромеда - съзвездие в северното полукълбо, три звезди. Спирална галактика
Плеяди - група от седем звезди в съзвездие Телец.
Арктур - ярка жълточервена звезда в северното полукълбо в съзвездие Воловар.
Антарес - звезда от първа величина в съзвездие Орион.
Алфа Кентавър - звезда от първа величина в съзвездие Кентавър, южно полукълбо.
Алкион - най-ярката звезда от Плеяди
Ригел - една от най-ярките звезди на съзвездието Орион, звезда от първа величина
:-*

ПОСЛАНИЕ ОТ 20 МАЙ 2005 ГОДИНА
(Бележка на канала: с помощта на Основателите, този раздел няколко пъти се преразглежда и редактира, за бъде по-разбираем за читателите и хронологично съгласуван. Думите „Дракони" и „Драконови" са употребени като взаимозаменяеми и се отнасят за душите, родом от звездната система Алфа Дракон).
Отново ви приветстваме, възлюбени Творци! Ние сме Основателите и продължаваме своя разказ за същността на въстанието на Луцифер.
До преди около 500 000 години по вашата времева линия, Земята продължаваше да привлича все повече и повече души от цялата вселена. Обикновено тези души вибрираха на нивото на четвърта плътност, което означава, че те са били подложени на астралното и етерно изкривяване, характерно за това ниво на вибрация. Генетиката им била смесица от много раси, но постепенно започнали да доминират Орионците. Войната между Ригел и Бетелгейзе направила живота на Орион непоносим и Земята се разглеждала като вариант, където да започнат живота отново. За разлика от Драконовите, Орионците можели леко да се приземяват направо на Земята. Освен това, те идвали и чрез процеса на въплъщение. Така техния брой се увеличавал сравнително по-бързо, отколкото този на Драконите, на чиито рептолоидни тела било трудно да се приспособят към земната атмосфера и гравитация.
Ние с безпокойство наблюдавахме случващото се, но тъй като не ни беше разрешено да се намесваме, приличахме на техници лаборанти, които наблюдават безконтролното увеличение броя на образците, но не правят нищо, за да го спрат.
Групата на Архангелите, същества от 7-ма, 8-ма и 9-та плътност, също наблюдаваха Земята. Някои от тези същност са добре познати на хората на Земята, какъвто е Архангел Михаил. Възнесеното същество, което по-късно било наречено „Луцифер", също е било в числото на наблюдаващите Земята. За да се намали хаоса на планетата, Луцифер разработил план, който включвал обучение на земните души да контролират своите емоции и да използват интелектуалните си способности така, че негативно поляризираните групировки да не могат да им влияят. Той погрешно смятал, че влошаването на ситуацията на Земята се дължи на разпуснатите емоции и страсти. Група души, оглавявана от него дошла на Земята и основала редица школи за мистерии, предназначени за тренировки на душите да потискат и контролират емоционалното тяло. Този план довел до обратен резултат, тъй като, докато учениците се обучавали да потискат емоциите си, душите им се фрагментирали все повече и повече, докато вибрациите не паднали от четвърта в трета плътност. Потискането, на която и да е част от Себе си, води до загуба на сила и осъзнаване. Срамът, викторианското потискане на сексуалното желание и обявяването на чувствата за нещо неправилно, водят началото си от философията на Луцифер.
Като вижда какво се случва на Земята, архангел Михаил разбрал, че не може повече стои със скръстени ръце и просто да наблюдава. Той оглавил група от възнесени същества, които доброволно понижили своите вибрации. Те дошли на Земята и основали други школи за мистерии, предназначени за издигане вибрациите на душите обратно към Светлината. Когато Михаил и неговата група пристигнали тук, вибрациите се оказали толкова плътни, че той и звездните му помощници се оказали прихванати от играта на дуалност и започнали да гледат на другите групи като негативно ориентираните, зли сили, които трябвало да бъдат победени. С това Архангелите утвърдили във вашия свят концепцията „светлината срещу тъмнината". Михаил и много от членовете на Съветите на Бетелгейзе взели страната на светлината, а повечето Драконови - на тъмнината.
В това време Луцифер и неговата група се придържали към хладна и спокойна отчужденост, превръщайки се в странични стратези, наблюдаващи с интерес каква форма ще приемат сраженията. Той се оказал толкова очарован от драмата на дуалността, че започнал да помага и на двете страни, подготвяйки и светлите, и тъмните сили да се побеждават една друга. Било му интересно да види кой ще бъде победител. Във всичко това била пропусната една съставна част. Това било състраданието. Луцифер обучавал войниците на бойното поле да потискат емоциите си и да станат безчувствени към нещастията и страданията. Архангел Михаил учил войниците да бъдат освободени и силни и да побеждават тъмните сили. Когато Луцифер видял какво прави Михаил, той обърнал внимание на Орионците и така разпалил война със силите на Михаил. Над Земята, в астралните и етерни планове, се състояло велико сражение. То станало известно като Война в Небесата. Силите на Михаил неистово се стремили да излязат победители над тъмнината. Силите на Луцифер били сдържани, спокойни, разсъдливи и водили войната с коварна стратегия. Третата сила - негативно поляризираните Орионци и Дракони, изначални врагове, воювали едни с други.
Войната в небесата се състояла около 500 000 години пр. н. е. и продължила около 1 000 години. В периода от 1 милион до 500 000 г пр. н. е, населението на Земята се увеличило с 200 милиона души и достигнало почти до 1 млрд. Тъй като войните се водили извън планетата и не повлияли особено на повърхността и на подземните култури, по време на въстанието на Луцифер, вибрациите на населението не се снижили особено. Повечето от войните на повърхността били регионални и се водели с обикновени оръжия.
След хилядолетната борба, било обявено примирие. Луцифер и неговата група се съгласили да не разпространяват агресията в системата на Земята. Михаил осъзнал безполезността на борбата с тъмните сили и опита със сила да преодолее подтиснатите емоционални енергии. Той се усамотил в звездното царство, за да усвои научените уроци.
