• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Взлюк

Status
Затворена за нови мнения.

Гласи

Светлоносец
Този план Не Само Е Реален,ами и вече се работи по „забързването му“!Поне така съм чувал(от „Съответните Сили“,които са ПРЯКО „замесени“ в осъществяването му)!

Дори Знам,че тъй като така да се каже „по настоящем“ „Началниците“ на планетата НЕ са „много доволни“ от изпълнението му и наистина,ако Погледнете демографската картина все още има редица страни по света,които увеличават населението си и въпреки,че темпът намалява като цяло световното население продължава да се покачва,затова Началниците са решили да се премине към „по-ефективният Вариант“-Световна ВОЙНА!Естествено това Не е „само“ за да се намали населението,ами си има своите далеч „по-дълбоки корени“,тъй като както знаете войната е вид „Жътва“ и при толкова много хора на Земята вече Началниците мислят,че „житото е узряло“!Така,че НИЩО хубаво НЕ ни очаква В Близките години!

Доколкото знам Те си мислят,че като предизвикат Глобална война и така изведнъж всичките им проблеми ще се разрешат като с „Вэлшебно пръчица“ и така ЗАедно с намаляването на населението също така ще се намалят и „опонентите“,свободомислещите,хората извън „съответните институции“ и кажи ли не на практика почти Всичките им проблеми просто ще бъдат Разрешени,ако накарат хората САМИ да се вкарат в „кафезите“ на собствените си СТРАХОВЕ!Но все пака „уравновесяването“ на световното население е един от ОСНОВНИТЕ проблеми,които си Мислят,че войната ще РАЗРЕШИ!

Вече дори Необходимите пешки биват поставяни на „шахматната дъска“ и на хората все повече и повече все по-ЯСНО им се ВНУШАВА,че Новата световна война е на практика НЕизбежна!Наистина,Не сте ли забелязали,че през последните около 3-4 години започнаха да възникват МНОГО повече конфликти,отколкото „обикновенната“ Война срещу тероризма за „дисциплинирането“ на Непослушни държави предполагаше и въвлечените „Играчи“,както и Нивата на тяхната „ангажираност“ Непрекъснато се УВЕЛИЧАВАТ?Ако продължава така още 4-5 години за какъв Краен резултат може да Ви Говори ТОВА!!?

Бих искал да започна „форумните си изяви“ като една НЕстандартна личност с може би най-важната и една от „най-противоречивите“ и „трудни за разбиране“ концепции в съзнанието ми,които Аз смятам,че стоят в основата на „практически всичко,но също така чието истинско значение е ПО-неуловимо от полъхът на вятър,светлината на звездите или човешки дъх,ако бих могъл да се изразя по този начин.Става въпрос за нещо,което както повочето ;свещенни думи§ на ;свещенни езици“ чисто и просто няма точен превод и заради това е на практика невъзможно да се говори за него извън контекстът,което то самото налага на себе си защото може да има безброй значения в безброй различни ситуации.За мен лично това представлява ВЗЛЮКЪТ!

Взлюк е дума,чието точно значение НЕ мога да обасня нито на български,нито на който и да е език различен от този,на който тя произхожда,затва вместо да давам „дефиниция“ на взлюк-ът предпочитам да дам загадка,чиито отговор е тя.И така загадката е следната:
Какво е това от което са направени звездите,
носи се от вълните,
с него грее светлината,
прави острови в океана на Бога Всемогъщи,
всяка плът е негово проявление,
храна е за всяко живо нещо,
на материята дава твърдост,
на енергията-сила,
ограничено е и е безбрежно,
края спира и слага начало
и
БЕЗ да се вижда е ВСЕналично!?

Ако смятате,че това се приказките на „някакъв побъркан мозък“ смятам да мина на „физически жаргон“,въпреки че вероятността да ме НЕ разберете става огоромна.Но все пак смятам,че преди да се захвана да пиша каквото и да е било сериозно в този форум трябва да говоря за взлюк-ът,защото Аз смятам,че той е всяко набало,както и всеки край.Който успее да „вкара в съзнанието си“ концепцията за взлюк,той ще може да побере и всичко,което Аз имам да кажа.И тъй като той стой както в началото,така и в края на пътя ми и „пре“лива през ВСИЧКИ тези,които засягам,минава през всички „граници“,които мога да издигна и дава край на безкрая докато превръща крайното в безкрайно,то считам,че ще е най-удабно да започна и да завърша с взлюкът!

В свременната физика(за тези,които не са много добре с науката препоръчвам да ми задават въпроси „често-често“,защото тъй като Аз съм си много добре с науката някой път се случва да забравя,че по-голямата част от хората на този свят не се интересуват „много-много“ от наука и нямат особено много познания в тази сфера,така че като не знаете или не разбирате нещо-питайте!)съществувата 2 поне според моята скромна представа много интересни „находки“.Това са корпускулярно-вълновият дуализъм и равенството между материята и енергията изведено от Алберт Айнщайн от неговата специална теория на относителността.Второто мисля,че „впечатлява“ повече и се смята за едно от „най-великите постижения“ на съвременната наука.Изразява се във фундаменталното твърдение E=mxcна 2-ра степен и дава връзката между материята и енергията в нашата Вселена!Тоест,накратко казано спореп това уравнение и според Специалната теория на относителността материята(естествено САМО при определени условия)може да се превърне в енергия и енергията може да се превърне в материя.Тоест материята Е енергия и енергията Е материя.И това не е „някакви си ми бръщолевеници на откачен скитник,който иска да се вземи за гуру“,а фундаментална наука.Всепризнатите световни авторитети стоят зад него!Но,защо това е „толкова интересно?Като за начало,защото нашите обикновенни съзнания са „свикнали“ да възприемат света като материя(нещо неподжично и ОТделено едно от друго)и като енергия-„силата“,която „вдъхва живот“ на материята и „разрушава“ нейната неподвижност.Какво би била материята без енергията?Едно НЕподвижно „нищо“ и една „сивина“ от обекти НЕподвижни един спрямо друг „идеално“ подредени в пространството ли?А какво би била енергията БЕЗ материята?Изобщо можем ли да си представим енергия БЕЗ материя?Ако няма материя,то тогава върху какво би въздействала енергията и какво ще кара тя да се променя и движи?Ако няма какво „да я улови“ би ли било възможно изобщо енергията да се прояви ИЗВЪН Самата себе си?Все интересни въпроси,нали? :)

Във физиката съществува и още едно според мен много интересно „положение“.Това е корпускулярно-вълновият дуализъм и представялва твърдението,че всяка вълна(тоест носител на енергия)в квантовия свят има свойствата на частица и всяка частица(пак в този същия квантов свят)има свойствата на вълна!И така според съвременната квантова механика всъщност „граница“ между вълна и частица(и съответно ОТНОВО между материя и енергия)НЕ съществува!Какво всъщност значи това?Това значи(и е доказано чрез много експерименти през годините и се използва в практиката от десетилетия),че една вълна(поне на квантово ниво)като каквато се явява светлината всъщност има свойствата на ЧАСТИЦА,или казано с други думи-енергийният „обект“,какъвто е явява светлинният лъч,всъщност в определени ситуации може да се държи като сноп от твърди частици-като например като струя вода.А през същото време една частица,като каквато може да се явява електронът например,може да се държи като вълна-тоест като „БЕЦплътен обект“ способен да бъде навсякъде и да преминава през всичко.Значи на най-фондаменталното равнище на организация на природата всъщност НЯМА разлика между вълна и частица-между материя и енергия.Тези два „озадачаващи факта“ дълго врме ме държаха БУДЕН през годините откакто научих за тях и просто нямах бяснение,кое може да е това фундаментално нещо,което е и вълна,и частица,и материя,и енергия.И така докато не „стигнах“ до взлюкът.

Една вечер „се ПРИсетих“ за взлюка докато умът ми се опитваше да побере една много изненадваща „теоретична концепция“.Представете си,че тялото Ви Вместо от клетки,атоми и молекули е изградено от фотони-тоест,от Светлина.Да,представете си,че вместо живо същество от плът и кръв сте едно „безплътно сияние“ чиито единствени свойства са възможността да „гори“ с темп,който то самото си определя и да се простира докъдето то самото си реши.Тогава къде започвате и къде свършвате Вие,ако поискате да се изгасите?Ами ако в същия момент поискате и да станете БЕЗкрайни?Какво става ако „хранилката“ на вашето „тяло“-Светлината СПРЕ да се отделя,но в същото време Вие преразтегнете тялото си до толкова много,че погълнете цялата Вселена?То тогава Вие цялата Вселена ли сте?Или Вселената е във Вас след като сте я погълнали,както звяр поглъща плячката си?А щом повече НЕ светите,това означава ли,че въобвще изобщо вече съществувате?Щом не светите повече,това означава ли че Вие също така повече и НЕ Съществувате?И просто „сте си дали почивка“?Има и още много други интересни въпроси,които този мислен експеримент пробуди в съзнанието ми,но тях ще Ги оставя както се казва „за някой друг път“.Сега бих искал да разкажа за взлюкът.

И така,докато си размишлявах изведнъж НАЙ-ненадейно ме осени мисълтта за съществуването на нещо ПО-фундаментално и от материята,и от енергията-същност,която нито може да се види,нито да се пипне,а още по-малко и да се опита,но която „при“вежда в съществуване и двете ЕДНОвременно.И именно това нещо от тогава нататък наричам взлюк!Представете си материята като „замръзнала“ енергия-тоест следвайки вече класическото уравнение на Айнщайн това представлява енрегия,която вече е НЕспособна да се придвижва в пространството,а „си стои“ само и единствено в една негова точка или област.Та това е материята,но по абсолютно същия начин можем и да си представим,че енергията пък е това,което „възвръща“ материята обратно към нейното първично състояние-на НЕпрекъснато движеща се всеобхватна и не ограничена във времето и пространството БЕЗкрайност,която може само да Е в състоянието,в което се е намирала преди да бъде „ограничена“,но не и в НЕЩО ДРУГО!Е точно това състоение Аз наричам взлюк,но взлюк-ът НЕ Е „просто“ Състояние!Той не е и(само)материя,той не е и(само)енергия.Той това,което в ПОСЛЕДСТВИЕ са разделя на материя и на енергия и преставлява „градивния материал“ и на едното и на другото.Той е и това начално състояние,от което в последствие възникват и материята,и енергията,той е и крайното състояние,в което щом и материята,и енергията се превърнат те стават ЕДНА ЦЯЛОСТ неделима във времето и пространството,защото щом материя и енергия вече са едно,то тогава става и безсмислено да говорим за време и пространство.Ако нямаме материя,тоет нямаме РАЗделяне на един обект от друг обект,на една частичка от друга частичка,на едно нщо от друго нещо,то тогава как можем и да си говорим за ВЗАИМО„действие“ на РАЗлични неща,щом разлика вече НЯМА!Та точно това състояние,обект,цел и дори смисъл в съществуването на всички неща наричам взлюк!Това е доста странна дума,защото те е едновремнно и процес,и събитие,и обект,и явление,и цел,и смисъл,и път,и пътека.Заради това,ако искате да ме попитате какво е взлюк ЗА СЪЖАЛЕНИЕ няма да бъда способен да Ви отговоря.Това е едно от онези „странни неща“,които могат да бъдат само „изпитани“,но никога „обяснени“ и с тази си тема се надявам(поне надеждата ми е останала :),че ще направя възможно за Вашите СЪЗнания да Изпитата Усещането взлюк,а от там и да разберат и цялата теза,която стои зад тази дума,защото да се говори за взлюк е като да се говори за Дух!Всички знаят,че Го има,но никой не може да Го види!

Така,че приятно пътуване! :)

Съжелявам,че НЕ МОГА да Ви обясня какво ТОЧНО е взлюкът затова искам да си послужа с една аналогия.

В хиндуизма често сравняват Абсолюта,тоест Бог-източникът на всеки живот,началото и края на всеки път,с море.Или по-точно-с океан.И то не с какъв и да е океан,а с БЕЗкраен океан.Дори има едно сравниние,с Бога и нашата Вселена,което Аз ПРЕмного харесвам.Таме се казва така-представете си,че нашата Вселена е риба,тогава Абсолютът е като водата в която тази риба живее,непрекъснато е около нея и тя плува и е заобиколена от нея,в нея тя се ражда и там и умира.А Аз бих добавил,нима и рибата не съдържа вода в себе си?Нима нейните органи,клетки и тъкани не съдържат голямо количество вода?Нима и самата риба не е ИЗГРАДЕНА от водата,в която живее и нейните органи и клетки не взаимодействат непрекъснато с тази вода?

Та,ако мога малко така да „преинача“ тази аналогия с нашата реалност.То и „Всичко е взлюк!“.Небето,което виждате е изградено от звезди,звездите са изградени от материя,материята е взлюк,земята също и материя,а материята е взлюк.Светлината е форма на енергия,а енергията е взлюк,взлюк са и телата ни,защото те са изградени от материя,който за да расти и да се развива има нужда от енергия,които пък също са взлюк,всико около нас е взлюк БЕЗ празното пространство,което не съдържа нито материя,нито енергия,във взлюк се раждаме и във взлюк умираме и той е това от което,чрез което и в което растем и се развиваме!А тогава,какво е САМИЯТА ВЗЛЮК!?

Както горе може „да се забележи“ единственото нещо,което не е взлюк,то това е САМО празното пространство-без материя и без енергия.Значи,взлюкът е това,което е В празното пространство за да го разграничи КАТО ТАКОВА.Тоест,в празното пространство влиза взюк-ът и изведнъжа от него,черз него  задари него се появяват ВСИЧКИ неща.Значи взлюкът е именно това нещо,което чрез действия върху самото себе си се „разделя“ и „диференцира“ на „хилядите неща“,които създават нашия свят когато навлиза в ПРАЗНОТО пространство.А има ли така „по-подходяща дума за празно пространство?Аз смятам,че има!И това е думата:
НИЩО!

Точно така,взлюкът е именно това „нещо“,което като влезе в нищото дава Всички неща.Това само по себе си не е нито енергия,нито материя,нито хармония,нито хаос,но НЕ е и нищо!Той е всъщност Първото Нещо!И след като то се появи нищото вече не е нищо а е „храниличето“ за всички неща.И точно както рибата появила се в морето „облагородява“ „мъртвата“ вода с живота си така,че то от тук насетне да се превърне в „хранилище“ за живот,то така и взлюкът „облагородява“ нещото за да се превърне то в „хранилището“ за ВСЯКА Вселена.

Знам,че аналогиите ми са трудни и често пъти доста тежки за разбиране,но ако поне се постараете съм сигурен,че могат да се получат „интересни“ резултати! :)

Също така като една „достатъчно добра“ аналогия в случая и бих могъл да посоча и схващането за „оковите на съдбата“.Още от много древни времена хората са вярвали,че човешката съдба е като нишка изпрдна от „боговете“.А Аз бих могъл ДА ЗАКЛЮЧА,че матриалът,от които е изпреден тази нишка е взлюк-ът!  ;D

Също като „конец от възможностти“,той определя мястото НА ВСИЧКО върте в него и като една същинска „мрежа от съдби“ поставя мястото на всеки и всичко вътре В СЕБЕ СИ.Въпреки,че за него всъщност няма еквивалентна налогия смятам,че един добър начин да си представим какво всъщност е взлюкът и как той си взаимодейства със САМИЯ СЕБЕ СИ представлява една интересна техника за „рисуване от лед“.При тази техника се взема вода с висока температура в нейната течна форма и се излива върху лед.Тъй като водата е с по-висока температура от ледът,когато тя тече върху леда,той се стопява защото тя отдава част от енергията си на него.По този начин,ако знаете какво правите и имате достатъчно добри художествени умения можете да „изваяте“ каквато си искате фигура дори и от най-твърдия лед.Просто като се регулира посоката,скоростта,температурата,обемът и времто за движение на струята вода по повърхността на леда така ще се регулира и обемът и местоположението на ледът,който ще се разтопи от тази повърхност и ще се „влее“ във водната струя.И така могат да бъдат издялани „шедьоври“ от лед използвайки вода!По същия начин СМЯТАМ,че действа и взлюк-ът сам върху самия себе си!Тоест,„струята“ от взлюк,носената от материята енергия и НЕподвижният взлюк-„случайносттите на съдбата“ си взаимодействат една с друга за да „изковат“ това,което ние просто наричаме „редът на нещата“.Знам,че тази концепция може би е твърде НЕортодоксална от гледна точка,както на науката(физиката),така и на езотериката и теологията,затова бих искал да „дообясня“ нещо.

Както „твърдта“(ледът),така и „подвижната част“(водата)са на практика ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!Тоест,това,което се ВЪЗприема като „отделни обкти“-различните „ледени фигури“ и „водната струя“ представлява всъщност СУбективнота „воля на ума“ да Ги Възприема като Такива,а НЕ тяхното Реално Съществуване!

Така и нашето съзнание възприема ИЗЦЯЛО СУбективно в действителност ОБЕКТИВНО съществуващите около нас обекти-небе,земя,скали,пътища,хора,улици,животни и растения,на практика ВСИЧКО около нас е продукт на НАШЕТО СОБСТВЕНО УМЕНИЕ ДА ПРАВИМ РАЗЛИКА между ЕДНО и ДРУГО нещо,но НЕ е „обективно свързано“ със своето проявление като „нещо ОТделно“ в САМАТА Действителност!И заедно с това НЯМА проблем ти самото и ДА Е обект САМ по СЕБЕ СИ в САМАТА действителност.Тоест ЕДНОвременно нещата съществуват САМИ по себе си и НЕ съществуват сами по себе си,а САМО в нашата способност да ги различаваме като такива!И ИМЕННО това „противоречие“ може да бъде МНОГО ЛЕСНО обяснено с идеята за взлюкът!Защото взлюкът ЕДНОвременно представлява ОБЕКТ сам посебе си,заради самото си ОБЕКТИВНО съществуване ГАРАНТИРАНО от взаимодействието му САМ със СЕБЕ СИ,НО също така и представлява сбор от „естествени“ взаимодействия-тоест,причинно-следствения поток генериран от тебението на взлюкът САМ по СЕБЕ СИ!И така той е ЕДНОврменно и САМОобективиращ се СУбект и САМОсубективиращ се Обект,или тоест,той е ОТВЪД философския спор дали Вселената се простира Отвъд способностите ни да я възприемаме,защото Той самият е Обект-СУбект и така той представлява това,което се възприема и това,соето възприема САМ ПО СЕБЕ СИ!

Но тази аналогия има и още ден интересно последствие-взлюкът Е КАКТО водата,която ОТмива ледът,така и САМИЯТ лед,следователно взлюкът е както самата „твърд“,тоест самата „система от взаимодействия“,която изгражда светът ни,така и самата ПРОМЯНА,която я изменя.Иили тоест е ВСИЧКО без НИЩОТО!Да,знам,че звуча като тавтология,но може би е добре да си припомним,че в така описаната система има и един 3-ти елемнет,който не сме взели предвид,а именно-ВЪЗДУХЪТ,или по-конкретно казано-ПРАЗНОТО пространство,в рамките на които тече,както водата,така и заема ледът.Тоест взлюкът ЕДНОвременно ВКЛЮЧВА и СЕДИ в празното пространство-в НИЩОТО и именно чрез ВКЛЮЧВАНЕТО му в „равно“сметката се получава „мястото“ за прехода от едно състояние в друго и възможността да има разлика ПЪРВО между 2 неща-между взлюкът и НЕвзлюкът,тоест между нещото и нищото и после един вид „копирайки“ тази разлика и между „пасивния“-твърдия,НЕподвижния,изграждащ границите взлюк и „активния“-движещ се,„мек“,променящ се,ВДЪХВАЩ движение и промяна у пасивния взлюк,или както на НАС ни е по-известно-МАТЕРИЯ и ЕНЕРГИЯ!Но и двете са ДЕНО и също-ВЗЛЮК,който чрез СОБСТВЕНОТО си ограничаване и РАЗделяне на 2 групи по начина по който той е разделен от нищото съставя и 2 „категории“ САМ на СЕБЕ СИ-на подвижен и „вдъхновяващ НЕподвижния себе си“ АКТИВЕН взлюк,наречен ЕНЕРГИЯ и на НЕподвижен,пасивен ПОГЛЪЩАЩ активния „ТВЪРД“ взлюк,който наричаме МАТЕРИЯ,но и двете всъщност са ДЕНО И СЪЩО НЕЩО,което „просто копира“ начина по който то самото се РАЗличава от Нищото!И двете „категории“ могат БЕЗ проблемно да преминават от едната в другата стига преди това местото на НИЩОТО,тоест на ПРАЗНОТО пространство вече да е било ЯСНО огроничено!Тоест,3-те ЗАедно-материята,енергията и празното пространство съставляват един особен „план на света“,който в зависимост от конфигурацията си може да приеме ВСИЧКО,което би могло да съществува и така да „окове“ ВСЯКА Възможност за съществуване В РАМКИТЕ НЕ СЕБЕ СИ!И ЕТО как в света около нас благодарение на взаимодействието на взлюкът с нищото и САМ със себе си може да се изградят УСЛОВИЯТА за протичането на всеки един „ПЛАН“,в рамките,на който може да бъде „вкаран“ ВСЕКИ ЕДИН МАТЕРИАЛЕН ОБЕКТ!

