М
Мортиша
Гост
ааахааа...меятай си ..от тая Синеоката трудно можеш да скриеш нещо...
ГОЛЯМ ШПИОНИН Е И ТЯ

ГОЛЯМ ШПИОНИН Е И ТЯ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Пу.. стига си ме издавала... 8) 8) 8) 8) 8)Мортиша said:ааахааа...меятай си ..от тая Синеоката трудно можеш да скриеш нещо...
ГОЛЯМ ШПИОНИН Е И ТЯ![]()
![]()
![]()
Синеочка said:Пу.. стига си ме издавала... 8) 8) 8) 8) 8)Мортиша said:ааахааа...меятай си ..от тая Синеоката трудно можеш да скриеш нещо...
ГОЛЯМ ШПИОНИН Е И ТЯ![]()
![]()
![]()
Мортиша said:отивам да ударя един душ,че още съм със солената вода![]()
леле парен каша духа...ама че тактика...думичка не казва тва такова добро момче....Wolfgar said::happy-spoon-boy: :happy-spoon-boy: :happy-spoon-boy: :angel1: :angel1: :angel1: :angel8: :angel8: :angel7: :angel7: :angel7: :angel12: :angel12: :angel12: :angel5: :angel5: :angel5: :icon_albino: :happy6: :sunny: :sunny:
Ама аз съм ангелче ... :toothy4: :angel7:
Ми.. поредното доказателство , че трябва да ти се свиват сърмите от време на времеWolfgar said:8) 8) 8) 8) 8) 8)
Ахахахаха !
Ей, колегите ме гледат странно ... не мога да спра да се смея![]()
![]()
![]()
Синеочка said:Ааааа, голяма сте ми краста значи.. .Отивам да си гледам филмчето.. До по-късно![]()
![]()
![]()
![]()
Ела да бягаш с мен, мауймункееМортиша said:еее..голяма скука....тц тц...един плаж и тва ми е за деня...нали много много не е желателно да излизам от нас...умрях от тъпня...и в 8ч ставам...смятайте до сега вече си говоря сама.... ??? ??? ???