Между 500 000 и 200 000 г пр.н.е, на Земята живота постепенно се върнал към еволюцията. Някои души възстановили осъзнаването си от четвърта плътност и започнали да се учат да живеят заедно. В този период от цялата галактика пристигали много души и Земята наистина приличала на врящ котел. Въпреки това, най-голямата група оставала Орионците, идващи от Бетелгейзе и Ригел. По време на въстанието на Луцифер, Съветите на Бетелгейзе взели страната на „светлите сили", а съветите на Ригел - на „тъмните". Макар че в последвалия след въстанието преходен период имало много малко открита враждебност, двете групи Орионци, като по правило ограничавали кръстосването със съответстващите им полярности, за да запазят структурата на своята ДНК. Групировките на Бетелгейзе били доста мирни, докато тези от Ригел продължили да бъдат властни и агресивни. По това време населението достигнало около 1,5 милиарда души от началото на Великия цикъл в 200 000 г пр.н.е.
(Бележка: Много учени нарекли Лемурия цветуща цивилизация, съществувала между 1,5 милиона и 200 000 г пр.н.е. В двата сеанса, обаче, Основателите нарушиха традицията и нарекоха с името Лемурия две значително по-късни цивилизации. Първата - съществувала от 200 000 пр.н.е. до преди 122 000 г и втората - от преди 122 000 г, до преди 100 000 г, както е описано по-долу)
Първият Лемурийски период започнал около 200 000 г пр.н.е, след завършване на един от Великите цикли, които продължават 25 920 г. Този конкретен цикъл, който завършил с масивни земетресения, изтрил от лицето на Земята около половината от население то. Промяната в магнетизма довела до откъсване на земни късове и тяхното раздробяване. Един участък от сушата станала особено благоприятен за развитие на цивилизация. Към него се устремили основно мирни хора, произхождащи от Плеядите, Сириус и Орион. Този континент бил с размерите на Австралия и се намирал на почти същата дължина, но малко по на север. Повечето историци не осъзнават, че по време на първия период на Лемурия, цивилизацията се развивала и на други континенти, макар че вибрацията там не била така чиста, както в Лемурия. По-късно първата цивилизация била наречена Континента Му. В своя пик, те наброявала почти 1,5 милиарда души.
Три велики цикъла по-късно, колебанията на електромагнетизма били такива, че това довело до нова катастрофа, като всички земи извън Лемурия, били потопени. Повечето души от околните континенти се заселили (въплътили) в Лемурия и населението започнало стремително да нараства. Това бил втория Лемурийски период. Той продължил от около 122 000 г , до 100 000 г пр.н.е. В периода на разцвет на втората Лемурийска цивилизация, населението достигнало почти 1 милиард души. Те не били ориентирани към технологиите, придържали се към племенния начин на живот, наслаждавали се на музиката и ритмите и живели в големи градове по крайбрежието.
Около 100 000 г пр.н.е, кометата Арунутак се приближила твърде много до Земята. Опашката й засегнала атмосферата, предизвиквайки  значително  захлаждане.
  Лемурийският народ, свикнал с топлия тропическия климат, не издържал рязкото понижение на температурата с почти | 16 градуса и повечето хора замръзнали. Онези, които знаели какво се случва, се хвърлили в морето да се спасяват. Много от тях потънали. Някои се опитали да построят подводни градове, но без успех. Има много легенди за морето, носещи своето начало от тези времена. В крайна сметка, цялата суша на Лемурия отишла под водата, благодарение на електромагнитните бури, които последвали след преминаването на кометата. Оживели малко хора и те мигрирали там, където днес е Южна Америка и Австралия, а по-късно на Хаваите и Филипините.
А сега и това, което по-рано не се разкриваше и се премълчаваше на Земята. Зад необичайно близкото преминаване на кометата, стояли от Алфа Дракон. С помощта на серия от атомни експлозии в космоса, те съзнателно променили орбитата на кометата по-близо до Земята, за да унищожат съществуващата на нея цивилизация. Техния план се състоял в това, да унищожат съществуващия на Земята живот, а след това да слязат и да поискат Земята за себе си.
Частично те са постигнали целта си, но слизането на планетата в техните истински тела, се оказало много по-трудно, от това да се въплъщават в съществуващите вече милиони тела. Достатъчно е да кажем, че се оказало много тежко за техните рептилоидни тела да преживеят в неблагоприятната за тях гравитация и атмосфера. В процеса на адаптация, телата им увеличили размерите си, и броят им останал малък. Това е бил главния период, в който се породили легендите за Драконите, скитащи по Земята.
Драконовите не мислели да се отказват и продължили дълги години на борда на своя космически кораб в изследвания, като съединявали и променяли образци от ДНК, докато не достигнали до хибрида между човека и Драконите. Тайната се състояла във впръскването на рептилоидна ДНК в областта на малкия мозък, където тя бързо променяла цялата система. Тази част от човека и сега се нарича рептилоиден мозък. Благодарение на това, че характеристиките й включват агресивно и съперничещо поведение и синдрома „сражавай се или бягай", предназначени за защита на организма, тези характеристики, съчетани с ДНК на Орионците, станали особено силни и доминирали в целия организъм.
Днес 80% от човешката ДНК е с Орионски произход, или ако искаме да сме по-точни - на хибрида Орион/ Дракон. Това, което обикновено се приема за човешка природа, е резултат от манипулацията на ДНК от Драконовите и последвалото въплъщение на Орионците. Както беше казано в предишните ченълинги на този канал, нашата ДНК, с която ние толкова се гордеехме, била намалена на по-малко от 20% от общия състав на ДНК на човешките същества.
След разрушаването на Лемурия, поради ниската преживяемост на Драконите, процентът на хората с рептилоидна ДНК, оставал достатъчно нисък. Повечето заселвания на Земята след 100 000 г до появата на Атлантида и до н.е, са били основно от Съветите на Бетелгейзе и Съветите на Ригел от съзвездието Орион.
Бележка: дълго време след завършване на войната в сектора на Орион (преди около 100 000 г), много мигриращи на Земята групировки продължавали да се включват в ментални сражения и така до наши дни. И ако се огледате, ще видите, че тази тенденция се колебае от цивилизован милитаризъм и пламенен патриотизъм, до неприкрита враждебност и варварски обичаи.

