• 🌿 Добре дошъл в Дзенкс – форумът на духовните пътешественици!
    В момента си наш гост. Истинската магия започва, когато се присъединиш – защото тук всеки може да споделя опит, въпроси и прозрения по своя Път.

✨ Какво ще откриеш тук?

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сродни стремежи и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Техническа част на форума

Status
Затворена за нови мнения.

Власти

Духовен Търсач
Това е тема в която пиша, когато има някакви промени по форумният облик, функционалност или технически проблеми.

Да докладвам, че:
- вече не може да има специални символи в потребителските имена.
- направих още доста преводи, мисля, че вече всичко е преведено на 99.9%.
- поставих подканящо съобщение за хората, които не са регистрирани.
- изтрих раздела "Заедно изграждаме "Дзенкс", понеже ми звучеше сектантски, а и не виждам смисъл в него. Беше ми предложен от ИИ когато правих големите промени и поради обема на работата се промъкна тази недомислица.

Наложи се да възстановя форума от бекъп 5 часа назад. Опитвах се да напиша един плъгин, който обаче не ми се получава вече за 10ти път и мисля повече да не опитвам, явно не е писано да го имаме. Той е по визуалната част - искаше ми се да се въртят разни поговорки и мъдри фрази най отдолу на сайта. То и аз не знам за какво са ни тези поговорки всъщност, екстра сме си и без тях.

Съжалявам за изгубените мнения, имаше много добри дискусии, а последният ми (вече изгубен) пост го писах 40 минути... Кофти ми е, че така стана защото много добре си вървеше дискусията.
Извинявам се на всички засегнати, ще гледам да не се повтаря.

Допълнение: някои неща все пак бяха останали прецакани но с малко работа успях да ги оправя, този път без да се губят последните мнения.

Редактирано:
Status
Затворена за нови мнения.
Back