А сега сериозно по темата!

Всъщност цялата идея за „Ин и Ян“ в Китайската философия като ЦЯЛО(тук не визирам САМО Даоизма)представлява едно своеобразно „изявление“ на Второто „ниво“ на организация за което говорих-на взаимодействието на взлюк с взлюк,а не на взаимодействието на Взлюк с Нищото!Това е първото ниво,от което казах,че вече се отделят взлюк,в който вече е НАВЛЯЗЛО нищото(изобразява се от Ин-ът в Китайската философия)и взлюк,който е РАЗделен С нищо(изобразява се от Ян-ът в Китайската философия)За да направя едно по-добро сравнение на това,което се случва на това Второ ниво на взаимодействие на взлюк С взлюк ще ти кажа какво става като сложим да замръзва чаша със солена вода.Правил ли си някога този експеримент?

Работата е там,че солената вода има по-ниска температура на замръзване от сладката вода и ако поставим водата в Правилната температура се получава един доста интересн „ефект“.По принцип ледените кристали всъщност избягват да включват в себе си молекули сол,защото термодинамически това е неизгодно за тяхната кристална решетка и ледът първо включва само водни молекули преди да започне да включва и солни такива.За това ако поставим чашата със солена вода при Правилната температура-твърде студено за да може чистата вода да остане в течно състояние,но и заедно с това твърде топло за да замръзне солената вода(е има и още условия,но за простота на сравнението ще си спестя обясненията)се наблюдава нещо интересно-образуват се едни малки кристали лед,които НЕ съдържат сол.Но заедно с това тъй като ледът изключва солта от кристалната си решетка водата която е останала в течна фаза всъщност става още по-солена и така се получават два паралелни процеса-хем ледът става все по чист и включва най-студените молекули вода,хем и течната вода става все по солена и така и е по-трудно да замръзне.Така се получават 2 фази в чашата-чист замръзнал лед и още по-солена вода,която просто няма как да замръзне при тази температура.Та горе-долу същото е и с оформянето на Ин и Ян от взлюкът „примесен“ с нищо-този който го е поел става все по-гъст и по-гъст(както солената вода),а този,който не го е поел си остава във все по-чисто и по-чисто състояние-и така наблюдаваме РАЗделянето на взлюк,който е поел от нищото-МАТЕРИЯ и взлюк,който НЕ е поел от нищото-ЕНЕРГИЯ,които в последствие започват да си ВЗАИМОДЕЙСТВАТ едно с друго и така се появяват 10 000неща от Китайстата философия!Ясен ли съм с това сравнение?

Но взлюкът ПРЕДИ да се раздели по този начин на „условен“ Ин и Ян всъщност ПЪРВО си взаимодейства именно с ЧИСТОТО НИЩО!Знам,че това е много трудна за възприемане интуитивно идея затова отново ще си послужа със сравнение.Знаеш ли как се прави Кока кола?Или въобвще която и да е било газирана напитка?Прави се като вече приготвената в определени съдове напитка се слага в едни големи машини където през нея се пуска въздух,или пък някакъв друг газ под налягане.Тъй като стената на съдът е много здрава и налягането е високо,а повечето напитки съдържат предимно вода,която пък е течност неспособна да се свива под налягане то и заради това на течността просто не и остава друг избор освен да включи газът в себе си и да го направи част от своя обем.Разбираш ли?

Така и взлюкът се „разпростира“ в нищото-всъщност той няма къде да отиде,защото нищото си е нищо и НЕ съществува затова „процесът“ който всъщност се извършва е,че в рамките на това,което Аз означавам с думата взлюк се появяват малки „балончета“ от НЕсъществуване и така се изграждат ГРАНИЦИ(това е много важен момент-ключов за ЦЯЛАТА концепция за взлюкът)между едно съществуване и друго съществуване,тоест появява се РАЗлика между двете,и така се получават 2 и повече взлюка,които вече са РАЗделени един от друг.Това е и взаимодействието с Нищоо,за което ти и говорих по-рано.В резултата от ВЪЗникването на Нищо в Нещото то това нещо вече НЕ Е едно,а се РАЗпада на МНОГО Неща(и тук вече идваме до Ин и Ян и до Даоизмът и вече можеш да „включиш“ Дао-дъ-Дзин)и така възниква и идеята за ПРОСТРАНСТВО,защо ако няма РАЗлика и ако няма РАЗлични неща,които са РАЗделени едно от друго-именно от Нищото-то тогава КАК би било възможно съществуването на пространство,а?По същия начин се обяснява и възникването на концепцията за време,а от там и за произхода на Вселената и въпросът ЗАЩО тя съществува.И както в бутилката под налягане преди да я отвориш течността е в своята концентрирана форма и на практика НЯМА разлика между газът и течността,така и СЛЕД началото на „историята“ на вселената,която се явява као едно своеобразно „отваряне на бутилката“ започват да се появяват межурчета от „нищо“,тоест от ПРАЗНО пространство,които постепенно започват да запълват обема на бутилката и карат течността да излиза от нея,така и започването на времето се явява като едно „отваряне на бутилката“ с взлюк „пълен“ с Нищо,което се проявява като „движещата сила“ за РАЗделянето на взлюкът на РАЗличини неща и възникването на ПРАЗНОТО пространство-основната среда,в която РАЗличните видове взлюк си взаимодействат един с друг!Така взлюкът,който ВЕЧЕ е „попил“ от Нищото(нарочно с главна буква,защото това е онова същото нищо,което е и НЕсъществуване)започва своят „Път“ през пространството и времето РАЗделяйки са на Ин и Ян и на 10 000 неща!НО ПРЕДИ да достигне до това състояние взлюкът вече си е ВЗАИМОДЕЙСТВАЛ с Нищото и се е превърнал в този взлюк,който в последствие са разделя на Ин и Ян.Те са ВТОРИЧНО ниво на разделяне,а взаимодействието на взлюкът с Нищото е ПЪРВИЧНОТО!Затова и взлюкът НЕ е еквивалентен на Ян-ът,а Ин-ът НЕ е еквивалентен на нищото.Нищото си е Нищо,а взлюкът си е взлюк.Той термин,който се използва за ВСИЧКИ „проявления на съществуване“ в нашата Вселена,а НЕ „само“ на тези които са част от нашия свят.Така взлюкът,който е бил в началото на истирията ПРЕДИ да започне времето и да се включи Нищо във Взлюк е също толкова взлюк,колкото и този,който сега наблюдаваме като мотерия и енергия,но НЕ е бил НИТО Ин,НИТО Ян!

Всъщност „най-точният превод“ на думата взлюк(въпреки че НЕ вярвам,че е възможен неин 100% точен превод на български език)е като „Божията воля“!И томно това представлява „чистия“ взлюк!Представи си я като лъч от СЪЩЕСТВУВАНЕ който започва отвъд и времето,и пространството и просто НАВЛИЗА в Нищото за да може да включва все по-големи и по-големи „парчета“ от него в себе си и да ги изпълва с Живот!Това представлява „идеята“ за Взлюкът в нейната НАЙ-чиста форма!Съзидателен „лъч“,който навлиза в Нищото и оформя всички неща от ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО си с него!Затова и в нашата всемела имаме 3 вида „неща“(много е условно използването на тази дума тук)-енергията(„запазения Взлюк“),материята(Взлюкът вече „приел“ Нищото) и ПРАЗНОТО пространство(най-„чистата“ репрезентация на Нищото).И ПОЗНАЙ защо съвременната физика ни казва,че сме започнали като точка в Нищото и ще ЗАВЪРШИМ като Нищо с БЕЗкрайни размери разделящо „плътта“ на Вселената-материята на нейните градивни частици-тоест от Нищото дойдохме(като Взлюкът го ПРИЕ)и пак в Нищото и ще СВЪРШИМ,кагото Взлюкът бъде РАЗделен окончателно един от себе си на разстояния отвъд които вече ще стане НЕвъзможно вече той да си ВЗАИМОДЕЙСТВА помежду си!

Та в този „контекст“ ти питаш за АПР-парадокса,така ли?АПР парадокса,както и тунелния ефект и корпускулярно-вълновия дуализъм представляват различни проявления на едно и също нещо-на способността да се пренася НЕ материя или енергия,а ИНФОРМАЦИЯ отвъд времето и пространството и така една частичка да „знае“ нещо за една друга частичка БЕЗ да има възможност да си взаимодейства с нея чисто физически.Така се обясняват и редица явления в квантовата механика и това е един от най-интересните съвремнни „феномени“ в теоретичната физика.Нали за това питаш?

Взлюкът САМ по СЕБЕ си Не обяснява АПР парадокса,НО ни дава „Пътят“(тоест „Даото“)да стигнем до обяснението!Ключът към АПР парадокса се крие в това как е възможен преносът на информация отвъд пространството и времето.По този начин може да се обяснят множество „странни явления“ в квантовата механика и да стигнем до доста интересни изводи за светът,в който живеем!Както обаче казах има ОГРОМНА разлика между Взлюк и взлюк-елементарната частица,както и частиците,с които тя взаимодейства са „ПРОСТО“ взлюк.Или по-точно РАЗлични „видове“ взлюк.Така както говорих за светлинен,звуков,топлинен и още много видове взлюк така и всяка една отделна елементарна частица можем да си я представим като отделен „вид“ взлюк.И дори можем да направим нещо още повече-да си представим,че в тази „класификация“ на видове взлюк има и йерархия на базата на Произходът на различните видове взлюци,като общия им произход ги ПРИближава една до друга в рамките на тази класификация.Така в нея частички с еднакъв произход са приближени една до друга!НО през същото време говорим И за съществуването на Взлюк(тоест,на „Божията воля“ изграждаща тази Вселена)!Значи тези частици са ЕДНОвременно ЧАСТ и от конкретен вид взлюк и от Взлюк-ът,който  еквивалетен на едно ЦЯЛО!Значи като част от конкретен ВИД взлюк те НАИСТИНА са разделени една от друга,Но като част от Взлюк-ът те НИКОГА не са се РАЗделяли една от друга!И след като те са БЛИЗО една до друга в йерархията на видовете взлюци,то и СЛЕДВА,че те са по-близо и като проявления на Взлюк-ът изграждащ тази Вселена,и тъй като Взлюк си Е Взлюк,винаги си е бил Взлюк и винаги ЩЕ БЪДЕ Взлюк в рамките на ТАЗИ Вселена и е едно ЦЯЛО в цялото пространство на Вселената и през ЦЯЛАТА си история,то и следва,че тези 2 частици всъщност са ЕДНО И СЪЩО НЕЩО,но САМО от гледната точка на целия,постоянен,единствен и НЕделим Взлюк!Затова и във Вселената НЕпрекъснато съществува „информационен обмен“ между отделните „субекти“,които я населяват.Затова и ИНФОРМАЦИЯТА се казва,че никога не се губи и никога не може да бъде унищожена,защото всъщност нейният НОСИТЕЛ е този „големия“,„вездесйщия“ и „отвъд времето и пространството“ Взлюк,а НЕ всеки конкретен вид Взлюк и така субекти,които са „по-близо“ или „по-напред“ в Йерархията на този Взлюк имат „достъп“ съответно до повече или по-малко информация-тоест до повече или по-малко характеристики на други обекти „населяващи“ Взлюк-ът от едни или други обекти.Тъй като частичките поради произхода си са на практика едни и същи,то и заради това и от гледна точка на „големия“ „общия“ Взлюк те са ЕДНО И СЪЩО НЕЩО,само че в различно време и на различно място и заради това изглежда,че действията им са толкова добре „координирани“.Ясен ли съм?

В другата тема доказах несъстоятелността на взлюка като понятие и идея спрямо Вселената.
Може ли авторът да приложи своя взлюк в реалността в която живеем?
Прилагането на дадено знание и идея в реалността би следвало да бъдат адекватни на същата
тази реалност чрез представяне на очаквани резултати от това действие.
Ако това е възможно ще е добре да се посочи и как точно ще се получи развитието на това действие.
Засега толкова.
Нататък ще представя и други въпроси които все по ясно ще очертаят тази несъстоятелност и неадекватност.

Този план включва „възхода“ на 5-ма чисто нови световни лидери и за съжаление трябва да кажа,че осъществяванет му вече започна.Когато писах предното съобщение това бе все още план,тоест „работа в развитие“ или НЕдовършена работа.Знаех много добре планът им,но тогава си замълчах,защото бях нов в сайта и имапх много проблеми с много от бленовете му-СЕГА обаче този план започва да влиза в сила в пълна степен и вече се чувствам длъжен да ГОВОРЯ!

Въпреки заплахите,които са ми отправяни от МОГЪЩИ сили СЕГА е настъпил моментът за избор-сега или никога ще се разкаже или не този план и ТУК решавам(да,знам много добре,че ме следите и НЕ МИ ПУКА от това,че ще следвам народната поговорка:По-добре направи,каквото трябва,а пък да става,каквото ЩЕ!

И със жест на среден пръст към Сатанистите започвам:

Планът за края на света,както ще го наричам от тук нататък(не съм измислил аз това име)бе активиран някъде около средата на 2016 година и това всъщност бе една от причините да започнат активните атаки срещу мен „спонсорирани“ от демоните,на които дори и този форум стана свидетел.Както казах това вече НЕ е само „план на хартия“,а е „работният лист“ със заповедите от „принца на мрака“,който сатанистите използват в момента и който е ключът към разбирането на световната политика разиграваща се пред очите ни.

Като 1-ва точка в този план е именно избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ.С това се цели да започне серия от световни конфликти,които да имат ефекта на „масло в огъня“ в и без това разделения ни свят и както виждате от няколко месеца насам Тръмп започва да си „влиза в ролята“ много успешно.Той е и първият от петимата лидери за които споменах в предния си пост.За мен избирането му не бе никква изненада,а просто първият път когато видях с ОЧИТЕ СИ КАК нещо за което съм получил информация от „онзи свят“ и „онези източници“ става истина и бе нещо като „преломна точка“ от която вече знаех,че планът НЕ просто „план“,а се превръща в действителност.Дано Бог МИ ПРОСТИ за СТРАХЪТ,който изпитвах до сега и че си държах устата затворена твърде дълго време,вместо да дойда тук във форума или на някое друго-което и да е място където мога да го напиша-и просто го бях направил!Даже трябваше да го направя още на 14март миналата година от когато е и предния ми пост и когато вече го ЗНАЕХ от повече от година,но както казвам-СТРАХЪТ беше ГОЛЯМ!

И така първата точка е избирането на Тръмп и това вече стана.2-рата точка е избирането на Емануел Макрон във Франция и това също вече стана!НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ французина!Аз самия в момента съм тук-в епицентъра на част от събитията,които ще бъдат упоменати в Планът и мога да ви кажа,че той може и да не е най-харесвания човек в страната,но е дяволски добър политик и от Тъмните сили вече му е поверена ОГРОМНА отговорност.Също така мисля и че НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ факта,че нападението на демоните,заради което пиша тук и сега стана точно когато той е при вас и дърпа за ухото бате бойко.Имах ДРУГИ планове за съобщаването на този план в друго време и по друг начин,но след АТАКАТА която започна днес си мисля,че е най-добре да го направя когато и както мога,а този сайт е първото удобно място.Затова и съм тук!(Да,ЗНАМ,че ме четете Сатанистки боклуци и пиша това съобщение СПЕЦИАЛНО за вас-да,НЕ съм се уплашил и вече НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ ВАС!
На Макрон му е възложено да стане човека,който ще обедини наистина европейскикя съюз и ще настъпи Русия достатъчно силно,че да събуди руската мечка.В момента Меркел губи позиции на всички фронтове-както отвътре в Герамания,така и в ЕС,така и отвъд границите му и това което в момента вече виждате е „точенето на зъбите“ на Макрон не Германия,а Франция да поеме „контролът“ над ЕС и френските интереси постепенно да подчинят немските.Това и влиза в дневния ред на сатанистите,които ще изполват нарастващия брой атентати,факта,че немците докараха бежанците,обтягането на отношенията изток-запад в съюза,брекзит и създаващ си в момента проблем с трансграничиния пренос на опасни стоки в съюза за да придърпат колкото се може повече власт към Макрон и кръговете стоящи зад него и Германия да отслабне за сметката на Франция.Такъв е и дневния ред в сатанинските кръгове.