та така чела съм през годините от училище,през университета до свободното подбиране на литература до днес...и нито в Старогръзката,Египедската,Старобългарска..в никоя...никоя история,мит,легенда или приказка не чух за теория за Кралица на Орион и бунтовница...глупости ти казвам измислени от някой идиот на това време,пълно с куп измислени "новогалактически теорий"....
нито астрология,нито една религия и история не подържа теорията за подобна простотия....
И така Палячо-Гласи :)
по всичко доказа съмнението ми,че незнам за точните науки....ама с естетическо-хуманитарните си "ЗЕРО-ЗЕРО-КЕНЕФ"
ГЛУПОСТИТЕ ТИ КРАЙ НЯМАТ В ДРУГИЯ ФОРУМ,В КОЙТО ЧЕТОХ ОТНОВО АБСОЛЮТНО ДРАЗНЕЩОТО ТИ НАТРАПВАНЕ....СЪС СЪЩИТЕ ЦВЕТНИ РАЗЛИЧНИ ШРИФТОВЕ-НАЧИНА ТИ НА ПИСАНЕ Е ПЪРВО ИЗВЪН ВСЯКАКВА АДЕКВАТНА ЕЗИКОВА КУЛТУРА И ГРАМОТНОСТ...АМИ Е И АБСОЛЮТЕН КИЧ,ЦИГАНСКИ БИТ ПАЗАР....ИЗКАЗ С ОБРАЗ НА БИТАК...КИЧ,БЕЗПОРЯДЪК И ДАР СЛОВО ОТНОВО "ЗЕРО-ЗЕРО-КЕНЕФ"....
съвет: намери колкото можеш учебници от 4-ти до 12-ти клас по история,история на религийте,на искуствата,на Старогъцките митове и легенди...Литераура...философия....психология,ЛОГИКА и астрономия.....и т.н и ги прочети...
Кралици на Ореон,тинтири-минтири,....съгледвачи,които ти помагат ...караконджули,бухали....недей ги споделя тези си идеи защото ставаш единствено и само смешен...
и от уж умно момче,на което му се отдават точните науки изглеждаш като Луд Клоун :)

