• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Safe harbor?

Status
Затворена за нови мнения.
Не се карайте за глупости, в крайна сметка сме се договорили, че всеки си е на различно ниво и че Истината за един може да не върши Абсолютно никаква работа за някой друг.. Призовавам ако не ви харесва какво пише съседчето ви - да защитите и обосновете гледната си точка, иначе само с празно "хапане" никой не печели, освен онзи който печели ние като губим.. луда работа..

До момента от темата се разбира че @Гласът на истината е намерил място където да сподели нещо от себе си.
ОК,анонса е направен.
По принцип когато се започва тема би следвало да се сподели с останалите гледна точка,събитие или вид познание.
До тук е налице само анонс и нищо повече.
Дали темата ще има развитие?

Гласът на истината в момента е твърде ЗАЕТ да СЕ ОТБРАНЯВА срещу атакита на два Демона!За това НЕ може да пише по форуми,писма или чатове в момента.А също така нямаше пари и Интернета да си плати до скоро :)

Поради тези причини темата няма развитие,а НЕ защото Гласът на истината се е бил отказал от нея.

Очаквайте когато Гласът успее да СПЕЧЕЛИ да се „завърне с ПЪЛНА сила“ отново в Интеренет пространството. :)

Sine Wave Zero,колкото и да се „наЗОБят“ „Крилатите свине“ Ти ГАРАНТИРАМ,че там откъдето Аз мога „да Ги Преведа“ никой Не може да се върне ЖИВ освен,ако заедно с крилата не му е дошъл в Главата и малко „ЪКЪЛ“ в главата за какво са тия знания и кой и как може,а и ТРЯБВА да ги използва.Нали знаеш,че дори и да ти дадат КУПИЩА книги с най-БЕЗценната информация на света,то ти самият,ако НЕ знаеш да четеш,то тези книги,освен за Подложка на вратата да не се отваря,те за друго Не стават!

Същото е и с „Крилатите свине“,колкото и да са им големи крилата,то летенето НЕ Е САМО „размахване на крила“,ако Не знаеш КАК СЕ ЛЕТИ,то за какво са Ти Тия Крила,а!?

П.П.За комнетиращите бих искал само да отбележа,че при ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ще се „завърна“ тези дни. :)

"А какво казват белите сатанисти за най-съкровените си мистични преживявания? Какво чувстват те при връзката им с тяхното Божество? "Усещане за огромността на Силата отвъд. Усещане за онази преследвана от Мрака, заточена сила, стремяща се да помогне на човешкия род. Усещане за Нейното приближаване. Усещане за нейната древност, увереност, че Тя някога е била тук, сред нас и пак ще бъде. Усещане, че силата носи добро. Взираме се в Мрака и усещаме полъха на противостоящата му Сила."
Може ли човек да почита Доброто, като го нарича "Зло"? А може ли да почита Злото, като го нарича "Добро"? Или целта е да се дообърка докрай човешкото съзнание? Ако при злите сатанисти всичко е ясно, то същото не може да се каже за добрите. Позволете ми няколко думи:
Мисловният творчески процес неизбежно поражда астрална връзка. Еднопосочна, за жалост. Творецът обикновено не забелязва наблюдаващия го чужд разум. Хората още не са се научили да наблюдават заобикалящото ги мисловно пространство. Те не винаги разбират кои от мислите са техни собствени, и кои - привнесени или дори натрапени отвън."
"...Полуграмотни хора записват сложни философски разсъждения върху природата на Космоса. Върху ентропията и световното Зло, съдържащо се според тях у Бога. Без да допуснат нито една граматическа грешка. Дали в човешкото съзнание местата на Бога и Сатаната не са разменени? Ако се доверим на Джон Бейнс и неговата книга "Звездният човек", поне в иудео-християнската култура е точно така: "Преданието, поддържано от великите херметични учители твърди, че в съдбовен момент от историята на човечеството, един силен "диаболичен Архангел", ако можем да се изразим така, успял да преодолее окултните защити на планетата, като предизвикал голямо безредие. /.../ Както сочат херметическите летописи, пряката, макар и неволна причина за тази катастрофа, която и до днес има отражение върху нас, е Мойсей. /.../ След дълги приготовления в пълно усамотение, Мойсей извършил ритуалната церемония с магически слова и съответни заклинания. Настъпили необикновени атмосферни и електрически явления, появило се изумително..същество и Мойсей потреперил от страх и ужас, поради огромната сила, която то излъчвало. /.../ Представил се като Й. и пожелал в знак на сключения съюз, всички негови последователи ритуално да се подлагат на малка хирургическа операция с леко кръвопускане. /.../ По-късно Й., окултната сила зад Мойсей внезапно променил похватите си и започнал да проявява странни искания, като всички имали общ знаменател - кръвопролитие. Мойсей изпаднал в ужас и започнал да разбира каква грешка е направил, защото осъзнал, че "божественият ангел" всъщност е "ангел на мрака", пълна противоположност на сияйната сила, която той опитвал да призове. Този "пъклен ангел" членувал във воинството на сенките - вампир, който се хранел с човешка кръв - субстанция, заредена с виталност от Божествената Искра. /.../ Във Вселената има много същества като Й. За щастие магнитните защити на планетата са непреодолима бариера за тях. Но магическият обред на Мойсей отворил вратата и разчистил пътя, по който Й. успял да проникне до Земята. /.../ ... ще трябва да разкрием, че това древно, отмъстително и злобно същество изгонило младия дух от земята и се въплътило там на неговото място. Събитието поставило начало на една кървава ера за човечеството.""