3-тият лидер според плана е човек,чието име е все още неизвестно,но той вероятно е НАЙ-ВАЖНИЯТ от 5-тимата.Той ще е човекът отговорен за създаването на „нова порода“ радикален ислям,от който ще се пръкне бъдещата религия на новия световен ред и той в момента вече се поставя на „позиция“ от демоните отговорни за изпълняването на този план.Не съм много сигурен за името му затова няма да правя и предсказания как точно ще се казва,защото не знам много добре арабски и въпреки,че съм чул името му мога да сбъркам някой букви.Звучи нещо като ал-аят или хаят или може би дори каан,кан,хан,каан просто НЕ знам със сигурност,но знам за какво са го избрали.Той в момента е боец на ислямска държава и е в сирия.Той ще стане „последният джихадист“ и ще изиграе грандиозен ТЕАТЪР пред световните медии като след окончателното побеждаване на тази зла терористична групировка ще предаде другарите и идеологията си и ще създаде нова религия твърдейки,че не иска нищо повече освен мир за всички хора в родината му и по земята.След това поне за няколко години ще изглежда,че той е от „добрите“ и ще прави неща като раздаване на храна на бедните,грижа за сираците от войната,та дори и стране на нови църкви за инаковярващите за да покаже на света,че той е добър човек и не е като тези от които идва.Ще му мине номера и милиони мюсюлмани,особено в разрушената от войната Сирия,ще го последват.Те ще предпочетат да вървят редом до един мирен духовник,макар и с малко по-различни идеи вместо да следват традиционните ислямски духовници и ще увлекат по неговия призив за надежда за мир между хората на земята и един нов ислям,който да влезе в сърцата на всички хора по света,а не насилствената религия,която хората познават.Тези обещния обаче ще се окажат просто една ЗАЛЪГАЛКА,която сатанистите ще използват за да издигнат на правилната позиция избрания от тях човек.В думите му ще се съдържа обич към ближния,но СКРИТА(ключов момент)омраза към инаковърващия,проява на добро сърце към него,но само когато върви по свирката на мюсюлманите и най-вече предаване на способността на върващите в неговата религия да изграждат непреодолима СТЕНА в сърцата си към немюсюлманския свят дори и когато са потопени в него.Тя ще цели да направи вече пуснатите на запад джихадисти още по-смъртоносни като ги накара да се разпръснат из онези места,където ще могат да имат достъп до най-опасните и най-строго пазените обекти на тези страни и да разпространяват омразата си не открито по улиците и джамиите или сайтовете както правят сега,а ТАЙНО чрез използването на кодиран език и специални ритуали видими само за просветените,които отвън ще са едни,а отвътре други.Тоест,на него му е дадено да изгради цяла една чисто нова сатанинска организация по подобие на вече съществуващите,но в ислямските страни и да разпространи образът и методите й из целия свят.Всъщност всички тези мюсюлмани,които вече са пуснати на земята чакат ИМЕННО НЕГО и това всичко е част от плана подготвян за появята му.В самите мюсюлмански страни обаче неговото учение ще удари норда по два начина-първо ще удари онези твърдо вярващи мюсюлмани,които днес се противопоставят на западното влияние чрез вярата си в традиционния ислям,а второ ще бъде изграждането на нов вид(всъщност преоткриването на прастарата „структура“ и „начин на действие“ на „традиционните“ масонски ложи,но по невиждан за мюсюлманите начин)организации и братства,които да поемат контрол над ислямските държави.Точно както масоните са правили по времето на просвещинието и романтизма тук в Европа(дори и у нас)и в САЩ неговите хора ще проповядват помирение между хората и равенство на религиите пред закона отвън и ще прилагат едно жистоко промиване на мозъците на хората отвътре с всякаква разврат и идеи нехарактерни за исляма за да сринат техните традиционни вярвания и обичаи.Идеята е да се „копира“ това което е станало в Европа през 18-ти и 19-ти век и е довело до упадъка на европейското общество,само че на много по-бързи обороти докато обществото не се СРИНЕ ОТВЪТРЕ.Неговите последователи ще станат пословични с двуличието си и докато проповядват мир и разбирателство между религиите и хората ще избират лично най-фанатизиращите се хора за да ги обучават да влязат в тайното им общество и докато се молят фонотизирано в джамиите си ще дадат пълна свобода на престъпността,разврата и корупцията да се ширят из обществото под предтекста,че те искат да спасят собствените си души,но са толерантни към останалите,които избират друг път в живота си.Това естествено няма да се хареса на самите мюсюлмани,но този лидер ще се опита да ги убеди,че духовният прогрес идва отвътре и каквито и извращения да правят останалите човек е отговорен само за собствената си душа,така че няма правото да действа срещу тялото на другия.Може само да се опита да спаси духът му като му покаже и помага да върви по правия път,но не и да се опитва да го насилва да възприеме позицията му.Именно това ще бъде и новият елемент в учението му и мнозина ще искат да го убият заради думите му,но все ще се случва по някое ЧУДО,което да спасява живота му.Той самият също на няколко пъти ще предостави доказателства,че притежава сили отвъд човешките и за това ще го обвинят в магьосничество и еретизъм,но вярата,която той ще показва на мюсюлманския свят и молитвите,които ще го чуят как отправя ще размекнат сърцата им и ще ги накарат да слушат думите му.Той ще създаде наистина образ подобен на християнски мъченик и мнозина християни също ще се увлекат по думите му и ще повярват в намеренията му.Проблемът обаче е,че когато в мюсюлманското общество вече не съществува онова въздържащо влияние на религията,която тя има днес,а имамите се превърнат в отшелници и се оттеглят от светския живот няма да има и кой да спира пороците и вредното западно влияние в обществото им.Те днес играят съществуна роля в това да се поддържа обществения ред такъв какъвто е бил винаги и ако изведнъж някой ги отстрани от там ще видите как самото общество ще рухне много бързо,особено в политическа система управлявана от корумпирани политици,които и пет пари не дават за традициите.Така сатанистите предвиждат да разрушат ислямските общества на най-върлите врагове на избраната от тях за център на света държава-Израел като им пуснат духовници толкова силно вярващи в пътя на ненасилието,че да им сринат обществата.

Проблемът е,че техните вървания за това кой влиза в ада и кой в рая НЯМА да се изменят!И колкото и да е хрисим и кротък новият им лидер по същество той ще си проповядва същото заради,което е убивал само че този път ще казва,че на всекито е право по своя лична воля да избере дали да го следва или не.

Даже религията му ще стане още по-лоша,защото той ще казва,че хората предварително са родени със съдбата си и аллах вече я е написал в своята вечна книга.Така още с раждането си хората вече са родени грешници или праведници като единствения избор и основната цел на човек през живота му е да разбере кой е грешник и кой е праведник.Праведниците знаят,че са праведници отще с раждането си затова те нямат проблеми да разпознаят истината в корана,а всички онези които се съмняват в него са грешници просто чакащи момента в който да могат да покажат падението си.И когато това стане всики ще видят пороците в душите им и хората ще трябва да ги убият,но не защото те самите са ги притискали да станат такива,а защото те самите са си го довлели на главите.Той ще казва,че аллах е дал на грешника изкушенията на света,не за да изпълни молитвите му,а за да покаже на праведника какво става когато той излезне от правия път.С този и подобни нему методи за манипулация новият имам ще прокара версия на исляма,която кара следващите го да се мислят за богоизбрани и да не поставят авторитета му под никакво съмнение каквото и да каже той.Той ще обяви всики онези,които се поддават на пороците за грешници по природата им,а всички онези,които са около него за праведници и така ако някой не го следва значи е грешен по природата си и не би трябвало изобщо да се хабят сили да му се помага,а неговите последователи би трябвало да направят всичко възможно този човек ад си получи заслуженото,но не като го нападат пряко и директно а като го клеветят и обръщат останалите срещу него.Заради това и последователите му ще получат славата на изключителни двуличници,които казват едно пред едни и друго пред други.Те обаче няма да го възприемат по този начин и докато последователите му се фанатизират измежду тях ще се появи типичната сатанинска йерархия на водачи и последователи и на скритата ръка,която работи в сянка и всички вкъпом действат за да се скрие ефекта й.

Тези негови действия няма да останат незабелязани от останалите мюсюлмани и така арабските държави ще се разделят на два лагера-едните които ще възприемат ученията на новият имам и ще клекнат пред запада и неговите ценностти и другите,които ещ го обявят за еретик,продажник и шарлатанин и ще поискат отстраняването на всички духовници свързани с него,а често и обезглавяването им.Тойобаче ще пледира пред американците и запада,че неговата версия на исляма е най-праведната,защото той наистина не пропагандира насилие и не иска неговите последователи да убиват неверниците и те ще решат,че той е по-малкото зло в случая и трябва да се подкрепя.Няма да е трудно „да се продаде“ тази версия на западното общество,което ще предпочита да има този съюзник в разкъсаната от войни сирия вместо Башар Асад и ще бъде устроен преврат,който ще го направи от просто духоник в политик.Никой няма да очаква такова стечение на обстоятелствата и това ще бъде повратен момент в сатанинския план.Нъ чело на държавата ще застане един млад,напълно неопитен и силно противоречив духовник,чието единствено обещание ще бъде да даде на всички хора възможността само да избират пътя си и който ще мърмори за някакъв странене бог свързан с всички ни,но невидим за никого по начин по който никой друг не го е праивл досега в този регион.Проблема е че в редица мюсюлмански държави неговите проведи и неговата бързорастяща слава ще доведат до остро недоволство от местните радикали и това ще бъде повод за протести не в самата сирия,а сред много мюсюлмански дърави.Населението ще бъде разделено на две от тези които го подкрепят и намират смисъл в речите ум за мир и тези които искат смъртта му и на неговите последователицТова ще доведе до напрежение в редица мюсюлмански държави сред които Турция,Иран и най-вече Саудитска арабия,а Тръмп ще си „свърши работата“ брилянтно като налее още масло в огъня и нареди на ЦРУ-то да поддържа всички негови поддръжници като американците се намесят на страната на онези правителства,които го подкрепят.В началото руснаците ще са против него и ще се опитат да го убият,но след като той им позволи да си задържат базите и не се противопоставя на влиянието им над онези части от обществото,които вече са решили да подкрепят Русия те също ще решат,че е по-малкото зло и ще го оставят на спокойствие.

Онези,които обаче няма да му простят и ще се вдигнат на оръжие срещу думите му ще са неговите бивши братя по оръжие и появата му на международната сцена ще предизвика нещо СТРАШНО в много мюсюлмански държави.Като НАЙ-страшно ще е в държавата,която държи свещенните градове-Саудитска арабия.След като правителството откаже да се съобрази с протест срещу последователите на този нов духовник ще има пълномащабна гражданска война в страната,която ще завърши с падането на династията за ужас на американците.Също така в държавата ще се появи нов радикален ислямистки лидер и той заедно с остатъци от кралското семейство верни на радикалния ислям ще поискат страната да се преориентира от подкрепа към опозиция на америка и да поеме по чисто нов външнополитически път.Това ще се възприеме с възторг от мнозинството от населението и ще има масови линчове на „безверници“,които ще бъдат обвинени,че поддържат сирийския духовник.В тази ситуация Тръмп съвсем ще се обърка какво да прави и ще изпрати армията да заплашва Саудитска арабия.Това няма да се приеме добре от редица страни в региона,а Путин ще се опита да се възползва от настъпилия хаос за да разшири влиянието на Русия.Бързо ще се оформи една нова коалиция в региона от Саудитска арабия и ядрения Пакистан,които ще кажат,че заедно стоят зад истинския ислям и искат неверниците да напуснат региона.В тази пълна каша Иран ще се окаже в позицията на „предател“ като внезапно реши да мине на страната на американците,които ще се нуждаят от база за да нападнат стария си съюзник,а в замяна той ще може да разшири значително територията и влиянието си като унищожи стария си съперник.Ще се окаже,че враждата между мюсюлманските държави е по силна от обединяващата религия и така всички араби още повече ще намразят Иран заради предателството му.Евреите ще гледат с ужас ситуацията,но местните националисти бързо ще ги убедят,че е по-добре арабите и иранците да се бият едни с други,отколкото заедно на замислят как да нападнат Израел.В тази ситуация духовникът предизвикал тази каша ще направи най-противоречивия си ход като се обяви за приятел и съюзник на Израел,а не за негов враг и това ще успокои евреите,но ще разяри палестинците отвъд всякакви граници.Изведнъж обаче ще се окаже,че те са измамени от евреите по всички възможни начини-в Сирия е на власт „уж“ мюсюлманин,който се кълне във вярност на Израел,Иран е с американците,а единствените им съюзници са саудитите които са заплашени от война.Останалите арабски държави просто са затаили дъх и очакват развръзката на положението.И тогава новият духовник ще се намеси като каже,че той е вестител на мира и на истинската вяра,която не е в омразата,а в разбирателството между народите и ще отиде на Западния бряг където ще застане с тялото си пред еврейски булдозери искайки палестинците да имат същите права както евреите.Това ще предизвика същите ефекти каквито преди това са наблюдавани в Сирия и ще разцепи палестинското общество на две части-тази,която е съгласна с него и иска мир,но на цената на отказването от СОБСТВЕНАТА си култура и тази,която се държи за културата си и затова се готви за война,дори и срещу най-близките си.Междувременно този проповедник така ще си спечели приятели не само сред палестинците,но и сред евреите,които са по-мирно настроени и не искат този конфликт да продължава.А той самият ще използва това внимание като възможност да продължава да разпространява версията си на исляма и сред самите евреи.Ще казва,че вече е време да се създаде една нова истинска световна религия и че неговият прочит на корана ще стои в основата на това.Проблемът е,че радикалите в Саудитска арабия няма да възприемат с радост думите му и скоро ще започне война,уж за спасяването на палестинския норид,но всъщност добре замислена от масоните за да подпомогне Израел.В този случай най-големите губещи ще се окажат руснаците,защото един по един ще се окажат надиграни от евреите и ще изгубват съюзниците си-първо в Сирия,после Иран,а накарая дори и палестина.И въпреки,че ще опитат да убият този нов имам опитите им няма да са успешни.Междувременно и Турция ще се разтресе от страшни вълнение от тези мюсюлмани,които са за новият проповедник и ще бъдат подкрепени от светската част от турското население и тези които са против и са на страната на саудитите.И докато Турция се оправя с извънредното положение и насилие по улиците ненадейно войната ще избухне.Причината няма да бъде в ислямския свят,а в Индия.Виждайки възможност да нападне Пакистан заради подръжката му за Саудитска арабия и заплашвайки дори самите американци с ядрения си арсенал индийците ще видят перфектната възможност да приключат с Пакистан веднъж завинаги и да си разчистят старите сметки.Големия губещ отново ще е Русия,която след Сирия,Иран и палестина сега губи и подкрепата на Индия.В тази политическа ситуация обаче Путин ще реагира по възможно най-ТЪПИЯ начин като застане зад саудитите и Пакистан и си навлече гнева на общественото мнение в целия останал свят,които ще бъдат омайвани от действията на имама-„спосител“ на Близкия изток,който просто иска повече да няма война в региона и омразата да спре,а злите руснаци искат да го убият.Историята ще е толкова сълзлива,че даже и израелските медии ще я повтарят и винаги жадния за внимание и одобрение Тръмп ще се качи на „влака“ и ще нареди широкомащабни военни операции както срещу Саудитска арабия,така и срещу Пакистан.Само че американците в техния типичен стил няма да нападат използвайки конвенционалните си сухопътни сили,а ще се концентрират върху добре планирани операции на морската пехота и въздушнодесантните сили върху „обекти със стратегическа важност“-ПЕТРОЛНИТЕ ПОЛЕТА!!!!  ;D  докато оставят кървата сухопътна битка на иранските и индийските си съюзници.Така Америка ще иска да си присвои славата на „спасителката“ и „повелителката“ на справедливостта,,толерантността,свободата и всики останали красиви думи докато лапне по-голямата част от световните петролни залежи,а кръвта с която се печели войната се лее от иранците или индийците.Тази война ще бъде изключително жестока,защото по-голямата част от битките няма да си извършват от американските ВВС или флот,а ще бъдат брутален често пъти и ръкопашен бой между ислямисти и сухопътните сили на Иран или Индия.И двете страни ще дадат много жертви,но иранците и индйците ще им си го върнат като оставят големи маси от цивилното население,а не военните да умират от глад и болести при ужасни условия като наказание,че са подкрепили ислямистите.Накрая като се вземат предвид тези жертви ще се окаже че Саудитска арабия и Пакистан само за няколко месеца ще изгубят около една трета до половината от населението си(говоря за населението на държава с почти 30 милиона думиш и на друга гонеща 200 милиона)и тази война ще се окаже най-карвавата в историята на човечеството.По-кървава дори от Втората световна война!

Само че Тръмп ще е доволен от победата над радикалният ислям и че ТОЙ ще се окаже президентът спасил света от това зло и спечелил войната срещу тероризма.Затова и сатанистите го сложиха него,а не Хилари на поста,щото колкото и да са кръвожадни банкерите от Уолстрийт,ако е друг на поста президент на САЩ военните и Пентагона никога няма да се съгласят да започнат такава лудост след която разбират колко много жертви ще останат и колко много кръв ще се излее.Но Тръмп си е президент-уникат,нали така?  ;D

Така,че защо НЕ той да даде зелена светлина на подобна касапница,която ще дестабилизира кажи-реци половината свят?Щом накрая ТОЙ ще може да си присвои славата на ПОБЕДИТЕЛЯ от десетилетната война срещу тероризма?

В замяна на кръвта си иранците ще получат контрола над свещенните градове Мека и Медина,защото американците няма да могат да им позволят да получат каквото и да е било от саудитските петролни полета.Но за сметка на това Мека и Медина не са в центъра на петрони полета,но са свещенни за мюсюлманите,затова на Иран ще може да се дадат тези градове като награда за мръсната работа,която те ще свършат.Само че руската дипломация надхитрена от войната този път няма да стои с кръстени ръце и ще направи една нова сделка с Иран,че ще защитава държавата с ядрния си арсенал,ако американците решат да я нападнат,а междувременно Путин ще нанъсква иранското правителство и население да покажат на всички мюсюлмани по света,че те са заслужили правото си да бъдат техните нови лидери и да държат светите градове като нападнат Израел и приключат с тази държава веднъж завинаги.Така Тръмп ще бъде отново изигран,само че този път от руснаците и Путин ще бъде готов да играе на Руска ролетка със съдбата на целия свят.Тази лудост и ще бъде много добре използвана от сатанистите по целия свят за да внишават СТРАХ у хората и да ги плашат че те са следващите за гроба за да могат да изтощят съпротивителните сили на населението плашейки с духа на лошите руснаци.Именно тук на сцената ще изгрее звездата на Макрон,който ще използва вече растящото напрежение между САЩ и ЕС за да каже на Тръмп,че ЕС НЯМА да подкрепи Америка,ако те решат да започнат Трета световна война и че конфликта е бил твърде кръвопролитен и въпреки добрите му намерения е излязъл от контрол и подобна „варварщина“ НЕ може да бъде подкрепена от ЕС!Затова,ако Америка реши да се намеси в конфликт между Израел и Иран,то Ес няма да участва на страната на НАТО,защото това би била нападателна,а не защитна война и ЕС не носи отговорност за американските действия.Същевременно Китай ще заплашва с война както САЩ така и Индия,ако те решат да нападнат Иран срещу Израел и планът на Тръмп ще се обърне срещу него като президентът,който уж е тръгнал да спасява Израел от мюсюлманите накрая го вкара във война с тях.Затова и Америка няма да може да предприеме нищо,когато ирански части на републиканската гвардия нападнат Йордания по път към Израел.И докато целия свят чака да види дали ще има нова световна война новият имам ще се обърне към последователите си с изключително обръщение.Той ще каже е дошло крайно време да спре враждата между мюсюлмани и евреи и ще поиска създаването на една нова държава-на един нов Израел,където и двата народа да могат да живеят в мир и разбирателство с равни права на гражданите и отмяна на военните блокади по западния бряг и равен статус на арабите пред еврейските закони.Тъй като в Израел ще има също много хора желаещи мир думите му няма да попаднат на глухи уши и той ще предизвика едновремнно бурна подкрепа и сред араби,и сред евреи.В замяна на това той ще насърчи арабите да се хванат за оръжие и да подкрепят израелската армия в борбата й срещу иранците.А самоте иранци вече ще са изтощени от месеци на тежки боеве както срещу пакистан,така и срещу саудитите и ще се окаже,че страната няма да има сили за нова война срещу обединените араби и евреи.На ирнците ще им бъде даден шансът да зърнат Йерусалим веднъж,така както на немците през Втората световна война им е бил даден шансът да зърнат Кремълът един път точно преди войските им да бъдат спрени на портите на Москва.Така и иранците ще бъдат спрени точно преди Йерусалим и целия мюсюлмански свят ще се обърне срещу тях за предателството им против Саудитска арабия.Ужасени от развръзката на тази война останалите арабски държави ще „клекнат“ пред арабите и евреите,а този Нов „пророк на мира“ както ще го нарекат медиите ще получи възможност да се постави в центъра на държавните дела не само на Сирия,но и на Израел,че и на целия Близйк Изток и то не с кръв или заплахи,а като обединител и помирител в региона.И това ще е перфектната позиция,за която сатанистите го подготвят.

След тази ужасяваща война ще останат повече въпроси пред света,отколкото отговори и броят на нерешените конфликти само ще расте.Най-добре ще се окаже Израел,който въпреки,че ще се лиши от възможността да поставя повече военни постове по западния бряг или ивицата Газа всъщност въобвще вече няма да се интересува от това,защото в замяна след края на войната еврейте ще могат най-накрая да създадат мечтания от тях Велик Израел простиращ се от Ефрат до Червено море на мястото на съсипаната Сирия и на прегазената от иранците Йордания.Единственото условие ще бъде да допуснат исляма на този духовник свободно по териториите си и да не преследват последователите му.С това евреите няма да имат особени проблеми,тъй като религията му ще се приема добре както от мюсюлмани,така и от евреи.Скоро този човек ще стане по-важен дори и от самия министър-председател на Израел!

Проблемите за Тръмп обаче едвам сега ще започнат защото след поражението и отстъплението си Иран няма да може да се задържи в състояние на политическа стабилност и страната ще бъде разцепена на два враждуващи лагера-западната половина ще иска да има мир с Израел и да се създаде нова държава обхващаща западен Иран,Ирак и  части от бившата Саудитска арабия,която до има добри отношения с новия Велик Израел и да приеме исляма на новия духовник.Източната и централната част на Иран обаче ще настояват да запазят традициите си и ще се разкаяват горчиво,че са обърнали гръб на братята си мюсюлмани като са се съюзили с Америка и са виновни за смъртта на милиони от тях.Това и ще съдаде трайна нестабилност в региона,която ще е основата за следващата този път вече наистина световна война.