Със Сатанински ню ейдж bullshit НЕ се занимавам!

Ако НАИСТИНА беше от Орион щеше да знаеш Кой управлява там СЕГА и Какви са нейните планове?Нямаше да имаш НУЖДАТА да копи-пействаш нещо си ми от някъде си ми!

И ти ЗАЩО не вземеш да пуснеш ТВОИТЕ ЛС заедно с моите да видят ВСИЧКИ,как заплашваш,псуваш и налиташ на БОЙ само,защото някой бил имал МНЕНИЕ различно от твоето!Много „зряло“ поведение,нали?  ;D

П.П.Тоя форум да не ти е бащиния!?

Гласи на кого му пука за някакви кралици от на майната си ?
Мислиш ли че някой се трогва от измишльотините ти ?
Казаха ти го много добре - избии си от главата тия турски сериали и филми и вземи се ограмоти,образовай и отдай на това в което си най -добър.
Надявам се скоро да изтрезнееш от тия бълвочи с които ти е пълна главата и съзнанието.
Този форум не случайно се казва dzenx ... ако можеш да постигнеш дзен в себе си ще си в мир  с целия свят.
И нека отбележа -това не са измислици ,а постижима реалност за съзнанието.
А кралиците ги прати където си щеш на майната им... и бъди просто свободен човек.
Не е трудно, стига да започнеш все някога.
Поведението ти е наистина като на някое хлапе което се дразни от всяка дреболия...
Не знам дали осъзнаваш колко много губиш от живота и потенциала си за някакви абсолютни идиотизми.
Казаното не беше с цел обида , а с цел да се стресне и осъзнае човек в какво се намира ако това е възможно въобще вече...
Така че просто бъди себе си... тук фалша и простотията не се толерират...
И един съвет - не търси под вола теле с хората  , не ръчкай мирното магаре... че иначе ще ядеш и къчове.
Бъди повече великодушен отколкото дребнав като дете...нищо няма да изгубиш.