"Само пречистеният физически и духовно човек може да издържи близостта и контакта с другата сфера на съзнание. Иначе - в зоната на въздействие той се оказва или парализиран, или го обхващат гърчове като при електрически ток."
Пречистването трябва да върви в синхрон. Не можем да тънем в мърсотия и да се хвалим, че душата ни е чиста. Не можем да живеем в разкош и лукс, същевременно да сме с нечисто съзнание, а да твърдим, че всичко ни е наред.
"Вече е дошло време за разбирането, че самоусъвършенстването не е самоцел, а състояние на човека при възкачването му към по-високо енергетично равнище за приобщаването му към планетарния Разум."

На такова умение ни учат редица тайни /наистина тайни, а не продавани из сергиите/ книги:
"Тези хора променят материала на своето тяло; те пренареждат молекулите и атомите на тялото си по такъв начин, че не изпитват повече болести. /.../ Физиологическото значение на храненето е в поглъщането на енергия от слънцето. Енергията е достигнала растението, растението е било изядено от животното, а животното е послужило за храна на човека. Цялата премъдрост се състои в това, че ние вземаме енергия от слънцето и я правим част от себе си. Ако това наистина е така, защо трябва да има само един начин за асимилирането на енергия?"

Явно някои човешки съзнания наистина могат да се филмират с демони и пари единствено....
Подобното привлича подобно... демони и пари -за друго не иде реч.
Много съдържателна тема -няма що...
Ще почакаме и ще видим...ако има какво да се види разбира се...
Чудя се кога ще надраснат някои съзнания демоните си и парите си ...и ще започнат накрая да се занимават със съществените неща в тази Вселена.

Надменноста е първия белег на гордостта... всички знаем какво се случва с възгорделите се от себе си съзнания...
Знаем и каква същност има в тях.

Mортиша - да се будалка човек пряко с енергиите е грубо губене на време и сили... енергията се води и управлява с лекота по съвсем други начини...
Не един път съм разяснявал това.

P.S. Попадна ми този скеч:

11914979_400875403435610_6363254260139270612_n.jpg

и се попитах: Това ли е Homo Sapiens?

A образно казано за Homo Spiritus и дума не може да стaва... а Артър Кларк беше сътворил понятието Homo Futurus ...човека на бъдещето...

За Вас НЕ Знам,ама да Ви си кажа ЧЕСТНАТА Тия „както им викате Вие Сенки“ са си СЪВСЕМ РЕАЛНИ и именно Те са ПРИЧИНАТА да нямам един КАДЪРЕН Сайт в ЦЕЛИЯ ИНТЕРЕНЕТ където да мога да пиша!Където и да отида ВЕДНАГА става „нещо“,което да ми попречи да пиша!

После ми викайте-СЛУЧАЙНОСТ!

