B
BaDBluEeYeS
Гост
Докато се рових из нет-а, случайно попаднах на този клип. Впечатли ме харизмата на това момче и посланието, което се опита да отправи. Реших да споделя го с вас. Интересно ми е как ще коментирате думите му.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Джони, на мен също ми направиха впечатление въпросите на Карбовски. И аз като теб винаги съм си мислила, че Карбовски е Различният журналист. Но тук ми падна в очите.. плоски въпроси, все едно излезли от "Уикенд" или "Шоу".Johny Liv said:Гледах го също днес и ми хареса. "Интересни" са въпросите, които Карбовски задава. Бях останал с впечатлението, че е гъвкав журналист и ми стана странно, как опипваше едно заучено поведение и жълта линия. Наистина, на кой му пука за фактите от личния живот на тези хора? Точно това и показа осъзнатото момче, че е открило същността си и че целия битовизъм, е един театър, когато си щастлив и свободен вътрешно такъв, какъвто си, знаейки кой си, и от какво велико творение си част.
BaDBluEeYeS said:Джони, на мен също ми направиха впечатление въпросите на Карбовски. И аз като теб винаги съм си мислила, че Карбовски е Различният журналист. Но тук ми падна в очите.. плоски въпроси, все едно излезли от "Уикенд" или "Шоу".Johny Liv said:Гледах го също днес и ми хареса. "Интересни" са въпросите, които Карбовски задава. Бях останал с впечатлението, че е гъвкав журналист и ми стана странно, как опипваше едно заучено поведение и жълта линия. Наистина, на кой му пука за фактите от личния живот на тези хора? Точно това и показа осъзнатото момче, че е открило същността си и че целия битовизъм, е един театър, когато си щастлив и свободен вътрешно такъв, какъвто си, знаейки кой си, и от какво велико творение си част.![]()
За Владимир Данаилов ще кажа само едно браво! Има много хора, които претендират по медиите, че са духовно осъзнати и т.н., но колко от тях излъчват Любовта към Бог, така както той го прави. Хареса ми простотата на изказа му, която разкриваше искреността му. Ще ми се по медиите да показват повече хора като него , отколкото разни "развити духовно" Деян Колевци...