• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Абе хора, кво се хейтвате тука, четете какво пиша във чата примерно аз и ще ви стане весело. ;)

slavena said:
Имам интересен въпрос.
Знаем,че търпението е злато. Какво обаче се случва с енергията ни, докато търпим. Не навреждаме ли така на енергийното си поле?

Някой може ли да ми отговори?

всъъъщност един човек вече се е опитал да го разнищи, искам още гледни точки :)

Ако търпение = Ооо сигурен съм, че подаръкът е страхотен, и нямам търпение да го видя !
То е полезно.
Ако някой ти причинява болка "несъзнателно", май няма смисъл да търпиш, отиваш говориш с човека, ако разбере грешката си и я започне да се поправя ок.
Ама според мен болката в по-голяма част си я причиняваме ние, чрез страховете и разните ограничения.

;D както каза госпожата по бел, ицо не може да напише 2 реда свързани  ;D

Ицкооо, ти ли си бил, кака ;D

Много правилно разсъждаваш. Да, затова си има едно такова нещо:

Защо усложняваш живота си?
Липсва ти някой? - Обади му се.
Искаш да се видиш с някой? - Покани го на среща.

Искаш да бъдеш разбран? - Обясни.
Имаш въпроси? - Задай ги.
Не харесваш някой? - Кажи му го.
Харесваш някой? - Докажи му го.
Искаш нещо? - Бори се за него.

Ето на оставям ви за 3-4 часа и ще се избиете. Ще се направя , че не съм прочела, че сте се карали, ама другият път ще ви санкционирам и двамата. Все пак съм Модератор.. Don`t forget it pls! Айде, със здраве и нали си знаете. Мислете си за мен и за животните с любов!

Синеочка said:
Ето на оставям ви за 3-4 часа и ще се избиете. Ще се направя , че не съм прочела, че сте се карали, ама другият път ще ви санкционирам и двамата. Все пак съм Модератор.. Don`t forget it pls! Айде, със здраве и нали си знаете. Мислете си за мен и за животните с любов!
оки доки :-* :-* :-*

сори тази снимка трябваше при раздела за Салвадор Дали да отиде....

искате ли да Ви покажа най-добрия си приятел...АРЖЕНТИНЕЦА....БЕЛА МУ ВИКАМЕ ;D

пуу и цигарите си изпуших,а това вече е равностойно на трагедия ви казвам....ужас

кажи му на тоя симпатяга Админа да го мяхне тоя лимит беее е е е ....аз шеее лягам тогава ...като нямам право да пиша повече съобщения

Той тоя ге...рой го е хванала липсата, ще му опъвам ушаците :) само да ми попадне. Аз ще лягам. И умната, ако не русата! Ако вземеш мене значи ще имаш и двете :D

Добро утро на всички!
Пожелавам ви един изпълнен с емоции и усмивки ден.  ;D ;D ;D ;D ;D  :-*

хехех....добро утро и от мен макар,че станах много по-рано .... ;D ;D ;D
днес съм с белите братя..споко :-*

;D ;D ;D

Искъм слънце .... тука една облъчна покрика, задушно, убийствено дори!
Друго си е да те грее слънце ...  ;D ;D

Status
Затворена за нови мнения.
Back