• ✨ Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• 🔹 Разговори от сърце – не празни съвети
    • 🔹 Общност от търсещи – не зрители
    • 🔹 Хора, които вървят по същия Път
    • ✅ Без реклами. Без такси. Завинаги.

Усещам в сън чуждата болка.

loraelina

Светлоносец
Здравейте, нова съм във форума и се радвам да се присъединя! 🙂

Искам да споделя един сън, който ме впечатли дълбоко. В съня усетих болката на друг човек, сякаш беше вътре в мен и това ми остави силно впечатление.
Не помня точно как започна сънят, но усещането беше толкова реално, че се събудих с емоционално натоварване. Това ме накара да се замисля за връзките между хората, енергията и емпатията и дали сънищата ни могат да ни покажат неща за другите, а не само за нас самите.

Бих искала да чуя и вашето мнение:

Случвало ли ви се е да усетите емоциите или болката на друг човек в сън?
Как вие тълкувате подобни сънища като предупреждение, послание или просто проявление на съпреживяване?
Дали има символика в това усещане на която трябва да обърнем внимание?

Ще се радвам на обратна връзка от вас.

Честно казано на мен никога не ми се е случвало конкретно това-тоест да усетя чужда болка в сън. Но ми се е случвало много пъти да усещам различни емоции, влкючително и болка когато съм си спомнял предишни животи и тоес един вид да "знам" как се усеща друго тяло. Само до там съм стигал, но предполагам, че усещането може да е подобно, дали? Да усещаш друго тяло като своето ли е?

Или е нещо тотално различно?

Ами в сънят аз погледнах човек в очите и нещо в погледа му ме отблъсна тотално, и аз усетих вътрешно голяма тежест, буквално все едно усетих какво изживява този човек вътре в себе си, а той реално изживяваше нещо което го измъчва и след това този човек се отдалечи от мен, ние бяхме в влак и той скочи от влака и почна да бяга и аз стоях в ступор и чувствах тази тежест вътрешно много силно. Не знам, не мога да си го обясня това, защото за първи път ми се случва като цяло.

Щом е било само сън може да е било някакъв вид кошмар или нещо подобно? И аз съм имал странни сънища-всъщност толкова много и толкова странни, че вече дори престанах да ги регистрирам. Това за което трябва да се внимава е когато "сънуваш наяве" тоест изпитваш видения докато си будна. На теб нещо подобно случвало ли ти се е? Ако да, това е нещо с далеч по-висока стойност за което да се тревожиш.

Да, и аз го възприемам като сън. Не ми се е случвало наяве. По скоро беше силно емоционално преживяване, сън с много реализъм. Не го тълкувам като видение, а като нещо което подсъзнанието ми е изкарало по по-интензивен начин. И до сега не ми се е случвало да имам видения или нещо от този сорт 🙂

Ако някога ти се случи да имаш истинско видение ще разбереш разликата. Просто няма как да объркаш това да виждаш наяве и да си спомняш как си в чуждо тяло с това, което сънуваш. Но това си е вече една изцяло различна територия...

Back