dnes v cenatara na Burgas vidqh nai golemiq si strah...i nai golemiq ni vrag...
v kashtata na Ares ot 4-5 sedmici zapochnaha da se sluchvat stranni osobeni povtarqshti se neshta...

ot stranni preminaha poslednata sedmica v napalno obqsnimi i ochevadni fakti...
realnost-nqkoi sistema beshe prevarnal banqta v obshtestvena i na haraba si polzvashe boilera i uslugite na banqta tam...
shampoan pocheti prazeN i 2br.nai Dolnoprobni brasnachki zadrasteni ot santimer kosam brada...
vikam si ohoo..ama koi maj nqma da se brasne pre ogledaloto na mivkata a v dush kabinata bez da se gleda..
i dve zadrasteni nojcheta baq vreme ako e bradasobstvenika i ochevadno rqdko vijda banq i kapane..
AVSTRIECA E V GRADA I E BESEEEENNN,....
sadq go edno ot parvite stranni neshta v koito zabelqzoh v kashtata..v prednata chast strahotni puknati na dve steni..napravo razcepeni pocheti vijdash prez tqh...
vikam si kashtata veche se rushi progresivno ot starost..
na dr.den na svetlina vijdam dva otpechataka ot majka maratonka...ama smetni kvi dva ritnika za biti po stenite..vijdash prez puknatinite im..
i vikam si da eba i oligofrenite moite momcheta shto za idiot i govedo shte rita eii tai po stenite..
tezz ritnici dva gnevni

za men e tova
blagodarq na Drakona..na kasmeta si..i na tova che prez tezi sedmici vsichki pati koito ot 30min do 2h prez den-dva kogato sam ostavqva Ares da me chaka tam..ne sam izpadala v ujasqvashtata mi fiks ideq i paranoq da pitam-KADEEEE E AREEES PO DQVOLITEEE...
i blagodarq na Bog che noshtem mejdu 2-3h kogato hodq sashto da udrqm po nqkoi drug valqk v staite koito reshih da osveja s bqlo...ne sme se zasqkli s nego..zashtoto toi prez noshta vliza i ako e izlizal denem go pravil imenno prez paradniq vhod koito si polzvam az i chiito kliuch imam samo az..prez edna dve noshti vse otkliucheno li go zabravqm da eba..
na 10 krachki ot optikata..bumm..a vikam..shtot parvite chas-dva ochite svikvat i poda mi beshe kato vdlabnat bair otnachalo..te vikat spoko taka za kratko ..svikva mozaka..boje svalqm cakite..gledam..slagam-svalqm-slagam..pfuu vikam ...FUUUUCKKK..NE E OT OCHILATA...
AVSTRIECAAA..