Някъде по това време ще дойде и 4-тият от онези 5-мата за които започнах да говоря-другарят Ли от Китай.В момента Китай и самата Китайска комунистическа партия имат огромни проблеми със сегашния си лидер и неговата неспособност да се справи с многото праблеми пред които е езправена страната.Този процес на упадък ще продължи в близките 2-3години и накрая ще доведе до там,че въпреки заплахите и съвсем реалните репресии,които Си Дзинпин в момента извършва срещу неудобните под предтекста на борба с корупцията и възраждане на нацията,ТОЙ САМИЯТ ще стане НЕтърпим и ще се стигне до там самата ККП да го свали от власт.И тогава на негово място ще дойде другарят Ли.Святът,и особено Тръмп ще бъде доста учуден от това действие,но за сатанистите това няма да е случайно-те вече са го планирали.Задачата на Ли е да добави онази последна „капка масло“ в огъня на геополитиката,която ще е необходима за да плмне СВЕТЪТ!И покрай идващата Двойна война между Иран и САЩ и Пакистан и Саудитска арабия той ще намери своя шанс да го направи като поиска нещо в замяна от Тръмп за неутралитета на Китай.Принципно Китай винаги е против Индия и за Пакистан само че упоритостта на Тръмп и поддръжката на останалия свят комбинирана със уязвомостта на Китай ще бъдат посочени от Ли като причината Китай да не се намесва в този конфликт,а да изнуди Америка след него като изпрати войски първо в Хонг Кног,а после и в Тайван.И докато САЩ за заети с войната в Близкия Изток Ли ще постави своите условия-за Китай е по-важно да си върне контролът над Тайван и група острови в Тихия океан покрай крайбрежието му,отколкото да спасява Пакистан.Той ще изпрати войски дори в Окинава и ще каже на Тръмп,че сега му дава избор-да нареди на американците да напуснат острова и да се изтеглят към Гуам или той да изпрати войски срещу Индия на помощ на Пакистан.Това ще бъде геополитически шах и мат а Тръмп,който ще трябва да рещши дали да започне Трета световна или да се изтегли от Тихия океан.НО тъй като за него и за хората,които го подкрепят винаги е било по-важно да подкрепят Израел,отколкото Тайван или Япония изборът ще бъде предрешен.Така Ли ще може да оправдае решението си пред комунистическата партия да изостави Пакистан за да спечели НАЙ-важната битка за Китай-тази за островите отвъд тихоокеанското му крайбрежие.И партията ще приеме решението му.

Проблемът е,че Китай НЯМА да спре дотук и след като мине известно напрежение около Окинава и китайските сили прекроят границата си с Япония така че остров Йонагуни и островите Сенкоку да минат към Китай китайците ще получат сигурност за крайбрежието си и възможност да поемат контрол върху жизненоважните за световното корабоплаване търговски пътища между Тихия и Индийския океан и да разширят морската си зона на влияние.А това е основната цел и номер едно приоритет на китайската външна политика и след постигането му другарят Ли ще се циментира на властта така както никойот времето на Мао не го е правил.Но това ще си има своята цена-сега Тръмп ще иска в замяна на прекроените граници по-отворена китайска икономика и помощ СРЕЩУ Русия.Сега американците ще станат тези,които ще искат да „обърнат лодката“ на Китай ОТВЪТРЕ и да превземат страната като настроят населенитео срещу властта чрез разпространяването на културата си.Ли ще избере компромисен път на даване на повече свобода на населението по американски модел,защото ще осъзнае,че твърде груба военна намеса в делата на новоприетите територии или твърде изгодни за Китяй условия след „победата“ им над Америка биха унижили САЩ опасно близо до истинска война и ще предпочете да остави на САЩ достатъчно пространство за маневриране при новите условия така,че да не ги унижи твърде много.Така и на Тайван ще бъде дадена фалшива самостоятелност подобна на тази на Хонг Конг,китайските войски ще бъдат изтеглени от Окинава след няколко месеца престой без да има много жертви сред цивилното население и Ли ще обещае да не предприема никакви мерки срещу остров Гуам,който да си остане американска база.Даже напротив Китай ще поиска да се сближи с Америка повече отколкото с Русия,защото тя е по-ценен бизнес партньор.Това което ще поиска в замяна на „мекия“ си подход обаче ще бъде цяла Югоизточна Азия да попадне под киайско влияние и Америка да му позволи да се превърне във водещата сила в региона.Така Ли ще извие ръцете на Тръмп и ще му каже,че ако САЩ остави Китай в югоизточна Азия,то и той ще нормализира отношенията си с други американски съюзници по света и най-вече с Израел!

Така ще му предложе сделка на която той да няма как да откаже-евреите и американските съюзници в Близкия Изток ще могат да си правят каквото си искат стига Китай и неговите съюзници да могат да си правят каквото си искат в Азия.Тръмп ще бъде приснат от евреите да ПРИЕМЕ!

През това време обаче една страна ще се окаже големият губещ от всички тези дипломатични игри и след поражението на Иран ще се окаже в толкова дълбока външнополитическа криза,каквато никога не е имала.И това ще бъде Русия.Докато Китай успее да намери отношения със САЩ които да са взаимоизгодни и за двете страни,то Русия ще се окаже притисната и без съюзници,като накрая дори Китай ще я изостави за да си брани островите в морето вместо да помага на арабските и африканските съюзници на Русия.

Поставена в това положение тя няма да има други полезни ходове,освен да започне да действа още по-агресивно към американците и да изискав все повече и повече от тях и особено от страните по границата й активно подкрепящи НАТО.Тук ще се намеси и Макрон,който ще подкрепи Полша и прибалтика срещу Русия.Условието ще бъде сао едно-признаването на Франция като водещата сила в ЕС и поставянето им под влиянието му.Те ще спечелят помощ срещу Русия,но в резултат на това няма да могат да спрат процеса на затягане на границата с Русия и все по-честите сблъсъци и инциденти по нея.Изгубили по-голямата част от световното си влияние руснаците ще бъдат изключително НЕдоволни от Путин,който според тях е проиграл шанса на Русия да стане световна сила отново и е направил грешка по-голяма дори от тази на Елцин като е подкрепил предателя Иран във войната срещу Израел.Единствените останали съюзници на Русия ще бъдат шепи ислемски „терористи“,които също ще бъдат прецакани от новият Велик Израел и толкова отчаяно ще искат да си го върнат на евреите,че ще са готови да станат съюзници на Русия заради това.

И за да може да „избие напрежението“,което ще се генерира срещу него Путин няма да има друг избор освен да бие барабана по границата си след като е изгубил отвъдморските зони на влияние на Русия.Затова и граничните инциденти ще зачестеят и чрез тях той ще се опита да покаже на руснаците,че въпреки лошия късмет в Близкия Изток те са все още силни и могат да уплашат света със силата си.Проблема е,че това само ще усили Макрон и особено Тръмп и ще се стигне до случай на ПРЯК военен сблъсък между американски и руски войски.В този момент руснаците ще се уплашат и докато войниците и народа ще поискат армията да защити границата си и да покаже решителността си на натовците Путин ще реши,че ситуацията е изключително неизгодна за него и ще нареди на руснаците да се оттеглят докато се потърси дипломатическо решение на проблема.Това обаче ще бъде възприето от армията и народа като бягство и поражение и ще повдигне върна от недоволство срещу него в самата Русия.В крайна сметка Путин ще отключи сили,които дори ТОЙ САМИЯТ нма да може да контролира и ТЕ ще доведат до неговата ГИБЕЛ!

Самите военни ще устроят преврат срещу него заради СТРАХЛИВОТО му поведение в защита на границите на държавата и на мястото му ще дойде човек,който наистина ЩЕ започне Третата световна война.

Това е и 5-тият човек,за когато говорех и името му е Юрий Соломонов.В момента той е руски политик в периферията на Кремъл,но когато армията реши да се обърне срещу президента на тях ще им потрябва поставено лице,което да може да мобилизира народа и същевременно да бъде достатъчно способно да мобилизира народа,че да успее да събере мощна подкрепа за превратаджиите.Тъй като за министъра на отбраната или генералния щаб ще бъде твърде обевидно да поемат властта след преврата и тя ще осъзнаят,че така ще предизвикат повече презрение,отколкото подкрепа те ще решат,че най-добер ще е за тази роля да поставят някой който е заслужил тилата герой на руската армия.Такъв е Соломонов,който е специалист именно в най-страшните оръжия на Русия-балистичните й ракети.Избирането на подобен човек за президент когато страната се чувства слаба и уязвима и когато се клати от препирни и раздори отвътре ще представлява силно послание за останалия свят,че Русия е все още силна и ще представлява фигура на силен и заслужил човек,който да може да обедини народа около себе си и да оглави армията след като е оглавявал най-страшните й оръжия-Също така ще аде възможност на превратаджиите да се дистанцират от това,което са направили като се оправдаят,че сега не те държат властта,а сая дали на един заслужин генерал!

Само че през това време НЕ американците,а китайците ще направят ОГРОМНА БЕЛЯ като Ли реши да се възползва от новия епизод на световен хаос за да разшири влиянието на Китай и нападне най-голямата мюсюлманска държава на света-Индонезия.Целта ще бъде да заяви ясно пред света,че сега в Азия има само една свръхсила и че никой дори и американцияте не може да го спре на негова територия,а всичко западно от Гуам е НЕГОВАТА територия.Останала без подръжката на арабските държави и сред пълният хаос,който предходната война ще хвърли в Близкия изток Индонезия ще започне да се сближава с една сила твърде неприятна за Китай-Индия,като й предлага все по-сибно сътрудничество и преразглеждане на отношенията си с Китай след като те станат твърде силни след окупирането на Тайван и японските острови.За да „накаже“ непслушните индонезийци Ли ще реши да организира военноморка експедиция до Джакарта,която да накара правителството или да се съобразява с Китай или да срещне гнева му.Американците ще наблюдават с тревога събитията,но тогава вече Тръмп дотолкова ще е започнал да губи популярност у дома,че местните събития ще надхвърлят по важност международните и той нма да има възможност да направи нещо по въпроса.Както вече казах Русия ще е в състояние на пълен срив на националното самочувствие след войната,а Китай ще иска да заеме мястото й и да я конкурира като новата втора геополитическа сила,така ще отношенията между двете страни ще се обострят до максимум.И тогава Ли ще реши,че е дошло времето светът да разбере,че Русия вече не е свръхсила като отида насред Джакарта с флота си и обстрелва руското посолство заедно с други правителствени сгради докато правителството не реши да даде на китайски компании изключителни права да добиват ресурсите на страната и на китайски кораби да използват водите й.Това ще бъде вече прекалено за Русия,която след като е отстъпила на Америка и на ЕС сега ще трябва да отстъпи и на Китай и Соломон ще си даде ясна представа,че и ако това стане Русия ще трябва да забрави за всякакъв статус на „сила“ прикачен към себе си и затова ще нареди само едно-тактически ядрен удар по китайските сили в Индонезия.И така ще започне Третата световна война..............................

Веднъж след като ракетите бъдат изстреляни напрежението между Русия и Китай няма да може да бъде спряно!Когато Соломонов нанесе своя удар всъщност целта му ще бъде да сплаши китайците и да ги върне обратното в „руслото“ на Русия,а не да започва Трета световна война или поне така ще бъдат нагласени събитията за пред медиите.Още с изстрелването на ракетите всички ще разберат предимствата от това да се живее в глобално село!Американските радари и сателити ще засекат изстрелването само секунди след като то стане и този път Тръмп ще реши,че толкова важна информация не може да бъде крита от обществото,защото като „Народен президент“ негово задължение е да споделя най-важната информация със сънародниците си,а не да я крие.Затова новината за изстрелването ще е по всички телевизии броени минути след като то се случи още преди ракетите да са поразили целта си.Тъй като Соломонов ще изисква да покаже на китайците руската сила,а не да започва пълномащабна война той веднага ще излизе по националната телевизия и ще каже,че нарежда незабавна евакуация на цялото население от градските центрове и местата със стратегическа инфраструктура.Също така времето на ракетния удар ще е добре подпрано от него за да е посред бял ден и евакуацията да може да стане максимално бързо и без препятствено.Хората в по-големите градове ще знаят за предварително устроени като бомбоубежища места в техните рамки и ще могат да ги достигнат навреме,а хората в по-малките градове или прекалено близо до военни бази,фабрики или други важни обекти ще имат време да се отдалечат от тях.Руснаците дори сега осъзнават,че тяхното население е по-силно концентрирано в големите градове и инфраструктурата им е по-уязвима от американската,так че са преценили,че внезапен и пълномащабен ядрен удар с цялата им ядрена мощ ще по.зле за тях,отколкото за американците.Затова и вместо да започват удар с цялата си мощ изведнъж ще предпочетата да изстрелят само няколко ракети по ясно видима групиравка на китайската армия с цел да накарат китайците да е отдалечат от Индонезия и да се съобразят с руските искания.

НО,Ли ще има други планове.Незабавно след като паднат ракетите и потопят десетки китайски кораби убивайки хиляди от тяхните войници той ще се обърне директно към Тръмп и Американския народ(важно е да се знае как медиите ще съдействат за тази война,защото вече няма да има тайни разговори или скрити вечери където зад кулисите да се сформират съглашения,тук всичко ще бъде излъчвано директно в ефир-официалната цел е народът да е пряко осведомен от своите лидери и те да могат да си „измият ръцете“ с това,че са били казали всичко на хората в реално време и никой от тях няма вина за случилото се и тъй като същото става и на другия кра на Земята,значи вината за войната не е у политиците,а у народите,които ги подкрепят-така Тръмп ще каже,че руснаците са си избрали Соломонов и ТЕ са виновни за войната затова всеки руснак е наш враг,не само генералите им,същото ще може да каже Соломонов и за американците,китайците за руснаците и т.н.-тоест една война където ОМРАЗАТА да може да бъде насочена ПРЯКО към ХОРАТА съставящи противниковия лагер,а не да се каже,че само един човек е виновен и другите са негови невинни жертви-това е централна част от плана на сатанистите да настроят хората ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ и прякото предаване на Третата световна война по Интеренет ще е важен елемент от това)и ще ги призове за помощ.Той ще каже,че сега се е видяло истинското лица на Русия и,че ако светът не направи нещо ще последва ядрен терор от страна на новия безразсъден руски диктатор.Соломонов обаче няма да го „игре“ нито като безразсъден,нито като диктатор казвайки,че това е само предупреждение,че е избрал военни цели,които вече СА на територията на чужда държава съюзник на Русия за да избегне максимално кръвопролитието и че Русия не иска нищо повече от това да бъдат уважавани границите и суверенитета на нейния съюзник.Всички медии ще гърмят по света,а хората ще изпаднат в масова паника.Преди това ще са провеждани учения за това къде да се крият хората и как да процедират при евентуален ядрен удар по териториите им,но както много добре знаете учението е едно,а реалността е друго и само руското население ще успее да се справи по подходящ начин с евкуацията и да се изтегли от градовете навреме.Още повече,че докато при руснаците всичко това ще става посред бял ден и хората ще са добре информирани от медиите какво да правят,то в Америка това ще стане посред нощ и ще настъпи пълен хаос и паника във всички големи градове.Ще се окаже,че американците наистина не знаят как да се евакуират и за броени минути всички големи американски градове ще бъдет заляти от милиони души панически бягащи от домовете си към покрайнините.Пътищата ще бъдет наводненеи от коли и скоро ще блокират,а полицията ще се окаже надостатъчна за да увладее паниката и да въведе ред в положението.Естествено всичко това е ефект предварително замислен от руснаците и вкаран в плана на сатанистите.Горе-доля същото ще е и положението в ЕС,само че тук поне това също ще става през деня и това ще помогне напрежението да бъде намалено и евакуацията да става по-организирано.След това светът ще преживее най-ужасяващите 2-3 часа в историята когато всички ще са включили телевизорите и мобилните си телефони и ще очакват новини за разговора между Тръмп и Ли.Тръмп след около час-час и нещо ще излезне пряко по телевизията с изявление,че се е съгласил да приеме исканията на Ли и че остро осъжда внезапното и агресивно нападение по неговия СЪЮЗНИК и ще иска незабавно правителството на Индонезия да прекрати вреждебните действия срещу китайската армия,но и китайските войски да се изтеглят от индонезиска територия.Той ще иска въпросът за легитимността на индонезийското правителство да бъде повдигнат от съвета за сигурност на ООН и в страната да се насрочат нови избори този път наблюдавани от „независими“ наблюдатели(тоест американци и китайци)и тяхната сигурност ад бъде гарантирана от СИНИ КАСКИ идващи от съответните страни.Соломонов обаче веднага ще реагира,че това би била груба намеса във вътрешните работи на една независима държава и че дори и съвета за сигурност на ООН да издаде подобна резолюция пренебрегвайки гласът на Русия,тя няма да се съобрази с нея и ще защитава съюзнаки си с всички средства,включително и неконвенционални оръжия.

И докато по улиците на американските градове хората се избиват опитвайки се да напуснат най-гъсто населените им части,а интернет и телевизиите са пълни с всякакви „експерти“ по вътрешна и външна политика пълнейки времето си с просторни анализи и целият свят влиза в ПЪЛЕН ИНФОРМАЦИОНЕНЕ ХАОС от твърде много информация предаване едновременно навсякъде без да съдържа какъвто и ад е било смисъл,Ли ще нанесе ФАТАЛНИЯТ УДАР,като каже,че неговата държава не може да се съобразява с руската арогантност и че Китай трябва да ОТМЪСТИ за живота на хилядите си убити и ще съобщи по националната телевизия,че нарежда ответен ядрен удар по поделенията,които са изтреляли ракетите срещу китайските сили в Индонезия.Ще заключи съобщението си с пряко обръщение не към Тръмп,а към цлия американски народ,че в света са настъпили времена на велика криза причинена от една нова сила на золото,която се опитва да превземе цялата планета-това е Русия и безразсъдния й терористичен народ,който най-арогантно и безотговорно напада всеки и по всяко време,който не е съгласен да бъде жертва на диктатурата му.Той ще помоли американците да вземат ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ и да помогнат на Поднебесната империя в борбата й срещу този ужасен враг,който е решил да превземе света.

