• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
ааахааа...меятай си ..от тая Синеоката трудно можеш да скриеш нещо...
ГОЛЯМ ШПИОНИН Е И ТЯ :-* :-* :-*

отивам да ударя един душ,че още съм със солената вода ;D

Мортиша said:
Пу.. стига си ме издавала...  8) 8) 8) 8) 8)

Синеочка said:
Мортиша said:
Пу.. стига си ме издавала...  8) 8) 8) 8) 8)

Какво да те издава ... то това ясно на целия свят ... или поне на тази част която ползва интернет : :-X

Мортиша said:
отивам да ударя един душ,че още съм със солената вода ;D

Аааа искам и аз .... Ама йок, при нас море няма ... само жаби и блато :)

Значи ,Кумчо Вълчо,  от няколко дни си просиш сериозен пердах. Май не са ти били достатъчни вчерашните шамари?  >:(

:happy-spoon-boy: :happy-spoon-boy: :happy-spoon-boy: :angel1: :angel1: :angel1: :angel8: :angel8: :angel7: :angel7: :angel7: :angel12: :angel12: :angel12: :angel5: :angel5: :angel5: :icon_albino: :happy6: :sunny: :sunny:

Ама аз съм ангелче ...  :toothy4: :angel7:

:blob9: :toothy2: :happy10: :happy2: :occasion18: :occasion16: :color: :icon_cheers: :icon_jokercolor: :icon_geek: :tongue9: :love10: :occasion17: :binkybaby: :icon_albino: :laughing7: :cya: :laugh: :toothy3:

Даааа ... иии ?
Леле ... как се радвам днес ...  :-* ;D

Wolfgar said:
:happy-spoon-boy: :happy-spoon-boy: :happy-spoon-boy: :angel1: :angel1: :angel1: :angel8: :angel8: :angel7: :angel7: :angel7: :angel12: :angel12: :angel12: :angel5: :angel5: :angel5: :icon_albino: :happy6: :sunny: :sunny:

Ама аз съм ангелче ...  :toothy4: :angel7:
леле парен каша духа...ама че тактика...думичка не казва тва такова добро момче....
не смей да мръдне...
имам брат по-голям 7години и винаги ми е казвал...Инке,батко на момчетата нон стоп трябва да им се начукват каските...еййй така профилактично...да си знаят...иначе ти се качват на главата..ю
и аз понеже имам две приятелки само и те си останаха в Сф...предимно така се получава,че с момчета дружа..
не смесвам отношенията..
за мен там където отношенията са се смесили приятелство няма...това е мое мнение де...и то затвърдено..и другия факт:
там където му викам...брат ми разбираш ли...няма 6-5...момчетата са ми верни авери... ;D ;D ;D
мисълта ми беше..не че нещо лично..
то профилактика бе... ;D :) ??? :-* :-*

8) 8) 8) 8) 8) 8)
Ахахахаха !
Ей, колегите ме гледат странно ... не мога да спра да се смея :)  ;D ;D

Wolfgar said:
8) 8) 8) 8) 8) 8)
Ахахахаха !
Ей, колегите ме гледат странно ... не мога да спра да се смея :)  ;D ;D
Ми.. поредното доказателство , че трябва да ти се свиват сърмите от време на време :)
Шегувам се..само недей да преиграваш и позираш, че нали знаеш , че съм алергична към фалша :)

Ааааа, голяма сте ми краста значи.. .Отивам да си гледам филмчето.. До по-късно  :-* :-* :-* :-*

... Обещавам ти някой ден ... като ме цапне музата да те изприщя - алергична реакция  ;D ;D ;D
Ама днес .. просто се радвам на живота ... Нямам настроение за театър :) ;D

Синеочка said:
Ааааа, голяма сте ми краста значи.. .Отивам да си гледам филмчето.. До по-късно  :-* :-* :-* :-*

??? Какво филмче? Я раздухай ... ! ???

ее...ти пък... Първороден грях с Бандерас...как кое :-* :-* :-*
"ай ловвв хим" ;D ;D ??? ???

Хъм ... да взема да го изтегля довечера ...
ама не знам кога ще имам време да го гледам :)

еее..голяма скука....тц тц...един плаж и тва ми е за деня...нали много много не е желателно да излизам от нас...умрях от тъпня...и в 8ч ставам...смятайте до сега вече си говоря сама.... ??? ??? ???

Мортиша said:
еее..голяма скука....тц тц...един плаж и тва ми е за деня...нали много много не е желателно да излизам от нас...умрях от тъпня...и в 8ч ставам...смятайте до сега вече си говоря сама.... ??? ??? ???
Ела да бягаш с мен, мауймункее  :-* :-* :-* :-*

Status
Затворена за нови мнения.
Back