Вие може и да Не сте Ги Виждали,ама КОЙ си мислите,че е зад наш Б. Б. и неговите „съпартийци“,зад ОРГАНИЗИРАНАТА престъпност и зад „далаверите“,които се извършват често ПОД Носовете ни!Кой мислите,че ДЪПРА КОНЦИТЕ оставайки В СЯНКА и дава „разпорежданията“,кой,къде,какво,колко и на кого да направи!?Вие НАИСТИНА ли си мислите,че една „групичка“ Ченгета и бивши Спортисти имат ЪКЪЛА да управляват около 5 милиона души БЕЗ да се РАЗПАДНЕ обществото,което са „яхнали“ и вълните,които Те самите „резбулват“ да са се обърнали срещу ТЯХ!?Някога,когато бях „по-малкъ“ и Аз бях като вас-НЕВЕРИНК!Затова ще Ви ПРОСТЯ обидите и подигравките,защото и Аз самия съм бел в тая позиция.НО след като бях „на някой места“ и ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ тези Същества и на какво те са СПОСОБНИ и разбрах СЪЩНОСТТА НА ВЛАСТТА,която УПРАВЛЯВА ВСИЧКИ НИ вече всико СЕ ПРОМЕНИ за мене!

Бил съм на места и съм виждал и чувал неща,от които НАИСТИНА могат да Ви настръхнат косите и това,което ЗНАМ е едновременно както СИЛА,така и ТОВАР за мене,така че това не е като някой „холивудски филм“ дето Някакъв НАДУТ актьор идва и промърморва два стиха от Библията и те ХОП изчезват като „тъмна сянка“ от хоризонта.В РЕАЛНИЯ СВЯТ НЕ СТАВА ТАКА!

Не само съм БИЛ СВИДЕТЕЛ,но и сам ПРАВИЛ достатъчно НЕЩА за да ЗНАМ ОТ ПЪРВА РЪКА кой не „дърпа конците“ на ВСИЧКИТЕ,какво целят и на какво СА СПОСОБНИ за да мога да „махна с ръка“ и да си представя,че всичко това е „плод на въображението ми“,навън е бълно само с „ангели“ и „феи“ или,ако прочета „някаква си ми книжка“,това просто ще си отмине,Слънцето ще изгрее над главата ми и ще дойде „добрата фея“ от приказките да потекат реки от Мед и Мляко!

В РЕАЛНИЯ СВЯТ ПРОСТО НЕ СТАВА ТАКА!

Тук се иска ЯКУ БОЙ за да може да постигнеш УСПЕХ срещу тях,просто явно Вие тука от форума НЕ сте „яли достатъчно боя“ за да ЗНАЕТЕ за какво говоря и за това Ви е това ЦИНИЧНО отношение!(За което естествено Ви РАЗБИРАМ,то и Аз самият ПРЕДИ „да навляза в този свят“ бях голям СКЕПТИК и се ПРИСМИВАХ на останалите,сега обаче НЕ искам да Ви Го Пожелавам да откриете ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА на тези сили ОТ ПЪРВА РЪКА-тогава става СТРАШНО!)Само искам да Ви кажа да се Въздържате от коментари за неща,които НЕ познавате,защото иначе............Има си начин ТЕ да стигат до тези,които им се ПРИСМИВАТ!За това НЕДЕЙТЕ Го правете!

При първа възможност ще отварям още теми и ще продължа развитието на разказа си,само да се ОТЪРВА от сегашната „вълна“!

П.П.Админе СЪЖЕЛЯВАМ,ако смяташ,че съм използвал твърде много главни букви,просто отговорът ми ИЗВЕДНЪЖ „го изби“ на твърде ЕМОЦИОНАЛНО и за това НЕ успях да се сдържа.Ако този коментар Ти ПРЕЧИ изтрии Го,или пък още по-добре го редактирай,като дадеш указания къде,как и с какво съм прекалил!

Благодаря ти предварително.

Вселената няма идея за добро и зло по смисъла на човешките представи.Тя си има разрушителни и съзидателни сили които ние хората наричаме зло и добро поради нашата тленност и уязвимост.Има си свои Закони с които гарантира съществуването на Живота.И когато Животът следва нейните Закони -укрепва,еволюира.Когато не следва нейните Закони - се самоунищожава рано или късно, по един или друг начин стига до това.
Споменавайки за тъмни сили ти @Гласът на истината просто се плъзгаш по повърхността на събитията.