Така китайците ще искат да поставят Америка пред свършен факт,или да подкрепи Китай тук и сега и да заплаши руснаците,че ако има нов залп този път китайската ядрена артилерия ще стреля заедно с американската,или да ги накара да се самоизолират от световната общественост и да пренебрегнат всички сделки,които са сключили досега с тях.Имайки предвид както казах в предния си пост,чепо това време обвързаността на американската и китайската икономики и привилегиите,които китайците ще са дали на Америка и нейните съюзници ще са достигнали критична точка и НАЙ-ВЕЧЕ на факта,че по американските медии ще се тиражира версията,че руснаците са нанесли първия удар,а не китайците Тръмп ще се съгласи с условията на Ли и ще каже,че докато китайците нападат само военни цели и са оставили големите градове настрана той е съгласен с условията им и че американците правят всичко възможно да се предотврати по голяма война.Ще насочи зялото внимание към Русия и Соломонов и ще каже че е аресивен безразсъден глупак,който иска да постави на карта съдбата на целия свят.Тогава обаче руснаците ще отговорят,че единственото,което са направили е да защитят суверенитета на една страначието лигитимно избрано правителство преди това САМО ги е потърсило за помощ и накрая Соломонов ще приключи прякото си предаване с обръщение лично към Тръмп.Той ще каже,че или американците казват на китаците да се оттеглят от държавата,или Русия вече е готова да предприеме ответните мерки!И ще завърши,че ако неговите сатлити засекат изстрелването на само още една ракета без значение дали е американска или китайска ответът ще е масиран ядрен удар и че отсега нататък Русия е готова да използва ПЪЛНИЯ си военен потенциал за да защити своите сили и съюзници по всяко време и където и ад е намират по Земята.След това руските телевизии ще започнат да въртят съобщения към целия свят,че Русия иска САМО мир,но е ГОТОВА за война и че руският народ притежава най-модерната,добре обучената и подготвената армия на света и че никой не може да пренебрегва руската дума вече.Това ще се разтълкува като съвършен пример за сплашване от всички анализатори и отново ще започне нов кръг от анализатори и „експерти“ въртящи се по телевизиите или пишещи в интернет за да разводнят вниманието на хората.Така отново ще се подклажда паника в обществото от неясното полжение,в което се намират хората и ще се види факта,че те са толкова залети от информация,че не знаят нищо.Цялата идея зад тази „глобална информираност“ и предаване на Третата световна война в реално време е хората да бъдат подложени на един вид „изтискване“ от демоните на сатанистите когато за продължителен период от време на човек се внася голям СТРАХ за живота на него и близките му без да има реална възможност той да направи нещо по въпроса или да се изясни положението.Когато съзнанието на един човек е вкарано в такова състояние на ОГРОМЕН страх за живота му,който продължава с часове,но не може да намери свойта причина или изход от ситуацията,както и през същото време да получи адекватна информация за да се успокои и по някакъв начин да излезе от положението нервната му система започва да се СРИВА и той става УЯЗВИМ за всякакви въздействия.Това е и едно от най-„предопочитаните“ състояния,в който демоните искат да вкарават хората и възможността да се осигури такава „жътва“ в МАСОВИ РАЗМЕРИ е нещо,което сатанистите няма да пренебрегнат.Затова и за тях всъщност се оказва много по-изгодно да започнат Третата световна война не с един бърз и масиран ядрен удар в рамките на десетина минути след който вече хората ще са пред свършен факт,а с бавна,протежена във времето и най-важното обвита в ПЪЛНА НЕЯСНОТА кампания на постепенно разгорещяване на конфликта,докато той не стигне мащаба на реална ядрена война.И всичко това да се излъчва НА ЖИВО по интернет!Така „жътвата“ ще е много по-обилна,отколкото,ако просто пуснат ракетите и след това хората трябва да само да броят мъртвите си.

Точно това ще е и целта на препирните между Тръмп,Ли и Соломонов,които ще бъдат излъчвани на живо.Затова и тази война ще бъде коренно различна от останалите.Прз цялото време всяка една от страните ще се опитва да убеди всички останали,че те просто желаят да живеят в мир и разбирателство,но ТЕ са виновните за случващото се,защото са нанесли удари първи или са провокирали неговото нанасяне,а те самите само се отбранъват.Не че това е нещо ново,но сега в тези времена за пръв път има интернет с такава скорост,който да позволява тези съобщения да бъдет следени в реално време,така че всеки един човек на планетата с достъп до смартфон или компютър да е способен да следи какво правят другите в реално време.И така е способен да следи в реално време и своето собствено УНИЩОЖЕНИЕ!

След известно изчакване китайците отново ще нанесат ядрен удар по руски войски в близост до границата им твърдейки,че та са започнали настъпление към територията им,а руснаците ще отговорят,че това не е настъпление а заповед за мобилизация за защита на границите си,която е нещо съвсем нормално за тази ситуация.И ТУК Соломонов вече ще прегори като нареди незабавни контрамерки срещу китайският ядрен потенциал и основни стратегически цели в Кита.Отново той ще каже,че руснаците не искат война и че ракетите са изстреляни САМО по стратегически цели,така че ако Америка не се бърка в ситуацията тя може да бъде овладяна с минимум цивилни жертви.Той ще обвини Ли в провокация и че иска да вкара света в ядрена война като атакува без огледно както неутрални държави и че той просто се защитава и се опитва да направи всичко възможно да задържи конфликта във възможно най-тесни граници и да избегне жертви сред цивилното население.Той ще кажече затова руснаците досега не са ударили голям град или промешлен център на китайска територия,а се целят само в крупни струпвания на войски и стратегически цели.Той сащо така ще каже,че руският народ вече се е евакуирал и е готов за удар докато в Америка цели хаос и че една война сега би била много по-унищожителна а САЩ,отколкото за Русия.И накрай ще предложи на Тръмп заедно да се погрижат за истинския виновник в случая-Китайският лидер Ли,а не да се избиван взаимно в една безчестна война.Горе-долу всичко,което Соломонов ще каже ще бъде истина и руснаците дори ще успеят да убедят наколко страни по света,че не желаят война и че сега е най-добре да се прекъснат отношенията със САЩ и Китай,но Тръмп обаче поставен между чука и наколавнята ще бъде посъветван,че Китай е далеч по-добър съюзник от Русия и че САЩ не могат тука да се съюзят с Русия срещу най-големия се търговски партньор и в реч изтъквайки достойнствата на Китай пред Русия и колко много повече пари американците вадят от Китай,отколкото от Русия ще каже,че САЩ са готови да застанат на страната на Ли дори и с цената на пряк военен конфликт с Русия.Така той скоро ще отговори на Соломонов в ново видеообръщение,в което ще каже че застава зад китайските ответни действия и ще поиска създаването на демилитаризирана зано по границата между Русия и Китай и че е време,както китайските таки и руските сили да се върнат в базите си за да не създават повече напрежение по границите си.

И точно когато изглежда,че може да бъде постигнат някакъв компромис китайската телевизия ще покаже кадри от големи китайски градове попаднали под унищожителния огън на руската ядрена артилерия.Някой от кадрите ще са реалност,но много други ще са фалшиви и скалъпени специално за целта за да могат да мобилизират народа на война срещу АГРЕСОРА и нападателя от север.Китайците ще кажат,че изтеглят населението от градовете си и че разрешават на армията да заеме защитни позиции за да спрат настъплението на руските агресори и окупатори и че ще нанесат само ЛОКАЛНИ дрени удари по тези части,които вече са по границата им.И докато Тръмп умолява Соломонов да изтугли войските си той ще обърне към руския народ отново по телевизията с обещание за дрена СМЪРТ на Китай,ако дори и една ракета достигне и един руски войник и ще каже времето за бягство е вече свършило и ще тук и сега започва Втората велика отечествена война и само от Тръмп зависи али тя ще е срещу Китай или срещу Китай и САЩ!

С тези думи ще започне масиран удар по голеите китайски градови и по китайските медии веднага ще бъдат пуснати данни за местата от които са изстреляни ракети и тяхната треактория.Западните медии ще се включат директо в ефир и виждайки ЗАПЛАХАТА надвиснала над съюзника си Тръмп няма да има друг избор освен да издаде заповед за атака по руските ядрени сили и нададение по руската армия.Само минути по-късно ще се съобщи за американски ракети летящи към Русия от руските медии и за сблъсъци между американски и руски подводници носещи ядрени бойни глави в океаните.За около час-два и двете страни ще уверяват,че се целят само във военни цели и че никой няма за цел да напада големи центрове на население,но ситуацията МНОГО БЪРЗО ще излезе извън контрол и СКОРО ще се чуят  репортажи за ИЗГОРЕНИ ГРАДОВЕ,първо в Китай,после в Русия,а накрая в САЩ.Само ще вместо това да стане за минути или за часове в сценарии на внезапна и бърза ядрена размяна между двете страни това ще е резултата от бавна и постепенна ескалация на напрежението,в която Китай постепенно ще вкарва Америка във войната си докато накрая Тръмп няма да има друг път освен да предприеме пълномащабен ядрен удар срещу Русия по ВСИЧКИ цели със стратегическо значение,включително и големите градове.И докато на американците това им сатава съвърмешенно ясно на руснаците,китайците и останалата част от света тази война ще изглежда като предаван на живо КРАЙ НА СВЕТА където всички се оправдават,че искат мир докато се ИЗБИВАТ едни с други.В край на краищата американците ще решат,че не е нужно дори да се крият данните от системите им за ракетна отбрана и когато ракетите започнат да летят към тях ще дадат достъп до ВСИЧКИ до информационните канали за проследяването им.Така ВСЕКИ един със смартфон ще може да си изтегли специално приложение с което да види дали към него в момента лети ядрена бойна глава и какъв е шанса той да бъде пораден.Официално причината ще бъде населението да е максимално ИНФОРМИРАНО и да се види,че Тръмп НЕ КРИЕ НИЩО от народа си и мисли за него,но на практика това ще означава само и само още и още повече ПАНИКА сред обикновенните жители на страната които ще могат да ЗАЛАГАТ с живота си търсейки по-добре защитени места където да могат да се скрият от наближаващите ракети.Представяте ли си да стоите в задрстване на голяма магистрала претъпкана от бягащи хора и обърнати коли и на смартфона Ви да пише-идва ракета с вероятност за попадение от 99% след 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1!

Ето така се създава ПАНИКА сред хората,която може да е ПО-СТРАШНА дори и от самата СМЪРТ!

Провеждането на войната по този начин ще бъде вначалото на една тенденция,която сатанистите  възнамеряват само да се задълбочава и разширява през войната докато не обхване УМОВЕТЕ и ДУШИТЕ на ЦЕЛИЯ СВЯТ-стратегията да НЕ могжаш да отграничиш ясно врагът си от приятеля по думите му и чувството,че непрекъснато СИ ИЗПОЛЗВАН от някого другиго за неговите планове докато твоят собствен живот НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ!Така китайците ще използват американцияте,а по-късно руснаците ще използват арабите,после европейците азиатците и накрая когато всички центрове на власт се дефрагментират на все по-малки и по-малки ЛИЧНИ „имения“ на местния сатанист,който може да си позволи да настройва хората едни срещу други с обещанията за храна и подслон при себе си накрая хората ще бъдат принудени да се обръщат ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ докато не се останови някаква по-постоянна „йерархия“ между индивидите,в която всеки си знае „мястото“ в обществото и хората са толкова НАПЛАШЕНИ ЕДНИ ОТ ДРУГИ,че основнията им проблем ще стане как да се защитят ЕДИН ОТ ДРУГ,а НЕ как да се ОБЕДИНЯТ срещу тези,които налагат тази система.Тоест още от първите си часове ЦЕЛТА на войната няма да бъде да се определи една държава или блок от държави,които да се превърнат в КРАЕН победител и да превземат територията на противника или дори само да го притиснат за да сключи неизгоден за него мирен договор,а да настъпи тотален световен ХАОС,от който да може „властващите“ преди войната да построят един „смел нов свят“ на ТОТАЛНО ПОДЧИНЕНИЕ на индивида на нуждите на ОБЩЕСТВОТО и заличаването на САМОЛИЧНОСТТА му за сметка на „идентичността“ на групата,която той ще трябва да е ДЛЪЖЕН да защитава с цената на живота си дори и когато тази идентичност съвсем ясно го подтиква към изключително неетични постъпки и го ЛИШАВА ОТ ЧУВСТВОТО ЗА СОБСТВЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Но за това по-късно.За сега просто ще кажа,че целият „медиен театър“ който се планира да изиграят китайците,руснаците и американците и който ще бъде предаван НА ЖИВО по интернет ще има само една цел-да накара хората да повярват,че ВСИЧКИ имат вина за тази война и че тя не е дали на някакъв откачен „диктатор“ или още по-малко на „таен елит“,който дърпа конците мад завесата,а е едва ли не проявлението на НАРОДНАТА ВОЛЯ на участващите в нея народи и като такава,то ТЕ са виновниците за положението,а НЕ някакъв „таен елит“ предварително планувал нещата да станат така.Тази версия и ще се тиражира изключително силно в първите месеци на войната от всички оцелели медии за да се „размие вината“ за конфликта,докато хората не започнат да идентифицират като ВРАГ обикновенния човек от противниковия лагер бил той американец,руснак или китаец,а не тези,които наистина са издали заповедите за използване на ядрените оръжия.Също така всички страни ще казват че многократно са молили останалите за МИР,но тяхната глупост жажда за власт,гордост или просто алчност за още територии са се оказали по-силни от желанието им за мир и затова те са си получили ЗАСЛУЖЕНОТО!

За руснаците основните виновници ще бъдат китайците,които са се опитали да доунижат Русия като откраднат и последните й зани за влияние в Азия и когато руската мечка СПРАВЕДЛИВО се е надигнала на бой и ги е наказала те са отишли да „дърпат за ръкавела“ чичо Сам докато ПОДЛИТЕ американци не са решили,че бизнесът,който въртят с китайците е по-важен от световния мир и Соломонов се е появил като СПАСИТЕЛ на нацията нареждайки пълномащабен ядрен удар по тази „двойка змии“.На населението ще се каже,че ако СЕГА Русия стане като един и по Божията воля победи змиите и на изток,и на запад ще настъпи траен световен мир в който достойнствата на славяството и честния и справедлив начин на живот на руският човек ще служат като компас за целия свят и че е нужно само да покажат на ямериканците и китайците,че дори и след ядрена война Русия има достатъчно мъже и оръжие за да им нанесе сериозни поражения докато тези СТРАХЛИВЦИ не отстъпят пред справедливия ГНЯВ на руската мечка.Всъщност това ще има наистина много СИЛЕН ЕФЕКТ върху руското население,защото то ще повярва,че тази война е също толкова сраведлива и също толкова нужна за оцеляването на Русия,колкото е била и Великата отечествена война и че ако Русия изгуби сега тя не само ще изгуби територии,а и ще спре да съществува и като държава,и като народ.Затова сега е необходимо да се нападнат ВСИЧКИ врагове на родината и руснаците да се бият до последният човек за да пребъде и процъвти Русия.Също така Соломонов съвесм пресметливо ще разкрие доста строго пазени тайни на руския народ относно техните тайни бомбоубежища,подземни фабрики и оръжейни системи, за които иначе биха убивали за да бъдат те пазени в тайна.Всичко това ще бъде за да може народа да се мобилизира около него и напълно да му ПОВЯРВА,че той е най-добрият експерт по ядрени оръжия в света и че той ЗНАЕ как руснаците могат да спечелят тази война дори и ако трябва да се бият срещу целия свят!Соломонов още в първите дни на войната ще произнесе ключова реч,в която ще каже,че руснаците са успели да спечелят НАЙ-ВАЖНОТО предимство във всяка една война-елемента на ИЗНЕНАДАТА и че Тръмп е абсолютно неадекватен като главнокомандващ,докато той е истински генерал с много години опит и че въпреки,че американците притежават добра армия,а китайската армия е огромна в сравнение с руската тази война може да бъде СПЕЧЕЛЕНА едва за няколко месеца и то без много човешки жертви.Той ще каже,че тъй като китайското и американското командване са загубили по-голямата част от най-добрите и най-съвременно въоръжените си сили,докато Русия е успяла да ги съхрани и тъй като руският удар е бил изненадващ и най-вече тъй като руският ВОЙНИК е много ПО-ДОБЪР от американския и китайския и тези народи се борат да превземат ЧУЖДА територия,докато руснака се бори да защити СОБСТВЕНАТА си земя се отваря много добра възможност Русия да спечели тази война чрез БЪРЗИ и РЕШИТЕЛНИ действия.Той ще каже,че вече основните центрове на властта в Китай и Америка са унищожени и на тези страни ще им трябва много време докато организират армиите си,докато Русия е ОЦЕЛЯЛА с много по-малко жертви и е запазила по-голямата част от въоръжените си сили,СЕГА още в началото на войната е момента Русия да нанесе РЕШАВАЩ удар като превземе Пекит и ключовите градове по крайбрежието на Китай и извърши масирани ДЕСАНТИ по западното крайбрежие на САЩ пренасяйки войната на американска територия.Той ще каже,че ако подната Пекин,Шангхай,Гуанджоу,Берлин,Прага и Лос анджелис и НАТО и ситайците видят,че руският ДУХ е НЕСЛОМЕН воната може да бъде спечелена за 2-3месеца чрез ПРЕМИРИЕ самериканците и китаците.Той ще каже,че американците никога не са искали да се бият,а китайците имат лошо ръководство,затова ако руснаците просто успеят да превземат Пекин и накарат китайската армия да отстъпи от важните икономически региони за страната самите китайци ще свалят от власт Ли и Тръмп ще седне на масата за преговори.Той ще им каже,че никой не иска тази война и ако само да успеят да спечелят няколко ВАЖНИ победи тази нестабилна коалиция ще се разпадне от само себе си и самите китайци и американци ще направят преврати в собствените си държави и ще дойдат ръководители,с които ще е далеч по-лесно да се преговаря.Нужно е САМО още малко-САМО да превземат Пекин,САМО да достигнат до западното крайбрежие на САЩ,САМО да стигнат до Берлин в западна Европа,трябват им САМО 5-6 големи ПОБЕДИ и врагът ще бъде убеден,че с Русия повече шега не бива и ще СЕДНАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ!

Това ще е и началото на мантрата только,което на руски означава само.Това ще е и най-ключовата дума през първата част на тази война.Руснаците ще я използват непрекъснато за да си вдъхнат кураж и да повярват,че края на войната е близо.Те ще казват только да превземеме Пекин и да унищожим командните центрове на Ли.Той е виновен за войната и спрем ли го американската армия ще предаде китайците и те ще седнат на масата за преговори.Только да покажем на американците,че сме ПО-СИЛНИ от тях и те ще се вразумят и ще седнат на масата за проговори.Все пак Тръмп много пъти е казвал,че харесва Русия.Той не искаше да започва тази война,но мизерниците на Уолстрийт са го заплашили,че ако САЩ изгуби ценният си търговски партньор Китай това ще бъде фатално за американската икономика,затова се влкючи на страната на китайците.Путин бе виновен за трагедията във войната срещу Пакистан и Саудитска арабия,защото не защити руските интереси,но сега Соломонов ще го направи.Путин избяга в Кавказ и американците ни видяха слаби,НО ако сега им покажем истинската си сила и унищожим силите им в Европа и флота им те ще трябва да признаят руската сила и ще седнат да преговарят!Така ще мислят руснаците опиянени от УСПЕХА на това,което току що са направили и мантрата только постепенно ще се пропие толкова дълбоко в психиката им,че ще стане ЕДИНСТВЕНИЯТ им начин на мислене и думата,която им вдъхва надежда.Това ще доведе до силна вяра,че всяка битка е последната и че просто е нужно само ОЩЕ МАЛКО и тази проклета война ще свърши-само да падне Пекин,само да падне Берлин,само да унищожим флота на американците,само да разбием сухопътните им сили в Европа,още САМО още малко и другите ще се откажат от тази лудост,ще признаят силата ни и ще седнат да преговарят след вида на руската сила.Така мантарата только ще кара руснаците във всяка битка да се бият като ЗА ПОСЛЕДНО и да нападат без оглед на загубите или да зачитат броя на жертвите си.Също така няма да ги е грижа колко смъртоносни оръжия използват,защото ще вярват,че само ако спечелят тази ПОСЛЕДНА битка коалицията срещу която са изправени ще рухне,враговете им ще се изпокарат помежду си и ще се признаят за победени и накрая ще седнат да преговарят с тях-всички ще вярват,че краят на войната е скоро только да се спечели и тази битка!И ВДЪХВАНЕТО на тази вяра ще е най-големият успех на Соломонов.Проблема ще бъде,че ВСЯКА битка ще стане тази последна битка след която войната ще свърши!

