• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Safe harbor?

Status
Затворена за нови мнения.
Власти, много си задръстен  ;D Сега всичко живо цъка в Инстаграм. Тоя фейс никой не го смята.

Синеочке,и аз така чувам,че напоследък нещо фейса и туитъра силно потъват надолу.Вече не са това, което бяха.  ;D

Но ние там във френско използваме едо нещо наречено телеграм за криптиране на комуникациите,така че много много не ходя вече във феса за да видя какво става там а и честно да ти кажа имам толкова много неща да върша тука,че нямам и време.И без това фейса винаги си е бил просто една чиста загуба на време.

Не знам дали някоя от нашите задръстени медии напоследък е показвала някакви репортажи от Франция,но ако следите новините по чуждестранните сайтове би трябвало да знаете,че тук от 2 седмици страната се разкъсва от масови стачки и брожения.Създаваме на Макрон максимално много проблеми и въпреки,че още не можем да го бутнем властта му вече не е това,което беше в началото на мандата му.

В момента ние сме на прага или на велика победа,или на разпад на държавата и идването на нова диктатура.От едната страна мутрите на Макрон се опитват да е набутат навсякъде и правят списъци на хората които трябва да се арестуват или направо ликвидират при някакъв вид "извънредна ситуация"(виждал съм такъв списък,и трябва да си призная,че съм доста нагоре в него),а от другата страна са фанатици както от дясно,така и от ляво които също се опитват да вземат властта за да избият опозицията си. Само обикновенните хора стоят като чучела по средата и не знаят какво да правят.Всеки иска промяна,но никой не знае точно каква или как да я постигне.От това най-силно се възползват правителствени агенти,които се опитват да убедят народа,че хората,които се опитват да му помогнат всъщност са престъпници и хулигани и единственото решение е правителството да се справи с тях със всички налични средства.Така,че,ако нещата загрубеят аз лично очаквам да съм сред първите които ще си го отнесат-не,че това ме притеснява де.След като добре знам,че Душата е БЕЗСМЪРТНА повече се страхувам от това да се проваля и да избягам отколкото от ГЕРОИЧНАТА смърт на барикадите.А между другото напоследък ми се отдаде възможността наистина да застана на една.В града,където работя-Нант имаше доста силни протести в последните седмици и едни момчета бяха направили една малка "барикадка" от кошове за боклук,хартийки и някакви железа и аз бранех позицията докато не дойдоха маскираните  :)    ;D

Щом и това вече го има, и то извън Париж само си представете докъде ще стигне Франция след година две,ако Макрона не отстъпи от позицията си.Той вече изчерпа всичко за което беше полезен и от тук нататъка на тази страна и предстоят едно от две неща-или най-накрая ще спечелим и ще се образува едно правителство на националното единство,което да ступа хулиганите и от ляво и от дясно,които искат да избиват народ в еднаква степен,или ще стане това,което искат Сатанистите и народа ще се обърне срещу своите и пак ще станат времената на Робеспиер.И тогава моята душичка ще е една от първите,които ще излети на гилотините.Честно да Ви кажа наистина нямах време досега от толкова стачки,протести,спорове,срещи или случайно улично насилие.А и все пак продължавам да ходя на работа и трябва да се яде,нали,не си мислете,че съм като останалите цигани да отида в чужбина за да им крада от социалната система.

Истината е,че тук в скоро време промяната или ще ни накара да станем по-добри хора и да уравновесим неравенствата в обществото си докато се превърнем в една държавав която  всеки наистина ще бъде оценяван според възможностите си и ще получава каквото заслужава,може би макло повече ще заприличаме на Америка,или ще има много мощна революция и много хора ще трябва да се простят с живота си без значение дали ще я направят левите и ще въведат нещо подобно на съветския комунизъм и тогава ще има много избити кореняци французи,или десните и тогава ще има много избити мигранти.Това е и плана на сатанистите-да скарат кореняците с мигрантите и да предизвикат расова война без значение кой ще победи-накрая победата все ще е за тях.Това ще се случи,ако не удържем фронта,затова не си мислете,че имам кой знае колко време да се завръщам тук и да посписвам,въпреки,че и това е част от задълженията ми и не мисля да я изоставям напълно,но просто имам достатъчно други проблеми,с които да се занимавам.

Status
Затворена за нови мнения.
Back