Ще ти задам няколко прости въпроса относно някои реални неща и факти.
  Защо ясновидците като Ванга,Севрюкова и др. знайни и незнайни в днешно време никога не са печелили от тото?
  Нима не могат със своите ясновидски способности да го направят?
  Да си чул някои от изброените по горе да се занимават с политика?
Да си чул примерно Дънов да е споменавал за политика?
Защо Христос е последвал своя път към Голгота вместо да срази със своите сили и способности враговете си?
Защо Буда е избрал да учи своите ученици на философията си вместо да събере войска и да избива наред ?

Привидната тъмна същност не е нищо друго освен липса на светлина...остава човек да си зададе въпроса -Къде се губи светлината?

Прави впечатление също и автоматичното подценяване на събралите се тук съфорумници.
Нима си мислиш че ядем доматите с колчетата? Или че сме слепи и глухи?
Откъде можеш да знаеш примерно какво мога и правя аз за да имаш някакви твърдения на прима виста?

Осъзнатия човек отдавна е загърбил емоциите си и не ги следва.Те са лош съветник и губене на време.
Вместо тях е избрал да следва Първоизточника който живее във всеки един от нас.

И @Гласът на истината вълните няма да имат край докато живееш в това което си избрал.
Може би някой ден ще прозреш източника на тези вълни... вече ти го подсказах един път ,правя го пак за теб - Подобното привлича подобно.

Нямам претенции към използването на главните букви, радвам се, че се саморегулираш доколкото можеш.
PS. Аз съм втория админ :)

Странник,то,ако ставаше ТОЛКОВА ЛЕСНО,просто ВСИЧКИ да се съберем заедно около някое „Свещенно дърво“ и да викаме Ом,досега да сме направили от Земята Не Рай,ами........200 пъти Рая! :)

Мъ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ тук при нас(при „простите хора“)в РЕАЛНИЯ свят ВЛАСТТА има как да Го кажа така просто „други“ измерения.Ха,ДОБРЕ,е че питаш за Ванга,Христос и Буда,да,НАИСТИНА!Прав си,че те ниикога НЕ са търсили „награда“ сами по себе си и също така си прав и че животът им НЕ е минал в „преследване на земни цели“,да,НО май и Ти самият ЗАБРАВЯШ,че също така и никой от тях НЕ СЕ Е БЪРКАЛ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ НА МАСИТЕ!Може би точно този „ДЕТАЙЛ“ пропускаш,или не съвсем.Христос всъщност се опитва да направи точно това и знаеш как свършва земния му път ПРЕДИ да се ВЪРНЕ ОБРАТНО,нали така?

А що се отнася до Будизмът и Хиндуизмът,и Аз „поназнайвам“ по нещо за тях,да,вярно е че на Изток отношенията между държавата и религията НЕ са като при нас и там „са Ги оставили да си се развиват“,но също така е и вярно,че в скромността си и „благочестието си“ също така МНОЗИНСТВОТО от Великите Източни мъдреци ПОДМИНАВАТ ОЧЕВАДНИ НЕсправедливости и престъпления в търсенето на СОБСТВЕНАТА СИ НИРВАНА!Нали така!?Значи,при тях принципът си е ПРОСТ:
-Ний си КРОТУВАМЕ и не ти пречим стига да не почнеш да ЗЛОдействаш ВЪРХУ НАС,а ти,о,ПРЕвелики БОГОПОСТАВЕНИ ВЛАДЕТЕЛЮ можеш да си БЕЗчинстваш както ДУША ТИ ДАВА!
(Поне това ми е ВПЕЧАТЛЕНИЕТО от Източните владетели,та,по този СЪЩИЯ въпрос,я кажи що в Китайската история манастирът Шао Лин е бил ОПОЖАРЯВАН няколко пъти след като монасите му са тооолкоз ЯКИ!?)