Но недейте да си мислите,че американците и китайците ще стоят „със скръстени ръце“ и ще гледат как Русия осъществува плановете си.Тази война наистина ще бъде БЕЗумно жестока,НО тази жестокост ще е ефект,койте ЩЕ се натрупа през времето,а НЕ нещо,което ще се появи още от ПЪРВИЯ ДЕН на конфликта.В началото НИКОЙ няма да иска да действа с твърде много насилие и всъщност ВСИЧКИ военни и армии ще имат изришни заповеди да НЕ нападат цивилни и когато се налага да атакуват цели в близост до цевелни центрове или самите тези центрове да използват максимално „щадящи“ средства за да им покажат,че те НЕ желаят война срещу тях,а само срещу ръководителите им.Също така още от първия ден ще започне активна „информационна война“ срещу противника чрез средствата за масово осведомяване,които могат да бъдат използвани на „вража земя“,била тя виртуална или реална.Така въпреки опитите за изолиране на мрежата от чуждо влияние руски сайтове ще останат видими за американската мрежа въпреки опитите на правителството да ги спре,но също така и американски сайтове ще останат видими в Русия.Мощни предаватели ще излъчват пропагандна телевизия и радио,както и специални „телетекст“ тип съобщения кодирани чрез радиовълни,но способни да бъдат възприемани от специални приемници във „вражеския тил“ и превеждани в текст или изображения,които могат да служат с пропагандна цел.И въпреки опитите и на двете страни да заглушат противниковите информационни канали ще се окаже,че в ерата на информацията е невъзможно да стане това и информацията ще се просмуква в противниковия лагер въпреки арестите,заглушаванията и заплахите,че всеки който слуша „противниковото“ радио е шпионин и враг на народа.Така през цялата война руснаците ще могат да слушат американска и китайска пропаганда,която ще ги уверява,че нито САЩ,нито Китай възнамеряват да удължават войната още и че САМО,ако те пожелаят да се предадат и да свалят режима в Москва,който ги подтиква към самоубийствена война с всички средства САЩ и Китай ще бъдат готови да сключат щадящ мирен договор с тях и да спрат тази война.По американските и китайските канали непрекъснато ще се носи съобщението за МИР само да падне Кремъл и властта да мине в някой по-умерен и „прогресивен“ руски лидер.Всъщност това ще направи „меча услуга“ на американците и китайците,защото самата руска пропаганда ще повтаря,че американската и китайската коалиция е по начало СЛАБА и че техните неспирни позиви за мир не са нищо повече от още едно доказателство за това и че така американските шпиони се опитват да спрат НЕПОБЕДИМИЯ устрем на руската армия,защото вече усещат,че губят войната.И колкото по настоятелни стават молбите за мир на китайците и американците толкова по-близо е победата и е нужно САМО още малко.Така всъщност амиреканската и китайската пропаганда ще играят по руската „свирка“ и каквото и да кажат те руските медии вече ще имат готов отговор за него!Обратното обаче няма да е вярно-руснаците активно ще използват радоито,телевизията и интернета за да твърдят,че те НЕ желаят война и цялата тази война е една защита на отечеството от страна на гордия руски народ,който няма да се предаде докато предателят Ли вкарал народа си в самоунищожителна война и глупакът Тръмп не бъдат свалени от власт и всякакви опити да се застраши руската териториална цялост бъдат спрени.В набалото това ще бъде достатъчно убедително за да могат дори и милиони американци да се „вържат“ на тези обещания и да повярват,че ако просто Тръмп го нямаше да прави ГЛУПОСТИ зад гърбовете им то нямаше да има и нуждата от тази война и всичко би могло да свърши бързо и без много жертви,но с течение на времето ще видят как под „териториална цялост“ руснаците НЕ разбират само границите на руската федерация,но също така и на всички бивши съветски републики,после и на цялата сфера на влияние на стария СССР,след това и Европа и т.н. докато не се разбере съвсем ясно,че Русия просто желае целия СВЯТ да бъде НЕЙН!И тогава вече НЯМА да има повече място за нейните лъжи.

Тази двустранна пропаганда е нещо обичайно за войната и в този случай тя ще се прави и предава от всички замесени страни,НО тази война НЯМА да е като останалите,защото с течение на времето хората ще разберат,че тъй като всички лъжат,то никоя страна не може да им каже истината и че техните собствени ЛЪЖИ причиняват толкова проблеми и страдания на останалите,колкото и лъжите на другите на тях.И тъй като всеки ще има достъп до информацията на всеки друг хората ще могат да бъдат лъгани ЛЕСНО и истината ще остане забулена в заблуждение!Така и американците и руснаците,и ВСИЧКИ останали народи на Земята ще трябва да се изправят пред ситуация,в която те осъзнават,че са непрекъснато лъгани,въпреки че живеят в един „океан“ от информация и лесния достъп до чуждата пропаганда не означава по-лесен достъп до истината,а още повече лъжи,в които те да се изгубят!И именно така ще се създаде онази атмосфера на несигурност в каквото и да е било,която сатанистите искат да съществува в ЦЯЛОТО население на Земята.Съвършенната комбинация за тях е именно-СТРАХ и НЕсигурност.Да знаеш,е може всеки един момент да изгубиш живота си,но да не можеш да разбереш кога,как и най-вече ЗАЩО ще стане това и дали изобщо си струва да хвърляш живота си напразно за която и да е било кауза-била тя на тези,на чиято страна си,или на тези койти се опитват да ги победят.В такава обстановка процъвтява ЕГОто,и то точно НАЙ-долните негови аспекти,които лесно могат да се „просмучат“ в сърцето обладано от СТРАХ,което НЕ знае своята съдба и НЯМА в какво да ВЯРВА!И именно точно ТОВА ще се опитат да създадат сатанистите чрез тази война,а не да направят Русия единствената световна свръхсила,да унищожат Америка,или пък да ликвидиат Русия веднъж завинаги.Всякакви „стратегически“ цели ще се окажат просто оксиморони и миражи създадени за да могат да увличат населението и най-вече неговата енергия в една напълно БЕЗсмислена посока водеща само до едно-ОМРАЗА.Омраза към един враг,ойто не може да бъде видян,чут или усетен.Омраза към всички онези,които НЕ са като теб самия и не искат да се подчинуват на тези,на които ТИ си подчинен.И накрая дори омраза към ТЕБ САМИЯ в лицето на всички онези свободомислещи индивиди,които наистина не искат война и те молят да се съобразяваш с другия.Насаждането на тази омраза Е истинската цел на плана и войната е просто СРЕДСТВО за постигането й.

Сатанистите вярват,че успеят ли да поставят населението на Земята в едно такова състояние на постоянна омраза към различния и страх за собствения си живот в условията на пълна несигурност за оцеляването му,то човешкия Дух смирено ще се подчини на закона на джунглата и хората ще разберат,че от това да подкрепяш ближния си има много повече вреда отколкото полза.Причината е,че ВСЕКИ може да те предаде,а когато не си сигурен за утрешния ден и оцеляването ти е заложено на карта ЕДНИСТВЕНИЯ на койта трябва да имаш вяра е самия СЕБЕ СИ!Тоест докато „командната структура“ на обществото се взаимноунищожава във война с други командни структури на други народи,лъжата и несигурността властват в един океан от информация и обикновенния човек е оставен на произвола на най-силния в един разпадащ се свят сатанистите си мислят,че хората естествено ще деградират до най-примитивните си инстинкти и че този „нов свят“,който те ще изградят няма да е свят установен на принципите на взаимопомощта или грижата към ближния,а на ОМРАЗАТА и СТРАХЪТ от това което другия може да ти направи,ако я няма „командната структура“ на обществото,която да те пази от него.И така те ще искат обикновенния човек всъщност САМ ДА ПОИСКА да дойде „големия брат“ да го пази не от друг,а от БЛИЖНИЯ МУ и това ще е истинската цел на войната,а НЕ някакви „стратегически глупости“ за това дали Русия ще контрлира Украйна или тя ще е в западната сфера на влияние,коя пустиня ще бъде в Русия и коя в Китай и къде точно ще минава границата между руските и американските териториални води в Баренцово море.Всичко това няма да е нищо повече от една ЗАЛЪГАЛКА за да могат хората да бъдат притиснати да участват в една война,която да ги остави СЪВСЕМ САМИ в собственото им общество докато стигнат до момента когато започнат да гледат на собствените си близки,така както и на ВРАГОВЕТЕ си добре познати им от информационните бюлетини на медиите.Сатанистите смятат,че ако обикновенния човек бъде убеден,че именно тези,които го използват са неговите „най-добри приятели“ и истински ЗАЩИТНИЦИ,докато неговите близки могат да се нахвърлят върху него за каквото и да е било,то тогава той САМ ще избере злото и колкото и ужасен свят построят те след това за него той ще изглежда много по-добре от възможността да се довери на други обикновенни хора и ТЕ да заживеят ЗАЕДНО!

И за да успеят да направят това на сатанистите им трябва една „хуманна“ война,в която никой да нищо не е виновен,всички казват че искат мир и че само,ако ги послушаш и ако ми се довериш ти ще получиш „неземно щестие“ стига САМО да служиш на тяхната държава,на техния идеал,на техния ГОСПОДАР каквото и да казват.И понеже всички искат мир и всички мислят за всички други,затова и всеки ще гледа убие или поне подчини всекиго другиго с всички възможни средства докато ВСИЧКИ общества взаимно се унищожат и рухнат под натиска на една война,която може само да бъде продължавана,но не и спечелена!

Докато американците са слисани от успеха на Русия в унищожаването на силите им и трябва да си „ближат раните“ нанесени от подмолния и добре планиран руски ядрен удар китайците ще трябва да се оправят САМИ с настъпващата руска армия.Това ще бъде и целта на Соломонов.Да раздели силите на американците,китайците и европейците на 3 отделни фронта,които поне в периода след началото на войната няма да имат възможността да изпращат подкрепления едни на други и така да спечели на Рсуи възможността да нанесе онзи решаващ удар който САМО е необходим да ги накара да коленичат пред руската сила и да се предадат при условия диктувани от руснаците.И поне в началото на войната ще изглежда като че ли планът му работи и този велик удар необходим за да проработи стратегията только е близо.Причината ще бъде пълната липса на координация между войските на ЕС,САЩ и Китай на почти всяко едно равнище и невъзможността на армиите им да работят заедно,както и превъзходството на изненадващия руски ракетен удар.Преди да започне войната Ли давайки си ясна представа,че руската армия има готовност да разположи сериозни сили по границата му и подозирайки възможни провокации ще нареди на силите си да започнат ЧАСТИЧНА мобилизация и ще изпрати най-добрите си поделения на 2 места-в експедиционната сила към Индонезия и в близост до границата с Русия.Надеждата му ще е,че по този начин ще успее да уплаши руснаците,така както е направил Тръмп преди него и да ги накара да отстъпят в тази игра на котка и мишка.Проблема обаче ще бъде,че когато войната започне и се окаже,че руснаците НЕ са се уплашили от китайските танкове и ракети по границите им силите на Ли ще се окажат директно на пътя на най-добрите руски военни подразделения и под жесток ядрен обстрел и от ракетните войски,и от авиацията,че даже и от артилерията.При унищожаването на китайската военноморска ескадра в Индонеция и на стратегически цели още в първите минути на войната ще се изгуби координацията между войските и когато руснаците решат да настъпят и по земя тези части,който са способни да окажат сериозна съпротива на руската армия и са най-добре въоръжени и командвани ще се окажат „затиснати“ на погранични позиции и обкръжени от настъпващите руски сили.Първата работа на Соломонов ще бъде да принуди тези части да заемат отбранителни позиции и така да им отреже пътя а отстъпление и снабдителните линии водещи до тях.Следващата цел ще бъде да унищожи основните складове за боеприпаси,инфраструктурни възли,военни бази и особено-индустриални центрове,тоест фабрики в които работят хиляди цивилни често разположени в близост до населени места с многомилионно население,които се използват от китайската армия така че да не е възможно нито да бъдат изпратени подкрепления на войските намиращи се по границата,нито те да могат да отстъпят.След това самите позиции на китайската армия ще бъдат подложени на среващ ядрен обстрел докато защитниците им не бъдат принудени на се окопаят надълбоко или да бъдат избити докрак и след това войната ще достигне до най-голямата си диващина когато започнат ядрени удари о най-важните „стратегически цели“ в Китай-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ където живеят над 400 000 000души!Ударите по войските по границата ще убият хиляди,но ударите по градовете-милиони!Ще се окаже че Ли напълно е подценил стратегическите възможностти на Русия и че сега народът му страда заради грешките му!

НО обяснението на руснаците ще е коренно различно-те ще кажат,че Ли е предател и американски шпионин продал се на американците за пари и че той е продал Китай за да им служи,че руската армия идва като приятел и че руснаците винаги са били приятели с китайците и че това кръвопролитие е само за да могат да се отслабят силите на Ли дотолкова,че китайският народ да може САМ да вземе съдбата в ръцете си,да се вдигне на бой срещу Ли и да отхвърли властта му.По всички възможни начини руснаците ще предават съобщението си на китайска територия и ще обещават помощ и щедри награди след войната на всеки,който е готов да се опълчи срещу диктатора им и да застане на страната им.Те ще кажат,че са направили всичко това не за да унищожат Китай,а за да дадат на китайският народ СВОБОДА след като се освободи от предателя!И въпреки,че ще има по един или два града тук и там,които да се съгласят да преминат на страната на руснаците и да им отговорят с искане за помощ срещу китайската армия,това ще бъдат само малки изключения където местните кадри от комунистическата партия ще вземат решението,че войната вече е загубена и е по-добре да клекнат пред Кремъл за да могат да запазят постовете и благините си.Това,което ще изненада дори самият Ли ще бъде масовата мобилизация на китайският народ ЗАД него въпреки огрмните грешки,които е направил.Причината няма да бъде,защото хората го харесват,а защото китайците ще видят,че все пак Америка СЕ НАМЕСИ на тяхна страна и пострада също както и тях.В годините на Ли на китайския народ ще му бъде представена версията за САЩ като МОДЕЛЪТ за подражание,към който ще трябва да се нагодят китайците.В момента китайският народ ВЕЧЕ харесва САЩ повече от Русия на нивото на обикновенния човек,но след като Ли вземе властта това ще се разшири и до държавно ниво където Китай всячески ще се опитва да убеди целия свят,че вече не е с Русия,а се стреми да се приближи към америка.Всъщност този прочес вече е започнал с избирането на Си Дзинпин,но в момента Китай все още се стреми да се покаже като нещо като „неутрална“ страна поддържаща връзки със всички,но по-силни със стария си съюзник от времето на комунизма заради братските им идеологии.Ли обаче ще успее да спечели довереието и на партията,и на народа като смело покаже на американците,че той иска да е с тях,но само,ако те се съгласят да спазват КИТАЙСКИТЕ УСЛОВИЯ за мир и след като Тръмп се принуди да отстъпи източнокитайско и юзнокитайско море на Ли,той ще спре да предявява повече претенции пред американците и всъщност тази победа няма да бъде изтълкувана от народа му като знак за унижение на един враг и за победа над друг народ,а като знак за уважение от един приятел и за отстъпление от враждебност пред новото китайско ръководство.Причината за това ще бъде,че след като китайски войски стъпят на Окинава и в Тайван Ли ще реши не да държи американците надалеч със заплахи от армията и флота си,а да ги прикани да си ПОДЕЛЯТ сферата на влияние като участват в проекта за записването на нова конституция на Тайван,този път като част от същинския Китай и изтегли корабите и армията си от Окинава веднага след като американската армия се съгласи да участва в гарантирането на сигурността на Тайван редом с китайската.С това той ще иска да покаже НЕ толкова на света,а на собствения си народ,че той всъщност не иска Америка да бъде техен враг,а приятел,просто е нужно китайците да се застъпят за техните права и те да диктуват условията,а не да чакат американците да им наложат волята си.Всъщност обаче този план за взаимно споразумение,който Тръмп ще приеме по неволя заради войната в Близкия Изток ще бъде разбран от китайският народ по КОРЕННО различен начин-за тях това ще означава,че Америка вече се е подчинила на китайската сила и че тя вече ги зачита като СВЕТОВНА свръхсила-позиция,която те винаги са искали да имат и уважението на една страна,която ще служи като пример за тях.Това ще подтикне китайците не да се държат с американците като със страна васал,която е изгубила конфликт с тях,а като с РАВНИ техни СЪЮЗНИЦИ и ще означава за обикновенния китаец само едно-че те вече са в СЪЮЗ със САЩ,а не с Русия и ако Русия нападне Китай и Америка се притече на помощ,то тогава истинските предатели НЕ са онези,които са допуснали огромната грешка да нападнат Русия,а онези,които са решили да предадат страната и народът си за да могат да се наслаждават наблагинките си.За тях сега вече Русия ще е ВРАГЪТ,а Америка-страната на мечтите-ПРИЯТЕЛ!

И именно това малко „фактче“,че убегне на руските плновници,които ще си помислят,че ако успеят да неутрализират тези сили верни на Ли останалата част от бюрото на китайската комунистическа партия ще успее да го свали,защото той няма да има армия с която да е защити,а падне ли Ли ще паднат и проамериканските му съюзници и Русия отново ще успее да притегли страната към сферата си на влияние и да използва огромните й ресурси срещу САЩ и съюзниците му.Соломонов ще излезе пред народа си с план за „неутрализирането“ на САЩ според който ще е достатъчно САМО да унищожат онези добре въоръжени китайски части,които вече са по границата им за да лишат Ли от подкрепата сред армията,от която той се нуждае за да се задържи на власт.След като той падне Китай ще се обърне към Русия,а заедно с него и всички останали азиатски страни,които не желаят война с Русия.Ще останат само Япония и Южна Корея на страната на САЩ,но те сами са твърде слаби за да се противопоставят на руско-китайския съюз и ако се обединят с китайците ще ги смажат за кратко време.След това ще може да прехвърлят цялата си армия в Калифорния и на територията на ЕС,където пострадали от руската сила западняците ще имат избора или да се предадат и да подпишат най-очаквания МИР с Русия или да ИЗМРАТ под руската ядреня сила подкрепена от армиите на съюзниците й-Руският народ много ЛЕСНО ще ПОВЯРВА на този план и ще си помисли,че ако САМО унищожат китайските танкови и ракетни полкове по границата им останалата част от китайската армия ще се разбяга и политбюрото на китайската комунистическа партия бързо ще приеме ИСТИНАТА,че няма как да спечели война с Русия и ще е най-добре да се предаде и да се върне ОБРАТНО при тях,този път като техен съюзник наказвайки Ли за дързостта му!НО докато руският народ няма да има проблеми да повярва в този план КИТАЙСКИЯТ ЩЕ ИМА!Всъщност ще се окаже,че обикновенния китаец ще бъде В УЖАС при мисълтта,че терорът от най-черните години на Мао може да се завърне отново и че страната ще спре развитието си сега,когато вече Е съюзник на Америка и те също са дали милиони жертви в тяхна ЗАЩИТА!И това ще бъде ПОВИКЪТ,за който китайците винаги са МЕЧТАЛИ през последните десетилетия!

Те ще си кажат:Най-накрая светът вече ни УВАЖАВА,най-накрая Китай е поел по път,който ще го направи ПО-ДОБРО място за живеене,най-накрая хората от най-развитите държави се обърнаха не като наши врагове,а като наши ЗАЩИТНИЦИ!Сега вече Китай Е част от света,в който искаме да живеем!!!Те ще си спомнят за историите на техните деди за репресиите на комунизма,за техни познати изчезнали безследно само защото партията е решила,че са били твърде „неудобни“ да говорят истините,които са говорили,ще си спомнят как Русия е била съюзник на Китай през цялото това време и как едва след като са възприели западния модел на икономика те са станали отново световната сила,която винаги са били и НАЙ-НАКРАЯ ще видят,че Ли в момента се опитва само да гради ВЪРХУ това наследство и да промени партията и държавата така,че страната да се приближава все повече до този Запад с които те винаги са искали да се сравняват,а не с изостаналата Русия и накрая ще си кажат,че Русия иска да им ОТМЪСТИ за избора им,защото са избрали ПО-ДОБРОТО!И затова сега ги напада.Ще си кажат,че ВРАГОВЕТЕ на родината са НЕ онези,които сега искат Ли да остане на власт и да продължи войната срещу Русия,а онези които искат да го свалят и да направят проблемите на Китай още по-дълбоки.И НАРОДЪТ САМ ще поиска Ли не само да остане на власт,но и да ОГЛАВИ съпротивата срещу Русия,докато не дойде ПОМОЩ от Америка.И докато руснаците си имат мантрата только,китайците също ще си направят една „мантра“-мантрата Америка ЩЕ дойде!

planste,ще бъда ИСКРЕН към теб:
Ако това,което написах досега се окаже истина и(пак подчертавам)ако този план е истина и събитията следват този ход,то тогава ШАПКА ТИ СВАЛЯМ,АКО ИЗДЪРЖИШ ДА СИ В ЦЕНТЪРА НА СЪБИТИЯТА И УСПЕЕШ ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИШ!Бог да ме накаже,ако лъжа,напълно съм ИСКРЕН с теб!

