• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Среща Ямбол 20.05 :)

Синеочка

Администратор
След една успешна среща е време за следващата такава! Надявам се този път да сме повече и да си изкараме още по-добре и от предния път :) Мястото на срещата е отново на моста пред парка, а часът - 13:13 ч.
P.S. Ще се постарая да не закъснявам.  :-*

Там съм, ако ще и камъни да валят
good2.gif

Идвам ако ще и градушки да има..
нищо че понеделник имам матур :P

slavena said:
Идвам ако ще и градушки да има..
нищо че понеделник имам матур :P
Аз ще съм квестор в понеделник в Кашата, а в сряда в Сградото :)

Отново се получи страхотна среща. Благодаря на всички присъстващи :) Чакам отчета на Славена :)

Красиво е!  :58:
Много съм щастлива, че имах възможността да се запозная с толкова красиви същества! <3
Благодаря ви за незабравимата среща, емоциите, интересните разговори, всичко ^^

deskaz said:
Красиво е!  :58:
Много съм щастлива, че имах възможността да се запозная с толкова красиви същества! <3
Благодаря ви за незабравимата среща, емоциите, интересните разговори, всичко ^^
Тя красотата струеше главно от тебе, мила  :58:

Напълно те подкрепям Синеочке, напълно :)
Така невинност не се среща всеки ден!  :-*

За днешната среща тъй като трябва да пиша отчет, многословна съм, ще кажа следното:
Беше страхотно... срещнах се с още уникални хора като мен - Волфа и Десито... :) кой от кой по-яко странни. Познатата дестинация и маршрут беше парка, като този път отидохме на кръговото. Говорихме за подобни неща както предния път - само че тъй като главно аз взимах думата и най-много задавах въпроси, май аз научих най-много - и за медицината, дето искам да следвам, и за любовта и за още много неща... Вие се страхотни хора и тепърва ще ви опознавам. Също така на снимките може би ми се виждат синини, пришки, лигавене.. нормално, луд човек съм, много вървя и живея  ;D По едно време позаваля. И ходихме на едно много хубаво кафене, говорихме тогава повече за музика, филми, книги... А после имах особено интересен разговор с двамата мъжаги. И специални поздрави за Волфа хахаха...
4791765M.jpg

4791766H.jpg

4791770M.jpg

4791778E.jpg

4791780N.jpg

4791785V.jpg

С цялото си сърце ви благодаря, слънчица :53: Очаквам с нетърпение следващата ни среща  :53: :35:

Back