А за Ванга и Севрюкова просто НЕ МИ ГОВОРИ!„Държавната“ пророчица на ЧИИ СЛУЖБИ мислиш,че е ДОКЛАДВАЛА,а?Ами Севрюкова ПОД ЧИЯ ШАПКА Е БИЛА?Да,ЗНАМ,че докато си „послушна овчица“ и си стоиш и си папкаш ТИХО и ПОСЛУШНО като ДОБРО ГОВЕДО,то и съответно нищо НЯМА ДА ТИ СЕ СЛУЧИ!Та,нали точно това им е и ЦЕЛТА-да си гледат Черните-ДОБРИ ГОВЕДА!?
Ама,амъъъъъъъъъъъъ,ако поЖЕЛАЕШ ИСТИНСКА СВОБОДА и придобиеш СВОБОДНА МИСЪЛ и ЯСЕН ПОГЛЕД само ГЛЕДАЙ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ ИЗСИПЕ НА ГЛАВАТА?Аз НЕ съм отговорен,че ЖИВЕЯ СВОБОДНО,така ли?Щото нали Осъзнаваш,че ВСИЧКО СИ ИМА ЦЕНА на този свят?Или НЕ!?
За СВОБОДАТА и БОГАТА МИСЪЛ знаеш ли каква е ЦЕНАТА,А!?

П.П.А „Духовните хора“ НЕ ми Ги Хвали много-много.Те или са „хрисими овчици“,на които „Духът“ им стига дотолкова,че ДОКАТО ТЕ не са НА МАСАТА на Вълците цял свят е толкова „благородно“ и „добродетелно“ място,че просто НЯМА ЗЛО,няма УБИЙСТВА,КРАЖБИ,ИЗНАСИЛВАНИЯ,ЛЪЖИ,ИЗМАМИ и какви ли ОЩЕ НЕ ЗЛОдеяния,но като Ги Поискат ВЪЛЦИТЕ изведнъж ВСИЧКО,което могат да направят е „да ПРЕдадат Богу Духа“!Или пък са НА ЗАПЛАТА именно ПРИ ВЪЛЦИТЕ и ЧАКАТ ИНСТРУКЦИИ кой в какво и защо ДА ЗАКЛЕЙМЯТ!

Мисля,че НЕ е случайно,че НАИСТИНА Христянството е станало ОСНОВНАТА РЕЛИГИЯ в Римската империя НЕ когато апостолите и учениците им са ги хвърляли на лъвовете по колизеумите,а когато дошъл император Константин и В БОЖЕИТО ИМЕ е ИЗБИЛ противниците си!За този „епизод“ от историята на Християнството какво ще кажеш,а?Или не си го чувал?
А КОГА Християнството става ОСНОВНАТА РЕЛИГИЯ В ЕВРОПА знаеш ли?А КАК?Сигурно абсолютно ВСИЧКИ тихо,мирно и КРОТКО са дошли да целунат Кръста и е НЯМАЛО ВОЙНИ,УБИЙСТВА и МЪЧЕНИЯ за езичниците,а?Ами мюсюлманите КАК налагат Исляма,че и до ден днешен продължават така-с Коран и молитва САМО ли?Да продължавам ли с „примерите“?

Колкото и да си „БЛАГОроден“ докато НЕ кажеш на Вълците НЯМА В това ФИЗИЧЕСКО съществуване ти НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ иначе ще свършиш по 2 начина-като пионка или като плячка!Но и в двата варианта просто ще бъдеш УПОТРЕБЕН!

На истината, драги Глас, не са ѝ нужни речи с по 1345667 думи, които в общия си смисъл са копи-пейст от няколко сайтове/форуми за конспиративна теория. Тя истината е една и може да бъде казана с 2-3 думи прости. Съжалявам , но моето съзнание упорито отказва да прочете написаното от Вас. Опитах да се насиля, еми..не мога. Включвам се в дебата, за да Ви помоля да уважавате мнението на другите и да не се опитвате да налагате Вашата "истина" за наша(моя).
Бих Ви посъветвала също да се опитате да бъдете по--екзактен.
Иначе Ви поздравявам за ентусиазма и плама , с който говорите, но все пак да не забравяме, че пътят към Ада е осеян с добри намерения. Дано не съм Ви засегнала по някакъв начин с думите си. Пожелавам Ви всичко най-хубаво и късмет.

Ше ме разбиете значи..  :o ;D За това сме Форум за да си дискутираме - Гласът си казва мнението, друг го оспорва ако не е съгласен и така.. иначе ако искаме само нашето мнение - правиме си блог, фейсбук фен страница и само изливаме там.. Не, че Гласи казва нещо освен, колко Знае и Може ама какво да ви кажа.. нито е първия, нито е последния..