Когато се натъкнах на този план аз наистина НЕ ЗНАЕХ на какво съм се натъкнал и се отнесох твърде пренебрежително към информацията,която бях получил.Отначало и аз си мислех,че това са поредните демонски лъжи и че това е някаква подигравка с мене,колкото да ме залъжат,че съм „голяма работа“ и се опитват да ме ментят по някакъв начин,НО ти казвам от личен опит,че където и да съм се опитвал да говоря за този план и каквото и да правя с него-резултата ВИНАГИ е един и същи-НЕЗАБАВНО МЕ АТАКУВАТ И СПИРАТ!

Тук вече НЕ ГОВОРЯ за някакви „измислени сенки“ или за „лоши внушения“ говоря за използването на РЕАЛНИ ЗАПЛАХИ ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА МИ всеки път когато се опитам да поднеса тази информация някъде.Дори и СЕГА е така,въпреки,че смея да твърдя,че с времето моята психика става все по-способна да им устоява,моята концентрация става все по-силна за да разбулвам плановете им и успявам да спечеля все повече и повече ресурси в живота си за да мога да се ЗАЩИТЯ от заплахите им.Затова и все още съм на този свят,а не на 2 метра под земята и затова се ОСМЕЛЯВАМ да се пробвам да напиша тази информация и тук,въпрке всичките им ЗАПЛАХИ за живота ми(а те не са никак малко).

Просто чувствам,че съм стигнал до една точка,в която мога да поема РИСКА да го напиша и да посрещна последствията от това,а и защото аз чувствам,че това вече НЕ Е САМО „ПЛАН“,тоест някаква „хипотеза“,която би могла да се случи някъде в бъдещето,а сатанистите са я привели в действие и „шахматните фигури вече се нареждат по дъската“!

Чувствам,че вече и е дошло времето на тази информация и,че ако продължавам да си „стоя кротко“ снижен в низините и да си мълча може заради моето мълчание да ПРОПУСНА МОМЕНТА ДА ПРЕДУПРЕДЯ ХОРА,КОИТО НАИСТИНА БИХА МОГЛИ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,а това вече би било ГРЯХ както и да гледаш на него.Постави се на мое място,ако можеш-ако ЗНАЕШ нещо,което може и да е истина,но може и да не е,но си ЗАМЛЧИШ защото твърде много те е СТРАХ от последствията,които могат да ти дойдат на главата,ако го кажеш и си мислиш,че то така и така може да се окаже лъжа,затова по-добре да не се поставям в опасност като говоря за него,но то се окаже истина и като си си мълчал ти си пропуснал възможността да ПРЕДУПРЕДИШ хора,които биха се възползвали от тази информация и така да им СПАСИШ ЖИВОТА,то тогава това,което си направил било ли е ПРАВИЛНО или НЕ!?planste,можеш ли да се ПОСТАВИШ НА МОЕТО МЯСТО?Научил си нещо от Астрала,което може да се окаже жизненоважно за МНОГО,наистина МНОГО ХОРА,но си и получил съответната „опашка“ за това и сега ТЕ те гледат „под лупа“ какво,къде и на кого казваш и ЗАПЛАХИТЕ валят като градушка по твоята глава да си мълчиш,иначе.....................Тогава ти КАКВО би предприел??

В началото и аз си мислех,че това е някаква шега или те се ебават с мене,защото си позволих да ги предизвикам твърде много преди това и вместо да отстъпя и да бъда смазан всъщност СПЕЧЕЛИХ доста сериозно ЧИТКА срещу тях и „наградата“ ми беше да придобия способността да „надникна зад завесата“,която скрива всичко на този свят и да видя какво ТЕ НАИСТИНА ПРАВЯТ в момента,но след като получих тази информация в живота ми се случиха толкова много „инциденти“,които съвпадаха С АБСОЛЮТНА ТОЧНОСТ с моментите когато ТЕ отправяха своите заплахи,че за мене ЛИЧНО вече НЕ съществува СЪМНЕНИЕ в сериозността на тази информация и във важността й.Всъщност от повече от ГОДИНА се опитвам да я напиша някъде,включително и на този форум и ВСЕКИ ПЪТ когато тъкмо си намеря „местенцето“ да го направя в живота ми се случва поредния „инцидент“.Още с узнаването й имах проблеми с едни наши мутри и без малкото да ми счупят главата.Случайност,а?После боледувах от толкова тежка болест,че месец не можех да стана от легло-След това,когато най-накрая се реших да потърся място в интеренет където да споделя тази информация тъкмо като намерих хора,на които да я кажа ме ИЗХВЪРЛИХА ОТ ТАМ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!Пак ли е случайност?След това на няколко пъти живота ми се въртеше на 360 градуса и сменях работа,образование,градовете,в които живеех и жените с които бях и ВСЕКИ ПЪТ тъкмо когато успявах да установя някаква „стабилност“ в живота си посегнех ли към интернет за да говоря за тази информация все НЕЩО СЕ СЛУЧВАШЕ!Тези,на които съм казвал СЪЩО се оказаха ЗАСЕГНАТИ от „странни случайностти“ в живота им и досега НЕ СЪМ ПОПАДАЛ И НА ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО Е РАЗБРАЛ ЗА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И СЕ Е „ОТЪРВАЛ“ БЕЗ ПРОБЛЕМИ!

И съм НАПЪЛНО ИСКРЕН С ТЕБЕ!Само ако взема всички „случайностти“,които съпътстваха разгласяването на тази информация вече чувствам,че се е насъбрало достатъчно за да бъда ЗАГРИЖЕН дали в нея няма дори зрънце истина,а като включа и това,което гледам по НОВИНИТЕ вече се чудя дали дори не съм закъснял с разгласяването й!2-ма от 5-мата ВЕЧЕ СА НА ПОЗИЦИЯ!Е,разбира се планът включва много повече от избирането на Тръмп и Макрон и дори половината от това,което им е нужно на сатанистите да започнат тази война те още не са успели да го направят,но я само МИ КАЖИ ТИ ВЯРВАШЕ ЛИ ПРЕДИ ГОДИНА,ЧЕ ТРЪМП ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ?Щото ще ти кажа какво АЗ ЗНАЕХ още като му видях физиономията по телевизията кагота даваха репортаж от първия дебат между кандидатите за президент вътре в САМАТА РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЯ.

Още ТОГАВА ЗНАЕХ,че този човек ще бъде новият президент на САЩ,а това беше преди повече от 1 година ПРЕДИ изборите!Даже може да ти покажа мои постове „на базик“(но НЕ ТОЧНО)от други форуми в интернет където казвам,че Тръмп ще стане президент на САЩ МЕСЕЦИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ,а по това време НИКОЙ не вярваше на това.След като го избраха вече окончателно СПРЯХ ДА СЕ СЪМНЯВАМ в сериозността на получената информация и затова съм тук-ВЯРВАМ,че дори и в най-забутаната „дупка“(Властимире наистина НЕ ИСКАМ ДА ОБИЖДАМ ФОРУМА ТИ НЕ ГО КАЗВАМ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ КЪМ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ВАС С МНОГО ТРУД МЯСТО)в Интернет да го напиша,та пак ще е ПО-ДОБРЕ отколкото да си замълча за него.

А вече са двама от петимата,остават още 3-ма и ако го карат с тая скорост(по един на година)значи някъде около 2020ни чакат ОГРОМНИ пробеми.Сега,много добре РАЗБИРАМ(наистина се поставям в положението на скептиците,които си мислят,че това е просто някакъв „сън“ или „видение“ и че в него няма нищо вярно)тези,които се съмняват в тази информация,но хора Тръмп в Америка и Макрон във Франия ВЕЧЕ СА „опасна комбинация“,а можете ли да си представите,ако НАИСТИНА се появи един нов религиозен лидер,който да доуври водата на целия Близък Изток сякаш това което вече имат им е малко и супер-националист в Китай който да поиска те да си вземат цяла Азия.Тогава КАКВО ни чака всички нас,а?А това толкова невъзможно ли ви се вижда като виждате какво става в момента,а?

Разбирам скептиците и им влизам в положението,но от това което съм ПРЕЖИВЯЛ НА ГЪРБА СИ заради опитите ми да говоря за този план и от това,което виждам по новините СМЕЯ да твърдя,че това вече не изглежда като някакво „съновидение“ или „простотия“дело на лудия ми мозък,а като на ВЪЗМОЖНА РЕАЛНОСТ,която ни дебне зад ъгъла!Вие съгласни ли сте с мене?

Все още най-важното не се е случило и все още това може да изглежда като „съновидение“,но предпочитам да го напиша някъде където хората могат да го видят ПРЕДИ да се е случило,а не СЛЕД като се случи.Какъв „предсказател“ е този,който говори за събитията СЛЕД като са се случили,а?А така поне ще мога да покажа на някого,че не си измислям,че ъм знаел за случващото се преди то да се случи,ако то наистина се случи после.А ако не се случи-Аз самият ще си ОТДЪХНА С ОБЛЕКЧЕНИЕ!

Затова и го написах тук.Имаше още едно място където щях да пиша,но отново дойде „низ от НЕОБЯСНИМИ СЛУЧАЙНОСТТИ“ и не можах да се възползвам от него,а както виждате часовника вече тиктака и може би дори съм изтървал „срока“ за да СПРА да се крия и най-накрая да ИЗЛЯЗА НАПРЕД с това което ЗНАМ!

Мислите ли,че постъпвам ПРАВИЛНО?  ??? ??? ??? ???

Сега като си гледам какво съм написал ми се струва,че „оцветяването“ може би наистина е дошло твърде в повечеко в тази тема.Интересното е,че докато пиша не ги забелязвам тия раоти,а чак след като мине известно време и развия темата тогава мога да получа обща представа какви съм ги свършил,но тогава пък вече става твърде късно да правя корекции.Но тая тема ми е твърде важна,направо НАЙ-важната от всички,в които съм писал досега според мен и смятам,че точно тук „визуалните ефекти“ трябва да отстъпят на съдържанието,за това от нататък ще СПРА да използвам цвят в темата и ще я карам само на главни букви и подчертаване от време на време колкото да се покажат най-важните неща.

Причината е,че тази тема не е като останалите неща,които съм писал досега където и да е било в Интеренте.Смятам,че тази тема е NB(nota bene)за мене,защото за разлика от всичко друго,което съм писал,тя не се отнася за далечното минало и а събития случили се преди 100 000години или древни езици,а е свързана с нашата действителност ТУК и СЕГА!Виждам,че във форума няма раздел посветен на такава тематика и честно да ви кажа искренно са радвам на Wolfgar,че е запознал подобна тема,защото иначе щях много да се чудя къде да го сложа този план във форума.Но тази тема ми предоставя перфектната възможност да го направя,защото така мога да свържа миналото с бъдещето и да покажа как това,с което темата започва се продължава и до ден днешен и какъв краен резултат искат да получат наследниците на онези СЪЩИТЕ лчностти,за които става въпрос в началото на статията.А възможност да „затворя кръгът на времето“ и да свържа миналото с бъдещето според мен е есенцията на историята-да проследиш един поток от събития от техния произход до техния завършек,което и названието на подраздела.Затова сякаш „ми е съдено“ да пиша именно тук и в тази тема и се надявам да можете да схванете тази изпълнена със смисъл,но същевременно „тънка“ връзка между събитията в тяхната ЦЯЛОСТ.Тоест,да не мислите за историята като за разказ за отдавна отминали събития,а за един НЕпрекъснат процес започнал в миналото,но развиващ се в настоящето и насочен към определена цел(тази цел е това,което планът иска да разкрие)в бъдещето-Сигурен съм,че ако успеете да погледнете от този по-широк контекст на събитията ще успеете и да разберете ЗАЩО избрах тази тема за да пиша за бъдещи събития,макар и да не е това разделът във фрума посветен на тях-Надявам се и администрацията и създадателят на таи тема Wolfgar също да успеят да схванат тази „тънка“ връзка и да ми разрешат да продължавам да изпълвам тази тема със съдържанието,което досега съм вложил в нея.

Благодаря предварително! 

А сега да се върна на темата.Проблемът е,че това вече НЕ Е САМО „ПЛАН“!Докато избираха Тръмп можех да повярвам,че това е просто една „алтернатива“ на бъдещето,което ни очаква и че сатанистите могат да обърнат лозката,ако „подуха вятъра“ в друга посока-СЕГА обаче вече не съм на същото мнение!

В момента се намираме някъде между началото и средата на втората част на плана им и това,което предстои ще са предимно събития насочени към ЕС и отношенията му с другите страни в света-арабите,Турция,САЩ,Русия и т.н..Първата част бе послветена на Америка и за съжеление Тръмп успя по „брилянтен“ начин да си изиграе ролята на раединител на тази нация без значение дали е искал да го прави или не.Проблема при сатанистите е,че веднъж успеят ли да се „увият“ около тебе КАКТО И ДА ПРАВИШ все ще си ОСТАНЕШ В ЛАПИТЕ ИМ докато искаш да запазиш някакво „положение“ в обществото.Единственият начин да се отделиш от тях е да забравиш за всичко и всички около теб и да потеглиш наВЪТРЕ!Само тогава имаш ШАНС да спечелиш.За съжаление обаче за която и държава по света а говорим политиците й са твърде далеч от това ниво на действие и резултатите са налице.

Така стана и с Тръмп след като го избраха.Каквото и да обещаваше и сега каквото и да прави сатанистите вече са му предначертали пътя и са го впрегнали като товарна кобила да осъщуствява плановете им.Това беше и 1-ва фаза от плановете им-да сложат на най-важното място в най-силната държава на света човек,който не е за там и не може да се справи със задълженията си,но може да УБЕЖДАВА простият народ,че е способен да им осъгури всичко,което те желаят.Резултатът-управление на глупавото и НЕКАДЪРНО мнозинство,което чрез собствените си страхове ще обрече не само страната си,а ицелия свят на низ от конфликти,които ще кулминират в неизбежна война каквато светът не е виждал.Те ЗА ТОВА СА ГО СЛОЖИЛИ!Знам,че за някой от вас избирането на Тръмп може би беше супер изненада и много хора не вярваха,че това е възможно преди да се случи,но НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ САТАНИСТИТЕ-Тръмп ВИНАГИ е бил част от плана!И тук искам да подчертая ВИНАГИ,защото без Тръмп на власт в САЩ и многото проблеми,които ще произтекат от него на тази позиция голяма част от събитията предвидени от сатанистите в плана им не биха били възможни.На тях просто им е НУЖЕН ПАОС и Тръмп е ОСТАВЕН да бъде там да им го осигури.НЯМА ДРУГА ПРИЧИНА ДА ГО ДЪРЖАТ ТАМ!Затова не си мислете,че той е направил някакъв „преврат“ или е надхитрил системата.Цялата каша около Хилъри беше създадена и поддържана УМИШЛЕНО,защото Тръмп им е НУЖЕН!!!!!!!!!!!Разбирате ли?

А сега предстои да се изиграе „второто действие от театрото“ за пред света-Макрон в Европа.Това,което направи Тръмп в Америка сега е нужно да направи Макрон във Франция.На сатанистите им е пределно ясно,че дори и цялата полиция да накарат всекиго да следи в реално време НЯМА НАЧИН да се справят с народното недоволство стигне ли критични граници.За това са и тези „отдушници“-политически фигури,които изглеждат против статуквото за да могат да „кондензират“ омразата на хората към властта,която ги подтиска в посока подходяща за насочване от същите тези хора,от които искаме да се освобоим.Това става чрез подбирането на специални „политически фигури“,които да служат като проводници на това едоволство само че накрая да го проведат в посока ИЗГОДНА на сатанистите,а не срещу самите тях.Един вид да използваш отровата на змията СРЕЩУ самата нея!Така разъждават те за нас!Тръмп в Америка е точно такъв тип човек-харизматична личност,която успява да мобилизира и обедини хората,но и също така ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК що се отнася до ключови сектори като външната политика,отбраната,здравеопазването,образованието и т.н..Той може и да разбира достатъчно от икономика за да поддържа висок жизненият стандарт на американците и да осигури нои работни места,но НЕ това ги интересува сатанистите-те искат ВОЙНА и тъй като Тръмп е НЕКАДЪРНИК във външната политика и отбраната то вече се вижда,че те могат доста лесно да го манипулират за да извършва такива глупостти,каквито никой преди него не си е позволявал да направи и да тласне света към една нова световна война.На сатанистите НЕ ИМ ПУКА дали американците ще си получат работинте места и ще изгонят мексиканците от страната си,ако външната им полотика върви към дразнене на Русия и подстрекаване на конфликти по цял свят,така че да могат да си постелят пътя към ВОЙНАТА с главни букви,след която ще се възцари техния нов световен ред.И ето как Тръмп ще може да се окаже МНОГО по-полезен от Хилари.Затова и му позволиха да влезе в Белия дом и каквото и да става със Сирия или Северна Корея докато им осигурява нужната външна политика ще го държат там.Никой от онези предричащи бързото падани или импийчмънт на Тръмп няма да познае-писано му е да управлява чак докато ракетите почнат да падат върху главите на същите гласоподаватели,които са му дали ВЛАСТТА да започне това БЕЗУМИЕ!Това ще бъде и тяхното наказание задето са дали гласовете си в ръцете н един ИДИОТ-така сатанистите смята да „затворят кръга“ и накрая чрез Кармичния закон американците да накажат САМИ СЕБЕ СИ като действията им доведат до ВОЙНАТА,която е нужна на елита за да стане властта му ПЪЛНА!И КОЙ ще бъде виновен за този хаос,а?

Естествено-ПРОСТИЯТ НАРОД,защото той отново е дал гласът си на човек,който не познава и над който не може да влие,но който изглежда толкова „ЯКО“,че народът ще може да се припознае в него.А това ще си ИЗЦЯЛО ТЯХНА ГРЕШКА и сатанистите ще могат да си ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ за пред Бога,че те видите ли ХОРАТА ГО ИЗБРАХА и ние НЯМАМЕ ВИНА за това и ще им се СМЕЯТ НА ПРОСТОТИЯТА на обикновенните американци,когато те ще трябва да заплатят грешките на Тръмп с ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ СИ!

Пътят към този свят постла част 1-ва на сатаниския план и затова Тръмп сега е президент в Америка.Част втора изисква „същия номер“ да „врътне“ Макрон в ЕС.На него му е „писано“ да стане първият ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ на Обединена Европа и да вкара ЕС в същия кален гьол,в който Тръмп ще вкара американците.Само че тъй като това е Европа и културата на хората е различна затова и Макрон е от по-„различно тесто“ замесен.Аз СЪМ във Франция и мога да ви кажа,че макар да е на власт от много скоро Макрон ВЕЧЕ УСПЯ да влезе под кожата на обикновенните французи и вече всеки тук ЗНАЕ какво да очаква от новия президент.А на него му е писано да стане НЕ САМО лидер на ФРАНЦИЯ,а и на целия ЕС!И ще го направи правейки същото както това,което прави и тук във Франция-ще ни даде това което НА НАС НИ СЕ ВНУШАВА,че най-много искаме,а в замяна ще ни ОТНЕМЕ това,което НАЙ-МНОГО НИ ТРЯБВА-било то икономическа независимост,било то граждански права,било то свобода на придвижване.Проектът Макрон цели в ЕС да стане същото,което вече става в САЩ,само че „поевропейчено“.Тъй като се смята,че ние(европейците)имаме далеч по-висока култера от американците(дали е така наистина НЕ ЗНАМ,но поне сатанистите поддържат тази теза)Макрон трябва да е човъкът,който действа с „кадифени ръкавици“ за да убеди европейските народи,че ЗАЕДНО е по-добре и ЕДИНСТВЕНИЯТ,който може да свърши тази работа в момента е ТОЙ!

