• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Синеочка said:
Снощи ядох най-вкусните калмари.. В едно заведение на кея в Стария Несебър. "Флагман" се казва..  Аз не съм много по морските дарове, но калмари обичам..

Оле майчице ... стига бе ... и дори не се сети да ми донесеш малко!? Е това вече е садестично ...  :o
Синеочка said:
Мачкаййй Италия.. прати ги в 10 глуха тия смотани испанци :)

Само Италия ... А дано ги наритат здраво в кокалчетата :)  ;D Така де ... кво като им квараха ...

Wolfgar said:
Мортиша said:
защото морските сме чайки ;D
ааа ... ясно ...
Значи ... аз след месец ще съм варненска чайка ... или гларус ... поне за 2 седмици :)
тай ли...обичам варненските чайки... :) ???

"магистрална минцифайка,спира варненска чайка...лафчета свежарски бута за една десятка,майка...
хайде на таблото за "О ЦЕ БЕ ТО" НАТИСНИ МЪЪЪ
МАЙКА ТИ СЪС КАМЕРА СЛЕДИ МЕ МЪЪ СНИМА ;D ;D ;D

Ей, начи.. няма се научиш да пишеш правилно.. Сори за критиката, ама нали съм даскал набива ми се на око. Пише се сАдистично.. а не съдистично. Думата има корен САД, защото идва от името на маркиз дьо Сад , а не идва от думата съд...

ааа...много гости..много нещо...надушвам конспирация...я се регистрирайте бе...алоуууу ::)

хихихих...че съм гадд...набиха си камшиците половината гостуващи като ги подканих ;D ;D ;D

ИСКАМ ДА ПОДКАНЯ ВСИЧКИ ГОСТУВАЩИ ОТ ИНДИГО ФОРУМА ДА БЪДАТ ТАКА ДОБРИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ...МОЛЯ...БЛАГОДАРЯ...в крайна сметка ако са приятелски настроени не виждам защо извършват шпионаж и не го правят...май се оказва,че по-добрите шпиони са тук...
ако им липсвам..но проблемо веднага отивам да ги навестя...Христината съм аз... ;D ;D ;D ???

мачове не гледам и ще пускам кепенците аз мойте хора,че утре трябва да се плува рано и после съм на едно специалнооопооо Ви казвам гости....мммммммм...потривам си ръчичките от сега 8) ??? :-*

ето ме и мен...къде е Синеоката...имах си аз още да спи...ще и викам поспалана ако е тъй :-*

::)
М да ... тежко е ... Ако не бях на работа, щях да се напия от мъка снощи ... :(

Мортиша said:
ето ме и мен...къде е Синеоката...имах си аз още да спи...ще и викам поспалана ако е тъй :-*
Ами ... не ми се вярва да спи ... но и да спи ... нека. Човек трябва да си почива от време на време :)

слушай кака си...спала е до сега...хахах

Ох, незнам ....
Ама аз сега като хапнах и като ми се затварят очите ... и ви е едно такова напрегнато ...

Wolfgar said:
Ох, незнам ....
Ама аз сега като хапнах и като ми се затварят очите ... и ви е едно такова напрегнато ...
и ти е..или и ви е....едно такова напрегнато :) ;D ;D

Status
Затворена за нови мнения.
Back