Власти , в случая не става въпрос за оспорване , а за различна дълбочина.
Нашия нов приятел дотук не е казал нищичко ново което да не знам и както споменаха по-горе - копи-пейст само ... просто е прекалено повърхностно.
  Гласи всъщност всичко е много лесно и просто - само трябва всеки да направи правилния избор според който да не бъде против Вселената.
Стъпилия на духовния път следва други пътеки които са твърде далеч от илюзиите на цивилизацията ни като политика,пари,власт,контрол и др. производни.
Избират същественото пред несъщественото.
Осъзнатия човек изучава Вселената и нейните Закони,изучава нейния език и Знаци....няма за какво да си губи времето в празнодумие .

Водата се носи с облаците в небето заедно с вятъра огряна от звездна светлина -недосегаема за земните твари .
Водата отмива мръсотията,търси най-ниските места и дава Живот на хиляди неща и същества.

Sine Wave Zero,

колкото и да Ти Е Неприятно,поне според Мен ЛИЧНО,чисто и просто НЯМА КАК да Избягаш от т. нар. Цивилизация!Пробвал съм-НЕ става!

Единственото,което ще получиш за този си Опит ще бъде САМО един Шут в Гъ...(ЗНАЕШ Къде)и Овцете САМИ ще станат на Вълци,когато видят,че Ти Си Ностел на Истината!

Затова и Ти казвам,че „сегашният“ подход на „Духовно Извисените Люде“ е чисто и просто САМОУБИЙСТВЕН,поне според МЕН!Ти,ако си Духовно Извисена Личност и само БЯГАШ от МАСАТА когато имаш тази възможност,то КАКВО ще правиш когато МАСАТА ПОИСКА ТЕБ!?Аааааааааааааа?Как ще се БОРИШ когато някой дойде и каже,че САМАТА ИДЕЯ за Пътят по който си поел била Грях и дори ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и има Съответния Брой ПРИВЪРЖЕНИЦИ,с които да ЗАЩИТИ ДУМИТЕ СИ?Защото На Мене Лично Това МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО!И тогава Единственият принцип,който РАБОТИ е-„Око за око,зъб за зъб!“

Да,СЪГЛАСЕН съм,че е много Убаво да се „праиш на ДУХ“-овен когато живееш в що-годе Добри условия(да,НЕ казвам,че условията в България са перфектни,но ВСЕ ПАК ХОРА има държави които са КЪДЕ КЪДЕ ПО-ЗЛЕ от България),имаш общество,което Не Го интересува много-много какви Ги Говориш и достатъчно средства за да бъдеш себе си,ама,АМА Ако утре всичко това СЕ ПРОМЕНИ-КВО ПРА'ИМ,А?Какво става когато НЕ духовните застанат СРЕЩУ теб и ПОискат твоят ДУХ!

АЗ СМЯТАМ,че тогава имаш точно 2 ИЗБОРА-да станеш „хрисима овчица“ и да се ПРА'ИШ,че светлината е мрака,а мракът светлина,топлото е студено,а студеното-топло и ОСОБЕНО доброто е зло,а ЗЛОТО е Добро-съвсем „Духовно поведение“ пак СПОРЕД МЕН  ;D или.........Да Кажеш(ЗНаеш Какви Думи  :) )и да СЕ ИЗПРАВИШ срещу БЕЗдушието на МАСАТА за да РАЗдадеш Своя Дух с ВЯРАТА,че ИСТИНАТА е ПО-СИЛНА от ЗЛОТО!От първото ме е СРАМ,а това Второто Го ЖИВЕЕЯ!

Сега доволен ли си от Обяснението ми,А!?  8)

П.П.А за цивилизациите и Аз мога да си продължа мисълта-сега КЪДЕ са древните шамани от Азия,Африка и Америка СТЪПКАНИ под напора,я на Християнството,я на Исляма,сега къде са СТАРИТЕ РЕЛИГИИ на Близкия Изток и МЪДРЕЦИТЕ на Древния Свят,а!?Къде са Зороастрите,мъдреците от храмовете на остор Ява и влъхвите от планинските царства в Древния Изток,а?Ами будистите от Афганистан,монасите от Тибетски манастири ИЗБИТИ от китайците,„хрисимите богомили“,можеш ли да си ПРЕДСТАВИШ ДОРИ колко БОГАТСТВА на Духа и Мъдростта СА ИМАЛИ,а колко са Останали до ден днешен!?