Нека не се лъжем-в момента ЕС се държи благодарение най-вече на ЕДНА ДЪРЖАВА-Германия.Тя е ДВИГАТЕЛЯ на съюза и без нея няма как да си представим ЕС изобщо да го бъде.Затова и немците изискват „своето“ при вземането на решенията и когато се обсъжда нещо именно немският глас да е НАЙ-ТЕЖЪК.Така беше и с бежанците,и с Русия,и с Тръмп,и със социалните закони,и с кво ли още не.НО на Макрон му е поставена за задача да ПРОМЕНИ ТОВА!И за целта сатанистите ще му осигурят една малка „парламентарна кризичка“ в Германия,която да позволи на Франция да ИЗЗЕМЕ всички онези роли,които до момента Германия държеше за себе си.И след има няма и година НЕ Германия,а именно Франция да стане „сърцето на Европа“ и външната политика на този съюз да се гласува именно от нея.Ето ви нещо,което може да се ПРОВЕРИ ВЪВ ВРЕМЕТО!

Ако се съмнявате в думите ми и си мислите,че ви будалкам нещо с този план,тогава поне направете ТОВА-ПРОВЕРЯВАЙТЕ събитията спрямо това,което съм писал тук.Ако аз съм ЛЪЖЕЦ или съм допъснал грешки-ще можете да ме оборите СЪС СОБСТВЕНИТЕ МИ ДУМИ!Какво по-добро от това?Какво повече можете да искате?

За това и мисля,че вече НЕ МОГА ДА МЪЛЧА за това,което знам за сатанистите и техните планове-щото те вече НЕ СА просто „планове“,а ЧАСТ ОТ НОВИНИТЕ и събитията за които говоря вече не принадлежат на далечното бъдеще,а на настоящето или дори на са вече в близкото минало.Ако наистина съм СБРКАЛ някъде-тогава,моля Ви,ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ МИ ДУМИ!  ;)

Така както Тръмп взе властта в САЩ,Макрон ще се опита да вземе тази в ЕС.Само,че подходът му ще бъде нещо като „огледален Тръмп“.Ако сте добре запозната с методите на работя на сатанистите може би знаете,че те са направо вманиачени по символиката на огледалото и на „обърнатото значение“ на символите,което то предава.Тоест,ако трябва да пренесем това в политическата интрига в наши дни обръщането на Тръмп ще означава лидер,който действа като ПРОДЪЛЖЕНИЕ на политиката на т. нар. Establishment както го нарича Тръмп и който кара хоррата да продължат,ако не и да ускорят възприемането на онези ценностти,които те са възприемали досега вместо да им съдава контрапункт.Горе-долу това и започва да прави Макрон сега.Вече започнаха първите му опити да промени френския бизнес модел към по-голяма ориентация към собствениците на капитал и да продаде на народа това като едва ли не „разширяване на правата му“.Някой се вързаха,но повечето просто ги е страх,че наистина цялата социална държава ще излезе твърде скъпо и в един момент просто държавата ще фалира,а вече данците няма накъде да се вдигат.Но това си е наш проблем и не искам да ви занимавам с френско социално осигуряване тука във форума.Тезата ми е,че той успява да проква такива „тънки“ моменти сред хората,които всъщност са против тях,но успява да ги замаскира така,че да му повярваш,че МИСЛИ ЗА ТЕБ.И много хора имат това усещане.Харесва ли ви или не ТАКА СЕ ГРАДИ ДОВЕРИЕ и ако успява тук където хората са като „имунизирани“ срещу твърде силна държавна власт,си представям какво може да направи в народи,които са свикнали да разчитата на по-силна държава като българският.Така той от една страна е като Тръмп,защото успява да „продава“ на хората „сделки“(Тръмп има една много хубава книга-„Изкуството на сделката“ където на практика казва,че всичко в бизнеса опира до това да знаеш как да ИЗЛЪЖЕШ противниците си,та нещо такова е и политиката му до момента,ако не сте дабелязали-търси начини и успява да ЗАЛЪЖЕ избирателите си,че ги защитава дори и когато предлага закони в техен ущърб,абе САТАНИЗЪМ,какво друго мога да ви кажа),към който те да прикрепят чвствайки,че те ще им донесат ефекти точно обратните на това,което в действителност ще получат,но също така е и „анти-Тръмп“,защото той не се опитва да създаде контрапункт на досегашната система,а да продължи нейната пътека и защитава ценносттите й.Естествено всичко това е ДОБРЕ ОБМИСЛЕНА СТРАТЕГИЯ от страна на глобалния елит,защото НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ-ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТ ТЯХ!Нито идването на Тръмп,нито това на Макрон бяха „случайностти“ и никой от двамата НЯМА РЕАЛНА ВЛАСТ!Те са просто поредните МАРИОНЕТКИ избрани да свършат конкретна работа,както много поколения политици преди тях.За Тръмп целта е да накара САЩ да станат толкова АГРЕСИВНИ,че сатанистите за могат да си получат ВОЙНАТА(с главни букви),който веднъж завинаги да им построи отвратителната световна система,която те открай време искат да създадат,а за Макрон „планът“ предвижда да се създаде един нов ОБЕДИНЕНЕ ЕС,в който всички нации да ПРЕДАДЕТ националното си достойнство пред ЗАПЛАХАТА от по-голяма външна сила и така властта на сатанистите в континента да се КОНСОЛИДИРА ЛЕСНО ПОД ВОЛЯТА НА САМИТЕ ХОРА!

За да може Макрон да създаде обединената му Европа обаче първо ще му е нужне повод.Той вече има един в лицето на поведението на страните от Източна Европа,които не споделят всички западни „ценностти“ и се опитват да създадат алтернативен ЕС вътре в самия ЕС,но това няма как да му стигне само по себе си.Затова му е нужно нещо МНОГО по-голямо.Нещо като КРИЗА В НАЙ-ГОЛЯМАТА ИКОНОМИКА НА СЪЮЗА.Говоря за Германия и ного й проблеми в момента.Както знаете сега там ще има избори и съвсем скоро ще трябва да се разбере накъде ще тръгне ДВИГАТЕЛЯТ на Европа.Това ще е и възможността,която сатанистите искат за да избутат Макрон напред и да осъгурят на европейците възможността да прегърнат една „нова визия“ за Европа,която да си „спаси“ от проблемите,които САМИТЕ ЛИДЕРИ НА ЕС СЪЗДАВАТ!Тоест,отново сатанистите ще се опитат да използват старата схема на проблем-реакция-решение като създадат решение на проблемите,които САМИТЕ ТЕ са създали!За тази цел им трябва ХАОС за да им послужи за ОПРАВДАНИЕ за реда,който искат да издигнат.Проблеът ще са т.нар. „нацисти“,които ще искат според тях да „завладеят“ Германия,а решението ще бъде-НОВАТА ЕВРОПА на Макрон.Това,което ще се случи на тези избори ще бъде,че твърде много немци ще гласуват за „алтернативни“ партии,които по един или друг начин са заклеймени от общественото мнение като НЕОНАЦИСТИ!Някой от тези паритии наистина са такива,но повечето просто са ПАТРИОТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ,които искат да се спре наплива на бежанци в Германия и по улиците на големите немски градове да има повече немци отколкото чужденци.Аз не виждам нищо лошо в това(а АЗ САМИЯ СЪМ ЧУЖДЕНЕЦ В ЧУЖДА СТРАНА),но според медиите в Германия това ще е като национална катастрофа и Меркел ще трябва едва ли не да обявява извънредно положение за да СПАСИ СТРАНАТА!Това ще подклади едва доста ДЪЛБОКА и ПРОДЪЛЖИТЕЛНА криза в Германия,която от политиката ще са прехвърли в икономиката,а от там и в съзнанията на обикновенните немци.Ситуацията ще се приближи до точката на КИПЕНЕ на обществото и тогава е ПЛАНИРАНО Макрон да дойде като „рицар на бял кон“ от съседна Франция с РЕШЕНИЕ угодно и на бежанците,и на немците.

Всъщност планът НЕ е насочен толкова към спасяването или потъването на самият ЕС като организация сама по себе си,а към създаването на напрежение по оста САЩ-ЕС,което да нагнети още повече проблеми в и без това вече обтегната глобална ситуация.Както Ви казах планът на сатанистите е да се стигне до ВОЙНАТА,която им е нужна за да могат те един път завинаги така да консолидират властта си над тази планета,че да НЯМА МЪРДАНЕ в близките няколкостотин години от плановете им,но за да успеят да го направят ще им е нужно много повече от това Тръмп да се заяжда със Северна Корея.Нека бъдем ЧЕСТНИ-сегашните транжирани по новините „сбивания“ със Северна Корея или Сирия е АБСУРДНО да могат да се продадат на масата от населението като повод за началото на Трета световна война и дори и да има сблъсъци с руски военни части в Срия или(не бай Боже)взривове на корейски ядрени ракети в Далечния Изток нито обикновенния американец,нито обекновенния руснак са готови да тръгнат на нова световна война заради това.Да,РЕГИОНАЛНО това може да създаде огромни проблеми и да има войни,който да засегнат по няколко страни и стотици милиони души,но НЯМА КАК заради Сирия или Северна Корея сатанистите да убедят целия свят,че е нужна нова световна(подчертавам мащаба)война.Може и да успеят да вкарат САЩ или Русия във война по този начин и да убедят обикновенния човек в тези страни,че има нужда там да е прати рмията,но НЕ МОГАТ да го убедят,че заради няколко къса земя на корейския полуостров или в сирийската пустиня си струва да започнат световна война!Не и ВОЙНАТА,която им е нужна.

За да може това да стане е необходимо да се нагнети далеч повече напрежения от това,което вече е вкарано до момента.Този процес вече е започнал и започнахме да виждаме неговите „развити“ стадии с избирането на Тръмп или заплахите на Путин,че ако американците бомбардират руски военни „по погрешка“ в Сирия руската ПВО(може би пак „по погрешка“)ще свали американски самолети,но както вече казах сатанистите са много далече още от напрежение на глобално ниво,такова каквото им е нужно за да могат да започнат нова световна война.Затова процесът на нагнетяване трябва да продължи и следващата логична стпка е да засилят напрежението по остта САЩ-ЕС.Първата стъпка беше да „скарат“ САЩ и Русия,защото по времето на Буш младши нещо двете страни се бяха сближили твърде много и на тях им стана НЕприятно отношението на американците и руснаците едни към други-ако това беше продължило можеше да се стигне и до там да НЕ могат да сеят повече конфликт между тях-представяте ли се каква КАТАСТРОФА би било това за сатанистите!??Но след многото поразии,които черният(той не е черен САМО заради цвета на кожата си-имаше още много други причини да сложат Обама на власт,освен цвета на кожата му)президент направи това вече е НЕмислимо!Както видяхте за последните 5-6 години той успя да вкара толкова много НАПРЕЖЕНИЕ(за радост на сатанистите)в отношенията между тези две страни,че сега вече те са на същите страстти,на които бяха и по времето на Студената война.Накрая се стигна чак до там американците да са готови да заложат на Тръмп въпреки очевидния му провокативен стил,за който не е толкова трудно да се досети човек,че може да докара до нова световна война,и всичките простотии,които изтърси в Интернет или по националната телевизия и така напрежението както вътре в САЩ,така и извън него достигна своята КУЛМИНАЦИЯ-и от тук нататък пътят за осъщетвуването на истинският план на сатанистите вече беше ОТКРИТ!А сега пред очита на всички ви се разиграва „второ действие“ от театъра „Трета световна война“ на сатанистите с участието на САЩ,Япония,Китай,Русия и двете Кореи.НЕ си мислете,че сегашните „опитчета“ на „царството-отшелник“(буквален превод на The Hermit Kingdom,както в световните медии наричат Северна Корея в момента)със разнообразни ракетки,сателити и ядрени бомби са нещо „случайно“ и че по този начин някакъв ЛУД диктатор се опитва да уплаши цял свят за да защити ненормалния си тираничен режим и че зад тях НЕ стои „по-толяма риба“.Да,знам,че в момента е широко разпространена конспиративната теория,че те са опит на Русия да уплаши Тръмп,че ако не му играе по свираката ще има и още повече и то по-ужасни „събития“ в разнообразни точки на света и че това,което става сега там е всъщност само началото на едно по-мащабно руско „присъствие“ в международната дипломация и че така Путин е решил да покаже на запада колко е важен той за световната дипломация,но всъщност това НЕ Е ИСТИНСКАТА ЦЕЛ на сатанистите!Не,те НЕ се опитват да използват Северна Корей като разменна монета в отношенията САЩ-Русия.Целта всъщност е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА!Целта е Китай!И по-специално СЪЗНАНИЕТО на китайския народ!Както ви казах ВОЙНАТА на сатанистите ще започне с ядрена размяна между Китай и Русия,а НЕ между Русия и САЩ,както почти всички на света биха очаквали да започне една нова световна война.Обаче за да стане това е необходима КОРЕННА промяна в политиката на Китай спрямо Русия.И за да стане това е необходим съответния СТИМУЛ-и тук идва Северна Корея.Истината е,че за Китай няма НИЩО ПОЛЕЗНО в една ядрена война на Корейския полуостров и въпреки,че на Пекин от много години НЕ МУ ХАРЕСВА сближаването на Южна Корея със САЩ и още повече с КРЪВНИЯ ИМ ВРАГ-Япония,то поддържането на една НЕконтролируема ядрена заплаха на Корейския полуостров е МНОГОКРАТНО ПО-ЛОША АЛТЕРНАТИВА от превземането на Северна Корея от Южна и обединението на двете след война с американско участие.Причината е,че въпреки,че Китай може да упражнява „известен контрол“ на Северна Корей и да я използва за да плаши японците и американците през същото време икономиката на Китай е СИЛНО ЗАВИСИМА от износа им,а той пък от благоволението на АМЕРИКА!В момента ситуацията е такава,че ако спрат търговските отношения между Китай и Америка Китай ще загуби МНОГО повече от САЩ!Да,вярно е,че Китай вече е първата икономическа сила в света и че те произвеждат на практика ВСИЧКО,което може да се произвежда,НО най-големият им пазар и търговски партньор е именно САЩ и пласирането на продукцията им зависи най-вече от НЕГО!Така,че ако Америка има проблеми на корейския полуостров и „затъне“ там не само тяхната,а и самата КИТАЙСКА ИКОНОМИКА ще пострада ТЕЖКО от тази война и това ще причини много повече проблеми на и без това вече затъващата им икономика.Единствения победител от такава война би бил Русия,защото затъвайки във война на Корейския полуостров САЩ ще повлече след себе си и Китай,който ще бъде ИЗНУДВАН от Путин да мине в позицията на ПОДЧИНЕН на Русия и така тя ще може да излезе като големия победител на международната сцена,която е надвила и двамата си основни конкурента дипломатически и така е успяла да се възползва от статуса си на Велика сила за да им покаже,че винаги има начин да ги постави натясно.Така тя ще може да излезе с по-силна позиция от един такъв бъдещ конфликт и да се намеси в следвоенната ситуация не само на Корейския полуостров,а във всеки бъдещ конфликт,който може да изникне където и да е било в бъдещето!Такава е и „ИГРАТА“ на Русия в момента.Затова и тя подстрекава Северна Корея към още по-активна разработка на нейната ядрена програма за в бъдеще-защото САМО ТАКА може да си осигури „ябълка на раздора“,която да й гарантира още повече ВЛИЯНИЕ в региона,а от там и на световната сцена в бъдеще.Затова и НЯМА да има „финална резолюция“ на ООН по въпроса за Северна Корея(Русия,а НЕ Китай)ще я блокира,затова и няма да има война с нея-пак руснаците ще осигурят „прикритието“ което е необходимо на режима в Пхенян за да продължава развитието на оръжията си.Затова и НЯМА да има разрешение на конфликта чак до времето когато Корея и със Северната,и с Южната част на полуострова си мине в състояние на ВОЙНА с или против Китай и Америка когато дойде времета за ВОЙНАТА и сатанистите най-накрая задвижат РЕШАВАЩАТА част от плана си,както написах по-горе.Ето ви отново проверими мои ПРЕДСКАЗАНИЯ!

Сега обаче трябва да ходя на работа-обещал съм да работя дори и в събота(въпреки,че тука да се работи през уикенда си е направо ГРЯХ хахахахахахахаха  ;D    ),но ОБЕЩАВАМ,че този път няма да оставя тази тема „висяща“ и като се прибера и утре ще напиша още много за сатанинския план и това как събитията,които виждаме в новините ДНЕС се „връзват“ в него.Смятам,че това е тема с ОГРОМЕН ИНТЕРЕС за всекиго,който търси ВРЪЗКАТА между езотериката,конспирацията,способността да се набира информация за бъдещето чрез окултни методи и все пак сегашната политическа обстановка и заради това смятам да продължа да пиша докато не приключа този „преглед на събитията“ от настоящето,а после ще се върна да си довърша разказа за сатаниския план и това какво ще стане след ядрената размяна между САЩ,Русия и Китай в първите дни на Третата световна война.Все пак смятам,че дори и един човек да прочете темата и да вземе написаното от мен насериозно пак ще съм направил НЕЩО за бъдещето,защото така ще има някого,който е ПРЕДУПРЕДЕН за събитията и знае какво планират тези отгоре,така че когато дойде страшния ДЕН ще има някого който ще е наясно с това какво става и ще може да предаде информацията нататък към хората,които в действителност ще бъдат ЗАСЕГНАТИ от това,но няма да знаят какво става..Заради това го и правя!Един човек да знае-все ще има на кого да го каже!

П.П.Всъщност НЕ очаквах да правя такъв „обзор на събитията“ от реалността сега преди още да съм си довършил темата,но коментарът на planste ме подтикна към това и сега смятам да го довърша и тогава да продължа с предсказанието си за плана на сатанистите.Но понеже виждам,че това се връзва що-тоде ДОБРЕ с темата(поне от това,което аз виждам до тук)смятам,че подобни „навременни коментари“ към този план биха били добра добавка към нея и смятам да правя „обзор на събитията“ от новините и на това докъде е стигнал плана от време на време за да покажа на четящите,че това не е някаква „история“ измислена от мене за да се „правя на интересен“,а е ДЕЙСТИТЕЛНОСТ,която сатанистите искат да създадат за всеки един от нас!Естествено НЕ искам да твърдя,че светът ще се развива на 100% по плана и че това е някакво неизбежно пророчество за бъдещето ни-моля ви НЕ МИ СЛАГАЙТЕ ДУМИ В УСТАТА-АЗ НЕ ТВЪРДЯ,ЧЕ ВСЕКО КАЗАНО ОТ МЕН ЩЕ СЕ СЛУЧИ!Но все пак показването на този план на бял свят е ПО-ДОБРЕ отколкото да го крия само за себе си,нали така?

Смятате ли,че върша ДОБРО като разказвам за това,което знам на хората вместо да крия тази информация за себе си заради СТРАХЪТ какво би станало,ако твърде много хора научат за нея и си имам проблеми със сатанистите,ако този план се разчуе?Смятам,че вие тук в този фрум сте ДОСТАТЪЧНО УМНА АУДИТОРИЯ за да знаете КАК да разпространявате пдобна информация и че тя ще достигне до хората,които наистина имат нужда от нея в точното време по точния начин,а няма да я използвате за да направите някоя „сензация“ в новинарски сайт където тя нито ще се приеме със сериозността,която заслужава за да бъде разпространявана,а само ще ми навлече още повече ПРОБЛЕМИ вече не само със силите,които се опитват да я опазят в тайна,но и със техните СЛУЖИТЕЛИ В РЕАЛНИЯ СВЯТ!

Когато дойдо х в този сайт смятах,че това е един Safe Harbor,на който бих могъл а акостирам и да говоря сериозно сред БРАТЯ и СЕСТРИ способни да му изслушат и възприемат,а не просто един форум,на който да „списвам“ каквото там искам да кажа за да придобия известност.Прав ли съм?

Status
Затворена за нови мнения.
Back