Бащите и майките на този форум представа си нямаш кои са че да имаш отношение или да търсиш сметка на когото и да е.
Така че внимавай къде стъпваш.
Свери си часовника малко с онова мънчико останало усещане в теб за някаква нормалност.

Гласът на истината said:
Със Сатанински ню ейдж bullshit НЕ се занимавам!

Ако НАИСТИНА беше от Орион щеше да знаеш Кой управлява там СЕГА и Какви са нейните планове?Нямаше да имаш НУЖДАТА да копи-пействаш нещо си ми от някъде си ми!

И ти ЗАЩО не вземеш да пуснеш ТВОИТЕ ЛС заедно с моите да видят ВСИЧКИ,как заплашваш,псуваш и налиташ на БОЙ само,защото някой бил имал МНЕНИЕ различно от твоето!Много „зряло“ поведение,нали?  ;D

П.П.Тоя форум да не ти е бащиния!?
tapako postvam ti tekst ot kniga
Sal Racheli
Integraciq na dushata
:)
na men toq forum mi e bash bashteniq tapako
neshto koerto na teb nikoga nqma da ti bade
ti si progonena,otritnata,prokudene drebna dushica ot koito I da e forum...
to ne e samo tva pri teb...
ri si nqkav melec
ti za men si daje po-nisko ot bezdomnoto kuche pred bloka..
na teb nqmam kakvo da ti laq vsashtnost.,..
parcheta ot teb da kasam...shte te pliuq s tqh sled tova..
to kucheto mi po-izvisino I absoliutno chistokravno be meles
:)
ti ciganin da beshe shteshe da si po porodist be
q kaji mi sega
maika ti I bashta ti mai nqkoi zabi gi nqmat v ustata a :D :D
KVO TI KAJA PALQCHO
AZ SAM NQKADE TAM GORE V NEBETO PROBVAIKI SE DA OBSHTUVAM SAS ZVEZDITE,A TI SHUMOLISH NQKADE TAM DOLU V OTHODNITE KANALNI VODI NA GRADA  :)
TO KVO DA TE OBIDQ DAJE VECHE NEZNAM,ZASHTOTO AZ NAI-DOLNATA OBIDA TI SERVIRAM,A ZA TEB TQ SI E NAJ-PREKRASNIQ I GOLQM KOMPLIMET KAZVAN DO SEGA...
HAPQ PARCHETA OT TEB I S TQH TE PLIUQ TVA E....TEB DA TE ZAKOLQ I RAFASOVAM I NA PRASETATA DA TE HVARLQ NQMA TE KUSAT BE BRATKO...TOLKOVA SI GNIL,GORCHIV I GNISEN..
MALAK SI
JALAK CHE SI -SI..NO SI I MALAK OSHTE..
TI SI EDIN MALAK KELESH,EDNO HLAPE KOETO TEPARVA SE ORENTIRA NA KOI SVQT SE NAMIRA...

https://www.youtube.com/watch?v=DhOdn1X3Hqs
POZDRAV ZA VSICHKI DRUGI

АRGO BQGA PATQ KAM SARAFOVO S POVECHE OT 40KM V H  :)

Кой препуска диво в нощта,
слял се с коня си в безумен устрем,
сякаш гони края на света
свил до болка немите си устни?

Чуй камшика как свисти
и разсича с ярост тишината
Коннико, какво ли търсиш ти,
че летиш към края на земята?

Няма да се спреш за миг едва,
няма към какво да се завръщаш.
- Устремът е моята съдба,
рискът е печалната ми същност.