ЗА МЕН Лично,АКО Изборът е да СТОЯ и ГЛЕДАМ как ЗЛО-то Си ВЪРЛУВА,но МОГА да Направя нещо и да си „вървя по Пътя“ щото така Ми било ПО-ДОБРЕ или пък да СВЪРША в Канавката,защото съм НАПРАВИЛ НЕЩО когато съм Можел,А,ПОЗНАЙ коя ще ИЗБЕРА!!?

П.П2.За Римската империя въобвще,ама ВЪОБВЩЕ НЕ съм съгласен,че просто „си е изчезнала“ от лицето на Земята!Вярно е,че след като Я Покоряват т. нра. Варвари тя вече престава да съществува като единна ПОЛИТИЧЕСКА организация,НО Ппската държава КАКВО Е,а!?Ами ВЛАСТТА на Католицизма продължител НА КАКВО се явява,а?След като УЖ е била „изчезнала“ ЗАЩО цяло Средновековие в Европа езикът на ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА е бил,ЗНАЕШ ЛИ КОЙ-ще Ти Подскажа-Латинският,езикът ИМЕННО на тази Империя.Ами СЕГАШНИЯТ ЕС продължение на ЧИИ ТРАДИЦИИ се явява,А?Била ИЗЧЕЗНАЛА,така ли?  ???

П.П3.А за Атлантите НЕ се притеснявай-ВСЕ ОЩЕ „се намират“ Тук-Таме!  8)  ;D  ;)

Гласи филмираш се излишно и за да бъда по ясен ще ти предложа факти на твоето внимание.

Прочети биографията на Махатма Ганди,запознай се какво е направил и какво огромно кръвопролитие е спестил за нацията си.
Помисли как и по какъв начин е постигнал този вътрешен мир и духовна сила за да увлече милиони хора с личния си пример.

Друга реална личност която заслужва внимание е майка Тереза.Запознай се и с нейната биография,живот и наследство което е оставила.
Прочети и мъдрите мисли които са оставили след себе си тези безсмъртни личности .
Виж и делата им.

Око за  две и зъб за чейне е принцип който работи сред бездушната маса - това е безспорно.
Насилието ражда насилие -това също е факт.
Ако работиш и живееш в това няма какво да се чудиш за безкрайните масирани ''атаки'' .
Когато съзнанието ти живее и работи на друго по- високо ниво - просто няма какво да те достигне и докосне.
Те ( враговете )ще се целят там където отдавна те няма...
Накрая ще разбереш че врагове няма , а имаш пред себе си само едни объркани хора които са изгубили представа кое е горе и кое е долу...

''Суета на суетите, всичко е суета''
Еклесиаст

Гласи, зад копи-пейст думите, които забелязвам не си използвал само в този форум, явно се крие един огорчен човек, жаден за внимание и да поведе "четата" за Освобождение от Матричната схема. Бих ти препоръчала да прочетеш темата на Власти за Гуровците, мисля че ще ти е много от полза.
Странник доста синтезирано ти е обЯснил някои неща, които се припокриват и с това, което мисля и аз.

Сега да си дойда на същината, за това, което отново се включвам в темата. Трудно ли е да махнеш маската на  човека войн и да бъдеш себе си. Не си мисли, че не уважавам мнението ти, даже напротив, но тонът, който ползваш ни е познат. Тоя филм сме го гледали (да прощават другите, че говоря от тяхно име). Любчо , Васко, Трендафил...напомняш ми на някок далечен техе братовчед.
Ако искаш начинанията ти да имат успех смени тона,като на начална учителка от началото на Комунизма. Добрият лидер няма нужда от многословни речи, а заради харизмата, която излъчва. Не искам да те обиждам..ама у мен освен досада нищо друго не предизвикваш..а харизмата ти е...нея не мога да я преценя, защото засега ти не си показал нищо от себе си. Свали си маската и ни покажи що за човек си..

Status
Затворена за нови мнения.
Back